Nejsi přihlášen
Bandit-Kralik (Člen) 29.11.2007 21:49:04 Offline |
nejde do maximal.vykonu
Mam B6 r.98 a zda se mi,ze z ni nemuzu dostat max.vykon.Proto bych chtel vedet jake jsou nejbeznejsi ukony pro zlepseni.Hodlam pred sezonou nechat seridit v servisu,tak chci vedet na co se mam zamerit....Take planuji novy ladak,co se k vymene vejfuku jeste vstahuje?Prosim o nejaky podrobnejsi popis....v motorech se moc nevyznam....diky
Re: nejde do maximal.vykonu
Jak píše marcoo-narvi tam vejfuk a pak to dej do servisu..oni už si poraděj
Řekni jen,co se ti na tom nezdá...a že chceš udělat karburaci,ventily,mrknout na rozvoďák...
Při rozebírání už sami zjistěj,jestli nei třeba v vzducháč,svíčky nebo něco dalšího a daj ti vědět..
To jsem ale hezky poradil,že?
PURE NAKED BIKE!
Bandit-Kralik (Člen) 29.11.2007 22:03:38 Offline |
a nemate predstavu o cene kolik si za tohle muzou uctovat....myslim ciste praci...
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2007 07:57:36 Offline |
Meloun psal:Ventily+karbce +-1500,- (většinou bez matroše)
Rozvoďák +-2000,- + práce (tak 1 hodina max.)
Vzducháč origo asi 700,- + práce (chvilka)
K tomuhle se přidávám počítěj s tím ,že hodina práce vyjde tak 400-500 Kč.podle servisu,ale jsou i vyjímky který dělají za míň.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Bandit-Kralik psal:a nemate predstavu o cene kolik si za tohle muzou uctovat....myslim ciste praci...
...doporučená hodinová sazba pro origo Suzuki servisy je 290,- Kč /h ...ale co vim, tag třeba pražácí si účtujou i 500,-
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 30.11.2007 08:56:56 Offline |
Filous psal:...doporučená hodinová sazba pro origo Suzuki servisy je 290,- Kč /h ...ale co vim, tag třeba pražácí si účtujou i 500,-
tak to bych chtěl vidět jak suzuki doporučuje takovouhle sazbu za to snad už nemůže nikdo dělat ani v horní/dolní v nevytápěný stodole bez světla né
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2007 08:59:45 Offline |
inkvizitorr psal:Filous psal:...doporučená hodinová sazba pro origo Suzuki servisy je 290,- Kč /h ...ale co vim, tag třeba pražácí si účtujou i 500,-
tak to bych chtěl vidět jak suzuki doporučuje takovouhle sazbu za to snad už nemůže nikdo dělat ani v horní/dolní v nevytápěný stodole bez světla né
Divil by jsi se ,ale jo.Človek ke kterýmu vozím moto já a spousta lidí z okolí dělá za 250 a je to velmi šikovnej mechanik s velice dobře vybavenou dílnou.Ale dělá ve svým a nemusí platit šílený nájmy nebo hypotéky na dilnu.Proto taky možná ta hodinová cena.
inkvizitorr (Administrator) 30.11.2007 09:03:40 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Divil by jsi se ,ale jo.Človek ke kterýmu vozím moto já a spousta lidí z okolí dělá za 250 a je to velmi šikovnej mechanik s velice dobře vybavenou dílnou.Ale dělá ve svým a nemusí platit šílený nájmy nebo hypotéky na dilnu.Proto taky možná ta hodinová cena.
dobrá, uznávám, že je to asi možný, já jenom, že sem včéra byl omylem v origo servisu škoda vyzvednout nějaký papíry a tam se ty hodinový sazby pohybovaly řádově v dvoj až trojnásobku pana suzukiho
doba je temná...
inkvizitorr psal:....že sem včéra byl omylem v origo servisu škoda vyzvednout nějaký papíry a tam se ty hodinový sazby pohybovaly řádově v dvoj až trojnásobku pana suzukiho
já tam byl taky 590 hodina 14 000kč fi......je to strašnej sráč ta fóbije dříf ty auta anspoň něco vydržely
inkvizitorr psal:Filous psal:...doporučená hodinová sazba pro origo Suzuki servisy je 290,- Kč /h ...ale co vim, tag třeba pražácí si účtujou i 500,-
...a za kolik myslíš dělá Aleš??? ...se ho voptej...teda esi se tam něgdy vokážeš, uš je na tebe nachystanej
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2007 09:27:40 Offline |
inkvizitorr psal:K.a.s.y.m. psal:Divil by jsi se ,ale jo.Človek ke kterýmu vozím moto já a spousta lidí z okolí dělá za 250 a je to velmi šikovnej mechanik s velice dobře vybavenou dílnou.Ale dělá ve svým a nemusí platit šílený nájmy nebo hypotéky na dilnu.Proto taky možná ta hodinová cena.
dobrá, uznávám, že je to asi možný, já jenom, že sem včéra byl omylem v origo servisu škoda vyzvednout nějaký papíry a tam se ty hodinový sazby pohybovaly řádově v dvoj až trojnásobku pana suzukiho
No jenže je bohužel jen ta světlá vyjímka.minulý týden když jsem se byl podívat v Suzamotu tak mi mechoš říkal,že dělají za 500/hod.Tak jsem jenom polknul a říkal si Milánek to jistí.
K.a.s.y.m. psal:inkvizitorr psal:K.a.s.y.m. psal:Divil by jsi se ,ale jo.Človek ke kterýmu vozím moto já a spousta lidí z okolí dělá za 250 a je to velmi šikovnej mechanik s velice dobře vybavenou dílnou.Ale dělá ve svým a nemusí platit šílený nájmy nebo hypotéky na dilnu.Proto taky možná ta hodinová cena.
No jenže je bohužel jen ta světlá vyjímka.minulý týden když jsem se byl podívat v Suzamotu tak mi mechoš říkal,že dělají za 500/hod.Tak jsem jenom polknul a říkal si Milánek to jistí.
...jag řikám, sou i svjetlý vyjímky mezi origo servisama, kerý dělaj za doporučený sazby...a teť pozor...reklamní fsufka...www.suzuki-dvorak.cz...
inkvizitorr (Administrator) 30.11.2007 09:39:31 Offline |
Kelly01 psal:Kasym napsal běžnou akceptovatelnou cenu...
čéče prober se a necpi nám vaše asiatský moudra, eště vo kus víc východnějc než je morava je ukrajina, tam dělaj ještě levnějc a eště dál je čína a tam sedí jeden žlutej a nechápe, jak nějakej kelly na moravě může platit přemrštěnejch 290kč/hod když von by to v pohodě vodservisoval za dolar a půl
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 30.11.2007 09:41:25 Offline |
mas recht... Mot Art ve Vrbovce, tusim 400 bez daně na hodku
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Středomoravská sekce co jezdí k Arnoštovi platí za ventily a podtlaky vždy 1500,s vyčištěním karbců 2000,pokud se dělá rozvoďák je práce v ceně ventilů a karbců..
Je to úměrné tomu že všechny prachy zůstávaj v pojebaným Práglu
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Narozdíl od odborníka Filouse vím že po výměně laufu stačí dřepnout a povolit o 1/2 otáčky šroubky bohatosti a fertyg
...uš se těšim, aš tě něgdo sejme, že timdle spůsobem vobohatíš jen volnobjech
Stránky: 1