Nejsi přihlášen
Výběr mašiny
Chtěl bych se zeptat zkušenějších ,chci koupit bandita 600s r.v 2002 co od tohoto stroje můžu očekávat,to jest jízní vlastnosti ,spotřeba ,cestování ve dvou ,náročnost na údržbu,na co si mám dávat pozor při koupě mašiny,atd.Do posavaď jsem sedlal Jawku 350
Re: Výběr mašiny
Ja o tom nevim vubec nic, ale kazdych 6 000 km vymena oleje, 12 000 serizeni ventilu, karburatory. Jinak jak uz to u motorek byva, tak gumy nejsou zrovna levne. Spotreba bych typl kolem 6 litru, ve 2 se spotreba zvisi o 0,5-1 l. Jizdni vlastnosti ... nefim, ale neni to supersport, nema to tlucic rizeni ... nebo jak se tomu rika. Trochu se to krouti. Jinak bys to mel koupit s nekym, kdo o tom neco vi. Byl tu uz jeden kluk co koupil masinu a pak zjistil, ze by stalo par desitek tisic, aby ji dal dohromady. Takze doporucuju kup to s nekym, kdo to zna. Jinak S je dobre, ze na tebe zas tak moc nefouka, ale N je N. Jinak 2002 novy typ, pekna motorka. Ale nesmis ji polozit, to se ti pak prodrazi .. ne malo. Pak se tam meni jeste rozvody, svicky, delaj se brzdy, ale to neni tak casto.
Geza psal:Chtěl bych se zeptat zkušenějších ,chci koupit bandita 600s r.v 2002 co od tohoto stroje můžu očekávat,to jest jízní vlastnosti ,spotřeba ,cestování ve dvou ,náročnost na údržbu,na co si mám dávat pozor při koupě mašiny,atd.Do posavaď jsem sedlal Jawku 350
Prodam ti moji 600S 2004 jestli mas zajem pisni
K.a.s.y.m. (Člen) 29.11.2007 10:47:09 Offline |
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=3993
zkus si tohle pročíst je tam dost použitelných věcí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 29.11.2007 10:54:38 Offline |
přátelé,
buďte tak laskavi a do technické poradny příspívejte technickými poradami jak vás o to včéra žádal moderatizátor, takže jestli chci napsat příspěvek vo hovně (datel), napiš to do sekce diskuze, pokud vo tom nic nevim, tak tam nepíšu že nevim která bije (marcus) a pokud prodávám motorku, mám od toho bazar a né že budu hned každýmu cpát svuj werk i když mě o to nikdo nežádal (fulltank)...
uvědomte si prosím, že ten, kdo do technický něco napíše žádá radu a i když ho pak chytře odkážete ať si to dohledá, že už se to tu probíralo, tak pokuď dohledá svoje téma a vybjehnou na něj nejdřív tuny nesmyslů než se propracuje k normální vodpovědi, je to k ničemu
moc prosím, berte to na vědomí a zkuste do technický přispívat tim, co tam patří, na hovadiny tu máte diskuzi, tam vás za to nikdo buzerovat nebude. dík a konec hlášení v ruském jazyce
doba je temná...
inkvizitorr psal:přátelé,
buďte tak laskavi a do technické poradny příspívejte technickými poradami jak vás o to včéra žádal moderatizátor, takže jestli chci napsat příspěvek vo hovně (datel), napiš to do sekce diskuze, pokud vo tom nic nevim, tak tam nepíšu že nevim která bije (marcus) a pokud prodávám motorku, mám od toho bazar a né že budu hned každýmu cpát svuj werk i když mě o to nikdo nežádal (fulltank)...
uvědomte si prosím, že ten, kdo do technický něco napíše žádá radu a i když ho pak chytře odkážete ať si to dohledá, že už se to tu probíralo, tak pokuď dohledá svoje téma a vybjehnou na něj nejdřív tuny nesmyslů než se propracuje k normální vodpovědi, je to k ničemu
moc prosím, berte to na vědomí a zkuste do technický přispívat tim, co tam patří, na hovadiny tu máte diskuzi, tam vás za to nikdo buzerovat nebude. dík a konec hlášení v ruském jazyce
se omlouvam
inkvizitorr (Administrator) 29.11.2007 12:50:47 Offline |
kelly+meloun: SEM JEN PŘÍSPĚVKY CO SOU K VĚCI!!!!! NA HOVADINY SI OTEVŘETE TÉMA V DISKUZI!!!!
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 29.11.2007 12:52:49 Offline |
inkvizitorr psal:kelly+meloun: SEM JEN PŘÍSPĚVKY CO SOU K VĚCI!!!!! NA HOVADINY SI OTEVŘETE TÉMA V DISKUZI!!!!
správně seřvi je jak malý kluky
Takže k věci:
Geza psal:Chtěl bych se zeptat zkušenějších ,chci koupit bandita 600s r.v 2002 co od tohoto stroje můžu očekávat,to jest jízní vlastnosti ,spotřeba ,cestování ve dvou ,náročnost na údržbu,na co si mám dávat pozor při koupě mašiny,atd.Do posavaď jsem sedlal Jawku 350
Na Inkvize,bo se zas přiotrávil v chromovně nebo mu zhořel bradovej dred
A jinak na nic,bude to proti 350 hájtech a na 1-2 sezony než budeš jezdecky nad jeho možnostmi bude na 100% spolehlivý..
Jo a doufej že toho obtloustlýho komika v legrační kombinéze a devastovaným hudebním sluchem potkáš v lepší náladě
Nebo si zas 1/2 roku nevrzl a nemůže kvůli psovi do postele
God Save The Queen!
...je tak těžký (tam kde se má člověk něco dozvědět) na slušnou otázku slušně odpovědět pokud mám co, a nebo držet hubu? než se přehrabovat v tuně hnoje a možná někde mezi řádky se dozvědět něco smysluplnýho
...v normální diskuzi je to naopak vítaný
...to se přece dá pochopit
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 29.11.2007 18:37:58 Offline |
tááák,moderatizátor má recht, v technický slušně a k věci, v diskuzi už je jedno jag
co tam máme eště za farbičky???
doba je temná...
už dlouho sem se tak nezasmál
to je fakt prdel
Inkviz nasranej a všichni do něj...
ale abych nebyl špatnej i já---Geza: cestování ve dvou je na tom na
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
inkvizitorr (Administrator) 29.11.2007 18:50:08 Offline |
já a nasranej??? nesmysl já se jenom snažim podpořit tady pana moderatizátora, bomá pravdu až se naseru, tag to tady šecko zavřu a fertig
doba je temná...
Moderátory doma mlátí tak si kompenzují mindráky buzerací slušných lidí co si jen chtěj popovídat..
Celej den tu nejsou bo maj zakázaný pouštět počítač a pak si hrají na kingy...
Opravdu smutné takhle skončit
God Save The Queen!
Martin B12 (Člen) 29.11.2007 19:44:03 Offline |
PALOUS psal:Jdi rovnou do velký motorky
Palous zrouna prodává, viz bazar
street triple picco
PALOUS psal:Martin B12 psal:PALOUS psal:Jdi rovnou do velký motorky
Palous zrouna prodává, viz bazar
Tak zrovna s tím to nemá nic společnýho de vo to co sem napsal a stejně už je fuč
tak už jenom změnit podpis,třeba na Další jebkař,tfuj
To deš vážně do té aprilky?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:PALOUS psal:Martin B12 psal:
Palous zrouna prodává, viz bazarTak zrovna s tím to nemá nic společnýho de vo to co sem napsal a stejně už je fuč
tak už jenom změnit podpis,třeba na Další jebkař,tfuj
To deš vážně do té aprilky?
jistě jebky co se kroutí už mám plný zuby
Jebat motorky :-)
Martin B12 (Člen) 29.11.2007 20:58:10 Offline |
palous: vogo ale nezapomen si změnit tvůj podpis :
na další mezi jebkařema tfuj :):)
street triple picco
VikecB12 psal:Palous vogo to je jasný,já bych to nechtěl ani zadarmo
Nee v poho Bandaska je gut moto a hlavně krasavice ale kuwa sem ve vjeku kdy musím voskoušet ještě něco inýho páč pak už asi fakt jen to nějaký GS bo RT ale strašně (jak prodávám tak sem čuměl do jinejch inzerátů)se musím tlemit najivitě těch co si koupjej motorku pod najetejch 20000 a starejch 10 a víc let.Bych řek že Češi trpěj depkou že nad 20tis.to je neprodejnývůl co jim to žere
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Kup si B6 a za rok ho stejně prodáš a ještě k tomu hnus essem to měl takydi rovnou do velký motorky a hotovojak říká Bečka ve dvou to je hnus jen ty pády na tom sou pomalejší
Souhlas, až na to Sko. Kup to, co se ti víc líbí. Polovina Nkařů si na světlo stejně přimontuje nějaký přiblblý štítek, takže buď v klidu.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2007 08:14:33 Offline |
bečka psal:už dlouho sem se tak nezasmál
to je fakt prdel
ale abych nebyl špatnej i já---Geza: cestování ve dvou je na tom na
Ale není dá se s tím cestovat.Letos jsem s tím najel na dovče přes 2000 ve dvou a jeste s taškama tankvakem a věcma na nosiči.měl jsem nejslabší moto a dá si větším motorkám stačit.Ale chce to při předjíždění nebát se řadit dolů a točit motor přes 7 tis.Pak se jim v pohodě stíhá.Když jsme na slovensku přejížděli Bílí karpaty tak za mnou zustalo hodně motorek.nesmíš se bát
K.a.s.y.m. psal:bečka psal:už dlouho sem se tak nezasmál
to je fakt prdel
ale abych nebyl špatnej i já---Geza: cestování ve dvou je na tom naAle není dá se s tím cestovat.Letos jsem s tím najel na dovče přes 2000 ve dvou a jeste s taškama tankvakem a věcma na nosiči.měl jsem nejslabší moto a dá si větším motorkám stačit.Ale chce to při předjíždění nebát se řadit dolů a točit motor přes 7 tis.Pak se jim v pohodě stíhá.Když jsme na slovensku přejížděli Bílí karpaty tak za mnou zustalo hodně motorek.nesmíš se bát
......mam stejnou skušenost...ofšem s B12 je to tag ňák pohodlnější ...ale...dyš se ví jag na to, tag se daj na B6 sprášit i daleko silnější mašiny...fšechno nejni jen vo papírovejch hodnotách...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2007 08:57:14 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:bečka psal:už dlouho sem se tak nezasmál
to je fakt prdel
ale abych nebyl špatnej i já---Geza: cestování ve dvou je na tom naAle není dá se s tím cestovat.Letos jsem s tím najel na dovče přes 2000 ve dvou a jeste s taškama tankvakem a věcma na nosiči.měl jsem nejslabší moto a dá si větším motorkám stačit.Ale chce to při předjíždění nebát se řadit dolů a točit motor přes 7 tis.Pak se jim v pohodě stíhá.Když jsme na slovensku přejížděli Bílí karpaty tak za mnou zustalo hodně motorek.nesmíš se bát
......mam stejnou skušenost...ofšem s B12 je to tag ňák pohodlnější ...ale...dyš se ví jag na to, tag se daj na B6 sprášit i daleko silnější mašiny...fšechno nejni jen vo papírovejch hodnotách...
Jeeee konečně první člověk který s tím aspoň trochu souhlasíMusíš holt stejnej výkon co ma B12 při 5000 hledat u B6 ve vyšších otáčkách
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
Ale není dá se s tím cestovat.Letos jsem s tím najel na dovče přes 2000 ve dvou a jeste s taškama tankvakem a věcma na nosiči.měl jsem nejslabší moto a dá si větším motorkám stačit.Ale chce to při předjíždění nebát se řadit dolů a točit motor přes 7 tis.Pak se jim v pohodě stíhá.Když jsme na slovensku přejížděli Bílí karpaty tak za mnou zustalo hodně motorek.nesmíš se bát......mam stejnou skušenost...ofšem s B12 je to tag ňák pohodlnější ...ale...dyš se ví jag na to, tag se daj na B6 sprášit i daleko silnější mašiny...fšechno nejni jen vo papírovejch hodnotách...
Jeeee konečně první člověk který s tím aspoň trochu souhlasíMusíš holt stejnej výkon co ma B12 při 5000 hledat u B6 ve vyšších otáčkách
ale nenajdeš
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2007 14:22:16 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
......mam stejnou skušenost...ofšem s B12 je to tag ňák pohodlnější ...ale...dyš se ví jag na to, tag se daj na B6 sprášit i daleko silnější mašiny...fšechno nejni jen vo papírovejch hodnotách...Jeeee konečně první člověk který s tím aspoň trochu souhlasíMusíš holt stejnej výkon co ma B12 při 5000 hledat u B6 ve vyšších otáčkách
ale nenajdeš
bez komentáře.přeci jen to má poloviční obsah,ale taky se dá
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2007 15:02:28 Offline |
bečka psal:u cestování ani tak nejde o objem.
Spíš bych řek, že na žadným naháči se nedá pořádně cestovat...6 nebo 12
MirekD odpustí
Tak to bych se aji hádal,měl sem kawu zr7,slabá,nahatá a přesto byla pohodlná a příjemná na cestování.3kufry,2lidi a nebyl problém,o hodně lepší na cestování než BIG,kterýho sem měl před tím. Jasně že PanEuropean to není
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2007 15:38:56 Offline |
bečka psal:u cestování ani tak nejde o objem.
Spíš bych řek, že na žadným naháči se nedá pořádně cestovat...6 nebo 12
MirekD odpustí
No pokud soudíš ze svého pohledu tak se ti ani nedivím BMW ať už GS nebo RT a jim podobné jsou na to vyloženě stavěný.
Z mýho pohledu je zase B6 vyhovující a cenově dostupná mašina na blbnutí a cestování i pro dva.A těch 25 tis. km za dvě sezóny mě v tom jen utvrzují
Nevím jak je na tom GS,ale na Varaderu mě srala malá cestovní rychlost,tak do 150km/h,pak už byl ten motor dost vytočenej.Kdešto 4vál se ve stejné rychlosti jenom převaluje Zase tam ale nebyl takovej rozdíl v ovládání prázdné a plně naložené,jako na B
mě se na Bigu cstovalo líp než na banditu.Byl to první japonec, tak sem nepotřeboval jezdit ani moc rychle. Bandit byl supr, ale batužek si stěžoval a já sem taky srdcem spíš cestovatel endurista, než ghost rider
joooo, kdyby tak šlo mít víc velkých motorek
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
inkvizitorr (Administrator) 30.11.2007 20:15:30 Offline |
neni nad to cestovat na superbiku
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 30.11.2007 20:39:03 Offline |
XJelen psal:No když jsem si tak prohlížel tu tvojí trestnou lavici, tak to jo jinak mi stačilo pár set km na cbr v alpách a měl jsem dost Ale proti gustu žádnej dyšputát
čéče divil by ses, jak je to ohromně pohodlný, pokud se furt jede, nebolí z toho prdel ani záda (jenom vobčas nohy) zato ve městě si to při popojíždění vyžereš několikanásobně letos sem na tom dal jeden třítisícovej trip za 10 dní a jeden tříapůltisícovej za 6 dní s tim, že poslední den 780km v kuse ze slovinska až domů a nemůžu si stěžovat, cesťák jak má bejt
doba je temná...
inkvizitorr psal:XJelen psal:No když jsem si tak prohlížel tu tvojí trestnou lavici, tak to jo jinak mi stačilo pár set km na cbr v alpách a měl jsem dost Ale proti gustu žádnej dyšputát
čéče divil by ses, jak je to ohromně pohodlný, pokud se furt jede, nebolí z toho prdel ani záda (jenom vobčas nohy) zato ve městě si to při popojíždění vyžereš několikanásobně letos sem na tom dal jeden třítisícovej trip za 10 dní a jeden tříapůltisícovej za 6 dní s tim, že poslední den 780km v kuse ze slovinska až domů a nemůžu si stěžovat, cesťák jak má bejt
Čoveče, minulej tejden přivez kolega (černej Fazer z Mosteckýho ježdění) Tuono, to je nehmlich to samý ne? Tak jsem na to zvědavej zatím jsem to jenom poseděl, moc se mi líbí úhel stupaček, zatím
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr psal:čéče divil by ses, jak je to ohromně pohodlný, pokud se furt jede, nebolí z toho prdel ani záda (jenom vobčas nohy) zato ve městě si to při popojíždění vyžereš několikanásobně letos sem na tom dal jeden třítisícovej trip za 10 dní a jeden tříapůltisícovej za 6 dní s tim, že poslední den 780km v kuse ze slovinska až domů a nemůžu si stěžovat, cesťák jak má bejt
no jo ale ty si vozíš polstrování v gatích
inkvizitorr (Administrator) 30.11.2007 21:14:23 Offline |
Lihy psal:no jo ale ty si vozíš polstrování v gatích
musim mít nějakej zichr že z něčeho přežiju kdybych třeba někde uvíznul na dva měsíce bez jídla né
doba je temná...
inkvizitorr psal:Lihy psal:no jo ale ty si vozíš polstrování v gatích
musim mít nějakej zichr že z něčeho přežiju kdybych třeba někde uvíznul na dva měsíce bez jídla né
Jojo zichr je zichr to já si musim vozit vždycky někoho koho bych eventuelně sežral :D
Stránky: 1