Nejsi přihlášen
potah-sedlo
Premyslim o zmene vzhledu sedla, da se to potahnout a kuzi za celkem pekne penize. Taky jde zmenit tvar ... jako to ma treba Americkej Ten calounik by ale potreboval videt tvar, jak to ma udelat. Nevite o nejakych poradnych sedleh? Potreboval bych obrazky, taky by me zajimaly nazory na barvu (vzled) sedla. Da se to udelat i barevne... tak mate nejake napady ? Prosim hodte nejake obrazky uprav sedel a tak. Diky moc
Re: potah-sedlo
nech si udelat takovy, jaky je na autobusu ... ovsem v rozmerech na B
nebo onehda s nama byl na projizdce nekdo se super cerno bezovym sedlem (myslim, ze to byl josef nebo nekdo, ne?)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
kdysi sem někdo dával linky na nějakej zahraniční web, kde byly různý mutace sedel přímo na B6 a B12 a byly to opravdu nádherný kousky (na pohled). Těžko ale říct, do jaký míry je to pak pohodlný, aby jsi totiž nemusel jezdit s pudrem na . Jestli ten link najdu, hodím ti ho sem.
"Burn rubber, not your soul"
Bombarďák psal:kdysi sem někdo dával linky na nějakej zahraniční web, kde byly různý mutace sedel přímo na B6 a B12 a byly to opravdu nádherný kousky (na pohled). Těžko ale říct, do jaký míry je to pak pohodlný, aby jsi totiž nemusel jezdit s pudrem na . Jestli ten link najdu, hodím ti ho sem.
Zkus třeba www.bagster.com
marcoo psal:Bombarďák psal:kdysi sem někdo dával linky na nějakej zahraniční web, kde byly různý mutace sedel přímo na B6 a B12 a byly to opravdu nádherný kousky (na pohled). Těžko ale říct, do jaký míry je to pak pohodlný, aby jsi totiž nemusel jezdit s pudrem na . Jestli ten link najdu, hodím ti ho sem.
Zkus třeba www.bagster.com
jj, něco podobnýho to bylo
"Burn rubber, not your soul"
Marcus_86 psal:Premyslim o zmene vzhledu sedla, da se to potahnout a kuzi za celkem pekne penize. Taky jde zmenit tvar ... jako to ma treba Americkej Ten calounik by ale potreboval videt tvar, jak to ma udelat. Nevite o nejakych poradnych sedleh? Potreboval bych obrazky, taky by me zajimaly nazory na barvu (vzled) sedla. Da se to udelat i barevne... tak mate nejake napady ? Prosim hodte nejake obrazky uprav sedel a tak. Diky moc
Zdar, já sem letos kupoval sedlo parádně tvarovaný a na jizdu moc přijemný. Na dlouhý cesty jako dělaný. Měkoučký a pěkně se na něm sedí. Je to i od nějakýho výrobce kerýho si nepamatuju, ale je to nějaká firma co to dělá a nechce se mi ted kuli tomu do sklepa Jinak kdybys teda chtěl vidět tak dej maila a pošlu Ti fotku, já to sem asi nevložim
Banditatom (Člen) 22.11.2007 17:02:35 Offline |
Origo sedlo, origo výplň jenom čerá a červená koženka zručná "kuvesky pohledná"čalounice tři sta korun za práci a vypadá to bomba.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 22.11.2007 17:20:15 Offline |
a origo je jako co semiš?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1