Nejsi přihlášen
Vostrý Ondřej (Člen) 26.11.2007 19:48:44 Offline |
kdo letos najezdil nejmíň??
je mi jasný že tu jsou samý motoblázní ,kteří najezdí hafo moc zasezonu,ale já bych udělal opačnou anketu,kdo letos najezdil žalostně málo??kdo se má stydět??Přiznejte sejá letos fakt málo,nějak jsem kvůli práci neměl čas,takže
poctivích 3500km
Re: kdo letos najezdil nejmíň??
Já taky dost málo jen 5500
Já sem tuhle sezonu najezdil 12tis. ale tuhle sezonu co bude toho asi moc nenajezdim, neb budu mít asi prožraný hadice od WD40, zkurwenej lak od WD40, zas*ranej motor od WD40, zkurvenej centrální tlumič od WD40, rozleptaný gumy od WD40, a celý to bude oblitý od WD40
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Já sem tuhle sezonu najezdil 12tis. ale tuhle sezonu co bude toho asi moc nenajezdim, neb budu mít asi prožraný hadice od WD40, zkurwenej lak od WD40, zas*ranej motor od WD40, zkurvenej centrální tlumič od WD40, rozleptaný gumy od WD40, a celý to bude oblitý od WD40
vidíš...kdybys to nastříkal WD 51 nic takovýho si nemusel zažívat.
Ještě gumi bych fouknul mazadlem na řetěz.Prej to pak pěkně lepí na silnicích.
spidys psal:Já sem tuhle sezonu najezdil 12tis. ale tuhle sezonu co bude toho asi moc nenajezdim, neb budu mít asi prožraný hadice od WD40, zkurwenej lak od WD40, zas*ranej motor od WD40, zkurvenej centrální tlumič od WD40, rozleptaný gumy od WD40, a celý to bude oblitý od WD40
Neplaš člověče pořád s tím WDčkem-tak hrozný to nebude..ono to zas tak nedrží...
Na obyč motorovým oleji máš taky napsáno hafo keců o podráždění pokožky a oplachování vodou atd-ještě mi olej nikdy nic na mém bídném těle nesežral..
Jo!A osobně mám odzkoušený,že i zuby se dají čistit neředěným savem!(pro takovejhle úsměv)
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:spidys psal:Já sem tuhle sezonu najezdil 12tis. ale tuhle sezonu co bude toho asi moc nenajezdim, neb budu mít asi prožraný hadice od WD40, zkurwenej lak od WD40, zas*ranej motor od WD40, zkurvenej centrální tlumič od WD40, rozleptaný gumy od WD40, a celý to bude oblitý od WD40
Neplaš člověče pořád s tím WDčkem-tak hrozný to nebude..ono to zas tak nedrží...
Na obyč motorovým oleji máš taky napsáno hafo keců o podráždění pokožky a oplachování vodou atd-ještě mi olej nikdy nic na mém bídném těle nesežral..
Jo!A osobně mám odzkoušený,že i zuby se dají čistit neředěným savem!(pro takovejhle úsměv)
Máš u mě - jelikož si mě trochu uklidnil
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Banditatom (Člen) 26.11.2007 21:01:05 Offline |
jenom 3500km kuva dost slaby hold nejsou many není benzín, ale za to jsem stihl letos rozbýt dvě moje auta
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
WenzelB6 psal:KOVAL psal:nebooooj,abych se šetřil tak to lepim lepidlem v kbeliku woe
co tvoje pazoura?aáá..lepidlo f kybliku to už bude nejspíš zimní dokončovačka...takže kolaudace se bllíži
gratulejšn
hmmm,nebo hrubá stavba....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Jinak u mě to letos vypadalo na krutý neježdění(rekonstrukce domku),pak přišla druhá motorka,tak sem se musel seznámit,no a po chvilce přišla nečekaně třetí motorka a s tou sem to neježdění nevydržel Takže letos první béčko 3000km,Varan 3500km no a konečně druhej bandit 4000kč,takže nakonec to ušlo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 27.11.2007 07:34:11 Offline |
...zdarek ja se taky stydím.Za letošek jen 17 000 km
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
KOVAL psal:nebooooj,abych se šetřil tak to lepim lepidlem v kbeliku woe
co tvoje pazoura?
jestli to děláš na porobeton, tak bacha na dilataci materiálu. bud dodržet origo omítky a nebo s perlinou. takovou chybu sem udělal já a drbu si palici.
momentalně zavostalej
marcoo psal:spidys psal:Já sem tuhle sezonu najezdil 12tis. ale tuhle sezonu co bude toho asi moc nenajezdim, neb budu mít asi prožraný hadice od WD40, zkurwenej lak od WD40, zas*ranej motor od WD40, zkurvenej centrální tlumič od WD40, rozleptaný gumy od WD40, a celý to bude oblitý od WD40
vidíš...kdybys to nastříkal WD 51 nic takovýho si nemusel zažívat.
Ještě gumi bych fouknul mazadlem na řetěz.Prej to pak pěkně lepí na silnicích.
A zapomněl si na mlíko do pneumatik! Aby až se pak budou měnit to šlo líp sundat.
Jinak oproti loňsku žalostně málo. Asi 4500 km.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 27.11.2007 13:00:24 Offline |
já 5 500 km za 3 měsíce.....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
bandit 4500
kejvačka necelý 2000
fichtl tak 1500 ale na tom sezonu neuzavírám....
Se tady zase předháníte kdo má nejvíc.
Já mám 100% nejmíň a přiznám se.
Zato můžu říct že jsem se už projela i v letošní sezóně se kterou jsme už vůbec nepočítali.
Datlík trošku víc, ale já TAKY.....a co je doma to se počítá.
Takže letos usmolených 50km....
S jarem si to všechno vynahradíme.
Póla psal:Se tady zase předháníte kdo má nejvíc.
Já mám 100% nejmíň a přiznám se.
Zato můžu říct že jsem se už projela i v letošní sezóně se kterou jsme už vůbec nepočítali.
Datlík trošku víc, ale já TAKY.....a co je doma to se počítá.
Takže letos usmolených 50km....
S jarem si to všechno vynahradíme.
Nestraš
bery psal:KOVAL psal:nebooooj,abych se šetřil tak to lepim lepidlem v kbeliku woe
co tvoje pazoura?jestli to děláš na porobeton, tak bacha na dilataci materiálu. bud dodržet origo omítky a nebo s perlinou. takovou chybu sem udělal já a drbu si palici.
perlinka jen do rohů, né celoplošně. pokud to nebude zapatlaný od zdícího lepidla, tak můžeš dávat jednovrstvou.
jinak za tuhle sezónu ostudných 2500km
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Datel psal:Meloun psal:Jo!A osobně mám odzkoušený,že i zuby se dají čistit neředěným savem!(pro takovejhle úsměv)
Ty si vemenál......sem zrovna jedl jabko.............teď abych šel pro utěrku a WD40 aby noťas víc vydržel
..jen jsem zkoušel bělící schopnosti
To víš-my kuřáci,jejichž hlavním nápojem je kafe...
Aneb-nic se nežere tak horký,jak se uvaří
WD na notebook v žádném případě!!!
Jsou v něm el. obvody!
Na noťas jedině KONTOX!!!
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Datel psal:Meloun psal:Jo!A osobně mám odzkoušený,že i zuby se dají čistit neředěným savem!(pro takovejhle úsměv)
Ty si vemenál......sem zrovna jedl jabko.............teď abych šel pro utěrku a WD40 aby noťas víc vydržel
..jen jsem zkoušel bělící schopnosti
To víš-my kuřáci,jejichž hlavním nápojem je kafe...
Aneb-nic se nežere tak horký,jak se uvaří
WD na notebook v žádném případě!!!
Jsou v něm el. obvody!
Na noťas jedině KONTOX!!!
Tos mě připoměl, že jsem si dlouho nezapálil doutník
O kontoxu jsem už slyšel, ale teď frčí WDčko, tak chcu být IN
spidys psal:Jen si dělejte srandičky z chudáka důvěřivýho
Koupim na jaře bečku a svolám brigádu u svý motyky a budeme čistit, čistit a zase čistit a k tomu lejt pifka!
Umyto za 15 minut..
Destičky-výměna+třeba i kapalina 30 minut..
Ale klidně to postříkej znovu a důkladněji,ať nám to drhnutí trvá dýl..aspoň dva dny..dva dny v pivu!
PURE NAKED BIKE!
sonyk psal:nejmin ne ale malo 2690 pristi rok ale udelam aspon 8 000.
tak abys ten plán splnil....aspoň na 120 %
jj ted byly moc financni problemy ale moto splacena hadry taky takze ted bude jezdeni a vv planu je italie takze tam padnou 3000 jak prd. doufam teda ze vse vyjde pac jinak je ty motorky skoda
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1