Nejsi přihlášen
chodil jsem sem rád .....
však bohužel se mi teď nějak moc nechce
selekce tedy myslím zafunguje .... počet přispěvatelů se asi opravdu zmenší
... a dopředu odpovídám že změna není život a nezvyknu si
holt se mi to prostě takový jednoduchý předtím líbilo fakt víc .... a je pravda jak již bylo napsáno že "to dřív byla jedna z nejlíp webově udělaných diskuzí"
prostě taková jednoduchá a né jak všude jinde .... jak teď !
… voranžová
Re: chodil jsem sem rád .....
Přátelé kamarádi,jsem zhnusen,ba co otráven...
Tak zhruba rok sem tady byl každej den,každej den sem přispíval a mněl sem to pro radost,dycky večer po práci...
Na tenhle maglajs seru,otráven sem byl hned včera ráno,ale jak se to zaplňuje,tak je z toho akorát větší a větší guláš...
V každým z hlavních podtémat je akorát "X" příspěvků vo tom jak je kdo z čeho v prdeli a co kdo a kde nemůže nebo může najít...
Sranda žádná...
Můj osobní závěr-spěje to od prdele tak akorát do prdele.
Ale zavolat mi klidně můžete,jo a mám i to IQ nebo co to je to ICQ.
...kovale, kamo, tak prestan knucet a pis koniny jako predtim, kdyz jsi dokazal napsat ten prispevek a hlavne jsi nasel kam ho napsat tak vo co de, zvyk je zelezna kosile a tezko se svlika, ja vim, ale zvykneme si vsichni, neboj
ps: dobyyyyyyyy den woe
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tímto se plně stotožňuji s Kovalem a sou tady aj další s kterejma jsem celej den ve spojení na tom iq(icq)můžete si o mě myslet,že jsem magor a asi aj sem ale tudy cesta nevede tak si ji budem muset najít jinde tak pápá a rád vás uvidím kdekoli.Jak jsem již napsal je to pro lidi který u toho seděj vod rána a to já nemožua rád bych zrušil registraci páč to nejde.Von se může totiž zaregistrovat každej a pak vás rozeštvat a to není řešení
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Tímto se plně stotožňuji s Kovalem a sou tady aj další s kterejma jsem celej den ve spojení na tom iq(icq)můžete si o mě myslet,že jsem magor a asi aj sem ale tudy cesta nevede tak si ji budem muset najít jinde tak pápá a rád vás uvidím kdekoli.Jak jsem již napsal je to pro lidi který u toho seděj vod rána a to já nemožua rád bych zrušil registraci páč to nejde.Von se může totiž zaregistrovat každej a pak vás rozeštvat a to není řešení
...ty ses zblaaaaznil , nemyslis, ze to trosku zbytecne hrotis , palousku, vis, ze te mam rad, ale ses vocas, promin
...doufam, ze se kvuli tomu neurazis, nenastves se na mne a nase kamaradstvi bude trvat dal
...jak pise tomdk, za 14 dnu si nikdo nevzpomene - ja dodavam, mozna to bude za trosku delsi dobu, ale zvyknes si taky, neboj
...rozhodne u toho nemusis sedet od rana do vecera, to vubec neni potreba, jen vyuzij funkce ktery ti to nabizi - treba tohle tlacitko:
Mám pocit že výrazně poklesla návštěvnost..
(to poněkud vyvrací názor adminů-jak kdesi psali,že sem lidi nechodí a odhlašují se právě kvůli nám-zmetkům jako jsou např. Lihy a Kelly)
Stalo se z toho tuctové nezajímavé forum kterých je všude plná prdel..
A druhej pocit: Chválí to snad jen ti kteří sem vlezou občas...
Ale stálo to na věčně diskutujícím jádru,ne
Pokud se chcete zalíbit těm co sem vlezou jednou za rok aby se na něco pouze zeptali tak prosím
Ale pak to nemusí být SuzukiBandit ale cokoliv jiného
God Save The Queen!
a kdo podle tebe z ¨"věčně diskutujícího jádra" sem přestal chodit? Snad jen filous s tím má problém, z těch co tu byli od rána do večera tu vidím čile přispívat všechny v čele s osirisem, lihym, mourem atd...
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:a kdo podle tebe z ¨"věčně diskutujícího jádra" sem přestal chodit? Snad jen filous s tím má problém, z těch co tu byli od rána do večera tu vidím čile přispívat všechny v čele s osirisem, lihym, mourem atd...
...uš si zvykam...sice drškuju, ale zvykam si...a slíbil sem, že si stěžovat nebudu...a zas takovej dement, abych to nezvlát nejsem...taky sem měl chvilky, gdy sem se zařek, že sem prostě přestanu chodit, ale po tech lidech tady by se mi stejskalo, tagže tu změnu prostě skousnu a fertig...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tak ja vam nevim, moc jsem toho nikdy neprispival, ale chodil jsem sem rad, pac tu byla prdel...viz Kelly, Lihy a dalsi...
Na druhou stranu je toto forum lepsi v tom ,ze kdyz se na neco zeptam v technicke sekci, tak mi snad nekdo odpovi...
Ne vazne, je to jen o zvyku a byla by skoda, kdyby sem prestali vsici chodit jen kvuli tomu, ze je to neco jineho, noveho co neznaji.
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
inkvizitorr (Administrator) 18.12.2006 16:18:44 Offline |
roman: myslim, že je to otázka času než to všichni pochopí, pokud chci mít fórum jako bylo na původních stránkách, tak se domluvim s těma lidma co chci, že budu přispívat třeba jenom do diskuze, která je k tomu ostatně určená, zabookmarkuju si jenom diskuzi (čímž budu chodit rovnou na tuhle stránku a nebudu se zaobírat ostatními fóry) a fórum bude vypadat následujícím způsobem:
což mi připadne némlich stejný jako to původní a fertig. můžu v klidu pokračovat dál....
nevim v čem je problém
doba je temná...
...dřív nebo později se všichni nyní kňučící vrátí bramborovým způsobem "nevracím se, jen jsem nakouk"
...a bude dobře, jako ve starým
...neříkám že hned, ale na má slova jednou dojde
Vůbec nechápu jak jsi mě v tob bordelu našel ty šmejde s jebkouale písí sem fakt nebral voni tady maj v bytech co jsem uďálbudu redy páč sem všechny zakázky do konce roku zrušil a vod středy do 26tého budu dodržovat můj každoroční plán a to je žrát,srát a chodit pomalutak si kup woe do krámu pořádný kafe páč ti tam ve čtvrtek přijedu hodit petardu za pult
Nejseš woe diunej?to jako myslíš,že tady v Harrachu je taková kosa abych měl vomrzlej ten zbytek toho co mě zůstalo v makovici a vojel mojeho nebohýho synkaty si woe peďour?a já proč je tvůj mladej vždycky tak vyjukanej když s ním mluvíš
...ty woe ja zapomel, ze nejses doma u mamy
...ale stejne, proc bys mel vojizdet synka, to tam neni nikde zadna normalni dira? - treba pred materskou skolkou, v chlivku, nebo na krchove woe tak starej a neumis si poradit joooo?
PSYCHO psal:PROČ JA JSEM NOVÝ ČLEN ?? ja už byl členem předtím. kdy se teda stanu členem?
...v diskuzi je to zodpovezeny, pouzij fci hledat a slovo clen ;)
...zkus to, kdyz to nenejdes, tak ti to prozradim
...ale ne ze se na to vyse*es a napises rovnou ze jako nic
co furt řešíte? pokud budu chtít jít jen na kecy, budu chodit do DISKUZE. Pokud budu chtít něco poradit, hodím to do TECHNIKY a vím,že vlivem toho,že se tam budou přidávat jiné témata od věci, to moje tak rychle nezanikne.No a pokud budu mít čas a budu chtít mít vše pod kontrolou, tag si to seřadím podle nových příspěvků bez rozdělení komnaty. dle mě při počtu uživatelů je to udělané jediným možným způsobem, princip je O.K. teď už jen dotáhnout provozní detaily
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 14.10.2007 21:24:12 Offline |
mi to nedalo když sem si zas po dlouhý době přečet ten lihoměrův že si furt nezvyk a pročítal sem diskuzi úplně odzadu, tj. příspěvky když se rozjelo nový fórum (za dva měsíce to bude rok) a vyloženě sem se u toho bavil. dík všem, co to překousli a píšou dál
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 14.10.2007 21:37:11 Offline |
Lihy psal:Já chci zpátky starý fórum!!!!
Si nestojíte za svim hajzlové
nebuď hysterka
doba je temná...
no v podstatě je to takovy osobni diskuzni kroužek vás zakladatelu .osi ,kelly ,lihy ,palous ,jarken ,mour ,eremi...a promintě koho jsem si nevzpoměl ,ja osobně jsem se taky těsil jak dojdu z rachoty sednu na chvili k diskuzi ,a počtu si ....posledni dobou ,nemám moc času tak semtamnakouknu ...ale většina z vas kdo si stěžuje ja pravě to stare jadro ,tak proč si neudělate nějaky oldbanditgurusraz ,a tam si mužete poplakat,pojezditvláčkem ,a neprudit nas mlade !!!
to byl for ...,,tak se radši misto toho jedtě projet ,sem dal v kostele 80kč farařovi ,at tento tyden ještě trochu pořeší to počasi ....tak hola do sedel ...čaoo
šmidaN psal:no v podstatě je to takovy osobni diskuzni kroužek vás zakladatelu .osi ,kelly ,lihy ,palous ,jarken ,mour ,eremi...a promintě koho jsem si nevzpoměl ,ja osobně jsem se taky těsil jak dojdu z rachoty sednu na chvili k diskuzi ,a počtu si ....posledni dobou ,nemám moc času tak semtamnakouknu ...ale většina z vas kdo si stěžuje ja pravě to stare jadro ,tak proč si neudělate nějaky oldbanditgurusraz ,a tam si mužete poplakat,pojezditvláčkem ,a neprudit nas mlade !!!
to byl for ...,,tak se radši misto toho jedtě projet ,sem dal v kostele 80kč farařovi ,at tento tyden ještě trochu pořeší to počasi ....tak hola do sedel ...čaoo
Nejsem žádnej zakladatel o sou tu mnoooohem starší kusy, který sem už takřka nechoděj.....asi se jim taky nelíbí nový fórum
ani nemám o čem si tu povídat... taky, jak koval, sem tu rád smrděl a teď? hovno... BT 57 je prý plast a podobně...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:ani nemám o čem si tu povídat... taky, jak koval, sem tu rád smrděl a teď? hovno... BT 57 je prý plast a podobně...
nojo ty raději plastik viď ....už ani nepamatuju kdy sem měl naposledy suchej drink a že to potom byly stavy
Lihy má pravdu!!!
Starý bylo nejlepší
Mám rád Lihyho
Nebojí se to těm sráčům administrátorským natvrdo říct
Doufám že jede příští týden na Moravu
O Pražským komikovi a a zastydlé pubertě Palousovi už to vím
A bacha
Beru oba psy
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Lihy má pravdu!!!
Starý bylo nejlepší
Mám rád Lihyho
Nebojí se to těm sráčům administrátorským natvrdo říct
Doufám že jede příští týden na Moravu
O Pražským komikovi a a zastydlé pubertě Palousovi už to vím
A bacha
Beru oba psy
si pičo přebral co?
osiris psal:bobule psal:hofno přebral, už mu to leze na palici
...měl těžký dětství
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ovacka.jpg
tak to dokážu pochopit
to jebu
Kelly01 psal:Doháním že jste mi s novým majitelem vrzajících a rozpadajících se skříní(mimochodem narazit na takovou kavku byl kumšt,co?) zavolali tak brzo
sem myslel že je to dohodnutýtak sem s nim seděl jak buzna sám a ještě u toho nejvyššího stolu
KOVAL psal:no vo ničem,jak piše Fijat..
si snad koupim fijata abych mněl s kým pokecat,s někym rozumnym..
eštěže moderátor je rodinný přítel,jinak sem se na to už vysral..
Je to jako s televizí. Komu se program nelíbí, ať přepne.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Palino psal:KOVAL psal:no vo ničem,jak piše Fijat..
eštěže moderátor je rodinný přítel,jinak sem se na to už vysral..Je to jako s televizí. Komu se program nelíbí, ať přepne.
Máš recht, je to jak s televizí na fšech programech hovno
Lihy psal:Palino psal:KOVAL psal:no vo ničem,jak piše Fijat..
eštěže moderátor je rodinný přítel,jinak sem se na to už vysral..Je to jako s televizí. Komu se program nelíbí, ať přepne.
Ale stejně se na ní lidi koukaj...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Lihy psal:Palino psal:
Je to jako s televizí. Komu se program nelíbí, ať přepne.Máš recht, je to jak s televizí na fšech programech hovno
Ale stejně se na ní lidi koukaj...
Včetně tebe
lihy:
plastik wogo?? co to je?? znám plastelínu, to jo, s tím sem si gdysi hrával, gdyž sem byl malý...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Lihy psal:Palino psal:KOVAL psal:no vo ničem,jak piše Fijat..
Tam mně už jen chybí vláda na , komunisti byli lepší, všechno je drahé, za všechno se musí platit, mladí jsou rozežraní, v černých autech jezdí jen mafiáni, podnikatelé jsou zloději...Lihy, 68 let
Palino psal:Lihy psal:Palino psal:
Je to jako s televizí. Komu se program nelíbí, ať přepne.Máš recht, je to jak s televizí na fšech programech hovno
Tam mně už jen chybí vláda na , komunisti byli lepší, všechno je drahé, za všechno se musí platit, mladí jsou rozežraní, v černých autech jezdí jen mafiáni, podnikatelé jsou zloději...Lihy, 68 let
S komunistama si mně nasral
tomasNJ psal:lihy:
plastik wogo?? co to je?? znám plastelínu, to jo, s tím sem si gdysi hrával, gdyž sem byl malý...
vogo tohle :D
http://flappy73.blog.cz/0701/hasis
a když uválíš tenkýho hádka a lípneš bo na telefoní kartu (nebo kreditku bo karty už asi moc lidí nepoužívá) druhej konec zapálíš, sfoukneš a přiklopíš tim skleničku (3dcl bohatě stačej). Pak jen koukáš jak se sklenička plní dýmem a až je mlha hustá tak že by se dala krájet, nadzvedneš okraj karty a "exneš" formou vdechnutí kouř. No a dal sis suchej drink...pak už jen čumíš a nablble se všemu tlemíš v horšim případě jen čumíš, ale je ti fajn
Lihy psal:Palino psal:Lihy psal:
Máš recht, je to jak s televizí na fšech programech hovnoTam mně už jen chybí vláda na , komunisti byli lepší, všechno je drahé, za všechno se musí platit, mladí jsou rozežraní, v černých autech jezdí jen mafiáni, podnikatelé jsou zloději...Lihy, 68 let
S komunistama si mně nasral
Sorry, nevěděl jsem, že jsi sociální demokrat. pozdravuj Jirku, Standu a Slávka
Palino psal:Ondráš psal:Lihy psal:
Máš recht, je to jak s televizí na fšech programech hovnoAle stejně se na ní lidi koukaj...
Včetně tebe
Tak to pozor! V Práglu televizi nemám a ani nechci. Mám lepší věci na paráci.
Lihy psal:tomasNJ psal:lihy:
plastik wogo?? co to je?? znám plastelínu, to jo, s tím sem si gdysi hrával, gdyž sem byl malý...vogo tohle :D
http://flappy73.blog.cz/0701/hasis
a když uválíš tenkýho hádka a lípneš bo na telefoní kartu (nebo kreditku bo karty už asi moc lidí nepoužívá) druhej konec zapálíš, sfoukneš a přiklopíš tim skleničku (3dcl bohatě stačej). Pak jen koukáš jak se sklenička plní dýmem a až je mlha hustá tak že by se dala krájet, nadzvedneš okraj karty a "exneš" formou vdechnutí kouř. No a dal sis suchej drink...pak už jen čumíš a nablble se všemu tlemíš v horšim případě jen čumíš, ale je ti fajn
Já se smál že je to dobrý, pak sem se mál tomu, že sem měl hlad, pak sem se smál tomu jak jim, pak jsem se smál, že mi zaskočilo, pak jsem se smál, že mi nechtějí praštit do zad a když jsem to ze sebe dostal, tak jsem se smál, že jsem to ze sebe nemohl dostat a mohl se udusit, pak se smál tomu, že sem se smál tomu, že se oni smláli tomu jak se směju že se dusim.
Ale stálo to za to. Těším se na dlasí akci.
Na původním fóru jsem měl číslo 26(možná 24 už nevím) a chodil jsem sem každý den několikrát, pak se začalo "modřit"a už to nebylo ono. Teď sem zajdu jen občas, takže nevím ani o jakou změnu zase jde, ale je to normální vývoj.Zapálíš se pro něco, dejchal bys za to,pak si pořídíš jinou motorku (GSR 600) a přestaneš diskutovat , protože máš jiné starosti.Zůstanou jen opravdoví věrní. Dnes s odstupem mohu říci,že je dobře, že se modří snaží oddělit a zřejmě diskutují po jiné linii.Jsou to zdravé jádro, které se musí oddělit od plev. Tenkrát mě to štvalo, teď je mi to jasné. Opravdu nevím o co jde , po měsíci jsem sem nakoukl, a otevřel tento příspěvek, možná jsem úplně mimo, ale pak se omlouvám, jen jsem se chtěl zapojit. Tak čau.
samozřejmě lidí je čím dál víc,jak přibejvá strojů,taky nejsem původní člen,ale pokud člověk chce tak na sraze i na stránkách zapadne do kolektivu,alespoň myslím,že jo
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:samozřejmě lidí je čím dál víc,jak přibejvá strojů,taky nejsem původní člen,ale pokud člověk chce tak na sraze i na stránkách zapadne do kolektivu,alespoň myslím,že jo
Někteří zapadají přirozeně jiní s 5 L rumu.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zdenák psal:maňas psal:samozřejmě lidí je čím dál víc,jak přibejvá strojů,taky nejsem původní člen,ale pokud člověk chce tak na sraze i na stránkách zapadne do kolektivu,alespoň myslím,že jo
Někteří zapadají přirozeně jiní s 5 L rumu.
litry byly tři
no a nebyly k vůli tomu abych zapadnul
byly protože sem slíbil dovést každému napít a s tím jak chlastáš sem počítal
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1