Nejsi přihlášen
Re: Kolik date..
si nemužu pomoct... připadá mi to jakogdyby nědgo strávil hodně času u počítače...
ale jinak L.S. je morda
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
yello psal:..max za tuhle krasavici? (hypoteticky ovsem).
i kdyz spousta lidi nebude ani vedet o cem je rec.
FIATe,ty mas zakaz reagovat...
http://www.treddi.com/forum/gallery_ima … _17966.jpg
...rozlusteni tajenky a konecna cena pozdeji...
nevim o čem je řeč ale když se ptáš takhle tajemně tak to bude nějaký nedostatkový a vzácný zboží... ale nemam ani šajnu
Bandit 4EVER!!!
Takle jo http://magazin.auto.cz/historie/lancia- … sfery.html
ale ta zelenásem měl jako kluk angličáka
Jebat motorky :-)
VikecB12 psal:bych za ten verk nedal 115000 ani v korunách
ale za passata jo co ???
__________________________________________________________________________________
tomasNJ psal:VikecB12 psal:bych za ten verk nedal 115000 ani v korunách
ale za passata jo co ???
to fakt ne,zatím sem jezdil jenom s mercedesama(dodávky) a ted mám bohužel fiata a filcku. auta sou mě volný,vyhozený peníze...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
inkvizitorr (Administrator) 29.11.2007 00:28:51 Offline |
každej má spoustu favoritů, neberou mě starý fiaty,neberou mě ameriky, neberou mě různý jiný křusky, ale kdysi sem si řikal, že až na te jednou budu mít, koupim si TOHLE, nakonec zvítězila motorka a auta už mi moc neřikaj, ale kdyby mi nestál v garáži vysněnej bajk, volba by byla jasná: samo by byla bílá s polepama martini
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 29.11.2007 00:40:11 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.11.2007 07:25:09 Offline |
VikecB12 psal:Je to ta lančija co jezdívala rely před HF?
Nerad bych se plet ,ale před HF integrale jezdili ještě Lancia 037 ted nedavno byli v auto moto revue o nich reporatáž.I o tehle krasavici jmenem Lancia Stratos s motorem z Ferrari Dino
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...Stratosů jako angličáků sem měl asik vosum, krásná kára...ale favorit děckýho vjeku bylo Maseratti DeTomaso Mangusta...no a dyš sem byl trochen starší, tag sem utek vot italů a vo vítězství se u mě prala Cobra s Mustangem vobojí vot pana Shelbyho...fšechny tydle káry považuju za kus moderního umění jag po stránce dyzajnu, tag i techniky...vono vůbec bylo f šedesátejch a sedumdesátejch letech spousta krásnejch aut...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Shelby Mustang GT 350,500
Cobra v úpravě Shelby-taktéž(v jedné jsem měl možnost i sedět)-nádhera!!
DMC DeLorean (možno vidět v Návratu do budoucnosti)-pro svoje (na americké poměry té doby) slabé motory-jen krátká výroba a vzácnost
Občas něco od Jaguara nebo Aston Martin
Je hrozně moc krásných aut
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 29.11.2007 12:03:44 Offline |
Meloun psal:Shelby Mustang GT 350,500
Cobra v úpravě Shelby-taktéž(v jedné jsem měl možnost i sedět)-nádhera!!
DMC DeLorean (možno vidět v Návratu do budoucnosti)-pro svoje (na americké poměry té doby) slabé motory-jen krátká výroba a vzácnost
Občas něco od Jaguara nebo Aston Martin
Je hrozně moc krásných aut
Když už mluvíš o té Kobře tak jsem měl možnost jednu řídít.Byla to sice stavebnice od nějaký anglický firmy ,ale motor V12 5,5 litru od Jaguára těch 250 kW s 800kg těžkým autem dělá opravdu divy
Mne se vždy ukrutně líbilo to auto co v něm ve filmu Bullitův případ jezdil Steve McQueen, tuším to byl Ford Mustang, jen nevím jaký , že by Eleanor - nevyznám se v tom no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Banditatom (Člen) 29.11.2007 19:57:28 Offline |
yello psal:tak panove,tahle Lancia Stratos r.v. 1975 Vam muze rikat pane,za pouhopouhych 115.000 €
Nabidky mejlem..
hahaááááááááááááááááááááááá
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jak pise Kelly...Viper je Viper, ale musi to byt ten prvni mobel bez strechy, bez klik...a v cerne barve
Jinak AUDI SPORT QUATTRO Jendno je zrovna na prodej na mobile.de za zhruba 4mega
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
...tedle film si pouštim každou chvíli...a tu honičku dycky přes domácí kino a aspoň štyrykrát za sebou...ten zvuk big blocku HEMI se štyrkvaltem mi dycky nažene husí kůži...no jináč Jarkene Eleanor má stejnej záklat, ofšem jinej r.v., todle je na první pohlet neupravenej Ford Mustang z 67mýho...tady je ta honička: http://www.carsweb.cz/view.php?nazevcla … 2007050021
Editoval osiris (30.11.2007 09:04:23)
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2007 09:06:20 Offline |
čéče nic proti,ale tam mi to nejde ,ale tady jeto taky http://www.youtube.com/watch?v=pqp6O8rExns
Jo, jóó´ to je vono !Ten zvuk,nádhera a ještě to řazení a podřazování u Fordu - jakoby s meziplynem, brm-bŕŕm... no né?No ano!Ježí se z toho chlupy na krku
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
A kdo by chtěl mrknout na klasiky, tak zde je jeden z odkazů no né?No ano!
http://www.orlandoclassiccars.com/
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2007 13:47:55 Offline |
Jarken psal:Jo, jóó´ to je vono !Ten zvuk,nádhera a ještě to řazení a podřazování u Fordu - jakoby s meziplynem, brm-bŕŕm... no né?No ano!Ježí se z toho chlupy na krku
souhlas jezdil mi takovej ten krásnej mráz po zádech a srdíčko zaplesalo.prostě nádhera
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2007 13:50:06 Offline |
Jarken psal:A kdo by chtěl mrknout na klasiky, tak zde je jeden z odkazů no né?No ano!
http://www.orlandoclassiccars.com/
teda tam bych si připadal jak malej kluk v hračkářství s match boxama.Vybral bych si.
yello psal:no ale reknete sami,neni to krasa? Vse zredukovano na minimum,vcetne pohodli jezdce....proste ciry sportovni nacini
Complimenti !
...hlavně ty lampiony vpředu, to je sport jak vyšitej.
...fakt nevim co je na tomdle zajímavýho
There's a pie in the sky when you die.
Antihero psal:yello psal:no ale reknete sami,neni to krasa? Vse zredukovano na minimum,vcetne pohodli jezdce....proste ciry sportovni nacini
Complimenti !...hlavně ty lampiony vpředu, to je sport jak vyšitej.
Nevim kolik Ti je,ale zrejme este nebyls na svete,dyz tohle vyhravalo vsechny Rallye souteze.V dobach,kdy Skoda 130 RS bylo nasim nejlepsim souteznim vozem,Ty tunto...
...che palle !!!
Antihero psal:...hlavně ty lampiony vpředu, to je sport jak vyšitej.
ono se rally jezdí i v noci proto ty světla
tomasNJ psal:Antihero psal:...hlavně ty lampiony vpředu, to je sport jak vyšitej.
...fakt nevim co je na tomdle zajímavýhoono se rally jezdí i v noci proto ty světla
Ale di ty...
Takovoudle rampu ale mají jenom trucky...a todle
yello psal:Antihero psal:yello psal:no ale reknete sami,neni to krasa? Vse zredukovano na minimum,vcetne pohodli jezdce....proste ciry sportovni nacini
Complimenti !...hlavně ty lampiony vpředu, to je sport jak vyšitej.
...fakt nevim co je na tomdle zajímavýhoNevim kolik Ti je,ale zrejme este nebyls na svete,dyz tohle vyhravalo vsechny Rallye souteze.V dobach,kdy Skoda 130 RS bylo nasim nejlepsim souteznim vozem,Ty tunto...
...ale dyť já tady neříkám, že to nejede...
...bavíme se vo dizajnu, asoň ja.
.a vlastně mně je to šumák, auta mě nikdá nezajímali.
jjj moc pěkný věci. Ta zelená potvora vypadá hodně libově i když tady v těch staréch kárách bych teda taky radši vybíral v USA něco jako Cobru nebo Mustanga...... 60 sekund sem viděl asi 20 krát ...... ale nejradši sem se díval na seriál zmije pač asi před deseti letma sem neměl v pokoju na zdi nikde nic jinýho než všecky fotky Vipera, který sem kde sehnal a technický údaje sem prostě jako děcko uměl už nazpaměť..... no a když si vzpomenu na Brněnskej autosalon myslím roku 93 když to ppoprvé ukázali v ČR tak sem se málem regulérně počůral když votevřeli na té výstavě kapotu ....... no tem truckovej motor je prostě neskutečnej ......... a teď sem si v ROsicích v bazaru prohlížel toho novýho SRT10 a jak se mě to moc nezdálo tak ve skutečnosti je to taky nádherný auto ale sednout mě nenechali a navrčet to taky nechtěli ......! :((((((((((((((((((( A Filousův kousek DOdge RAM ve verzi SRT s motorem z VIpera je taky neskutečná vobluda .......... tady ty káry docela žeru, jinak su těžkej Ferrarifil .....! :))) Ale vod doby co sem sedl na motorku ěli ty auta tak nějak stranou a ani sem se napotatil jako automechanik .... hold ta mechanika u bajků mě tak nějak táhla víc vod prvního svezení ...........
Stránky: 1