Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Velfobin

roman.v (Člen)
16.11.2007 17:21:37

Velfobin

Zdravím dámy a pánové, tak jsem si šel dneska koupit velfobin a prodavač mi to rozmluvil s tím, že prý to rozežírá vnitřky karbeců a okolí a že to tam nemám dávatbad. Radil mi denaturovanej lih, na nádrž cca 3 deci. Prej to váže na sebe vodu a při jízdě se to pak bez problémů spálí. Nemáte s tím velfobinem někdo nějaký podobný zkušenosti? Osobně se mi to moc nezdá, tak se ptám. Díky smile1

Don´t worry, be Bandit!
Datel (Člen)
16.11.2007 18:02:40

Re: Velfobin

škoda peněz..............ani ten líh bych tam nedával

plnou nádrž a na jaro vypustit karbecy a pak znovu zaplavit a jezdit. Pokud by byl nějaký trabl, tak sundat nádrž, profouknout jehly a mělo by to zabrat.

Lepší než rvát zbytečně peníze do ptákovin......

Filous (Člen)
16.11.2007 18:26:35

...nic tam neleju, za tech pár měsíců benzín nezvodnatí, pokuť nemáš v nádrži ňáký sračky...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Koldan (Člen)
16.11.2007 19:06:30

Datel psal:

plnou nádrž a na jaro vypustit karbecy a pak znovu zaplavit a jezdit. Pokud by byl nějaký trabl, tak sundat nádrž, profouknout jehly a mělo by to zabrat.

jen dočepuju do plné,nic jinýho a na jaro ani nevypoštím,jen PRI a na druhej škyt začne brumlat po Pákistánckygood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Datel (Člen)
16.11.2007 19:13:01

Koldan psal:
Datel psal:

jen dočepuju do plné,nic jinýho a na jaro ani nevypoštím,jen PRI a na druhej škyt začne brumlat po Pákistánckygood

Já měl minulý rok trabl, že mě nejel jeden válec, tak jsem to udělal tímto postupem a good

WenzelB6 (Člen)
16.11.2007 20:59:03

druhym rokem pul plechofky Velfobinu ( 50 vočí ? ). Nic to zatim v karbcich nesežralo, nevim ale jestli to pomáhá bo karbce sem ještě nevodpoštěl.

martingsx (Člen)
16.11.2007 23:53:53

I vobyčejnej technickej Líh váže pěkně vodu, zkus to ve sklenici s benzínem a trochou vody. Líh tomu rozhodně ublížit nemůže.

maňas (Člen)
17.11.2007 10:49:51

copak je asi hlavní složkou velfobinu,že by líh idontknowbigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
martingsx (Člen)
18.11.2007 05:06:23

asi super speciální líh vyrobenej speciálně pro plechovkáže se zvýšeným účinkem bigsmile, jinak by plechovka nemohla stát 2x tolik co vobyčejnej technickej.bigsmilebigsmile

maňas (Člen)
18.11.2007 09:03:52

to víš plechovku s potiskem musí někdo zaplatit bigsmilecool

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Mirek D (Člen)
18.11.2007 16:54:14

Velfobin a nebo Hygrofix vod mýho chlebodárce je nerafinovaný odvodněný líh bez dalších přísad.

myslet si že mi to pomůže když to naleju doplný nádrže v garáži je scestné, je třeba to projet, a nee jen okolo baráku.

Jinak pokud nejezdíte tankovat do JZD k pochybný pumpě tak je to zbytečný. Má to význam u vozidel co do rána stojí venku a ráno je 20 pod nulou a ty chceš někam jet.

Od novýho roku se bude špiritus přidávat do benzínu povinně.

Autobus je taky Suzuki... .
spidys (Člen)
18.11.2007 20:25:53

K tomu čepování do plna...
Vzhledem k tomu, že už sem prošvih příležitost sednout na moto a dojet k pumpě, koupil sem 10l kanystr benálu a zvrhnul ho do nádrže... ale ještě by se tam tak 2- 3l možná vešly... mám to řešit nebo to stačí takhle jak to je??
A dalšim dotazem je, jestli mám vypouštět tu potvoru hadičku ucpanou, co trčí zpod motoru, jak v ní sou nějaký ty sračky...

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
osiris (Člen)
18.11.2007 20:43:05

...hadičku vypust, to je jasný a na ten benzin už bych se vybod, stejně to nikdy nebudeš mít tak plný aby jsi neměl cca 5cm od vrchu bublinu, takže ty 2 centimetry tě nevytrhnou

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
spidys (Člen)
18.11.2007 20:45:19

osiris psal:

...hadičku vypust, to je jasný a na ten benzin už bych se vybod, stejně to nikdy nebudeš mít tak plný aby jsi neměl cca 5cm od vrchu bublinu, takže ty 2 centimetry tě nevytrhnou

OK THX
doufám, že ten sajrajt už v tý hadičce nezmrz a neudělal mi tam nějakou paseku sick

osiris (Člen)
18.11.2007 20:46:02

...ne to je jen vodpadní roura smile1

ps: jó a hoď prosím na ftp fotky z adventůůůůůry bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
spidys (Člen)
18.11.2007 21:22:13

osiris psal:

ps: jó a hoď prosím na ftp fotky z adventůůůůůry bigsmile

Tak sou na eFTýPku good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS