Nejsi přihlášen
Re: pedál nožní brzdy
Mrkni tady ... www.motobouracky.cz - nahradni dily - suzuki - Nožní brzda ... tak tam je, ale cena te nepotesi. Nemam cas, pak se mrknu do CMN
tak jako je to kus ... niceho a 1200 kc .. mi prejde jako hodne prehnana cena ... vis jak ... svine na tom trzi, jak muzou. Jestli se ti libi cena, tak jim napis mail, ze to chces a oni ti to poslou na dobirku. Napis tam svoje udaje .. adresu
marcoo psal:Filous psal:...kupte si panelku, na tu to bude levnější
dík za radu.Tu doma mám a nepasuje.
...fleksa a kladivo a to by bylo aby to tam nešlo...apropó, koukal sem ti do profilu na M a jag mě GSR moc nebere, tag to tvoje se mi líbí, nevim čim to je, že by ta stříbrná?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:marcoo psal:Filous psal:...kupte si panelku, na tu to bude levnější
dík za radu.Tu doma mám a nepasuje.
...fleksa a kladivo a to by bylo aby to tam nešlo...apropó, koukal sem ti do profilu na M a jag mě GSR moc nebere, tag to tvoje se mi líbí, nevim čim to je, že by ta stříbrná?
Díky,no mě se taky moc ze začátku nelíbyla,až po roce se mi tak nějak dostala pod kůži.Představil jsem si jí s klínem a nějakejma doplňkama,no a šel sem do toho.
Meloun psal:SLUGI psal:marcoo psal:Nevíte kde by se dal sehnat pedál nožní brzdy? Nějak na to nemužu nikde narazit.Díky
... "kdo brzdí nevyhrává"
Spíš naopak,ne??
... právě že ne, já zabrzdil a fakt to nestojí za to
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
tak to bylo jedině pryží
nebo změna adheze
nebo tím že máš velkou tězkou motrku která se strašně vlní a neuvěřitelně měkký předek
nebo se to prostě něgdy stane...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
inkvizitorr (Administrator) 20.11.2007 21:18:49 Offline |
filous: ty teď novje řikáš brabánkoj bandit, jo???
doba je temná...
yello psal:soupni tam tenhle.levny,rychly reseni...
http://img116.imageshack.us/img116/1931/pedalwc0.jpg
... tak to až uviděj "cajti" tak zapomenou i svý identifikační čísla i to co po tobě vlastně chtěli
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
yello psal:soupni tam tenhle.levny,rychly reseni...
http://img116.imageshack.us/img116/1931/pedalwc0.jpg
čekal sem jakýho ptáka to dřív napadne
Stránky: 1