Nejsi přihlášen
auto.....
vim ze to sem asi nepatri, ale rad bych to zkusil.....Potreboval bych se rozloucit s audi A3 1.9 TDi 81 kw..petidver vinova barva..rv 2000 najeto jenom 57 000 km..vsechno je v servisni knizce,po puntickarce vyborny stav.. dobra vybava pokud by mel nekdo zajem ozvete se ...cena bude nekde kolem 230....ale k jednani...diky jo a rad bych aby zustala v dobrych rukou
gdo maže,ten jede...:)
Re: auto.....
Salam psal:a neni stocenej tachak? ten najezd km se mi nak nezda. pokud to ma opravdu tolik najeto tak to musi bejt jak ze skatulky.
tyhlety kecy me vytacej k nepricetnosti...
Pise ze je to MAMY !!! ty budes zase jeden z tech co uvazuju zpusobem: kdyz jsem za to zacvakal,tak z toho sedru kuzi.
Diky bohu,uz sem-tam prosvita i jiny zpusob mysleni v zemich ceskych.
...che palle !!!
yello psal:Salam psal:a neni stocenej tachak? ten najezd km se mi nak nezda. pokud to ma opravdu tolik najeto tak to musi bejt jak ze skatulky.
Pise ze je to MAMY !!! ty budes zase jeden z tech co uvazuju zpusobem: kdyz jsem za to zacvakal,tak z toho sedru kuzi.
je mi z toho salama taky k breku...teda spis k
kdyz to nechce,tak at se k tomu tak dementne nevyjadruje!
to samy to bylo s tomovou motorkou,si mysli,ze kazdej chce kazdyho vojebat...
myslim si ze bude tak dlouho vybirat,az prebere.
ale je to jeho boj.
...sam mezi jebkarema...
yello psal:Salam psal:a neni stocenej tachak? ten najezd km se mi nak nezda. pokud to ma opravdu tolik najeto tak to musi bejt jak ze skatulky.
souhlas, ale zatím jen prosvítá.....
povaha česká je dost zvláštní, zásadně pořád do něčeho kecáme, ikdyž se nás to vůbec netýká pořád si stěžujeme a když je třeba někde zákaz vstupu tak se jdem podívat proč to tam jako někdo dal.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Salam psal:a neni stocenej tachak? ten najezd km se mi nak nezda. pokud to ma opravdu tolik najeto tak to musi bejt jak ze skatulky.
Manželka si koupila v roce 2000 Corsu a má na ní najeto 28 tis km. Má ji prostě na to aby ušetřila čas při sbírání dětí ze školek a škol, kroužků, na jízdu do práce(2km), ježdění k lékaři s dětma(2,5km), na odvoz nákupu(1km), prostě aby jí to jen usnadnilo život a ušetřilo čas. Tak proč by audina paní Msudrové nemohla mít 57tis. Ne všichni si kupují auto k tomu, aby na něm nalítali 70tis km ročně, třeba jako já.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Msudra psal:jinak nevim co je na tom kua divnyho kdyz zenska najede na tom aute 58000 tkm... kdyz je v baraku dalsi auto se kterym se jezdi prevazne..
uznej, ze je to vzacnost ty km na auto tohoto typu a stari...
nechtel sem se nikoho dotknout ani falesne obvinit s tim stacenim km, ale v dnesni dobe a kor u nas je to na dennim poradku...
a ti co nemaj smysl pro virtualitu, tak at si ty komentare plny narazek nechaj radsi pro sebe...
Tak nevím vínový barvy a světlího vnitřku bych se nebál jestli teda nehulíš jako já ale do toho stříbrňáka bych šel už jenom kvůli tomu automatu a ročníku,ale já do toho mám hovno co kecat páč sám jezdím ve Feldě 1,9 D a eště bílý,ale je mi to jedno aspoň na mně neprší na mazlení mám Bandasku
Kelly01 psal:Jo..
Ale prodejce má vždy představu že když to má málo km tak tam nic nesetárne a nezteří..
Ale v těch autech se trochu vyznám,a vzal bych ho jen kvůli motoru..
Jinak světlý vnitřek a vínová barva mi zvedaj kufr
ještě váhám nad tímhle:2004,70000km,dvoulitr,automat..
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 0011_1.JPG
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 0012_1.JPG
Accorda ber! kam se na nej hrabe koncern VW..
...che palle !!!
Stránky: 1