Nejsi přihlášen
...jag přepsat majitele f TP???
...paňmáma gdysy koupila vot ňákýho týpka z Děčína káru za vosobák, týpek jí předal káru, TP, OTP + ňáký další papíry jako protokol z STK, povinný a podobně, ofšem...na převot se vysrali a teť nastal trabl, páč borec emigroval do GB a vrátit se nehodlá, páč tady po něm nejspíš dou orgáni...co s tym, má to ňáký řešení, dyš se ten vocas nevrátí??? ...pantáta řek, že jedno řešení má...veme fleksu, káru rozřeže a vodveze do šrotu, ale mě to příde docela škoda...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...jag přepsat majitele f TP???
Filous psal:...paňmáma gdysy koupila vot ňákýho týpka z Děčína káru za vosobák, týpek jí předal káru, TP, OTP + ňáký další papíry jako protokol z STK, povinný a podobně, ofšem...na převot se vysrali a teť nastal trabl, páč borec emigroval do GB a vrátit se nehodlá, páč tady po něm nejspíš dou orgáni...co s tym, má to ňáký řešení, dyš se ten vocas nevrátí??? ...pantáta řek, že jedno řešení má...veme fleksu, káru rozřeže a vodveze do šrotu, ale mě to příde docela škoda...
tak at mu pisne dopis nebo mejla ze potrebuje plnou moc a to by bylo aby nebylo, myslim ze by to melo jit pokud nebude na dopravce nejaka ... rozumnej clovek to snad pochop ne? a panmáma za to nemuže že jdou po bývalym majiteli jejího auta orgáni
Bandit 4EVER!!!
legalne ne, napises nakou smlouvu s tvymy udaji a puvodniho majitele, ze muzes nakladat s jeho osobnimy udaji, ten ti to podepise (rozumis podepises to ty za nej) a hura na urad, neboj po nicem patrat nebudou, nekde sem mel dokonce vzor
barynek psal:Filous psal:...paňmáma gdysy koupila vot ňákýho týpka z Děčína káru za vosobák, týpek jí předal káru, TP, OTP + ňáký další papíry jako protokol z STK, povinný a podobně, ofšem...na převot se vysrali a teť nastal trabl, páč borec emigroval do GB a vrátit se nehodlá, páč tady po něm nejspíš dou orgáni...co s tym, má to ňáký řešení, dyš se ten vocas nevrátí??? ...pantáta řek, že jedno řešení má...veme fleksu, káru rozřeže a vodveze do šrotu, ale mě to příde docela škoda...
tak at mu pisne dopis nebo mejla ze potrebuje plnou moc a to by bylo aby nebylo, myslim ze by to melo jit pokud nebude na dopravce nejaka ... rozumnej clovek to snad pochop ne? a panmáma za to nemuže že jdou po bývalym majiteli jejího auta orgáni
presne to sem myslel plnou moc, s tim ze to podepise nekdo jinej za puvodniho majitele
Salam psal:barynek psal:Filous psal:...paňmáma gdysy koupila vot ňákýho týpka z Děčína káru za vosobák, týpek jí předal káru, TP, OTP + ňáký další papíry jako protokol z STK, povinný a podobně, ofšem...na převot se vysrali a teť nastal trabl, páč borec emigroval do GB a vrátit se nehodlá, páč tady po něm nejspíš dou orgáni...co s tym, má to ňáký řešení, dyš se ten vocas nevrátí??? ...pantáta řek, že jedno řešení má...veme fleksu, káru rozřeže a vodveze do šrotu, ale mě to příde docela škoda...
presne to sem myslel plnou moc, s tim ze to podepise nekdo jinej za puvodniho majitele
jj, cislo OP tam má, a už vidim jak se kvuli nekomu hrabou naši lenoši az do Englandu
podepiš to za něj, a hotovo
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 22.11.2007 17:19:33 Offline |
řešitelné to určitě je ale já nevím jak
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Datel psal:Potřebuješ jeho plnou moc..........k tomu ověřený podpis........
odpověď si doplň
Ještě mě tak napadá, že pokud k tomu má kupní smlouvu, tak by jí ho vzít neměli...
...ale asi budou trable..... teda pokud nadělal dluhy a orgány po něm pudou......
držím palce
Banditatom (Člen) 22.11.2007 19:08:08 Offline |
to si piš že potřebuješ plnou moc a podpis ale jestli máš kupní smlouvu tak by to možná též na uřadě mohli vzít když jím vysvětlíš jak se věc má. Mě se kdysi stalo něco podobného koupil jsem MZ a nepřepsal jsem ji no jenže za nějaký čas bývalí majitel exnul a já byl v prdeli. tak jsem zašel na uřad a tam mi to po vysvětlení bez problému přepsali "nutná právě alespoň kupní smlouv.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
inkvizitorr (Administrator) 22.11.2007 20:35:31 Offline |
tag jag řiká moderatizátor, stačí plná moc bez ouředně ověřenýho podpisu, tudíž ať ti jí napíše,podepíše a pošle do česka a nebo......... víš, jak
doba je temná...
...no s tou plnou močí uš mě to taky napadlo, jenže žádná kupní smlouva neegzistuje, byl to takovej kup "na ulici", žádný papírování...ale aspoň RČ a adresa by měla bejt, tag uvidíme...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 22.11.2007 21:17:50 Offline |
nemusí bejt, nigdo to tam nezkoumá, přídeš s cizíma dokladama bez kupní smlouvy jenom s plnou mocí, že tě prodávající zmocňuje k převodu blá blá blá, zaplatíš a deš...
doba je temná...
Filous psal:...no s tou plnou močí uš mě to taky napadlo, jenže žádná kupní smlouva neegzistuje, byl to takovej kup "na ulici", žádný papírování...ale aspoň RČ a adresa by měla bejt, tag uvidíme...
Si napiš i tu smlouvu ne? Kdo by se šťoural ve starým vozíku
Strýcfajtr !!!
Až budu potřebovat něco přihlásit a nebudu mít nic v ruce, tak pojedu určo do Čech bo tam je jsou všichni tak poctiví, že je tam nikdo nekontroluje.
Enom my na Moravě jsme vyhlášené špatné existence, které je potřeba furt jebat a všechno kontrolovat
inkvizitorr (Administrator) 22.11.2007 21:33:41 Offline |
Filous psal:...a jag pořešim to, že ta kára nejni f Děčíně vodhlášená??? ...do Tetschen se mi nechce
vogo to je furt dokola, připomínáš mi housku se posere až si to zejtra přečte, buďto máš papír v ruce a sjedeš tam a vodhlásíš nebo to dáš jak píše tady kamenickej nějakýmu tomu bazaristoj a von ti to za nějakej poplatek voběhá sám, no...
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 22.11.2007 21:41:51 Offline |
KOVAL psal:kam by bazarista woe běhal,prostě to pošle počtou do děčína a přijde mu to zpátky woe počtou odhlášený na tchýňi kerá si to přece u něj v bazáru koupila né..
woe,vy nemáte v Usb žádný bazarníky známý čéče?
bazarníky tam maj, ale nemaj tam počtu
doba je temná...
...řikám 2x tejdně ...vokružní lety woe
...paní učitelka neříkala nic, všechno platí jak jsme se dohodli, teď jsem přičepoval , rybana dolila než šla spát ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1