Nejsi přihlášen
Re: čemu nerozumíte a bojíte se zeptat
Geomatematika,astrofyzika,molekulární chemie,čínština,maďarština+všechny ostatní jazyky(kromě Aj,4j,Sj),stavebnictví,politika,právo,lesnictví,módní trendy,moderní lékařství,těžba ropy,mořský rybolov,filatelie,seismografika,tkalcovství,imformatika,potápění..a ještě asi dalších 518 000 dalších odvětví,kterejm vůbec nerozumim
PURE NAKED BIKE!
no toho je, že bych tim zadělal celý fórum no, nic extra matika, fyzika, technický obory a přírodní vědy obecně, až na biologii (chlapa od ženský poznám )
no a pak taky ženskejm některý prostě nechápou (ne moje drahá polovička, i když taky kroutila hlavou, ael jedna kámoška) že se někdo může handrkovat autem přes půl republiky kvuli motorce
prostě ženský si hrajou na dospělý, ale ve skrytu duše záviděj že my "kluci" jsme pořád tam někde uvnitř malý kluci který si rádi hrajou, ať už s motorkama, autama nebo čímkoliv jinym. Přijde mi že se dostatečně nedokážou pro něco nadchnout... Nebo mi to nějaká bandit lady vyvrátí?
Bandit 4EVER!!!
Fulltank psal:ross psal:jestli stavební, tak nebudeš nic vědět ani po škole
silnicni a myslim, ze to budem dva
V tom případě nepokračuj na dopravní fakultu ČVUT, páč se nic nového nedozvíš.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
inkvizitorr (Administrator) 29.11.2007 00:35:46 Offline |
slintání na vosmičku
doba je temná...
Nerozumím tomu jak může tadle republika fungovat stím co je momentálně u kormidla. Někdo mě vysvětlite jak je to možný.
A taky bych chtěl umět tunelovat, a brát úplatky, ale nikde sem na to nenašel příručku, pls poraďte. Ale tak abych nedostal třeba za 5 let betonový botičky a neskončil na dně Orlíku
Kam nevidím, tam nepospíchám
Ondráš psal:Fulltank psal:ross psal:jestli stavební, tak nebudeš nic vědět ani po škole
To se neboj uz v zadnym pripade neuvazuju pokracovat, budu rad kdyz mi mu maturitu daj. Vedet to driv tak bych sel do Nymburka, tam je specialni skola se zamerenim na motyky a co sem slysel, byla by to parada...
ženckejm
...něžné osazenctvo stránek promine, ale jag to má kozy, tag sem f prdeli. Chvíli to stíham řešit, ale pak přijde fatal error a následující myšlenkový pochody už nechňápu. Esli na to má někdo nějakej manuál, tag sem s nim, f sekci download sem nic nenašel.
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:ženckejm
...něžné osazenctvo stránek promine, ale jag to má kozy, tag sem f prdeli. Chvíli to stíham řešit, ale pak přijde fatal error a následující myšlenkový pochody už nechňápu. Esli na to má někdo nějakej manuál, tag sem s nim, f sekci download sem nic nenašel.
...a to seš teprf f prvnim levelu, počkej aš Přítelkyni 1.0 apgrejduješ na Manželku 1.0 ...možná by pro tebe bylo řešení orijentovat se na něco bes koz
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:vOjTaB6 psal:ženckejm
...něžné osazenctvo stránek promine, ale jag to má kozy, tag sem f prdeli. Chvíli to stíham řešit, ale pak přijde fatal error a následující myšlenkový pochody už nechňápu. Esli na to má někdo nějakej manuál, tag sem s nim, f sekci download sem nic nenašel....a to seš teprf f prvnim levelu, počkej aš Přítelkyni 1.0 apgrejduješ na Manželku 1.0 ...možná by pro tebe bylo řešení orijentovat se na něco bes koz
Woe, nigdo neřiká, že musim upgradovat, nehledě na to, že teď neni co...
A voni ty kozy taky nejsou špatný, jen nesmíš vopčas poslouchat to nad nima.
Bandit rulezz!!!
Meloun psal:Geomatematika,astrofyzika,molekulární chemie,čínština,maďarština+všechny ostatní jazyky(kromě Aj,4j,Sj),stavebnictví,politika,právo,lesnictví,módní trendy,moderní lékařství,těžba ropy,mořský rybolov,filatelie,seismografika,tkalcovství,imformatika,potápění..a ještě asi dalších 518 000 dalších odvětví,kterejm vůbec nerozumim
ale v chlastání si genius, co
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
Banditatom (Člen) 29.11.2007 19:17:03 Offline |
tak já se teda zeptám ju. Kamarádi mi říkají že mám klitoris na zádech!!!! Je to velká vada a dá se to odstranit!!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
bečka psal:Meloun psal:Geomatematika,astrofyzika,molekulární chemie,čínština,maďarština+všechny ostatní jazyky(kromě Aj,4j,Sj),stavebnictví,politika,právo,lesnictví,módní trendy,moderní lékařství,těžba ropy,mořský rybolov,filatelie,seismografika,tkalcovství,imformatika,potápění..a ještě asi dalších 518 000 dalších odvětví,kterejm vůbec nerozumim
ale v chlastání si genius, co
Takys nevypadal zrovna dvakrát jako abstinent!
PURE NAKED BIKE!
Banditatom psal:tak já se teda zeptám ju. Kamarádi mi říkají že mám klitoris na zádech!!!! Je to velká vada a dá se to odstranit!!!!
nesmíš se vopírat, jinak budeš mít furt orgáč
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
pravnicina, strojirenstvi, doktorina, a docela dost motorky a auta mechanicka cast
jen jezdim a sponzoruju servisi sam si udelam prd jo a vareni zehleni a prani me nejde
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Ondráš psal:Fulltank psal:ross psal:jestli stavební, tak nebudeš nic vědět ani po škole
Nedozvíš...ale naučíš se, jak všechno co nejlíp vochcat a to se taky v životě hodí
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
Honzik1 psal:Ondráš psal:Fulltank psal:
silnicni a myslim, ze to budem dvaV tom případě nepokračuj na dopravní fakultu ČVUT, páč se nic nového nedozvíš.
Nedozvíš...ale naučíš se, jak všechno co nejlíp vochcat a to se taky v životě hodí
Alespoň nějak se na Tobě ta škola podepíše.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1