Nejsi přihlášen
Re: Předělání B6S na B6N 2003
no to sice místa kam přijde přidělat to kulatý naháčový śvětlo tam sou,ale jaksi tam chyběj ty držáky,no a pak ta samotná lampa jiný spodky budíků,protože es-ko je má poloviční,no to by asi stačilo,plus to co psal kelly
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
VikecB12: ted ještě ne, ale už je na cestě nová mašina, takže nějaký pořádný tůůůzingovííí by něměl být problém
Kelly: díky za titul
Skový a Nkový brejle sou uplně jinačí, myslím že vyvařenej závit ti moc nepomůže, když to chceš dát aspon trochu do origo stavu, jinak z toho bude akorát slepenina....
Bradek
liší se pouze tím vybráním pro krycí plech N-kových budíků,tím že použije S-kové tak to bude vypadat líp právě s nimi,pouze dodělá krycí část mezi budíky a brýlemi třeba z hezkého plastu a fertyg
God Save The Queen!
jestli je možnost, že by padly plasty z novějšího S-kovýho bandita na starýho N-kovýho, tak sem ochotnej nabídnout světlo aji brejle prostě šecko čím to překopat
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
barynek psal:Palino psal:Bych se na to vyprdnul, prodal Sko a koupil Nko.
no třeba chce mít dobrej pocit ze svý vlastní práce, tak proč hned měnit celou motyku za jinou?
Klid, jen jsem napsal, jak to vidím já. Ne každý je schopen se v tom tímhle způsobem vrtat.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Tonal: to snad vidíš sám na svý motorce že problém to není neé?
teda u starýho modelu,přece sundáš kapotu,budíky a brejle a všechno je stejný,jen potřebuješ přední lampu a držáky,ser na origo držáky,kup normální vobjímky univerzální podle průměru vidlí,třeba z Bikerscrownu cca za 300 neboi vo d Louise za cca 700-800 který zaděláš na vidle a do nich šoupneš replikovou kulatou lampu třeba s čirou otikou za cca 2100 a máš to sfouklý
do novýho modelu bych se nepouštěl,tam sou na budíky jiný atd
KOVAL psal:Tonal: to snad vidíš sám na svý motorce že problém to není neé?
teda u starýho modelu,přece sundáš kapotu,budíky a brejle a všechno je stejný,jen potřebuješ přední lampu a držáky,ser na origo držáky,kup normální vobjímky univerzální podle průměru vidlí,třeba z Bikerscrownu cca za 300 neboi vo d Louise za cca 700-800 který zaděláš na vidle a do nich šoupneš replikovou kulatou lampu třeba s čirou otikou za cca 2100 a máš to sfouklý
do novýho modelu bych se nepouštěl,tam sou na budíky jiný atd
jj to to vidim jen sem se pro zichr zeptal jestli v tom neni nejaky hacek
Vzdy muze byt hur :-)
KOVAL psal:ti mám asi zkopírovat přesnej vodkaz naty držáky né?
abys věděl kerý vobjednat?
ale fakt sem koupil jedny i v chlumci v bikersu,ty mám dokonce eště doma
odkaz na ty z louise uz mi dal osia dokonce mi napsal ze je mam objednat u novelu ale tam jsem je v nabidce nenasel tak jsem byl zmatenv bikercownu je tez nemaji v nabidce na netu ale asi se zeptam primo v prodejne suzuki v prerove
todle je nejlevnější řešení..
jinak přes Novel moto vobjednávám normálně,ale nekoukej se na jejich stránky ale požadovanou věc si najdi v katalogu louis a pošli jim to na email a voni ti to vobjednaj a něco si k tomu přirazej,ale to mně nesere,každej se něčím živý,zkušenosti mám s nima dobrý..
Tyhle jsem objednával u NOVEL MOTO: Lampenhalter alu/schvarz - 10020912 -22,95E pro průměr
> > vidlice
> > > 37-42mm,opsáno z Louisova katalogu.
Tohle mi odepsali-
> > Dobrý den,
> > tyto držáky není problém objednat, cena by byla 729,- Kč za pár včetně DPH.
Jsou o dost lepší než ty z bikerscrownu,jsou knim i gumové vložky,které vložíš do těch objímek podle průměru vidlí.OK
KOVAL psal:Tyhle jsem objednával u NOVEL MOTO: Lampenhalter alu/schvarz - 10020912 -22,95E pro průměr
> > vidlice
> > > 37-42mm,opsáno z Louisova katalogu.
Tohle mi odepsali-
> > Dobrý den,
> > tyto držáky není problém objednat, cena by byla 729,- Kč za pár včetně DPH.
Jsou o dost lepší než ty z bikerscrownu,jsou knim i gumové vložky,které vložíš do těch objímek podle průměru vidlí.OK
Na ty jsem se dival a pokud by byly opravdu lepsi tak bych je koupil, jde mi o to abych na ne tez primontoval blinkry...
Banditatom (Člen) 06.12.2007 23:33:40 Offline |
já bych se na to vysval
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1