Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » přeju všem....

hans (Člen)
09.12.2007 15:47:16

přeju všem....

přátelé, jelikož tu takřka denně přibývají různá přání k narozeninám apod., chtěl bych tímto přát vždy a všem vše nej, abych to nemusel připisovat do každýho příspěvku....goodgood
takže vždycky když budete něco slavit, tak si vzpomeňte, že vám taky přeju, i když to tam nemáte napsaný, he?? good
smile1smokinwinebeer

Sapere Aude
www.gunlex.cz
mehari (Člen)
09.12.2007 16:04:36

Re: přeju všem....

hans psal:

přátelé, jelikož tu takřka denně přibývají různá přání k narozeninám apod., chtěl bych tímto přát vždy a všem vše nej, abych to nemusel připisovat do každýho příspěvku....goodgood
takže vždycky když budete něco slavit, tak si vzpomeňte, že vám taky přeju, i když to tam nemáte napsaný, he?? good
smile1smokinwinebeer

goodgoodbigsmilebigsmilebigsmile

až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
maňas (Člen)
09.12.2007 16:18:13

mehari psal:
hans psal:

smile1smokinwinebeer

goodgoodbigsmilebigsmilebigsmile

je to taky řešení,ale přímo napsaný to je lepší,jinak pochybuju ,že by ti to měl někdo za zlé ,že n a něj zapomeneš,z důvodu,že si nebyl na netusmile1

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
hans (Člen)
09.12.2007 17:09:20

mě je jedno, že mi to někdo bude mít za zlý, já to dělám pro sebe...pro dobrej pocit...bigsmilebigsmilesmile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS