Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Laďák Creptus

VikecB12 (Člen)
18.11.2007 18:44:38

Laďák Creptus

Cus,asi pred měsícem sem si vobědnal lauf a v pátek došel poštou.Vypadá dobře,montáž bez ptoblémů,fšechno sedlo jak prdel na hrnec.Spracováním bych řekl srovnatelný s R.P.,cena 4500kč včetně mezisvodu,tlumící vložky a poštovnýhogood Kravál dělá kurefskejgoodbigsmilesmokin[img][/img]

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/VikecB12/creptus.JPG

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nawrc (Člen)
18.11.2007 19:35:18

Re: Laďák Creptus

jj, taky ho mám a spokojenostgood

"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
barynek (Člen)
18.11.2007 21:42:00

moooc hezkejsmile1good

Bandit 4EVER!!!
Marcus_86 (Člen)
19.11.2007 11:02:22

a gde sis ho objednal ??? Kurna ja casem taky musim poridit poradny lauf. Mam na nej jen pozadavek, aby delat poradny bordel jako svine a nesmim s nim dostat pokutu bigsmile Proste lauf jak ma byt goodgoodgood A co tenhle ??? http://www.moto-david.eu/?p=productsMor … N-S,-00-05

barynek (Člen)
19.11.2007 11:08:22

Marcus_86 psal:

a gde sis ho objednal ??? Kurna ja casem taky musim poridit poradny lauf. Mam na nej jen pozadavek, aby delat poradny bordel jako svine a nesmim s nim dostat pokutu bigsmile Proste lauf jak ma byt goodgoodgood A co tenhle ??? http://www.moto-david.eu/?p=productsMor … N-S,-00-05

trochu drahej ne? jako jestli ti nejde o homologaci a chces jen kraval tak mrkni semka
http://www.creptus.cz/

nebo

http://www.vyfukytenax.cz/  ale lidi od tenaxu prej nic moc. Kdyz prohledáš forum najdes tu spoustu nazorugood

Bandit 4EVER!!!
Marcus_86 (Člen)
19.11.2007 11:14:30

jinak tenhle zvuk se da http://www.youtube.com/watch?v=8Kiq7r3bW2g IXIL

Marcus_86 (Člen)
19.11.2007 11:16:44

No a kdyz nemam homologaci, tak muzu dostat flastra, ne ? Nekontroluji to pri silnicni prohlidce ty svine ? idontknow idontknow idontknow Protoze ja si tam chci dat vic veci upravenych... tak aby to pak po me nechteli

barynek (Člen)
19.11.2007 11:35:44

Marcus_86 psal:

No a kdyz nemam homologaci, tak muzu dostat flastra, ne ? Nekontroluji to pri silnicni prohlidce ty svine ? idontknow idontknow idontknow Protoze ja si tam chci dat vic veci upravenych... tak aby to pak po me nechteli

tady v čechách ti nikdo nic neřekne ale v SRNě a Rakousích to kontrolujou i jen tak z prdele při obchůzce a prej ti to i odtáhnou, když se jim chce...bad jinak ty ostatni veci asi nevadi, ale o tom vejfucku jsem to slyšel od více lidí. Já sháním taky novej komín, ale chci v létě do Alp nebo Dolomit tak musím homologovat...bad

Bandit 4EVER!!!
mr.BSE (Člen)
19.11.2007 13:47:24

mam to samy v carbonu- lauf+svod+doprava-5000goodgood

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Progear 650 (Člen)
19.11.2007 14:53:02

sem rad, ze slysim kladne reference.... tesim se az dorazi i ke me....cool

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Marcus_86 (Člen)
19.11.2007 18:48:34

me se proste strasne libi tento zvuk .... http://www.youtube.com/watch?v=8Kiq7r3bW2g a je to IXIL, ty vase taky tak pekne hraji ??? Nechtel bych vyfuk, co zni jak na nejakem letadle, ja radsi zvuk, co ma neco do sebe a dela charakteristiku te motorce.

VikecB12 (Člen)
19.11.2007 18:59:58

Ja sem nepochopil proč chcou najednou za ixil takovej ranec peněz. Když bylo RUCO a prodávalo je,tak tam vycházeli na 4000kč.Je to teda už nějakej pátek a vostatní věci na mašiny se převážne zlevnilyidontknow Stejně se mě nelíbylysmile1

Pajk (Člen)
20.11.2007 00:19:41

Ty jo, ta homologace se zřejmě musí nějak projevit u Ixilu v ceně, oproti Creptusu kterej ji nemá. Řešil jsem to taky, chtěl jsem laďák kvůli zvuku zakoupil jsem Ixil protože má homologaci a zpracování dobrý. Cena za to slušná řekl bych a včetně mezisvodu taky.

barynek (Člen)
20.11.2007 11:47:09

Pajk psal:

Ty jo, ta homologace se zřejmě musí nějak projevit u Ixilu v ceně, oproti Creptusu kterej ji nemá. Řešil jsem to taky, chtěl jsem laďák kvůli zvuku zakoupil jsem Ixil protože má homologaci a zpracování dobrý. Cena za to slušná řekl bych a včetně mezisvodu taky.

já jsem takový jelito na tyhle věci takže radši jenom na šrouby, povolit utahnout ajedeemgood

Bandit 4EVER!!!
vorel (Člen)
20.11.2007 12:03:02

markus, poraď se s Koldanem, na laufy co dávaj karakter je tu nejlepčí

řikám si hurikán
Mour (Člen)
20.11.2007 12:06:56

Vorel: Máš recht, mám pocit, že Koldan zrovna totok před dvěma lety tady řešil good

Meloun (Člen)
20.11.2007 12:30:50

Kdybych poslední dobou nezesockovatěl..a jiní na tom nezbohatli..(že Kovalbigsmile),tak bych šel do tohodle:

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Meloun/4325_4.jpg

Takhle se holt musim spokojit se Sharkem...ale zvuk má good

Editoval osiris (20.11.2007 12:35:05)

PURE NAKED BIKE!
Filous (Člen)
20.11.2007 13:17:22

...nejvíc skušeností s laufama má vopravdu asi Koldan, to je jeden z mála, vot kerýho bych si nechal poradit, takovej machr přes vejfukygood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator)
20.11.2007 14:25:14

jó, tak, tak, Klokan, to je borec na vejfuckycoolbigsmile

doba je temná...
osiris (Člen)
20.11.2007 14:59:34

...klokan fuko good

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
mr.BSE (Člen)
20.11.2007 15:17:21

barynek psal:
Pajk psal:

já jsem takový jelito na tyhle věci takže radši jenom na šrouby, povolit utahnout ajedeemgood

njn, to je holt udel sestek,zadny srouby.... Ale montaze je mozna jeste lehci nez u dvanactky bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
marcoo (Člen)
20.11.2007 15:51:04

Mam ixily pod sedlem.Dva krátké a musím říct,že je to tak trochu brutalita.Viz fota zde http://moji.motorkari.cz/?34699

Billy (Člen)
20.11.2007 18:49:45

vypada to pekne, ale jakto zes slezl z gsxera 600 na neco slabsiho ? idontknow

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
marcoo (Člen)
20.11.2007 18:54:42

no tak víš jak.Ježdění ve dvou je přeci jen pohodlnější.Na delší cesty myslim.A hlavně tohle je praktichy gsxr akorát jiný plasty a jiný řidítka.Jinak,brzdy,kola,rám,motor je uplně stejnej jako u gsxr.akorát jde jinak do výkonu než u sporta.Ale když to srovnám s banditem 2007 tak tohle je divoch.Měl jsem ho cca měsíc a nějak mne nenadchnul.Tohle má pro můj styl ježdění větší obratnost.Jízda.posez a hlavně podvozek se mi líbí prostě víc.

fido (Člen)
20.11.2007 19:13:30

creptus bude mít taky homologaci. Už na tom dělaj...

bla...blabla...!
VikecB12 (Člen)
20.11.2007 20:04:53

Na nějakou homologaci seru,když jedu na dovču ven,nasadím origo a víc neřeším.Na to aby vám platila gomologace musíte mít našroubovanou tu vložku(zvuk zase vo ničem) a né ju mít hozenou u nářadí pod sedadlemidontknow

KOVAL (Člen)
20.11.2007 20:44:46

Woe,Melouny! Už si za to stavim barák,to je snad jasný...evilasssmile1

Filous (Člen)
20.11.2007 20:58:02

KOVAL psal:

Woe,Melouny! Už si za to stavim barák,to je snad jasný...evilasssmile1

...tag Meloun tě zbavit toho verku, co jezdí na volej???surprisedbigsmilebigsmilebigsmile

Pajk (Člen)
20.11.2007 21:11:06

VíkecB12: já tě chápu, každej jak komu to vyhovuje, já vemu 5 tku imbus našroubuju vložku cca 10 vteřin a jedu, nemám problém. Měnit každou chvilku když chci ven celej lauf? To mě mi moc nebavilo. Tady u nás na vnitru ? Záleží na koho narazíš, ale policajti už i u nás nejsou takový blbci jako byli. Já taky jezdim bez vložky, ale přeci jenom homologační štítek na laufu vypadá při kontrole líp ne bez a dá se vo tom bavit.

marcoo (Člen)
20.11.2007 21:15:58

jednou sem je dojel,a jediný po pár vteřinách jízdy za policejním autem se rozvítila stopka a jediný po čem šly,bylo že se jim nějak nezdá ten zvuk. (vložky samozřejmě venku) Ukázal jsem homologační štítek,jen se usmáli a věděli že nic jinýho dělat nemůžou,nebejt tam štítek,asi by remcali.A mám dát 12 za creptus bez homologace,nebo 12 za ixil s homologací? Asi možnost druhá vyhrává.Aspoň v mým případě.To samý je na bandita.Creptus bez homologace 5000 a ixil 5800.Tak jakej je rozdíl? 800 kč? No a v dnešní době....headshake

KOVAL (Člen)
20.11.2007 21:23:49

Filous: naštěstí nééé,naštěstí sem mu žádnej stroj neprodal,von by ho stejně zničil..bigsmile

Meloun (Člen)
20.11.2007 21:41:19

KOVAL psal:

Filous: naštěstí nééé,naštěstí sem mu žádnej stroj neprodal,von by ho stejně zničil..bigsmile

Zničil??surprisedfuck

Mám svůj verk-poctivej,kulatej!good

Obral jsem ho jen o ty krámy,co se mu válej po dílně...a bude hustej tuning woe!!bigsmile

Koval,Filous: Hele ty péra vod starýho vajtpaura jsou jen o cca 10mm delší,než ty,co jsem z teho vymontoval...teď nevim,jesi tam mám cpát i tu trubičku..idontknowPokud bych to předpětí co nejvíc vyšrouboval,bylo by to zhruba ve stejný úrovni,jako když bylo s těma předtím co nejvíc zašroubovaný..idontknow
Jestli mi rozumíte..asi ne..já bych si po tomhle souvětí taky nerozumněl...surprisedbigsmile
Přinejhorším to zejtra zkusim a fertig.

PURE NAKED BIKE!
KOVAL (Člen)
20.11.2007 21:45:28

si myslim že ti rozumim a řek bych teda že tam jasně přijde trubička zpět jestli jsou jen o 10mm delší..
sem to viděl u Petra minulej tejden čoveče..

Meloun (Člen)
20.11.2007 21:50:57

Ty,co jsem z toho vydlabal jsou jakože taky prog...ale míň,pak mají vyšší stoupání a o něco tenčí drát,tak to jsou snad origa..dvanáctkový jsem ještě nikdá neviděl a z obrázku v manuálu pussy poznám,ale asi jo...
No nacpu to tam,dolu dám osu,pohopsám na tom po dílně a pak se uvidíbigsmile

PURE NAKED BIKE!
KOVAL (Člen)
20.11.2007 22:02:21

no jasný,voni progresivní jakože na jednom konci jinak vinutý jsou tak nějak v každý motorce seriově už dneska,akorát třeba právě hubenější drát,jak řikáš

Meloun (Člen)
20.11.2007 22:30:14

KOVAL psal:

no jasný,voni progresivní jakože na jednom konci jinak vinutý jsou tak nějak v každý motorce seriově už dneska,akorát třeba právě hubenější drát,jak řikáš

Na šestce ale ne..pokud si to dobře pamatuju...idontknow

PURE NAKED BIKE!
KOVAL (Člen)
20.11.2007 22:46:42

sem teď mněl rozdělaný vidle u Monstra,u Horneta 6,u VFR a všude byly origo progresivní,teda jako dvojitě vinutý..
B6 sem rozdělaný neměl..smile1

osiris (Člen)
20.11.2007 22:46:48

...progresivky (nebo jakoprogresivky) snad nebejvaj ani dneska v každý surprised

Marcus_86 (Člen)
21.11.2007 00:52:10

Aha ! tak ten fistron hradistsky Koldan neco vi o laufech .... tak dik za radu, az do neceho pudu, tak bych mu rekl, ale mam obavy no ... smile2 Az budu met poladeneho B, tak aby si udrzel prvenstvi na okresu, aby mi neporadil nejakou mrdku bigsmilebigsmilebigsmile aby mohl chodit spat s klidem nej bandita v okresu goodbigsmilegood

mr.BSE (Člen)
21.11.2007 09:08:35

osiris psal:

...progresivky (nebo jakoprogresivky) snad nebejvaj ani dneska v každý surprised

sestka ma taky seriove cast husteji navinutou a cas ridsi cool

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Mour (Člen)
21.11.2007 09:14:40

mr.BSE psal:
osiris psal:

...ale pružiny jak do průpiskybad

Meloun (Člen)
21.11.2007 09:19:11

mr.BSE psal:
osiris psal:

Tak to ta moje teda nemělaidontknow
By mě zajímalo,co to tam kdo přede mnou nacpal?headshake
Někde zkusim najít fotky..

PURE NAKED BIKE!
Vaklaf (Člen)
21.11.2007 12:05:24

A co takhle laďáky od LEO VINCE a nebo AKRAPOVICe?? Rád bych se o nich něco dozvěděl, prej jsou nejlepší. Díky za názory a odpovědi.

marcoo (Člen)
21.11.2007 12:06:30

nejlepší je na nich taky taky značka,kterou zaplatíš

Mour (Člen)
21.11.2007 12:32:29

No a to právě nejlíp ví Koldan, bo si dělal velký srovnávací test vejfuků good

huskyb12 (Administrator)
21.11.2007 13:11:05

jj to máš recht, Koldan je "master off exhaust" :)))

ale di, Ty brepto ...
vorel (Člen)
21.11.2007 13:11:09

jenže to asik nedá z ruky

řikám si hurikán
mr.BSE (Člen)
21.11.2007 13:12:41

Mour psal:
mr.BSE psal:
osiris psal:

...ale pružiny jak do průpiskybad

jo to souhlasimsmile1

Second Class Citizen
1130 Café Racer
huskyb12 (Administrator)
21.11.2007 13:13:04

pravda, nerad se vo informace dělí ...

ale di, Ty brepto ...
mr.BSE (Člen)
21.11.2007 13:13:17

Meloun psal:
mr.BSE psal:
osiris psal:

Tak to ta moje teda nemělaidontknow
By mě zajímalo,co to tam kdo přede mnou nacpal?headshake
Někde zkusim najít fotky..

jak psal Mour- trosku natahnuty z propisky bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Mour (Člen)
21.11.2007 13:16:43

Houska, Vorel: Von mu snad prej vyšel i nějaký článek v ČMN nebo Supermotu - vo tom jeho testu good

Filous (Člen)
22.11.2007 08:05:25

Mour psal:

Houska, Vorel: Von mu snad prej vyšel i nějaký článek v ČMN nebo Supermotu - vo tom jeho testu good

...no a právje proto je tag nafrněnej a dycky se nechá dlóóóóóuho přemlouvat, neš se vo ty informace podělí, ale dyš začne...tag to pag stojí za to!!!goodgoodgood

Koldan (Člen)
22.11.2007 08:37:55

Filous psal:
Mour psal:

...no a právje proto je tag nafrněnej a dycky se nechá dlóóóóóuho přemlouvat, neš se vo ty informace podělí, ale dyš začne...tag to pag stojí za to!!!goodgoodgood

Jo,jo,jenže já už to vše pozapomínal a pokud vím,tak všechny ty recenze i s fotkami a záznamy zvuků jsem ti dával letos na jaře v Bechyni, dyž sis chtěl brát ten novej vejfuck. Ale dyžtak si je nech,já už to potřebovat nebudu,novej lauf kupovat nebudu,akorát možná by nebylo špatný to hodit sem, nebo to poslat klukům na maila, je to dost dobře zpracovaný a sů tam i nějaké otkazy přímo na obchodníky,keří poskytovali nejvěčí slevygood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Zdenousek (Člen)
22.11.2007 08:43:05

koldan: a kterej vejfuk ti nakonec zůstal? scorpion?

My letci máme ocelové ptáky...
Mour (Člen)
22.11.2007 08:51:00

Koldan: ..takže už jako nic nemáš smile2 ...to je škoda, apropo měl jsi to v elektronické anebo tištěné podobě, ty záznamy zvuku.idontknow

Filous (Člen)
22.11.2007 08:55:14

Klokan:
...hele, nekecej, že uš si nic nepamatuješ, to seš kámoš, dyš se nechceš podělit s kucíma vo skušenosti???surprisedbigsmile

Borák (Člen)
22.11.2007 09:01:26

medvídku nedělej krávu bigsmile a přiznej barvu smokin

...nikdo nevojebe Ježíše...
Filous (Člen)
22.11.2007 09:03:05

...ale von dříf Klokan nebejval taková sviněidontknow

Borák (Člen)
22.11.2007 09:05:42

asi už je vod rána přežranej fjenečků a je línej smile2

...nikdo nevojebe Ježíše...
vorel (Člen)
22.11.2007 11:28:26

lítá zas někde na krosce jag magor, chudáci čokli fokolí

řikám si hurikán
Banditatom (Člen)
22.11.2007 17:26:09

Jako zdar sem se chtěl jako zeptat na B6 je origo výfuk v jednom kuse s vyf.potrubím od svodu. když si obědnám výfuk (nějakou kontretní sadu) tak mi příjde i s mezisvodem? nebo se to musí dělat tak jak už jsem to bohužel viděl flexa a řežem " ty bandasky mi bylo fakt lítosmile2smile2"

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris (Člen)
22.11.2007 18:11:29

...klokan to taky uříz ;)

KOVAL (Člen)
22.11.2007 21:18:35

Osi:smile1
Banditatom: jo,potřebuješ vejfuck s mezisvodem dolu,pokud si někde objednáš vejfuck na B6 tak ho dostaneš s tim mezisvodem,tím že je to B6 je to daný

Koldan (Člen)
23.11.2007 08:00:10

TO Mour: jak říkám v elektronikcý podobě fše woe a nakonec sem vybral ten scorpion,páč tam byly sqělý recenze.
Filous: hoď to prosím na FTP,tam se to neztratí a posílám ti email,abys mi to hodil do mailu,jinak si to možeš nechat.dík

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous (Člen)
23.11.2007 08:06:37

...nedam, sem lakomejfuck

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS