Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Osi Help (broušení plniče)

marcoo (Člen)
21.11.2007 09:01:13

Osi Help (broušení plniče)

Osi,prosímtě,mám doma starou nádrž,vykytovanou,vybroušenou,stříklou plničem.Mám plnič znova celý obrousit,nebo se může stříkat na něj? A ještě,potřebuji poradit s výběrem barvy.Jakou značku barvy,vrchního laku a tužidla? Stříkám pistolí.Ne sprejem.Díky za tipy.help

Editoval osiris (21.11.2007 09:15:55)

osiris (Člen)
21.11.2007 09:09:53

Re: Osi Help (broušení plniče)

...ne obrousit, ale přebrousit P400 - P600
...značku nejlíp "značku" smile1 (PPG, STANDOX, GLASURIT, RM, SPIES HECKER ...něco z první ligy) a k tomu samo tužidlo od toho samýho výrobce a patřící navíc k tomu produktu (k tý daný kvalitě - druhu)

ps: příště napiš trošku vypovídající nadpis, né jako že se topíš smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
marcoo (Člen)
21.11.2007 09:13:07

jasný.Díky.PPG u nás mají v autostylu.Takže to je dobrý.Jiank teda brousím pod vodou jak se říká.DÍKYgood

osiris (Člen)
21.11.2007 09:14:26

...i na sucho se dá, ale jiným materiálem

marcoo (Člen)
21.11.2007 09:19:04

jo jde to,ale dost to práčí.Pokropím rozprašovačem bigsmile a jde to pěkně.

marcoo (Člen)
21.11.2007 13:25:00

no tak jsem obvolal včechny prodejny barev a laků a nikde nic nemaj.Samý vodou ředitelný a jedině v autostylu jsem to měl zjištěný že míchali PPG a kuli zákonům byli nuceni přejít na vodou ředitelný. Tak kua kde co?

osiris (Člen)
21.11.2007 13:37:52

marcoo (Člen)
24.11.2007 12:55:54

osi prosímtě,po nastříkání základní stříbrnou barvou,mi místama jakoby vykvet ten kyt.Je mi jasný že vybrousit ale spíš se ptám čím to? Vše jsem měl vybroučený do hladka.jen kde byli nějaké dirky,zůstal kyt.

osiris (Člen)
24.11.2007 13:31:15

...moc tě nechápu smile1 ale jestli se ti to zvedlo, tak jsi měl probroušenej plnič (a taky jestlis to nestříkal sprejem)

marcoo (Člen)
24.11.2007 13:43:03

osiris psal:

...moc tě nechápu smile1 ale jestli se ti to zvedlo, tak jsi měl probroušenej plnič (a taky jestlis to nestříkal sprejem)

Ne ne stříkám to pistolí.Prostě jsem vykytoval nádrž,vybrousil,dal plnič,nastříkal a hups,ten kyt malinko vykvet.jsou tam takový ohraničení

osiris (Člen)
24.11.2007 13:52:08

...třeba se ti propad tmel (málo vysušenej), fakt nevím co se mi snažíš naznačit smile1 možná jsem jen ještě po dvoračce mimo, vyfoť to jinak se nedohodnem

marcoo (Člen)
24.11.2007 14:02:40

tmel byl dobrej.Vyschlej,byl krásně hladkej povrch.Ale spíš jsem probrousil ten plnič jak jsi říkal.Protože je to jen na pár místech.

Milan (Člen)
26.11.2007 19:10:14

pro Osiho: když tady běží lakporadna, tak já mam taky dotaz:
nastříkal jsem metalízu, hodinu nechal uschnout a nalil jsem na to lak. Celkem dobrý až na prach, ktrej je v amatérskejch podmínkách běžnej pak jsem si všimnul, že v laku jsou takový malilinkatý pupínky nebo tečky ptám se čím to ??? Dá se s tím jště něco udělat ? Moc to vidět není, ale nedá mi to čím to vzniklo ? pozn. teplota v "lakovně"smile1 18 stupňů. Osi co ty na to ?

...chtěl bych se dožít obchvatu Náchoda...
marcoo (Člen)
26.11.2007 21:41:07

Osi co ty na to okem odborníka? Jde o renovaci veterána.Fotka před a po.Je to zmenšený tak kvalita fotek nic moc. to co je před.Jsou jen samolepky a ne proužky a být tam správně ani nemají.Díky za kritiku

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/marcoo/renovace.jpg
osiris (Člen)
26.11.2007 21:58:50

milanovi: nevidím to, takže buď mastnota, silikon (to je dovnitř), nebo třeba velká vrstva laku bez dostatečnýho odtěkání předchozích vrstev (bublinky), nebo i nevhodný tužidlo (jiný, nebo rychlý), toho je moc, to chce vidět na vlastní oči

osiris (Člen)
26.11.2007 22:01:13

marcoovi: no vidím fakt pussyu, bigsmile to chce vidět na vlastní oči

marcoo (Člen)
26.11.2007 22:10:30

osiris psal:

je mi to ouplně jasný.Ale je to hlaďunký.Vrchní lak nějakej body.Dobre se rozlejval.A vypadá dobře i na omak a na pohled.Jináč díky za rady.good

osiris (Člen)
26.11.2007 22:20:30

...tak mi to pošli mejlem ať tě můžu pochválit smile1
...jinak body je takovej střed

PALOUS (Člen)
26.11.2007 22:20:45

marcoo psal:
osiris psal:

je mi to ouplně jasný.Ale je to hlaďunký.Vrchní lak nějakej body.Dobre se rozlejval.A vypadá dobře i na omak a na pohled.Jináč díky za rady.good

Udělej to jak já s klínemgoodklín4600 + spreje a to aby se to nepletlo tak 2x páč mě to uďálo to co toběbigsmileno a pak sem to dal stejně osimu a za polatek rozumnej proti tomu co sem na to nablil a jednoho lepáka mám klín asi za 7000kčbigsmileuž víte proč ten klín není masofka?páč by si ho koupil jen magorcoolsmokinbigsmile

Jebat motorky :-)
osiris (Člen)
26.11.2007 22:22:22

...ty woe horší vojeb byla tal laminátová podsedlovka bigsmile bigsmile sochařina

PALOUS (Člen)
26.11.2007 22:25:04

osiris psal:

...ty woe horší vojeb byla tal laminátová podsedlovka bigsmile bigsmile sochařina

šak kuwa ale je libovágoodto je držáksmokingood

Jebat motorky :-)
osiris (Člen)
26.11.2007 22:26:11

...to si piš, teď máš zespodu pancíř good cool smokin bigsmile

marcoo (Člen)
26.11.2007 23:33:01

PALOUS psal:
marcoo psal:
osiris psal:

Udělej to jak já s klínemgoodklín4600 + spreje a to aby se to nepletlo tak 2x páč mě to uďálo to co toběbigsmileno a pak sem to dal stejně osimu a za polatek rozumnej proti tomu co sem na to nablil a jednoho lepáka mám klín asi za 7000kčbigsmileuž víte proč ten klín není masofka?páč by si ho koupil jen magorcoolsmokinbigsmile

u mě celkem bez problémů.odmaštění,obroušení,kyt,brousit,plnič,kterej jsem probrousil,pak lak kytvykvet,tak zase brousit,znova plnič,přebrousit,lak,proužky,vrchní lak a je to o.k. Zatím....idontknow

Milan (Člen)
27.11.2007 18:56:42

osiris psal:

milanovi: nevidím to, takže buď mastnota, silikon (to je dovnitř), nebo třeba velká vrstva laku bez dostatečnýho odtěkání předchozích vrstev (bublinky), nebo i nevhodný tužidlo (jiný, nebo rychlý), toho je moc, to chce vidět na vlastní oči

silikon to nebude, ale spíš asi ta velká vrstva laku a nedostatečný odtěkání vrstev. Takže lepáka si dám sám a příště se polepším. Díky za konzultaci.idontknowsmile1

...chtěl bych se dožít obchvatu Náchoda...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS