Nejsi přihlášen
Co kdo dělá???
Vzhledem k tomu že jsem trochu a promeškal jsem bandit sraz, tak se budu poněkud více seznamovat s osazenstvem bandit klubu.
Tak co tady kdo dělá? MUDr., příslušník, zelený mozci aj.?
Moje diagnoza je učitel... ale prej to nejni vidět
Bandit 4EVER!!!
Re: Co kdo dělá???
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
barynek psal:no učitelek je prej málo a ještě asi nebudeš na odpis, tak jako já po "pár" letech praxe
Dle věku můžeš mít praxi tak max. 2 roky...ne? Na odpis určo ještě ne, ale jít dělat učitelku?
když si představím co jsme ve škole vyváděli my... tak NIKDY
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Peťa psal:barynek psal:no učitelek je prej málo a ještě asi nebudeš na odpis, tak jako já po "pár" letech praxe
Dle věku můžeš mít praxi tak max. 2 roky...ne? Na odpis určo ještě ne, ale jít dělat učitelku?
když si představím co jsme ve škole vyváděli my... tak NIKDY
no je to už dýl, dělal jsem to i při škole, takže defuckto 5let, ale ne ve státním. To bych asi ještě jezdil koloběžku, místo bandasky
a nějakej ten vedlejšák se taky dá, nejni to jen o učení
Bandit 4EVER!!!
Ja na zadnym srazu jeste ani nebyl, ale musim tu moju popelnicu zase poladit a snad me Koldan nekdy veme s sebou Jinak sem jeste porad student (pekny hnup, normalnim lidem staci 9 trid zakladky). Studuju matematiku, fyziku, proste elektro na VUT Brno, obor mikroelektronika .. myslim... nejak to nekoumu (to sou čípešky, HIO,prostě šílenosti, někoho bavi asembler, WHDL atd). Ale ja studuju jen proto, ze musim kvuli rodicum no. Jinak se nepovazuju za zadneho sprta, spis uplne naopak, taky to pak vypada
marcoo psal:barynek psal:marcoo psal:ČD neboli Času Dost
tý woe koukam že jsi trutnovák, dobrý, do HK kousek, někdy se svezem ne?
tý jo co já se tu ještě nedovimJak je libo,ale letos to asi nedopadne.
šak příští rok bude taky dost času ne?
Bandit 4EVER!!!
Marcus_86 psal:Ja na zadnym srazu jeste ani nebyl, ale musim tu moju popelnicu zase poladit a snad me Koldan nekdy veme s sebou Jinak sem jeste porad student (pekny hnup, normalnim lidem staci 9 trid zakladky). Studuju matematiku, fyziku, proste elektro na VUT Brno, obor mikroelektronika .. myslim... nejak to nekoumu (to sou čípešky, HIO,prostě šílenosti, někoho bavi asembler, WHDL atd). Ale ja studuju jen proto, ze musim kvuli rodicum no. Jinak se nepovazuju za zadneho sprta, spis uplne naopak, taky to pak vypada
Kvůli rodičům??V jednadvaceti letech ještě nežiješ pro sebe??
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Marcus_86 psal:Ja na zadnym srazu jeste ani nebyl, ale musim tu moju popelnicu zase poladit a snad me Koldan nekdy veme s sebou Jinak sem jeste porad student (pekny hnup, normalnim lidem staci 9 trid zakladky). Studuju matematiku, fyziku, proste elektro na VUT Brno, obor mikroelektronika .. myslim... nejak to nekoumu (to sou čípešky, HIO,prostě šílenosti, někoho bavi asembler, WHDL atd). Ale ja studuju jen proto, ze musim kvuli rodicum no. Jinak se nepovazuju za zadneho sprta, spis uplne naopak, taky to pak vypada
Kvůli rodičům??V jednadvaceti letech ještě nežiješ pro sebe??
woe nejni to dycky tak jednoduchy, viš? Já to dělam pro sebe, studia i praci ale pokud nejni člověk vyloženě rebel tak se snaží vyjít rodičům částečně vstříc, asi tak. Můj názor
Bandit 4EVER!!!
tomB12: naprosto souhlas. Taky jsem si vydělal jak na GS i na Bandasku. Sám a že mi to stálo, no ale mám pocit že oproti jinejm klukum který to maj jako dárky si toho vážim taky víc
Meloun: mám taky rozvedený rodiče, ale když mamka něco tak jako ne vždy, ale snažim se bud vysvětlit proč to neudělam nebo pokud s tím nemám problém tak proč to neudělat ne?
Jinak s otcem je to tak že čím víc ho nevidím, tím je mi líp. Mi tak napadá neviděl jsem ho 13let, pak dva roky plus minus a ted zase začínají štastný léta
Bandit 4EVER!!!
Ještě že jsem vypad hned po škole z baráku!
Žádný výhody to nepřinášelo...
Ikdyž jsem v koutku vždycky trochu záviděl vrstevníkům,kteří si zadáčo nebo za pakatel doma vegetili
Mě to hned zkraje stálo 5 tisíc v nájmu+veškerý jídlo,hadry atd..a řeknu vám,2 roky jsem z vejplaty neviděl ani ´..ale postupně se časy lepší..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Já dostudoval s přehledem...
O vějšce byla úvaha..
Jenže jsem materialista a práci jsem měl už dávno předtím zajištěnou..
když děláš při škole tak to neni taky špatný, záleží na pouze na tom co a za kolik. Mě ta práce řekněme baví a za ty peníze si nestěžuju (no dobře, kdyby přidali bylo by líp, ale na nebo na Bandita se dycky neco usetri
Bandit 4EVER!!!
tomB12 psal:Tomas600N psal:já sem študent VŠB-TU Ostrava
Jakou fakultu študuješ? Obdivuju všechny studenty, kteří si během studia vydělají na mašinu. Ja jsem měl s bídou na pivo, a jezdil jsme na číze.
Já jsem taky studen Všb-Tu Ostrava...jen že opakuju prvák...a taky jsem si za studia na mašinu vydělal...proč?nechodil jsem na to pivo...a furt jen škola,práce,domů spát..a znova....rok a půl. Ale stálo to za to BANDIT
tomB12 psal:Tomas600N psal:já sem študent VŠB-TU Ostrava
Jakou fakultu študuješ? Obdivuju všechny studenty, kteří si během studia vydělají na mašinu. Ja jsem měl s bídou na pivo, a jezdil jsme na číze.
Fakultu elektrotechniky a informatiky, obor Měřící a řídící technika
no na mašinu sem si vydělal hlavně v italii (broskve,nektarinky,hrušky)
Tomas600N psal:tomB12 psal:Tomas600N psal:já sem študent VŠB-TU Ostrava
Taky FEI ale obor Informatika
Tomas600N psal:Marcus_86 psal:Hele ale vy ste Ostravaci, asi ne VUT Brno ... nechapu jak to muze byt nej tech skola v rep, kdyz na ni studuju ja
do Brna teď brali všechny bez přijmaček,to tam budou asi kvalitni studenti
Bez prijmacek ? Ja myslel, ze uz je tu zavedene TSP. Jinak ja sem taky sel bez prijmacek, ze... S tim, ze sem maturoval jako nejlepsi na nasi prumce (i v prijamckach na stredni sem byl nejlepsi )... sak to znate. Jako bylo to tak, ze nas na obor nastoupilo asi 1900 a po 1. semestru nas tu zustalo asi 900 a to vyrazili same gymplaky a frajery, co si na stredni mysleli .. ze oni sou nekdo. Ne, neni to tak, gympl je fraska skola . Jinak v tom trideni prestali az ted, kdy nas tu uz zustalo jen par. Treba ja sem tu jen proto ze se drzim kamaradu. To jsou takovy ti jedinci, kteri toho maj v hlave 100x vic nez normalni jedinci (treba ja )... jinak bych uz sel taky studovat jinam. Treba na podnikaetlku, ten titul by se mel davat pres vikend ...
jo vogo, tak ja jsem se taky drzel kamaradu ... ale asi jinejch nez ty .... pac do skoly jsem tri roky vubec nechodil (jen na podzim pred zapisem jsem sel zebrat ucitele o nejaky terminy ... a to sem pak stihl udelat zimni i letni semestr behem dvou tydnu). No a po sesti letech, kdy mi chybeli tri zkousky jsem jim sel rict, ze jim na to jebu(zas by se mi zde hodil ten smajlik).
Dneska delam curaka za slusny prachy ... ti co to dostudovali ho delaji taky (a nekteri dokonce i za min).
Proto si rikam, ze je lepsi delat curaka bez titulu nez s titulem
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:jo vogo, tak ja jsem se taky drzel kamaradu ... ale asi jinejch nez ty .... pac do skoly jsem tri roky vubec nechodil (jen na podzim pred zapisem jsem sel zebrat ucitele o nejaky terminy ... a to sem pak stihl udelat zimni i letni semestr behem dvou tydnu). No a po sesti letech, kdy mi chybeli tri zkousky jsem jim sel rict, ze jim na to jebu(zas by se mi zde hodil ten smajlik).
Dneska delam curaka za slusny prachy ... ti co to dostudovali ho delaji taky (a nekteri dokonce i za min).
Proto si rikam, ze je lepsi delat curaka bez titulu nez s titulem
ale bejt curak inzenyr je taky dobry ne?
Bandit 4EVER!!!
Loser psal:no jo, ale tu vejsku jsi nedelal kvuli tomu, aby jsi delal curaka (nebo sis to aspon myslel)
já ji ještě nemam dodělanou a nebudu ani inža:) ale jenom magistr, tzn. že až bude titul, tak v SRNě neboi jinde v Evrope ani nebudou vědět že ji mam, bo je tam vic Bc. než posranej Mgr.
Bandit 4EVER!!!
nejvic se mi libi medici ... ti jdou uz na ty studia dobrovolne s vedomim toho, ze se budou srotit jako kravy a kdyz se jim nahodou podari dostudovat, tak budou mit praci, kde maji kurafskou zodpovednost, makat musej 12 hodin denne (vikendy aj svatky) a pritom za to maj pekny kulovy (jasne, ze ne vseci, ale vetsina jich tak dopada)
Nedejboze, kdyz skoncej nekde v Bezdikove
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:nejvic se mi libi medici ... ti jdou uz na ty studia dobrovolne s vedomim toho, ze se budou srotit jako kravy a kdyz se jim nahodou podari dostudovat, tak budou mit praci, kde maji kurafskou zodpovednost, makat musej 12 hodin denne (vikendy aj svatky) a pritom za to maj pekny kulovy (jasne, ze ne vseci, ale vetsina jich tak dopada)
Nedejboze, kdyz skoncej nekde v Bezdikove
je tak, jak říkáš. Kámoška je medička, ale ta to dělá protože ji to baví a má touhu pomáhat lidem:) no ale za to se člověk nenažere a Bandaska taky ne:(
Bandit 4EVER!!!
to Marcus_86: O gympl se neotirej , nerikam ze je tezsi, ale rozhodne nebyl lehci nez prumka.A pac dava vseobecne vzdelani,muzou met nekteri jedinci na technicke skole potom problemy...ale stejne tak jak ti ostatni.
Ja mam FAST a momentalne delam curaka s titulem a skoro zadarmo Ale bude lip-uz brzo
...:::STÁDO KONÍ POD PRDELÍ A STEJNĚ NÁM TO NESTAČÍ:::...
Banditatom (Člen) 22.11.2007 17:45:49 Offline |
no vidiš to ja taky dělám čuráka ale bez titulu. vidím to každý den v arbait já jsem strojař technik s praxi ale technika u nás dělá čuráček bez praxe a s gymplem!!! Ptáte se proč? má na hoře stýce. Nic proti gymplům jo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 22.11.2007 17:49:57 Offline |
ty moje robka má gympl a věř mi že se na ní moc dobře jezdí a ještě líp se umí vlnit v zatáčkách
Tomas600N psal:tomB12 psal:Tomas600N psal:já sem študent VŠB-TU Ostrava
Tak mi tam pozdrav taťku Srovnala, taky jsem jeho odchovanec
Marcus_86 psal:Hele ale vy ste Ostravaci, asi ne VUT Brno ... nechapu jak to muze byt nej tech skola v rep, kdyz na ni studuju ja
Sem rád, že nej tech škola je VUT a ne ČVUT, páč když to tu vidím, tak do těch ostatních škol bych se bál vstoupit.
Se divím, že tu těch 300 let vydrželo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
tomB12 psal:Tomas600N psal:tomB12 psal:Jakou fakultu študuješ? Obdivuju všechny studenty, kteří si během studia vydělají na mašinu. Ja jsem měl s bídou na pivo, a jezdil jsme na číze.
no na mašinu sem si vydělal hlavně v italii (broskve,nektarinky,hrušky)Tak mi tam pozdrav taťku Srovnala, taky jsem jeho odchovanec
taťku Srovnala neznam možna s nim mam nějake přednašky,ale ja mam přednašky v takže nevím
Tomas600N psal:tomB12 psal:Tomas600N psal:
no na mašinu sem si vydělal hlavně v italii (broskve,nektarinky,hrušky)Tak mi tam pozdrav taťku Srovnala, taky jsem jeho odchovanec
taťku Srovnala neznam možna s nim mam nějake přednašky,ale ja mam přednašky v takže nevím
No ty dyť to je vedoucí katedry ne ? Ale nic si z toho nedělej vidím že přístup studentů je pořád stjný
Banditatom (Člen) 11.12.2007 08:12:11 Offline |
již pár let se snažím nedělat!!! již pár let se mi to nedaří
Banditatom (Člen) 11.12.2007 15:34:02 Offline |
barynek psal:Banditatom psal:již pár let se snažím nedělat!!! již pár let se mi to nedaří
ty chudáčku
Ale vzal jsem si předsevzetí na příští rok!!! konečně už nic nedělat
Stránky: 1