Nejsi přihlášen
Re: czech bandit forve
bandit pičo triko už neseženeš, mikinu asi jo, ale pouze na vybraném srazu... ne na každém
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
barynek psal:zdar, poradte kde sezenu "bandit pico!" triko a "czech band force B12" mikinu a za kolik?
Dik, nejak se nemuzu dohledat u koho za kolik atd
Normálně si tím utírám motozku páč to nigdo už nechtěl a já jich měl tři prdele ale takovej Husky to má aj na podlahu
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:barynek psal:zdar, poradte kde sezenu "bandit pico!" triko a "czech band force B12" mikinu a za kolik?
Dik, nejak se nemuzu dohledat u koho za kolik atdNormálně si tím utírám motozku páč to nigdo už nechtěl a já jich měl tři prdele ale takovej Husky to má aj na podlahu
kdyz ma husky na podlahu a ty toho máš taky tři tak nenašla by se tam někde někde??? nějaká jako navic, nebo dvě??? Prosííííííííííííííííííííííííím
Bandit 4EVER!!!
PALOUS psal:barynek psal:zdar, poradte kde sezenu "bandit pico!" triko a "czech band force B12" mikinu a za kolik?
Dik, nejak se nemuzu dohledat u koho za kolik atdNormálně si tím utírám motozku páč to nigdo už nechtěl a já jich měl tři prdele ale takovej Husky to má aj na podlahu
Na podlahu snad né. Co já vim, tak s nim vytírá schody hlavně po různejch loděnicích.
jak dlouho ještě?
inkvizitorr (Administrator) 18.11.2007 16:49:39 Offline |
Newada psal:PALOUS psal:barynek psal:zdar, poradte kde sezenu "bandit pico!" triko a "czech band force B12" mikinu a za kolik?
Na podlahu snad né. Co já vim, tak s nim vytírá schody hlavně po různejch loděnicích.
s jednim pičotrikem vytírá i silnice vokolo český lípy
doba je temná...
Musíš vydržet
Já taky musel, sice se štěstím, na posledním srazu vjetnamcovo brácha rozprodával poslední zbytky a naštěstí jenom B12mikinu.
Ale už tady někde avízoval nějakou superextranovou edici na jaro, tak vydrž.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Musíš vydržet
Já taky musel, sice se štěstím, na posledním srazu vjetnamcovo brácha rozprodával poslední zbytky a naštěstí jenom B12mikinu.
týý woe, až kamarád západo-severočech mi uspokojil. OK. Tož snad to neproseru jako tendle rok...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:huskyb12 psal:Modelka, Hubeňour, Xicht: kašpaři :)))
tadytdety kuci holki by mohli mít neco na skladě??? že se teda ptám
to nebyla rada pro tebe, to byl vycet a honoceni vyse prispivajicich panu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:barynek psal:huskyb12 psal:Modelka, Hubeňour, Xicht: kašpaři :)))
tadytdety kuci holki by mohli mít neco na skladě??? že se teda ptám
to nebyla rada pro tebe, to byl vycet a honoceni vyse prispivajicich panu
jo táááááááák, no tak dik
Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr (Administrator) 19.11.2007 10:15:55 Offline |
vydrž do jara, na přelomu května/červa bude hustej magasraz "masofka" a tam bude jag ouplně nová kolekce pičotrik, tak i vostatní nový a vychytaný cajky
doba je temná...
inkvizitorr psal:vydrž do jara, na přelomu května/červa bude hustej magasraz "masofka" a tam bude jag ouplně nová kolekce pičotrik, tak i vostatní nový a vychytaný cajky
takze na ty stary můžu zapomenout, oki tesim se na nový
Bandit 4EVER!!!
XJelen psal:Musíš vydržet
na mě taky zbyla mikyna,ono to bylo tím,že takovou velikos jako já má málo kdo
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:XJelen psal:Musíš vydržet
Ale už tady někde avízoval nějakou superextranovou edici na jaro, tak vydrž.na mě taky zbyla mikyna,ono to bylo tím,že takovou velikos jako já má málo kdo
jenže na tebe zbyde dycká
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1