Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » No to teda čumím...

Pšán (Člen)
22.11.2007 08:51:37

No to teda čumím...

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Borák (Člen)
22.11.2007 09:10:48

Re: No to teda čumím...

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/borak/o.k.jpg

já zas na tohle bigsmile

...nikdo nevojebe Ježíše...
Marcus_86 (Člen)
22.11.2007 09:17:40

A sakra ! Nemas na ni cislo ?

Pšán (Člen)
22.11.2007 09:21:56

..pokoukání to je rozhodně příjemnější než na ten výplod soudu..smile1

barynek (Člen)
22.11.2007 15:45:28

Pšán psal:

..pokoukání to je rozhodně příjemnější než na ten výplod soudu..smile1

ale je to spravnyfuck, ma se jezdit podle predpisu a kdyz nekdo jede na padesatce skoro devadesat tak bych to udelal taky takidontknow

Bandit 4EVER!!!
Fik-B6S (Člen)
22.11.2007 16:15:06

Todle je přece běžná situace ne kdyý budete vyjíždět z vedlejší a auto na hlavní bude daleko (na hlavní bude předepsaná 50km/h) tak tam vjedete protože budete míd odhad že je dost času ale on místo padesáti pojede 100 tak tam bude rychleji než vy stihnete tu cestu přejet...
tohle je běžný případ stalo se to kousek od baraku v 90tce jel motorkář okolo 140-150 a byla to dlouhá rovinka na jejíž začátku v protisměru chtělo odbočit auto vlevo a netušílo že jede tak rychle kdyby jel 90 tak je to v pohodě ale od té doby je tam pomníček...bad

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
barynek (Člen)
22.11.2007 16:17:25

Fik-B6S psal:

Todle je přece běžná situace ne kdyý budete vyjíždět z vedlejší a auto na hlavní bude daleko (na hlavní bude předepsaná 50km/h) tak tam vjedete protože budete míd odhad že je dost času ale on místo padesáti pojede 100 tak tam bude rychleji než vy stihnete tu cestu přejet...
tohle je běžný případ stalo se to kousek od baraku v 90tce jel motorkář okolo 140-150 a byla to dlouhá rovinka na jejíž začátku v protisměru chtělo odbočit auto vlevo a netušílo že jede tak rychle kdyby jel 90 tak je to v pohodě ale od té doby je tam pomníček...bad

bohužel když takhle ty lidi jezdí tak si to ani neuvědomí dokud se nestane neco podobný jak popisuješ nebo kousek od M.Boleslavy, kde se myslim ze tenhle rok rozsekal typek co jel v obytny zone kolem stovky, no a kolik se tam smi? 30! Takže si to podepsal sám a těm ostatní co jezdí jak debilové, nejen v autech ale i na mašinách se najde taky dost takže je jen otázkou času, kdy přibude další pomníčeksmile2

Bandit 4EVER!!!
Pšán (Člen)
22.11.2007 17:03:43

2 Barynek:
..jde o,že ti to tam týpek pošle ještě s menším rozmyslelem než doteď,pokud se tohohle rozhodnutí bude držet..a první co bude řvát,tak žes jel rychle..a náhodní svědci když uvidí motorku,tak mu dají zapravdu..nepřeju ti ,aby tě něco takového potkalo,ale když se ti to náhodou stane a rozdýcháš tu ránu i v 50-ce,tak ať ti tvou rychlost nějak dobře švestky spočítají..což mám pochybnost..i když ty budeš asi bedlivý dodržovatel 50-90-130
..a jestli jezdíš v obytné zóně 30(dejme tomu),tak překračuješ povolenou rychlost o 50%..idontknow..to bys neměl..headshake

Banditatom (Člen)
22.11.2007 17:09:39

číslo, E-mail, icq nebo kde dělá?????????????

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Antihero (Člen)
22.11.2007 17:11:53

...když už tak měli dostat flastr voba, ale, že to odsere chlapík co jel rychlejc je pussyvina.
...ten z té vedlejší byl klasickej začátečník kterej situaci prostě neodhadnul.
...při povědomí o motorkářích v téhle zemi bude každej zmetek co zaviní podobnou nehodu tvrdit, že mašina jela aspoň 200 a na základě precedentu z toho vyváznesicksicksick

There's a pie in the sky when you die.
Fik-B6S (Člen)
22.11.2007 17:20:03

Antihero psal:

...když už tak měli dostat flastr voba, ale, že to odsere chlapík co jel rychlejc je pussyvina.
...ten z té vedlejší byl klasickej začátečník kterej situaci prostě neodhadnul.
...při povědomí o motorkářích v téhle zemi bude každej zmetek co zaviní podobnou nehodu tvrdit, že mašina jela aspoň 200 a na základě precedentu z toho vyváznesicksicksick

vyvázne ale jen v případě že se prokáže ta rychlost v opačným ne...

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
barynek (Člen)
22.11.2007 17:34:10

Pšán psal:

2 Barynek:
..jde o,že ti to tam týpek pošle ještě s menším rozmyslelem než doteď,pokud se tohohle rozhodnutí bude držet..a první co bude řvát,tak žes jel rychle..a náhodní svědci když uvidí motorku,tak mu dají zapravdu..nepřeju ti ,aby tě něco takového potkalo,ale když se ti to náhodou stane a rozdýcháš tu ránu i v 50-ce,tak ať ti tvou rychlost nějak dobře švestky spočítají..což mám pochybnost..i když ty budeš asi bedlivý dodržovatel 50-90-130
..a jestli jezdíš v obytné zóně 30(dejme tomu),tak překračuješ povolenou rychlost o 50%..idontknow..to bys neměl..headshake

1. jezdim tak abych dojel a když vidim že to asi nestihnu tak si holt ještě trochu počkam.
2. pokud jedu na hlavni a vjiždí mi tam auto, byt brzdí! tak radši zpomalim
, než abych se s nějakym takovym dobytkem potkal (a že jsem měl už cca 20cm štěstí od transita, tak vim o čem mluvím)
3. spolýhat se na to nejde, že to spočítaj dobře a je pravda že lidi budou spíš věřit tomu, že motorkář jel rychleji, páč autaři nejezdí rychle, ne???sick
4. bedlivý dodržovatel nejsem, v obci mi to občas uletí (cca 60/65) ale kilo v obci nejezdim, pac nejsem zas taková pussybigsmile
5. ona je asi v obytce 20, že? No tak já se nad sebou zamyslímidontknowbigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
Loser (Administrator)
22.11.2007 17:43:12

barynek,vogo, kolik je 50% z 30?idontknowidontknowidontknow

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
barynek (Člen)
22.11.2007 17:47:30

Loser psal:

barynek,vogo, kolik je 50% z 30?idontknowidontknowidontknow

15goodgoodgoodbigsmilebigsmilebigsmile dyk říkam že jsem humanitně založenej, čísla mi nikdy nešlybigsmilebigsmilebigsmile zdá se že máš dalšího konkurenta, Loserbigsmile

Bandit 4EVER!!!
Loser (Administrator)
22.11.2007 17:49:07

konkurence se nebojimbigsmilebigsmilebigsmile

barynek (Člen)
22.11.2007 17:52:13

Loser psal:

konkurence se nebojimbigsmilebigsmilebigsmile

občas mi přijde že bys mělbigsmile

Bandit 4EVER!!!
Loser (Administrator)
22.11.2007 17:55:55

to jsou jen chvilkovy pokusy o shozeni me ze spice ... ale ja jsem silnej souper a dlouho nikdo nevydrzi
Jsem opravdovym  loser-kralem v tom, co delam

barynek (Člen)
22.11.2007 17:58:06

Loser psal:

to jsou jen chvilkovy pokusy o shozeni me ze spice ... ale ja jsem silnej souper a dlouho nikdo nevydrzi
Jsem opravdovym  loser-kralem v tom, co delam

ok, nechám tě na trůnu, předpokládam že konkurence byla v dobách temných silnábigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen)
22.11.2007 17:58:36

český soud je český soud ale sere mě že to rozbytý auto je renault 25 které ho jsem dlouhá léta vlastnil a lepší auto neznám. bylo jako já sice se milo ale strašně žralosmile1smile1smile1

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
lan (Člen)
22.11.2007 21:22:56

na místě té řidičky by si nebyl tak jistý vitězstvím....je to stejný případ, jako kdyby přijížděly po vedlejší do křižovatky proti sobě dvě auta a jedno ke stůj dej přednost v jízdě jelo rovně a druhé co má ve svém směru dej přednost jízdě odbočovalo vlevo a křížílo směr toho v proti směru (po hlavní nejede nic). Logicky vzato je povinno zastavit před stopkou vozidlo a to co má dej přednost v jízděby mohlo projet jako první, ale není tomu tak.....vlevo odbočující vozidlo je povinné dat přednost protijedoucímu i když bude stát na stopce a těžko se asi bude někdo vymlouvat (i když dnes je všechno možné), že on měl na stopve zastavit, ale nazastavil a proto jsme se střetli......smile1
to samé ta ženská, co vjížděla do křižovatky v obci. Řidič mohl jet v obci i těch 86, protože mohla být (i když nebyla, ona to nevěděla) na daném useku v obci povolena dopravní značkou rychlost třeba 80 a tím vozidlo výrazně nepřekročilo danou rychlost a nemůže ani ta ženská říci, že to tam zná, protože tohle není argument....mohlo dojít k přeznačení od té doby co to tam zná....je divné, že soud takhle rozhodl....to spíš ukazuje na nekompetentnost našich soudů.....idontknow

Datel (Člen)
22.11.2007 21:59:42

Je rozdíl v odhadu rychlosti 90Km/h a 200Km/h.....

ale asi je baba tupá a slepá..........a náš NS taky

malda (Člen)
22.11.2007 22:32:14

Tak pánove tohle je přesně muj připad .Jel jsem vobci předjižděl jsem osobak v tu dobu nám oběma vyjela holka s favoritem z pravé strany a ten o mě řekl že jsem jel rychle a kdyby jsem jel 50km tak že se nic nestane . a je hotovo a už ti to nikdo nodpáře nikdo ti nic nevěří !!! jeden znalec vypočital moji rychlost na 49km a druhý znalec co si nechala udělat policie to spočital na 74km .Takže je vidět že když dva delaji totéž není to totéž!!! ja jsem měl dodržovat rychlost a vona i když klasicky nedala přednost při vjiždění na hlavni silnici dle druheho posudku neporušila nic !!!A to je doloženo že viděla  to auto co jsem předjižděl a ja v tu dobu byl vedle něj on nesvitil jel modrym autem ja svitil a ona viděla auto světlé asi stříbrné barvy ! Přesto ona nemusela vidět moto protože zaměřila pozornost na auto !!!idontknowidontknow A vse se motá kolem mé rychlosti a už se to táhne 1.5 roku  mam chromou levou ruku pravou  po třetí operaci jakž takž v zapěstí 15 šroubu 3 železa plice funguji na lepší pulku ale zaplat panbuh  jsem z nejhohšiho venku a vona ??? promáčklý levý dveře a predni blatnik a rozbitý sklo ve dverích !!! Takže pozor když jedeš po hlavni to ještě neznamená že máš přednost !!! Když se tomu druhýmu podaři přesvědčit policii že jsi jel rychle jseš vpussyTakže kdyby ste někdo věděl o nějakym opravdu dobrým advokatovi kterej by do toho šel moc by mě to pomohlo ! advokáta mam  ale kdyby se našel nějakej borec moc by mě to pichlo dík !

KOVAL (Člen)
22.11.2007 22:37:22

malda: takže nic novýho co?

Borák (Člen)
22.11.2007 22:38:08

to se porád navyřešilo?
a kurwa idontknow

malda (Člen)
22.11.2007 22:41:52

Ale Lenka má papíry tak jem ji troch ubral kyslik aby nezávidela a zejtra sem tam !!! Rehabilitace musí bejt!!!bigsmile Na to krypl nejsem !bigsmile

Borák (Člen)
22.11.2007 22:51:05

good fšak se těšim
ale asi to budu mít nealko sick

sonyk (Člen)
23.11.2007 00:18:49

jj asi tak u nas krizovatka tvaru T chybi zrcadlo uz x let.

vyjezd z vedlejsi je do kopce aby ridic videl musi si najet trosku do krizovatky pac mu ve vyhledu brani zastavka autobusu.

Frajer jel se superbem 120 po vsi cili 0 70km/h prekrocil limit a deda co si povyjel aby videl o nej skrtnul superba to rozhodilo strecha kol strecha kola  bum. kdyby jel 50km/h vubec dedka nepotkal a nebo stihnul zareagovat.

Nevim asi bych dal vinu obema jak ji ze to neodhadla tak tomu co jel rychle oba porusili predpisi ne. do krizovatky jen tehdy neohrozim li nebo neomezim ostatni nebo ne?

Jinak ta slecna je moc fajna nechce jezdit s emnou na srazy?

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS