Nejsi přihlášen
svatá pravda
K.a.s.y.m. (Člen) 07.12.2007 10:05:51 Offline |
Re: svatá pravda
Ondráš psal:Tak v tom případě jsem asi ženská...
to já asi taky bo se starám o celou domácnost.Mladá se vrací až kolem 8 z práce.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Co člověk to názor...nikdo to nemá úplně jednoduché ( pokud není zrovna Paris Hilton )
http://www.novinky.cz/clanek/128415-zen … plnem.html
K.a.s.y.m. (Člen) 07.12.2007 10:17:07 Offline |
...život je o kompromisech...Proto o víkendu nic doma nedělám
...to já zas rači kuchyň uklidim...dycky dyš se pokoušim něco uklohnit, tag to končí připálenym kastrólem v mý napřažený ruce, gdy stójim proti voknu a zvažu pro a proti, esi mam ten kastról tym voknem prohodit nebo né, celá rodina se krčí něgde s koutě, nadáfky lítaj vzduchem, prostě děs!!! ...krom kafete, čaje, grogu a míchanejch vajíček nic jinýho neuvařim...dyš sem si ďál třeba vomeletu a chtěl jí votočit, tag se mi to ňák schrulo, ve mě bouchly saze, švihnul sem tou pánví fsteky do dřezu, nerezovej dřes sem prohnul, nedodělaný vajčka byli i na stropje a já f amoku sežral rukama s toho dřezu z mezišpinavýho nádobí a hrnků s lógrem zbytky vejc a salámu , no magor ...ale já měl takovej fstek, že se mi ta vomeleta nepovedla votočit..................né, já nevařim...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 07.12.2007 10:44:12 Offline |
Filous psal:...to já zas rači kuchyň uklidim...dycky dyš se pokoušim něco uklohnit, tag to končí připálenym kastrólem v mý napřažený ruce, gdy stójim proti voknu a zvažu pro a proti, esi mam ten kastról tym voknem prohodit nebo né, celá rodina se krčí něgde s koutě, nadáfky lítaj vzduchem, prostě děs!!! ...krom kafete, čaje, grogu a míchanejch vajíček nic jinýho neuvařim...dyš sem si ďál třeba vomeletu a chtěl jí votočit, tag se mi to ňák schrulo, ve mě bouchly saze, švihnul sem tou pánví fsteky do dřezu, nerezovej dřes sem prohnul, nedodělaný vajčka byli i na stropje a já f amoku sežral rukama s toho dřezu z mezišpinavýho nádobí a hrnků s lógrem zbytky vejc a salámu , no magor ...ale já měl takovej fstek, že se mi ta vomeleta nepovedla votočit..................né, já nevařim...
Koukám jsi docela klidas
Banditatom (Člen) 07.12.2007 12:26:58 Offline |
nic neumím, ale musím.... A k tomu vaření prý jsem dobrý degustátor
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kua ja bych to udelal naopak, poslal bych zeny makat a ja bych sem tam kdyz by nezlobila udelal obed. A pak bych rozhodoval o tom, co se bude kupovat ... vlastne aby zustalo co nejvic penez mne, abych si je mohl utratit za nejake nesmysly Sem tam bych dal manzelce nejakou korunu, aby si v praci mohla koupit rohliky
Marcus_86 psal:Kua ja bych to udelal naopak, poslal bych zeny makat a ja bych sem tam kdyz by nezlobila udelal obed. A pak bych rozhodoval o tom, co se bude kupovat ... vlastne aby zustalo co nejvic penez mne, abych si je mohl utratit za nejake nesmysly Sem tam bych dal manzelce nejakou korunu, aby si v praci mohla koupit rohliky
tsss...zabývat se tímhle??? ...muž rozhoduje o orientaci a postavení rodiny k zásadním otázkám, jako je např. politická situace v Pákistánu ...a žena se zaobírá blbostma, jako co se bude jíst, co se bude vařit, co se kde koupí a tak....
Mour psal:Marcus_86 psal:Kua ja bych to udelal naopak, poslal bych zeny makat a ja bych sem tam kdyz by nezlobila udelal obed. A pak bych rozhodoval o tom, co se bude kupovat ... vlastne aby zustalo co nejvic penez mne, abych si je mohl utratit za nejake nesmysly Sem tam bych dal manzelce nejakou korunu, aby si v praci mohla koupit rohliky
tsss...zabývat se tímhle??? ...muž rozhoduje o orientaci a postavení rodiny k zásadním otázkám, jako je např. politická situace v Pákistánu ...a žena se zaobírá blbostma, jako co se bude jíst, co se bude vařit, co se kde koupí a tak....
...a eště taky esli se mi chce nebo nechce ...třeba na pívo :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
to je skoda aj zozrat
Stránky: 1