Nejsi přihlášen
přeju všem....
přátelé, jelikož tu takřka denně přibývají různá přání k narozeninám apod., chtěl bych tímto přát vždy a všem vše nej, abych to nemusel připisovat do každýho příspěvku....
takže vždycky když budete něco slavit, tak si vzpomeňte, že vám taky přeju, i když to tam nemáte napsaný, he??
Re: přeju všem....
hans psal:přátelé, jelikož tu takřka denně přibývají různá přání k narozeninám apod., chtěl bych tímto přát vždy a všem vše nej, abych to nemusel připisovat do každýho příspěvku....
takže vždycky když budete něco slavit, tak si vzpomeňte, že vám taky přeju, i když to tam nemáte napsaný, he??
až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
mehari psal:hans psal:přátelé, jelikož tu takřka denně přibývají různá přání k narozeninám apod., chtěl bych tímto přát vždy a všem vše nej, abych to nemusel připisovat do každýho příspěvku....
je to taky řešení,ale přímo napsaný to je lepší,jinak pochybuju ,že by ti to měl někdo za zlé ,že n a něj zapomeneš,z důvodu,že si nebyl na netu
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
mě je jedno, že mi to někdo bude mít za zlý, já to dělám pro sebe...pro dobrej pocit...
Stránky: 1