Nejsi přihlášen
zadní brzda..
Zdravím,chci se optat, dneska jsem zimoval a při kontrole jsem zjistil,že mám oprasenej zadní talíř a destičky na plech(před měsícem jsem leštil vejfuck a muselo to bejt dobrý,páč tyhle rejhy mě praštili do oka, jak jsem na to hlíd)..mám najeto 11000km,motorka koupena v 5000 rv.2004,dal jsem s ní letos alpy a nějakej ten italskej motoúsek..neříkám, že brzdím jen zadkem,ale tak nějak používám ho pořád zároveň s předkem...mám takovej grif, kdy přibržduju zadkem na určitou pořád stejnou úroveň a ve chvíli, kdy se začne cukat vím, že je krize a předek mě udrží jen chvíli..pokud předpokládám, že to má najeto tolik kolik má,tak v poměru předek vydrží ještě tak 4000, ale zadek na plech...je to možný???vždycky jsem měl na zadku jen buben,takže nevím, kolik má držet,ale myslím, že víc než předek???což?
Když nejezdím,tak tvořím...
Re: zadní brzda..
zakon setrvacnosti .... kdyz brzdis, tak se vsechna kinetika opira do predniho kola, proto ma predni brza velkou ucinnost, zadni je tak na to dobrzdeni ... nekdy to fakt pomuze, ale kdyz to neni treba, tak myslim, ze to vetsina lidi ani moc nepouziva, zadni guma muze maximalne tak hodit smyk no Mas to pod sebou mokry nebo neco ... kluzky ... a jedesssss. Tak asi tu zadni pouzivas vic, nez bys mel no. Orig by asi neco vydrzet mel, ale cetl sem tu taky, ze sem tam nekdo natrefil na smejdy a za chvili bylo po nich.
možná pajk chtěl naznačit, že tam asi bude nalítáno víc, než je udáváno
Na B12 mám něco přes třicet ( a to se říká kdoví jestli) a ještě něco tam je a nepozoroval jsem nějakej úbytek (ale posledních 8000 si moc nezabrzdila)
Strýcfajtr !!!
...taky vem v úvahu, že vzádu je enem jeden kotouč a plocha těch desek je menčí než vpředu.
Takže jestli je zvyklej brzdit zadkem stejně jak předkem to vopotřebení tam bude, přesto, že účinnost brzdy je jinde.
There's a pie in the sky when you die.
dík za názory.skoro pořád jezdím ve dvou a pak ta účinnost je trochu větší,ale asi je fakt,že jí můžu trochu povolit..bydlím v největších kotěhůrkách a silnice v nejbližším okolí stojí za řiť, proto jsem si zvyk hazet tam ten zadek trochu víc než je asi zdrávo,je tu štěrku jak nasráno.Taky mě pěkně serou čůráci vod silnic.když jsem motorku koupil,byla netčená,svody nebyly ani doměděna,teď jsem na tom nalítal to samý co týpek předemnou a mám je vomlácený jeko kráva..totiž já než se svezu musím 3km jet tak 20km/h bo ten cinkot mi trhá uši..
Banditatom (Člen) 21.11.2007 18:48:42 Offline |
Nazdar, jelikož trpím stejnou uchylkou jako ty "čatějc používám zadek" tak ti mužu říct že ty desky jdou srát velice rychle!!!! A jestli jezdíš ve dvou tak se ani nediv. Moje desky vydrželi 4000km. Co bys chtěl moto 200kg ja 80kg a jestli máš robku tak cca 50 to máš 320kg brzdí takový kotouček.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 (Člen) 21.11.2007 18:56:33 Offline |
tak to nevim jak jste to dokazali... ja mam desky sotva sedly na 18 000 km.....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 21.11.2007 19:17:59 Offline |
??????? co používváš za desky?
Progear 650 (Člen) 21.11.2007 20:10:48 Offline |
originalni... puvodni....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 21.11.2007 20:14:43 Offline |
goldfreny loni v listopadu kupovaný a už jsou fuč
Progear 650 (Člen) 21.11.2007 20:18:01 Offline |
sou teda asi pekný sračky...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 21.11.2007 20:21:50 Offline |
je to možné že jsou to nějaké možná nepovedené ale co teda použít?
Mám najeto skoro 25.000 a podle toho jak teď desky vypadaji nepočítám že bych měnil ať přední nebo zadní dřív než 35.000 a výš. Jak píše Progear, jsou akorát doře zajetý. A to jezdím silnice který jsou dost členitý, tak přeci jenom brzdit musím. Nevěřim, že by dřív na 6 ky dávali hlapci tak měkký desky. Buď dřou desky pořád a nebo neodpovídá ten kilometrovej náběh a tím pádem musí být fuč.
Progear 650 (Člen) 21.11.2007 21:00:33 Offline |
třeba zjistit, od jake firmy jsou ty originalni...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 21.11.2007 21:15:36 Offline |
me ta zadni piska jako cert.... ale ja na to jebu..
"44 HONDA CBR 600RR 44"
menil sem zadek u tam byly puvodni 42000 km ja zadek pouzivam opravdu zridka zridka to uz musi bejt kuwa krize.
Predek pocitam bude chodit s mojim stylem jizdy po 12000 km nevim to terpv zjistim
jak pisou kluci asi to ma natoceno jinak nez bylo receno
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen) 22.11.2007 16:55:05 Offline |
Kuvááááááááááááááá to jsem z toho . měnil jsem si je sám tak vím kdy jsem je tam dával. Akorát nechápu jak vám tolik vydrží. Kdyby to samo přibržďovalo tak ten kotouč je za sezonu co ty desky vydrželi pod kytkama protože taky občas jezdím jako chro chro zvířátko. A já letos jezdil prakticky furt ve dvou že by tím?
Banditatom (Člen) 22.11.2007 17:08:01 Offline |
kuva tam venku je kuveska kosa byl jsem se jen tak z mrknout za milaškem dali jsme a při té přiležitosti jsem mu zkontroloval přední desky které jsou mimochodem měněné v ten samí den a tváří se jako nové zadek v... předek ok volejte chocholouška
Banditatom (Člen) 22.11.2007 18:31:02 Offline |
osi na to přišel V tom je ten háček tak vidíte že nejsem blázen žádný polstrovaný auto kazajka a ani mudr chcholoušek stačí jen přehodit hadice
jak to tak poslouchám,tak jsem vlastně rád, že to jde..nebaví mě lítat kolem baráku,radši se zbalíme a razíme na celej víkend,pak většina je nalítána ve 2 + 15-35kg bágly(35byl extrém itali většinou tak 20),v těch 2lidech bude zakopanej pes..ono to začne víc brzdit a takový to neustálý přibrždování je na zadku pohodlnější,páč vydlice nejdou tak dolu a nekoncentrovanej cestou zmoženej batůžek se mi tolik neopírá do rukou..ale kupovat desky každej rok asi nechci.....
Stránky: 1