Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Což takhle koupit si odpustek?

Baltazar (Člen)
22.11.2007 23:01:41

Což takhle koupit si odpustek?

Myslím že už to bude 2 roky co navrhnul Jerry, ten kluk ušatá, že by jsme se mohli složit na nějakej dar pro děti do děcáku. (stejně si myslím že ty děcka byli alespoň zpoloviny jehobigsmile)

Bylo to docela fajn a byli tady z toho i fotečky.

Nejsem teda na tom letos finančně nejlípidontknow, hodně jsem utrácelbigsmile, ale myslím že bych nějakou kačku dát mohl.

A tak co vy na to? Neutrácí se za benzín a gumy, tak by jsme zase něco mohli vymyslet možná třeba do děcáku, možná Motol dětská onkologie, nebo něco takového?????

Možná by se i Jerryk bigsmile mohl zase s někým spolčit a něco vykoumat??

Tož tak cool

The father of the little princess of the dawn
huskyb12 (Administrator)
23.11.2007 07:37:18

Re: Což takhle koupit si odpustek?

Pokud to bude pro konkrétní potřebné, jsem pro !

ale di, Ty brepto ...
inkvizitorr (Administrator)
23.11.2007 07:59:01

sem taky zagood a co to bude letos? co třeba kulábr nebo nějakej blikavej forbesbigsmilebigsmilebigsmilesmokin

doba je temná...
bery (Člen)
23.11.2007 08:40:52

souhlas. ted de vo to kdo si to vezme na triko

momentalně zavostalej
misi (Člen)
23.11.2007 09:43:46

Peníze posílejte na můj účet..... fakt je potřebuju bigsmile

Blu one.... old one
tomB12 (Člen)
23.11.2007 10:55:56

misi psal:

Peníze posílejte na můj účet..... fakt je potřebuju bigsmile

Se přihlas o prachy u Světlušky, včera fulala Langerová v TV, že prý Vaše finanční dary rozdělí Světluška konkrétně těm kdo je potřebují. Když jsem to slyšel tak si tak říkám, kdo by je nepotřeboval??? idontknow

Baltazar (Člen)
23.11.2007 11:29:17

Misi a tom B12
Byl bych rád kdyby jste se postavili čelem a neplkali tady krávovinysurprised

tomB12 (Člen)
23.11.2007 12:16:36

Baltazar psal:

Misi a tom B12
Byl bych rád kdyby jste se postavili čelem a neplkali tady krávovinysurprised

Rekni cislo ucku a konkretne komu a na co to bude a jsem pro. Ale takove ty charitativni akce formou DMS, kde se na tom zivi dost lidi me pekne serou. 
Byl tam prispevek slepe holky, kde ji prispeli na prepis not pro klavir do slepeckeho pisma, to beru, ale aby ji taky sponzorovali lyzak mi prijde trochu moc idontknow

misi (Člen)
23.11.2007 12:34:07

tak napište na co a uvidíme.

Blu one.... old one
Honzik1 (Člen)
23.11.2007 12:35:53

taky dám nějakou káčugood

Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
ross (Člen)
23.11.2007 17:12:25

pánové,
za firmu jsem minulý rok dával dar do dětského domova ve formě nějakých hraček a ty děcka jsou z toho úplně v prd....prostě šťastný

ale na druhou stranu tím uděláš dobře akorát sobě, protože v děcáku mají materiální zabezpečení výborný, jediný co těm děckám chybí, tak jsou rodiče a ty jim žádnou hračkou nenahradíš

takže jen k dětským domovům

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Zdenák (Člen)
23.11.2007 17:48:55

Na konkrétní věc jsem pro... good

Co se týká mých zkušeností se sociálním sektorem k tomu se vyjadřovat nebudu.
Rok a půl jsem v tom byl a děkuju. headshake

*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
osiris (Člen)
23.11.2007 18:13:34

...pro děti tady u nás dávám každej rok, ale přitom vím (od kámošky která tam právě ve financích dělá), že v ústavech mají kolikrát problém utratit množství přidělenejch prachů (i přesto, že kupujou značkový drahý věci); to jen pro zamyšlení kam to věnovat

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Datel (Člen)
23.11.2007 18:41:34

Organizovat tady bude jen blázen nebo nenapravitelný optimista, protože potom vydržet ty plané plky co se kolem strhnou je docela očistec.....

Vyvolávat "kdo se toho ujme" umí každý, ale postavit se k tomu čelem je již jiná což Baltazare.

Ber to v pohodě. Jen ze mě mluví zkušenost a věřím, že mi to Jerry jen potvrdí.....

pavel dolínek (Člen)
23.11.2007 19:02:06

podpora mojim opustenejm zviratkumsmile2,moc stradaji

"una storia italiana"
Antihero (Člen)
23.11.2007 19:40:58

...ne ouplně k věci, ale...v Brněnské transfuzce je kritickej nedostetek krve s negativním Rh faktorem...
...takže kdo má charitativní roupy...šup tam!
...já jdu taky ale sem +bad

There's a pie in the sky when you die.
Martin B12 (Člen)
23.11.2007 19:54:07

když to bude mít hlavu a patu tak se ráth připojímgood

street triple picco
Baltazar (Člen)
23.11.2007 20:03:34

pavel dolínek psal:

si je uz všechny sežralbigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Baltazar (Člen)
23.11.2007 20:06:16

dejte návrh koho co napadne ať máme nějakej nápad. já navrhuju něco dětem do Motola co maj rakovinu, protože jsem tam byl a viděl je na vlastní oči, ale co vy???

23.11.2007 20:19:07

motol je kravina, chtělo by to najít něco zapadlýho v nějaký prdeli... do motola cpe furt někdo něcoidontknow

muj názor na celou věc je stejnej jak psal ross, děti v domovech maj všechno co se materiální stránky týče proto bych letos navrhoval investovat vybraný peníze například do psího útulku nebo nějakejm zvířatům. tam si každej může koupit opravdovej odpustek, bo když sem bral letos v létě čubu z útulku z tróje a viděl ty zvířata který lidi různě tejraj a ve finále vyhoděj, tak mi z toho bylo do brekuhelp dáváme tam každej rok nějaký žrádlo a tak, takže navrhuju dát to letos zvířatům a je jedno jestli to bude třeba veverka v zoo nebo cokoliv jinýho, ale ten psí útulek mi příde opravdu nejlepší, zajeďte se tam někdo z vás někdy mrknout, určitě vám dojde vo čem tady mluvimgood

doba je temná...
PALOUS (Člen)
23.11.2007 20:41:00

pavel dolínek psal:

Tak tohle je taky moje řečgoodgoodgood

Jebat motorky :-)
PALOUS (Člen)
23.11.2007 20:48:13

PALOUS psal:
pavel dolínek psal:

Tak tohle je taky moje řečgoodgoodgood

Šišmarja jeho nébadto sem se překouk ale jak píše Inkvizgoodklíďo dám aj litr páč jedině oni to potřebujougoodloni sem tam chtěl s Janou jen tak nakouknout abych věděl jesi tam maj vo ně dobře postaráno a že by jsme jim něco darovaly ale nás tam nepustily že prej jsou pak smutný když si je jako ty pejsky jen vokouknemsmile2maj pravdugooda fakt sem smutnej za to jak kolikrát dopadnousmile2

Myšák (Člen)
23.11.2007 21:12:34

Souhlasim s tema utulkama...taky tam kazdej rok v prosinci vozim dva pytle s granulema, ale mam dojem ze to tak dela tolik lidi, ze okolo vanoc nevedi co s tema vsema granulema gelat.....idontknow

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
ross (Člen)
23.11.2007 21:19:15

pokud někdo přece jen chce dát něco deckám, tak tam jeďte v létě zavrčet motorem na hřiště a nechat je sednout na bajk a sáhnout a uvidíte jak z toho budou urvaní a večer neusnougood

jinak ty zvířata je taky smysluplnýsmokin

23.11.2007 21:31:03

Myšák psal:

Souhlasim s tema utulkama...taky tam kazdej rok v prosinci vozim dva pytle s granulema, ale mam dojem ze to tak dela tolik lidi, ze okolo vanoc nevedi co s tema vsema granulema gelat.....idontknow

jo, vo vánocích to bejvá lepčí, ale granule vydržej klíďo celej rok, takže když se zásoběj slušnym žrádlem na rok dopředu, nebude to ke škodě. byl bych případně schopnej to nakoupit za velkoobchodní ceny a mohli bysme vybrat nějakej míň profláknutej útulek...good

doba je temná...
PALOUS (Člen)
23.11.2007 21:43:02

inkvizitorr psal:
Myšák psal:

jo, vo vánocích to bejvá lepčí, ale granule vydržej klíďo celej rok, takže když se zásoběj slušnym žrádlem na rok dopředu, nebude to ke škodě. byl bych případně schopnej to nakoupit za velkoobchodní ceny a mohli bysme vybrat nějakej míň profláknutej útulek...good

JJ třeba tam co sem byl je tam Kellyho voblíbený RD Motobigsmile

fido (Člen)
23.11.2007 22:26:39

nemá smysl tady rozebírat pocit z návštěvy útulkubad..
nejenom proto mám chlupáče namotanýho teď na noze...

jak to uděláme..kdo je ochoten pomoci.....konto?

bla...blabla...!
23.11.2007 23:02:05

přes léto sem pár těch útulků objel, když sme sháněli psa, tak to zkusim znova dohledat, hodim sem nějaký linky a něco bysme vybrali a asi by pak bylo dobrý se jich zeptat, co by jim pomohlo nejvíc, ale předpokládam, že to granulovaný žrádlo by bylo ideální, bo dávat někam peníze když si nejsem stopro jistej, že to tam někdo neprochlastá se mi nechce... takže pak za to nakoupit nějaký žrádlo a vodvýst to tamgood

doba je temná...
yello (Člen)
24.11.2007 00:16:01

A mozna by to nemusel bejt jen jeden utulek.At se pomneje cim vic pejsku...smile2

...che palle !!!
Jerry (Člen)
24.11.2007 08:49:33

1. Ohrazuju se proti Baltazarojc nařčení že jsem kluk ušatá!! Jsem moc krásný mladý kluk!!! (maminka říkala)fuckass
2. Pokud se do toho někdo pustí, musí to bejt člověk co sedí na netu aby mohl korigovat debatu a reagovat, protože co kus tady, to názor. Je spousta lidí co čtou ale nepíšou sem. Jakmile se rozvine debata, každý začne prosazovat svůj názor. Já se toho neuchopím bo sem časově v ass a ještě nějakej čas budu.
3. Nápad je to dobrej. I děti, i zvířátka.
4. Pokud ale někdo chce skutečně skutečný odpustek, ať si vezme něco nebo někoho domů. Protože já jsem přehnaně měkosrdcatej, nemůžu tam chodit. Mám takhle doma už tři kočky a rotwíka. A když vidíte jak na vás ty malý děti nebo zviřátka koukaj.....
5. Pokud se to rozjede, pošlu prachy. Tyhle stránky jsou tak nějak srdeční záležitost. Nejvíc se mi líbí lidumil Kelly (poslední dobou mu nějak měknou příspěvkysmile2) a Osi. Ten je moc krásnej kluk. Zezaduevil.
6. To jsem se zase rozblil takže zase jdu.goodbeer

A kurva...
fido (Člen)
24.11.2007 10:33:48

inkvizitorr psal:

přes léto sem pár těch útulků objel, když sme sháněli psa, tak to zkusim znova dohledat, hodim sem nějaký linky a něco bysme vybrali a asi by pak bylo dobrý se jich zeptat, co by jim pomohlo nejvíc, ale předpokládam, že to granulovaný žrádlo by bylo ideální, bo dávat někam peníze když si nejsem stopro jistej, že to tam někdo neprochlastá se mi nechce... takže pak za to nakoupit nějaký žrádlo a vodvýst to tamgood

je to tak...bývá docela problém v dnešní době zajistit, aby jakákoliv pomoc komukoliv dorazila k potřebnýmu. A  aby to někdo neprošustroval, nebo neprodalsmile2

bla...blabla...!
24.11.2007 10:41:58

žlutej má recht necpat to na jedno místo bude asi lepčí, zkusim to nějak vymyslet, beztak to v menšim měřítku děláme každej rok, tak jestli tam letos pudu místo s dvěma pytlema s plnym autem už je asi fuck...good během tejdne to zkusim dát nějak do kupy a hodim to semgood

doba je temná...
Borák (Člen)
24.11.2007 11:33:11

nemámratčarodějnice souhlas ...sem pro ty pesany
jako druhá varianta snad jedině f dolinku podpořit dva čuníky a na jaře je přijet sežrat bigsmile
jako vozit konve zbytků a von by je pak Pavlík prohnal ty domečkem s komínem ..snintající smajlík

...nikdo nevojebe Ježíše...
bery (Člen)
24.11.2007 11:44:00

taky souhlas. mám pejsky rád.      zvlášt na česneku bigsmile
taky přidámgood
sem pro jaj řekl inkviz

momentalně zavostalej
fido (Člen)
24.11.2007 11:48:52

bery psal:

taky souhlas. mám pejsky rád.      zvlášt na česneku bigsmile
taky přidámgood
sem pro jaj řekl inkviz

tak na tohle sem čekal až někdo napíše....bad

bla...blabla...!
24.11.2007 11:49:56

dolínek mi akorát volal, že pro všechny co přispějou aby pejsci mohli dál spokojeně žít zabije brutálně dvě prasata a zve nás na pořádnou žranicigood prej to bude eště letos...good já mu za to děkuju a doufám, že nebudu jedinejgoodbigsmilebigsmilebigsmile fakt dík, ani sem netušil, že bys pro nás něco takovýho udělalsmokinbigsmile

doba je temná...
Borák (Člen)
24.11.2007 11:52:39

no to je slovo do pranice kurwa bigsmilegood
budem žrát frasnu a myslet na pesany bigsmile

...nikdo nevojebe Ježíše...
PALOUS (Člen)
24.11.2007 12:04:09

inkvizitorr psal:

dolínek mi akorát volal, že pro všechny co přispějou aby pejsci mohli dál spokojeně žít zabije brutálně dvě prasata a zve nás na pořádnou žranicigood prej to bude eště letos...good já mu za to děkuju a doufám, že nebudu jedinejgoodbigsmilebigsmilebigsmile fakt dík, ani sem netušil, že bys pro nás něco takovýho udělalsmokinbigsmile

Kdyby volala Vendulka tak tomu bych asi věřilgoodale ten kanec?coolale aj tak velice rád přidámgoodjo a Fido si to tak neber voni jak maj na severu tu nezaměstnanost tak taky tak myslejfuckviď Berouskubigsmile

hans (Člen)
24.11.2007 12:08:37

minulej tejden jsme byli v útulku pomoct....natřeli jsme jim tam pár kotců a tak.....a shodli jsme se i my, že útulek je to nejlepší.....takže jsem určitě pro...goodgood

Sapere Aude
www.gunlex.cz
fido (Člen)
24.11.2007 12:08:55

je to od Páji Dolínka moc hezkýgood

esli to má bát motivace...já bych to dal i takgoodsmile1

ten hlad neomlouvásmile1sou hadi žáby a ještěrky a bobule - pardon do Phycool

bla...blabla...!
yello (Člen)
24.11.2007 12:20:58

inkvizitorr psal:

Holt,aby nekdo zil,musi nekdo i umrit...smile1

doufam,ze to Dolinek tem svinim vysvetli,nez je zabije,ze sou to ony,kdo prinasi obet nejvetsi..

...che palle !!!
Ondráš (Člen)
24.11.2007 13:05:11

Na pesany přispěju rád.good

Inkviz: Až budeš prohlížet prodejce, tak přidávám http://www.acana.cz/cz/dogs/prices.aspx. Ale možná máš někde povinnou 20% slevu.smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
24.11.2007 13:19:42

Ondráš psal:

Inkviz: Až budeš prohlížet prodejce, tak přidávám http://www.acana.cz/cz/dogs/prices.aspx. Ale možná máš někde povinnou 20% slevu.smile1

eště trochu vícbigsmilegood nicméně bych to pak vybíral spíš podle toho, čim krměj a co konkrátně budou potřebovat, příde mi hovadina přivýst někam tunu něčeho aniž by byla jistota, že to zrvona potřebujou... nicméně sou na to eště minimálně tři tejdny, takže dostatek času myslim....good

doba je temná...
levap (Člen)
24.11.2007 14:27:50

inkvizitorr psal:
Ondráš psal:

eště trochu vícbigsmilegood nicméně bych to pak vybíral spíš podle toho, čim krměj a co konkrátně budou potřebovat, příde mi hovadina přivýst někam tunu něčeho aniž by byla jistota, že to zrvona potřebujou... nicméně sou na to eště minimálně tři tejdny, takže dostatek času myslim....good

Pokud by bylo treba zradylko za dobrou cenu tak kamaradka ma chovnou stanici Bordeauxsky dogy a tak ma dobre kontakty a hlavne i ceny.good

"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
bery (Člen)
24.11.2007 15:47:49

PALOUS psal:
inkvizitorr psal:

Kdyby volala Vendulka tak tomu bych asi věřilgoodale ten kanec?coolale aj tak velice rád přidámgoodjo a Fido si to tak neber voni jak maj na severu tu nezaměstnanost tak taky tak myslejfuckviď Berouskubigsmile

bigsmilebigsmilebigsmilesmokin

momentalně zavostalej
bery (Člen)
24.11.2007 16:07:43

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/bery/nero.jpg

fido: nejsem zas takovej hnusák když u nás je 12 letgoodbigsmile

momentalně zavostalej
osiris (Člen)
24.11.2007 16:18:40

bery psal:

...fido je asi dnes moc vážnej bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
bery (Člen)
24.11.2007 16:54:42

asik má svůj denidontknowbigsmile

momentalně zavostalej
PALOUS (Člen)
24.11.2007 17:04:57

bery psal:

Mu dám krámy zmetkojbigsmile

bery (Člen)
24.11.2007 17:12:04

PALOUS psal:
bery psal:

už dost. dyk mu musí zvonit v ušiskách jak v kostelebigsmile

momentalně zavostalej
Ton@l (Člen)
24.11.2007 18:02:03

Sice jsem finance uplne v prdeli, ale prispeju rad...Klidne i na pejskybigsmile

Vzdy muze byt hur :-)
vorel (Člen)
24.11.2007 19:41:37

jo

řikám si hurikán
Koldan (Člen)
24.11.2007 21:59:28

kam to pude, na jaký účet a kdy to můžu poslat?good

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
fido (Člen)
24.11.2007 23:33:18

bery psal:
PALOUS psal:
bery psal:

už dost. dyk mu musí zvonit v ušiskách jak v kostelebigsmile

heleďte se..mě je jasný že z toho máteass. ale já žádnýho psa namouduši nesežral z principu..aspoň vo tom nevímidontknow

tyhle zvířata já mám prostě rád a to je všechnosmokinsu tak trochu psí advokát a vím že nejsu sámgood

bla...blabla...!
fido (Člen)
24.11.2007 23:37:44

bery psal:

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … y/nero.jpg

bigsmile no nevypadá jako vycpanejsurprised budiž ti odpuštěnosmile1 ...amen

bla...blabla...!
bery (Člen)
25.11.2007 07:59:07

bigsmile

momentalně zavostalej
28.11.2007 11:05:39

tag vážení, včéra sem navštívil několikero outulků, promluvil se správci nebo majiteli a vybral zatim jeden, kde v pohodě pochopili, proč jim nechci dát peníze, ale konkrétní věci pro zvířata (chtěj asi 100 nerezovejch misek do kotců pro psy plus nějaký další prkotiny). je to kousek od kladna, napíšu všechno podrobně do nový diskuze, dneska skáknu založit účet a začnem vybírat na tu naší zvířatopičocharitugood v průběhu prosince bych eště přidal jeden až dva další outulky podle toho kolik vyberem penězgood

doba je temná...
Šárka (Člen)
28.11.2007 11:42:06

teda banditáci klobouk dolu.

držim s Vámi a du do toho takygood

Obtížné neznamená nepřekonatelné
tajnej (Člen)
28.11.2007 13:49:56

inkviz: misky se mi líběj a tvoje ochota to zprostředkovat eště víc good
škoda, že čokli neuměj číst smile1

gore (Člen)
28.11.2007 14:03:52

a nedaly by nam treba za to nakyho psaidontknowzbylo by jim vic pro ty vostatnigood nejlepsi tak dvouletej vlcak po nejaky stary pani co byl milacek dobregood krmenej hlavne ne starej badpac energie dneska stoji strasny penizeheadshakecoolsmokinsmokin

beerbeerbeerbeerbeerbeer

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
ross (Člen)
28.11.2007 14:16:29

idontknowheadshake

28.11.2007 15:06:41

gore psal:

a nedaly by nam treba za to nakyho psaidontknowzbylo by jim vic pro ty vostatnigood nejlepsi tak dvouletej vlcak po nejaky stary pani co byl milacek dobregood krmenej hlavne ne starej badpac energie dneska stoji strasny penizeheadshakecoolsmokinsmokin
beerbeerbeerbeerbeerbeer

řikala, že pro tebe tam má speciálně vycvičenýho na hledání hulení, takže budete moct chodit po polích a vybírat cizí políčkagoodsmokinbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS