Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » nejde do maximal.vykonu

Bandit-Kralik (Člen)
29.11.2007 21:49:04

nejde do maximal.vykonu

Mam B6 r.98 a zda se mi,ze z ni nemuzu dostat max.vykon.Proto bych chtel vedet jake jsou nejbeznejsi ukony pro zlepseni.Hodlam pred sezonou nechat seridit v servisu,tak chci vedet na co se mam zamerit....Take planuji novy ladak,co se k vymene vejfuku jeste vstahuje?Prosim o nejaky podrobnejsi popis....v motorech se moc nevyznam....diky

marcoo (Člen)
29.11.2007 21:53:14

Re: nejde do maximal.vykonu

k vejfuku seřízení karbců.Dej vejfuk,a potom do servisu ať ti to rovnou seříděj.

Meloun (Člen)
29.11.2007 21:59:44

Jak píše marcoo-narvi tam vejfuk a pak to dej do servisu..oni už si poradějgood
Řekni jen,co se ti na tom nezdá...a že chceš udělat karburaci,ventily,mrknout na rozvoďák...
Při rozebírání už sami zjistěj,jestli nei třeba v pussy vzducháč,svíčky nebo něco dalšího a daj ti vědět..good

To jsem ale hezky poradil,že?bigsmileass

PURE NAKED BIKE!
marcoo (Člen)
29.11.2007 22:03:23

nádheragood

Bandit-Kralik (Člen)
29.11.2007 22:03:38

a nemate predstavu o cene kolik si za tohle muzou uctovat....myslim ciste praci...

marcoo (Člen)
29.11.2007 22:10:33

Bandit-Kralik psal:

a nemate predstavu o cene kolik si za tohle muzou uctovat....myslim ciste praci...

čoveče jak kde.Záleží hlavně na tom,co ti tam provedou.Není nic jednoduššího než vzít telefon a voptat se.

Meloun (Člen)
29.11.2007 22:20:10

Ventily+karbce +-1500,- (většinou bez matroše)
Rozvoďák +-2000,- + práce (tak 1 hodina max.)
Vzducháč origo asi 700,- + práce (chvilka)smile1

PURE NAKED BIKE!
Koldan (Člen)
29.11.2007 22:39:37

a jak víš,že to není maximální výkon?surprised

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen)
30.11.2007 07:57:36

Meloun psal:

Ventily+karbce +-1500,- (většinou bez matroše)
Rozvoďák +-2000,- + práce (tak 1 hodina max.)
Vzducháč origo asi 700,- + práce (chvilka)smile1

K tomuhle se přidávám počítěj s tím ,že hodina práce vyjde tak 400-500 Kč.podle servisu,ale jsou i vyjímky který dělají za míň.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous (Člen)
30.11.2007 08:03:06

Bandit-Kralik psal:

...doporučená hodinová sazba pro origo Suzuki servisy je 290,- Kč /h ...ale co vim, tag třeba pražácí si účtujou i 500,- smile2sick

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator)
30.11.2007 08:56:56

Filous psal:

...doporučená hodinová sazba pro origo Suzuki servisy je 290,- Kč /h ...ale co vim, tag třeba pražácí si účtujou i 500,- smile2sick

surprisedsurprisedsurprised tak to bych chtěl vidět jak suzuki doporučuje takovouhle sazbuidontknow za to snad už nemůže nikdo dělat ani v horní/dolní v nevytápěný stodole bez světla nésurprisedbigsmilesmokin

doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen)
30.11.2007 08:59:45

inkvizitorr psal:
Filous psal:

surprisedsurprisedsurprised tak to bych chtěl vidět jak suzuki doporučuje takovouhle sazbuidontknow za to snad už nemůže nikdo dělat ani v horní/dolní v nevytápěný stodole bez světla nésurprisedbigsmilesmokin

Divil by jsi se ,ale jo.Človek ke kterýmu vozím moto já a spousta lidí z okolí dělá za 250 a je to velmi šikovnej mechanik s velice dobře vybavenou dílnou.Ale dělá ve svým a nemusí platit šílený nájmy nebo hypotéky na dilnu.Proto taky možná ta hodinová cena.

30.11.2007 09:03:40

K.a.s.y.m. psal:

Divil by jsi se ,ale jo.Človek ke kterýmu vozím moto já a spousta lidí z okolí dělá za 250 a je to velmi šikovnej mechanik s velice dobře vybavenou dílnou.Ale dělá ve svým a nemusí platit šílený nájmy nebo hypotéky na dilnu.Proto taky možná ta hodinová cena.

dobrá, uznávám, že je to asi možný, já jenom, že sem včéra byl omylem v origo servisu škoda vyzvednout nějaký papíry a tam se ty hodinový sazby pohybovaly řádově v dvoj až trojnásobku pana suzukihoidontknow

doba je temná...
Lihy (Člen)
30.11.2007 09:09:47

inkvizitorr psal:

....že sem včéra byl omylem v origo servisu škoda vyzvednout nějaký papíry a tam se ty hodinový sazby pohybovaly řádově v dvoj až trojnásobku pana suzukihoidontknow

smile2
já tam byl taky smile2 590 hodina smile2 14 000kč fpussyi......je to strašnej sráč ta fóbijesmile2 dříf ty auta anspoň něco vydrželybigsmile

osiris (Člen)
30.11.2007 09:09:53

..to bude tim, že škodovka nedělá motorky bigsmile
ps: jó a proti mercedesu s 1800 je to láce bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
30.11.2007 09:13:12

inkvizitorr psal:
Filous psal:

...a za kolik myslíš dělá Aleš??? ...se ho voptej...teda esi se tam něgdy vokážeš, uš je na tebe nachystanejbigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
30.11.2007 09:27:40

inkvizitorr psal:
K.a.s.y.m. psal:

dobrá, uznávám, že je to asi možný, já jenom, že sem včéra byl omylem v origo servisu škoda vyzvednout nějaký papíry a tam se ty hodinový sazby pohybovaly řádově v dvoj až trojnásobku pana suzukihoidontknow

No jenže je bohužel jen ta světlá vyjímka.minulý týden když jsem se byl podívat v Suzamotu tak mi mechoš říkal,že dělají za 500/hod.Tak jsem jenom polknul a říkal si Milánek to jistí.

Filous (Člen)
30.11.2007 09:32:07

K.a.s.y.m. psal:
inkvizitorr psal:
K.a.s.y.m. psal:

No jenže je bohužel jen ta světlá vyjímka.minulý týden když jsem se byl podívat v Suzamotu tak mi mechoš říkal,že dělají za 500/hod.Tak jsem jenom polknul a říkal si Milánek to jistí.

...jag řikám, sou i svjetlý vyjímky mezi origo servisama, kerý dělaj za doporučený sazby...a teť pozor...reklamní fsufka...www.suzuki-dvorak.cz...

Kelly01 (Člen)
30.11.2007 09:32:19

Kasym napsal běžnou akceptovatelnou cenu...

God Save The Queen!
30.11.2007 09:39:31

Kelly01 psal:

Kasym napsal běžnou akceptovatelnou cenu...

čéče prober se a necpi nám vaše asiatský moudra, eště vo kus víc východnějc než je morava je ukrajina, tam dělaj ještě levnějc a eště dál je čína a tam sedí jeden žlutej a nechápe, jak nějakej kelly na moravě může platit přemrštěnejch 290kč/hod když von by to v pohodě vodservisoval za dolar a půlidontknowbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Progear 650 (Člen)
30.11.2007 09:41:25

mas recht... Mot Art ve Vrbovce, tusim 400 bez daně na hodkusick

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Kelly01 (Člen)
30.11.2007 09:44:09

Středomoravská sekce co jezdí k Arnoštovi platí za ventily a podtlaky vždy 1500,s vyčištěním karbců 2000,pokud se dělá rozvoďák je práce v ceně ventilů a karbců..

Je to úměrné tomu že všechny prachy zůstávaj v pojebaným Práglufucksicksurprised

God Save The Queen!
Filous (Člen)
30.11.2007 10:03:47

...k původnímu dotazu...myslim, že i dez laďáku bude stačit, dyš necháš seřídit ventily, karburaci a dáš novej vzducháč...a musí to jet...

Kelly01 (Člen)
30.11.2007 12:35:23

Narozdíl od odborníka Filouse vím že po výměně laufu stačí dřepnout a povolit o 1/2 otáčky šroubky bohatosti a fertygsmokin

God Save The Queen!
Filous (Člen)
30.11.2007 12:43:06

Kelly01 psal:

Narozdíl od odborníka Filouse vím že po výměně laufu stačí dřepnout a povolit o 1/2 otáčky šroubky bohatosti a fertygsmokin

...uš se těšim, aš tě něgdo sejme, že timdle spůsobem vobohatíš jen volnobjechsurprisedbigsmile

Kelly01 (Člen)
30.11.2007 12:47:27

Ale stačí to,šedobílej lauf se mění na pěkně cihlovejsmokin

God Save The Queen!
Filous (Člen)
30.11.2007 12:49:42

Kelly01 psal:

Ale stačí to,šedobílej lauf se mění na pěkně cihlovejsmokin

...já to vim, ale tendle postup uš si nechávam pro sebe, páč mě tady poučili a fertigbigsmile

Kelly01 (Člen)
30.11.2007 12:51:52

A kurvasmile2

God Save The Queen!
mr.BSE (Člen)
30.11.2007 13:38:41

tim ovlivnis smes jen na volnobeh,ne?idontknow

evilcool

Second Class Citizen