Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Výběr mašiny

Geza (Nový člen)
29.11.2007 09:11:04

Výběr mašiny

Chtěl bych se zeptat zkušenějších ,chci koupit bandita 600s r.v 2002smile1 co od tohoto stroje můžu očekávat,to jest jízní vlastnosti ,spotřeba ,cestování ve dvou ,náročnost na údržbu,na co si mám dávat pozor při koupě mašiny,atd.Do posavaď jsem sedlal Jawku 350

Datel (Člen)
29.11.2007 10:18:09

Re: Výběr mašiny

Budeš mít stroj s hlavů brůkasurprised

Marcus_86 (Člen)
29.11.2007 10:25:16

Ja o tom nevim vubec nic, ale kazdych 6 000 km vymena oleje, 12 000 serizeni ventilu, karburatory. Jinak jak uz to u motorek byva, tak gumy nejsou zrovna levne. Spotreba bych typl kolem 6 litru, ve 2 se spotreba zvisi o 0,5-1 l. Jizdni vlastnosti ... nefim, ale neni to supersport, nema to tlucic rizeni ... nebo jak se tomu rika. Trochu se to krouti. Jinak bys to mel koupit s nekym, kdo o tom neco vi. Byl tu uz jeden kluk co koupil masinu a pak zjistil, ze by stalo par desitek tisic, aby ji dal dohromady. Takze doporucuju kup to s nekym, kdo to zna. Jinak S je dobre, ze na tebe zas tak moc nefouka, ale N je N. Jinak 2002 novy typ, pekna motorka. Ale nesmis ji polozit, to se ti pak prodrazi .. ne malo. Pak se tam meni jeste rozvody, svicky, delaj se brzdy, ale to neni tak casto.

Fulltank (Člen)
29.11.2007 10:39:17

Geza psal:

Chtěl bych se zeptat zkušenějších ,chci koupit bandita 600s r.v 2002smile1 co od tohoto stroje můžu očekávat,to jest jízní vlastnosti ,spotřeba ,cestování ve dvou ,náročnost na údržbu,na co si mám dávat pozor při koupě mašiny,atd.Do posavaď jsem sedlal Jawku 350

Prodam ti moji 600S 2004 jestli mas zajem pisni good

K.a.s.y.m. (Člen)
29.11.2007 10:47:09

http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=3993
zkus si tohle pročíst je tam dost použitelných věcí

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator)
29.11.2007 10:54:38

přátelé,
buďte tak laskavi a do technické poradny příspívejte technickými poradami jak vás o to včéra žádal moderatizátor, takže jestli chci napsat příspěvek vo hovně (datel), napiš to do sekce diskuze, pokud vo tom nic nevim, tak tam nepíšu že nevim která bije (marcus) a pokud prodávám motorku, mám od toho bazar a né že budu hned každýmu cpát svuj werk i když mě o to nikdo nežádal (fulltank)...

uvědomte si prosím, že ten, kdo do technický něco napíše žádá radu a i když ho pak chytře odkážete ať si to dohledá, že už se to tu probíralo, tak pokuď dohledá svoje téma a vybjehnou na něj nejdřív tuny nesmyslů než se propracuje k normální vodpovědi, je to k ničemuheadshake

moc prosím, berte to na vědomí a zkuste do technický přispívat tim, co tam patří, na hovadiny tu máte diskuzi, tam vás za to nikdo buzerovat nebude. dík a konec hlášení v ruském jazycegood

doba je temná...
Marcus_86 (Člen)
29.11.2007 12:01:42

hele Datel, tághle nás setřít bigsmile

Fulltank (Člen)
29.11.2007 12:23:54

inkvizitorr psal:

přátelé,
buďte tak laskavi a do technické poradny příspívejte technickými poradami jak vás o to včéra žádal moderatizátor, takže jestli chci napsat příspěvek vo hovně (datel), napiš to do sekce diskuze, pokud vo tom nic nevim, tak tam nepíšu že nevim která bije (marcus) a pokud prodávám motorku, mám od toho bazar a né že budu hned každýmu cpát svuj werk i když mě o to nikdo nežádal (fulltank)...

uvědomte si prosím, že ten, kdo do technický něco napíše žádá radu a i když ho pak chytře odkážete ať si to dohledá, že už se to tu probíralo, tak pokuď dohledá svoje téma a vybjehnou na něj nejdřív tuny nesmyslů než se propracuje k normální vodpovědi, je to k ničemuheadshake

moc prosím, berte to na vědomí a zkuste do technický přispívat tim, co tam patří, na hovadiny tu máte diskuzi, tam vás za to nikdo buzerovat nebude. dík a konec hlášení v ruském jazycegood

se omlouvam fuck

Kelly01 (Člen)
29.11.2007 12:35:24

Proč se omlouváš chlapovi co podřezává slepice a vyznává satanismissurprised

God Save The Queen!
Meloun (Člen)
29.11.2007 12:38:14

Satanismus nemá s podřezáváním drůbeže nic společného...leda,že bys to bral podle toho zprzněného,populistického LaVeyova škváru..sick

PURE NAKED BIKE!
29.11.2007 12:50:47

kelly+meloun: SEM JEN PŘÍSPĚVKY CO SOU K VĚCI!!!!!  NA HOVADINY SI OTEVŘETE TÉMA V DISKUZI!!!!

doba je temná...
Datel (Člen)
29.11.2007 12:52:08

Inkviz:

...ale to byla technická poznámkasurprised

K.a.s.y.m. (Člen)
29.11.2007 12:52:49

inkvizitorr psal:

kelly+meloun: SEM JEN PŘÍSPĚVKY CO SOU K VĚCI!!!!!  NA HOVADINY SI OTEVŘETE TÉMA V DISKUZI!!!!

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile správně seřvi je jak malý kluky

Kelly01 (Člen)
29.11.2007 12:59:41

Takže k věci:

Geza psal:

Na Inkvize,bo se zas přiotrávil v chromovně nebo mu zhořel bradovej dredsmile2

A jinak na nic,bude to proti 350 hájtech a na 1-2 sezony než budeš jezdecky nad jeho možnostmi bude na 100% spolehlivý..

Jo a doufej že toho obtloustlýho komika v legrační kombinéze a devastovaným hudebním sluchem potkáš v lepší náladěsmile1

Nebo si zas 1/2 roku nevrzl a nemůže kvůli psovi do postelesurprised

God Save The Queen!
VikecB12 (Člen)
29.11.2007 13:34:22

Inkviz: To se tady už jako nebudou zvrhávat diskuze k jinejm,kolikrát zajímavějším tématůmidontknowbigsmile
Jinak si myslím že po 350ce je B6 hodně dobrá volba a určitě budeš spokojenejgood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
osiris (Člen)
29.11.2007 18:29:56

...je tak těžký (tam kde se má člověk něco dozvědět) na slušnou otázku slušně odpovědět pokud mám co, a nebo držet hubu? než se přehrabovat v tuně hnoje a možná někde mezi řádky se dozvědět něco smysluplnýho
...v normální diskuzi je to naopak vítaný
...to se přece dá pochopit

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
29.11.2007 18:37:58

tááák,moderatizátor má recht, v technický slušně a k věci, v diskuzi už je jedno jag
co tam máme eště za farbičky???bigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
bečka (Člen)
29.11.2007 18:44:58

už dlouho sem se tak nezasmálbigsmilebigsmile

to je fakt prdelbigsmilebigsmilebigsmile

Inkviz nasranej a všichni do něj...bigsmilebigsmilebigsmile

ale abych nebyl špatnej i já---Geza: cestování ve dvou je na tom na pussy

---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
29.11.2007 18:50:08

já a nasranej??? nesmyslbigsmile já se jenom snažim podpořit tady pana moderatizátora, bomá pravdugood až se naseru, tag to tady šecko zavřu a fertigsmokinassfuckbigsmile

doba je temná...
bečka (Člen)
29.11.2007 18:53:20

inkviz: já vim...
           mě to spíš připadá jako na základce.Učitelka chce aby děti nezlobily a voni ty smradi dělaj naschvál co nemajbigsmilebigsmilebigsmile

Kelly01 (Člen)
29.11.2007 18:56:16

Moderátory doma mlátí tak si kompenzují mindráky buzerací slušných lidí co si jen chtěj popovídat..

Celej den tu nejsou bo maj zakázaný pouštět počítač a pak si hrají na kingy...

Opravdu smutné takhle skončitsmile2

God Save The Queen!
osiris (Člen)
29.11.2007 18:56:23

inkvizoj: jinou pussyo dyť seš neviditelnej bigsmile bigsmile skoro

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
PALOUS (Člen)
29.11.2007 19:32:35

Kup si B6 a za rok ho stejně prodáš a ještě k tomu hnus essicksem to měl takygooddi rovnou do velký motorky a hotovogoodjak říká Bečka ve dvou to je hnus jen ty pády na tom sou pomalejšícoolsmokinsmokinsmokin

Jebat motorky :-)
Martin B12 (Člen)
29.11.2007 19:44:03

PALOUS psal:

Jdi rovnou do velký motorky

Palous zrouna prodává, viz bazar bigsmilebigsmileass

street triple picco
PALOUS (Člen)
29.11.2007 19:45:38

Martin B12 psal:
PALOUS psal:

Tak zrovna s tím to nemá nic společnýho de vo to co sem napsal a stejně už je fučcoolsmokinsmokinsmokin

Datel (Člen)
29.11.2007 20:08:35

bez dovolení si dovolím nesouhlasit s vizemi moderátora a tichého společníka......

Datel (Člen)
29.11.2007 20:09:56

Mimochodem Osi, co to bereš za léky na tišení bolesti? A že ty se s Inkvizem kamarádsky dělíš bigsmile

VikecB12 (Člen)
29.11.2007 20:12:09

PALOUS psal:
Martin B12 psal:
PALOUS psal:

Tak zrovna s tím to nemá nic společnýho de vo to co sem napsal a stejně už je fučcoolsmokinsmokinsmokin

tak už jenom změnit podpis,třeba na Další jebkař,tfujbigsmilebigsmilebigsmile
To deš vážně do té aprilky?

PALOUS (Člen)
29.11.2007 20:35:58

VikecB12 psal:
PALOUS psal:
Martin B12 psal:

tak už jenom změnit podpis,třeba na Další jebkař,tfujbigsmilebigsmilebigsmile
To deš vážně do té aprilky?

jistě jebky co se kroutí už mám plný zubycoolsmokinsmokinsmokin

VikecB12 (Člen)
29.11.2007 20:38:28

Palous vogo to je jasný,já bych to nechtěl ani zadarmocoolassbigsmile

Martin B12 (Člen)
29.11.2007 20:58:10

palous: vogo ale nezapomen si změnit tvůj podpis :
na další mezi jebkařema tfuj :):)

smile1

street triple picco
PALOUS (Člen)
29.11.2007 21:10:54

VikecB12 psal:

Palous vogo to je jasný,já bych to nechtěl ani zadarmocoolassbigsmile

Nee v poho Bandaska je gut moto a hlavně krasavice ale kuwa sem ve vjeku kdy musím voskoušet ještě něco inýho páč pak už asi fakt jen to nějaký GS bo RT ale strašně (jak prodávám tak sem čuměl do jinejch inzerátů)se musím tlemit najivitě těch co si koupjej motorku pod najetejch 20000 a starejch 10 a víc let.Bych řek že Češi trpěj depkou že nad 20tis.to je neprodejnýbigsmilebigsmilevůl co jim to žeresickcoolsmokinsmokinsmokin

Palino (Člen)
29.11.2007 21:17:37

PALOUS psal:

Kup si B6 a za rok ho stejně prodáš a ještě k tomu hnus essicksem to měl takygooddi rovnou do velký motorky a hotovogoodjak říká Bečka ve dvou to je hnus jen ty pády na tom sou pomalejšícoolsmokinsmokinsmokin

Souhlas, až na to Sko. Kup to, co se ti víc líbí. Polovina Nkařů si na světlo stejně přimontuje nějaký přiblblý štítek, takže buď v klidu.smokin

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Koldan (Člen)
29.11.2007 22:32:41

štítek je krásný woebigsmile jen v tý zlatý ho nemaj,to je škodasmile2

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen)
30.11.2007 08:14:33

bečka psal:

Ale není dá se s tím cestovat.Letos jsem s tím najel na dovče přes 2000 ve dvou a jeste s taškama tankvakem a věcma na nosiči.měl jsem nejslabší moto a dá si větším motorkám stačit.Ale chce to při předjíždění nebát se řadit dolů a točit motor přes 7 tis.Pak se jim v pohodě stíhá.Když jsme na slovensku přejížděli Bílí karpaty tak za mnou zustalo hodně motorek.smile1nesmíš se bátbigsmile

Filous (Člen)
30.11.2007 08:38:43

K.a.s.y.m. psal:
bečka psal:

Ale není dá se s tím cestovat.Letos jsem s tím najel na dovče přes 2000 ve dvou a jeste s taškama tankvakem a věcma na nosiči.měl jsem nejslabší moto a dá si větším motorkám stačit.Ale chce to při předjíždění nebát se řadit dolů a točit motor přes 7 tis.Pak se jim v pohodě stíhá.Když jsme na slovensku přejížděli Bílí karpaty tak za mnou zustalo hodně motorek.smile1nesmíš se bátbigsmile

...good...mam stejnou skušenost...ofšem s B12 je to tag ňák pohodlnějšíbigsmile ...ale...dyš se ví jag na to, tag se daj na B6 sprášit i daleko silnější mašiny...fšechno nejni jen vo papírovejch hodnotách...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
30.11.2007 08:57:14

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:
bečka psal:

...good...mam stejnou skušenost...ofšem s B12 je to tag ňák pohodlnějšíbigsmile ...ale...dyš se ví jag na to, tag se daj na B6 sprášit i daleko silnější mašiny...fšechno nejni jen vo papírovejch hodnotách...

Jeeee konečně první člověk který s tím aspoň trochu souhlasígoodMusíš holt stejnej výkon co ma B12 při 5000 hledat u B6 ve vyšších otáčkáchsmile1smile1

VikecB12 (Člen)
30.11.2007 14:20:26

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

Jeeee konečně první člověk který s tím aspoň trochu souhlasígoodMusíš holt stejnej výkon co ma B12 při 5000 hledat u B6 ve vyšších otáčkáchsmile1smile1

ale nenajdešbigsmilebigsmilebigsmilegood

K.a.s.y.m. (Člen)
30.11.2007 14:22:16

VikecB12 psal:
K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

ale nenajdešbigsmilebigsmilebigsmilegood

bigsmilebigsmilebigsmile bez komentáře.přeci jen to má poloviční obsah,ale taky se dásmile1smile1smile1

VikecB12 (Člen)
30.11.2007 14:59:39

Já vím,jenom tak rejpugoodsmile1

K.a.s.y.m. (Člen)
30.11.2007 15:02:28

goodcoolsmokin

bečka (Člen)
30.11.2007 15:19:22

u cestování ani tak nejde o objem.
Spíš bych řek, že na žadným naháči se nedá pořádně cestovat...6 nebo 12
MirekD odpustísmile1good

VikecB12 (Člen)
30.11.2007 15:24:25

bečka psal:

MirekD odpustísmile1good

Tak to bych se aji hádal,měl sem kawu zr7,slabá,nahatá a přesto byla pohodlná a příjemná na cestování.3kufry,2lidi a nebyl problém,o hodně lepší na cestování než BIG,kterýho sem měl před tím. Jasně že PanEuropean to nenísmokin

K.a.s.y.m. (Člen)
30.11.2007 15:38:56

bečka psal:

MirekD odpustísmile1good

No pokud soudíš ze svého pohledu tak se ti ani nedivím BMW ať už GS nebo RT a jim podobné jsou na to vyloženě stavěný.
Z mýho pohledu je zase B6 vyhovující a cenově dostupná mašina na blbnutí a cestování i pro dva.A těch 25 tis. km za dvě sezóny mě v tom jen utvrzujígoodgoodgood

VikecB12 (Člen)
30.11.2007 16:00:38

Nevím jak je na tom GS,ale na Varaderu mě srala malá cestovní rychlost,tak do 150km/h,pak už byl ten motor dost vytočenej.Kdešto 4vál se ve stejné rychlosti jenom převalujegood Zase tam ale nebyl takovej rozdíl v ovládání prázdné a plně naložené,jako na Bpussyidontknow

bečka (Člen)
30.11.2007 16:41:00

mě se na Bigu cstovalo líp než  na banditu.Byl to první japonec, tak sem nepotřeboval jezdit ani moc rychle. Bandit byl supr, ale batužek si stěžoval a já sem taky srdcem spíš cestovatel endurista, než ghost ridersmile1
joooo, kdyby tak šlo mít víc velkých motoreksmile2idontknow

30.11.2007 20:15:30

neni nad to cestovat na superbikugoodbigsmilesmokin

doba je temná...
XJelen (Člen)
30.11.2007 20:27:32

inkvizitorr psal:

neni nad to cestovat na superbikugoodbigsmilesmokin

No když jsem si tak prohlížel tu tvojí trestnou lavici, tak to jobigsmile jinak mi stačilo pár set km na cbr v alpách a měl jsem dostheadshake Ale proti gustu žádnej dyšputát bigsmile

Strýcfajtr !!!
30.11.2007 20:39:03

XJelen psal:

No když jsem si tak prohlížel tu tvojí trestnou lavici, tak to jobigsmile jinak mi stačilo pár set km na cbr v alpách a měl jsem dostheadshake Ale proti gustu žádnej dyšputát bigsmile

čéče divil by ses, jak je to ohromně pohodlný, pokud se furt jede, nebolí z toho prdel ani záda (jenom vobčas nohy)good zato ve městě si to při popojíždění vyžereš několikanásobněbigsmile letos sem na tom dal jeden třítisícovej trip za 10 dní a jeden tříapůltisícovej za 6 dní s tim, že poslední den 780km v kuse ze slovinska až domů a nemůžu si stěžovat, cesťák jak má bejtgoodbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
XJelen (Člen)
30.11.2007 20:50:41

inkvizitorr psal:
XJelen psal:

čéče divil by ses, jak je to ohromně pohodlný, pokud se furt jede, nebolí z toho prdel ani záda (jenom vobčas nohy)good zato ve městě si to při popojíždění vyžereš několikanásobněbigsmile letos sem na tom dal jeden třítisícovej trip za 10 dní a jeden tříapůltisícovej za 6 dní s tim, že poslední den 780km v kuse ze slovinska až domů a nemůžu si stěžovat, cesťák jak má bejtgoodbigsmilebigsmilebigsmile

Čoveče, minulej tejden přivez kolega (černej Fazer z Mosteckýho ježdění) Tuono, to je nehmlich to samý ne? Tak jsem na to zvědavejgood zatím jsem to jenom poseděl, moc se mi líbí úhel stupaček, zatímsmile1

Strýcfajtr !!!
Lihy (Člen)
30.11.2007 20:51:47

inkvizitorr psal:

no jo ale ty si vozíš polstrování v gatíchbigsmile

30.11.2007 21:14:23

Lihy psal:

musim mít nějakej zichr že z něčeho přežiju kdybych třeba někde uvíznul na dva měsíce bez jídla néidontknowidontknowidontknowbigsmile

doba je temná...
Lihy (Člen)
30.11.2007 21:19:24

inkvizitorr psal:
Lihy psal:

musim mít nějakej zichr že z něčeho přežiju kdybych třeba někde uvíznul na dva měsíce bez jídla néidontknowidontknowidontknowbigsmile

Jojo zichr je zichr to já si musim vozit vždycky někoho koho bych eventuelně sežral :D

Datel (Člen)
01.12.2007 19:01:16

Docela by mě zajímalo co je technického co si tu s ostatníma povídáš Inkvizi a nebo jak se to vztahuje k danému dotazu?idontknow

Nechci být rýpavý, ale nelíbí se mi, že kážeš vodu a piješ víno.......

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS