Nejsi přihlášen
Re: motor
...asi se ho zeptá ne?
k tématu: když to mlátí dole a ke všemu má třeba nízkej tlak voleje, tak může bejt
...i když to bude jen jedna šála (ať hlavní nebo ojniční) tak většinou to škrábne i kliku; tím ale zase na druhou stranu není určený, že kliku nepřebrousí a nedá jiný šály
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
no po zahrati v tom zacne mlatit...kamos mel to stejne na drku a byla to klikovka...nedelam zatim zaver o vikendu to vezu borcovi a ten co mi rekne se uvidi...myxslim jen na tu nejhorsi variantu.zpravovat klikovku?to je docela sebevrazda ne?uz jsem jich par takovych videl a jak krasne odesli na par kousku.....nevim jen jsem se optal zda to jde sehnat .... uvidim co mi rekne borec az se na to podiva....
sehnat neni problem.... treba tady
http://www.motopuzzle.cz/dily.php?stav= … p;fisek=12
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
jen jeden možná debilní dotaz:
není lepší sehnat jen klikovku a tu vyměnit za tu původní???? vim, že to bude práce jak prase, ale cena by byla určitě někde jinde, ne???
pokud se mýlim, poučte mě.......budu doma nad mámou zas machrovat kolik sem se toho naučil
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
nawrc psal:jen jeden možná debilní dotaz:
není lepší sehnat jen klikovku a tu vyměnit za tu původní????
neni , bo musis stejne dat šály - levneji vyjde nechat kliku prebrousit........
A k oprave celkove - pokud je to klika , tak rozebrat , premerit , podle toho rozhodnout
Pokud bych to chtel udelat levne - u kliky to bude na 90% sala u ojnice - rozebrat - skouknout a v dobrem pripade ocistit kliku od kompozice a dat nove saly (ani bych to nevyndaval z ramu )
jardagsf majici motorku a ne kosmicky pristroj
MOTO KOZZI GRISO
Čus. Minulou zimu jsem řešil stejnej problém.Měl jsem zadřeno na klice. Rozebral jsem motor,sehnal jetou kliku i s ojnicema za 10tis.Nechal jsem ji přeměřit,dal jsem nový šály.Materiál mě celkem stál 18tis a motor šlape jak novej.Když koupíš celej motor,tak tě bude stát něco okolo dvacky,ale je tam to riziko,že nevíš jak na tom je.Když si to vopravíš sám,tak máš jistotu,že tě nikdo nevojebal.
nawrc psal:jen jeden možná debilní dotaz:
není lepší sehnat jen klikovku a tu vyměnit za tu původní???? vim, že to bude práce jak prase, ale cena by byla určitě někde jinde, ne???
pokud se mýlim, poučte mě.......budu doma nad mámou zas machrovat kolik sem se toho naučil
Stránky: 1