Nejsi přihlášen
Re: plexi na "esko"
jsem zapoměl http://www.yacomi.cz/plexi-mra-tvar-var … -1469.html
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2007 08:17:11 Offline |
Koukni se do profilu.Mám vyšší plexi.jen nevím kde se koupilo ja s tím koupil motorku,ale oproti origo je to fakt lepší.Je tak o 5cm vyšší a něco málo delší a je to dost znát.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mám turistický od MRA a je to znatelný rozdíl, zejména na za vyšších rychlosti.....tak od 140 vejš je to paráda. Samozřejmě, že to tak nelahodí oku jako originál....na to co se ptáš ty, tady jeden má. Pokud se neozve sám hodim ti na něho kontakt....
KOŽON psal:lan: díky mocJe pravda,že to vyšší nenypada zrovna nejlíp,ale s originálem to se mnou mlátí jako prase a tak hledám kompromis
To co má lan je normální turistika bez možnosti nastavené vypadá to dost divně...
já mám to vario na které jsi posíla odkaz(ten typ mám totiž origo od Suzuki) jel jsem s ním jen jednou po namontování když jsme ho testoval a je to oproti origo obrovský rozdíl nejlíp to asi funguje opravdu u rychlostí 100 a výš...
u menších rychlostí to není zak tak velký rozdíl i když rozdíl tam je...
můj verdikt je
Fik-B6S psal:KOŽON psal:lan: díky mocJe pravda,že to vyšší nenypada zrovna nejlíp,ale s originálem to se mnou mlátí jako prase a tak hledám kompromis
To co má lan je normální turistika bez možnosti nastavené vypadá to dost divně...
já mám to vario na které jsi posíla odkaz(ten typ mám totiž origo od Suzuki) jel jsem s ním jen jednou po namontování když jsme ho testoval a je to oproti origo obrovský rozdíl nejlíp to asi funguje opravdu u rychlostí 100 a výš...
u menších rychlostí to není zak tak velký rozdíl i když rozdíl tam je...
můj verdikt je
jak divně?? to urkitě ne! jako v tom vtipu jak se jeden novinář ptá slavné herečky, jestli by nemohla něco říci o svých začátcích a ona:"to mi nebudete věřit pane redaktore, ale začala jsem od piky" a on na to:"to urkitě".....já jsem volil turistické především proto, že bylo čiré. Po montáži nedošlo k významné změně vzhledu, protože je čiré a kolem černého plastu kolem světel je černý lem, což "esteticky" působí přijatelně. Variantu čirého skla je možné použit na jakýkoliv barevný odstín bandita daného ročníku, protože černý plast kolem světel, tam mají všichni. Hlavní rozdíl je v nápisu MRA, který se dá překousnout...MRA je po záměně za originál trochu vyšší a má spojler (vyšší je dobrý za nižších rychlosti a spojler je dobrý za vyšších rychlosti)
Vário se dělá snad pouze kouřové.....
lan psal:jak divně?? to urkitě ne! jako v tom vtipu jak se jeden novinář ptá slavné herečky, jestli by nemohla něco říci o svých začátcích a ona:"to mi nebudete věřit pane redaktore, ale začala jsem od piky" a on na to:"to urkitě".....já jsem volil turistické především proto, že bylo čiré. Po montáži nedošlo k významné změně vzhledu, protože je čiré a kolem černého plastu kolem světel je černý lem, což "esteticky" působí přijatelně. Variantu čirého skla je možné použit na jakýkoliv barevný odstín bandita daného ročníku, protože černý plast kolem světel, tam mají všichni. Hlavní rozdíl je v nápisu MRA, který se dá překousnout...MRA je po záměně za originál trochu vyšší a má spojler (vyšší je dobrý za nižších rychlosti a spojler je dobrý za vyšších rychlosti)
Vário se dělá snad pouze kouřové.....
za prvé se raději nebudeme bavit o tvém estetickém cítění...
a za druhé Vario se samozřejmě dělá i v čirém provedení ale nevím jak by v čirém vypadalo to horní stavitelné lizatko...
V případě že je to plexi jen delší a nemá ten spojler nahoru tak by mito tak nevadil protože by rozdíl nebyl vidět ale to zahnutí na konci mi přijde zláští, i když proti gustu žádný dišputát vario je stavitelné tak že se s ním dá určitě víc vyhrát a každý si najde polohu která mu bude sedět...
to lan: s tim tvým plexi jsem se projet nestihl ale podle toho co vim tak je tam výška toho spojleru zhruba stejná jako u mě poslední pozice lizatka a delka taky nebude o moc jina protože při horní poloze se to lizatko vysune o nějaký ten cm dozadu...
teď jde jen o to co se komu víc líbí...
Fik-B6S psal:V případě že je to plexi jen delší a nemá ten spojler nahoru tak by mito tak nevadil protože by rozdíl nebyl vidět ale to zahnutí na konci mi přijde zláští, i když proti gustu žádný dišputát vario je stavitelné tak že se s ním dá určitě víc vyhrát a každý si najde polohu která mu bude sedět...
to lan: s tim tvým plexi jsem se projet nestihl ale podle toho co vim tak je tam výška toho spojleru zhruba stejná jako u mě poslední pozice lizatka a delka taky nebude o moc jina protože při horní poloze se to lizatko vysune o nějaký ten cm dozadu...
teď jde jen o to co se komu víc líbí...
ten štítek chodí rovnoběžně s hlavním plexi nahoru a dolu nebo se dá i naklápět?
lan psal:ten štítek chodí rovnoběžně s hlavním plexi nahoru a dolu nebo se dá i naklápět?
Nechodí rovnoběžně rovnoběžně...
s každou polohou nahoru se posune o kousek dozadu a zvětší úhel naklopení tak že ve spodí poloze je rovnoběžne s origo a v horní poloze je vysunuto výš a odkloněno o nějakých 20-30° od origo plexi...
zítra pokud budu mít trochu času a vzpomenu si tak nafotím obě polohy...
Pozdě ale přece
Tady je v dolní poloze:
a tady v maximální horní:
Z prvního obrázku je vidět že zadní úchyt je delší tak že při zvedání a posunu vzad způsobuje naklonění plexi vzhůru...
lan psal:Úchyty štítku jsi si dělal sám?
Vtipný jako dycky... vše origo
zato to tvoje vypadá jako kdyby jsi ho natahoval nad svíčkou
Fik-B6S psal:lan psal:Úchyty štítku jsi si dělal sám?
Vtipný jako dycky... vše origo
zato to tvoje vypadá jako kdyby jsi ho natahoval nad svíčkou
to jasný, že origo....to bys nezvlád....
svíčko to nešlo, ale autogen to vyřešil....spoiler k pohledání...
Já tušil že je to samodomo
Banditatom (Člen) 09.12.2007 20:31:13 Offline |
kuci nevíte kdo by chtěl plexi na K6 strarý asi půl roku značka givi. Jako nové v červené barvě známý prodává.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:kuci nevíte kdo by chtěl plexi na K6 strarý asi půl roku značka givi. Jako nové v červené barvě známý prodává.
jakej tvar myslíš?
ten co je v bazaru?
já prodávám to svoje origo...
Stránky: 1