Nejsi přihlášen
Nezapojený kabel pod pravým krytem 600 01
Zdarec, dneska jsem mrkal kolik je brzdovky v zadní nádobce, ja vim, je tam okýnko ale sundal jsem kryt a hle, mezi trubkou rámu a sáním (přesně pod tou chromovanou kopulí) vede kabel se zásuvkou (spojkou) ale vedle něho ještě jeden solo nezapojenej, prostě končí zásuvkou a je žlutočerný (dva dráty). Zdá se mi že ty zásuvky jsou stejný takže by šel ten aktuálně spojenej rozpojit a dát tam ten žlutočernej. Co to je? Díky
Ne asi
Re: Nezapojený kabel pod pravým krytem 600 01
Jo, zdá se že všechno funguje, až na světelnou houkačku ale pochybuju že by to mělo spojitost s timhle. Vypadá to jako buď příprava na nějakou dodatečnou montáž nebo zbylý nepotřebný kabel po nějaké montáži. Něco podobnýho zbyde na třipadině jawce po montáži bezkontaktu
Ne asi
Meloun psal:Není lepší si to prolízt,než tady čekat na odpověď,která ani nemusí přijít??
Zas na to tak nečekám, zřejmě to neni nic podstatnýho když všechno funguje jak má, spíš mě to zajímalo. A prolejzat se mi to fakt nechce, jednak jsem elektrolama a ten kabel povede do nějakýho svazku s dalšíma kabelama a to je na rozvrtání celý motorky
Ne asi
luig psal:Datel psal:a stěrače stírají?
Taky mě to napadlo, jo stěrače fakčej bez problému ale už sem na to přišel co to je za kabel, vypadlej kablík od zpátečkovýho světla
ja se poseru
když to jede,je to OK
Asik bych to nějak neřešil..........všechno funguríjuje? ...asik jo.....může to být tím, že je to nízkorozpočtová motka a tudíž je tam narvaná elektrika co bude stejná i do jiné.........
Zvazky elektriky můžou být totožné i z jinýma typama
.............a možná kecám
......mimochodem co to máš za bandita se stěračama a zpátečkou? To je nějaká Emerická varianta
Banditatom (Člen) 04.12.2007 23:54:28 Offline |
neřešit mám ho tam taky!!! Voni i japonci šetřej a maj jednotnou kabeláž
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 05.12.2007 10:43:41 Offline |
luig psal:Datel psal:......mimochodem co to máš za bandita se stěračama a zpátečkou? To je nějaká Emerická varianta
ne, mongolská
A do ruska se prej vyvaželi na lyžích
Banditatom (Člen) 05.12.2007 12:15:00 Offline |
Kelly01 psal:Normálně ho vyzkratuj..
jak už se někdo i trefil,tak jeden volnej konektor pod nádržej co má malou svorkovnici a dva dráty je příprava na vyhřejvání karbců pro některý země z mně neznámejch ekologicko-terorisitickejch důvodů..
a jinak i jiný motorky mají ve svazkách spousty nezapojenejch konektorů,takže není třeba se nijak zvlášt znepokojovat..
Stránky: 1