Nejsi přihlášen
Textil hadry
Ahoj. Rád bych koupil nějaký trochu slušný kalhoty za dobrej peníz. Měl by někdo na něco tip? Našel jsem docela zajímavý od firmy MB, nemá s nima někdo zkušenosti. Prodávaj to na www.wildmoto.cz. Díky za rady
Re: Textil hadry
Textil není vyloženě špatný, ale počítej, že při sebemenším crashi budeš přešívat nebo budeš muset koupit nové bo budeš otrhaný, jak samica......
Taky se podívej, aby to mělo chrániče kolen i holení. Případně nějaké neoprénové nebo jinak vycpané boky u kyčlí....
Vyvaruj se zipů na kolenech pro jednodušší vyndávání chráničů.....bezpečnější je vyndávání zevnitř
vorel psal:vogo, Barynek, dyš uš musíš za každou cenu něco napsat tak se napřed zamysli. schání textil a je z moravy.
wogo vorel říká ti něco PPL, Česká Pošta nebo něco podobnýho? on je to strašně velkej problém poslat si to třeba odněkad ne? jako chápu že vyzkoušený je lepčí no ale co, hafo lidí to tak dělá...
Takže teplý mlíčko na uklidnění vorel a šup zpátky k normálu
Bandit 4EVER!!!
prodám ti celý komplet od MODEKA jetá 1/2 sezóny,bunda vč.zimní vložky+kalhoty(dají se spojit zipem k sobě)včetně chráničů,které se dají vytáhnout ze vnitř.záruka ještě do 19.05.2009 p.c.-7492kč.....nov.cena dohoda.
když to jede,je to OK
vorel psal:synku,synku, motáš oviny, jednu za druhou v dost rychlym sledu
to že ty tomu nerozumíš neznamená že to je vina, vtloukat ti do hlavy vyznam onech slov nebudu, snaz se trochu pripadne si to precti jeste jednou.
Ptal se na nazor, odpovedel jsem mu, dal tip. To že ty tomu nerozumíš nejni jeho problem
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:vorel psal:synku,synku, motáš oviny, jednu za druhou v dost rychlym sledu
to že ty tomu nerozumíš neznamená že to je vina, vtloukat ti do hlavy vyznam onech slov nebudu, snaz se trochu pripadne si to precti jeste jednou.
Ptal se na nazor, odpovedel jsem mu, dal tip. To že ty tomu nerozumíš nejni jeho problem
Brzdi sokolíku,
snad jen neuč vorla lítat
Ber to jako radu Krušnohorce
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:vorel psal:synku,synku, motáš oviny, jednu za druhou v dost rychlym sledu
Ptal se na nazor, odpovedel jsem mu, dal tip. To že ty tomu nerozumíš nejni jeho problemBrzdi sokolíku,
snad jen neuč vorla lítat
Ber to jako radu Krušnohorce
no copak jsem řekl tak špatnýho? jako radu to beru, ale neberu jeho reakci
Bandit 4EVER!!!
Chtel tym Vorel rict ze posilat hadry PPLkou nevyzkouseny je jak kdyz ti nekdo bude delat rovnatka z fotky na 100 km, asi urcite ti presne nesednou. A posilat stale dokola vse pres PPLku je na vis co .....
barynek psal:Filous psal:......
Filous, prosím!, řekni, co jsem udělal tak špatnýho???, nenapínej mně
...posílat Vorla chlastat teplý mlíko bych si nedovolil ani já a to sme spolu ňákej škopek vypili, ňákýho draka spolu spálili a vjekovej rozdíl mezi náma je daleko menčí neš mezi tebou a jím, tos uďál špatnýho, pro mě si hňup bes vychování, víc nemám, co bych k tomu řek...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Nebudu to tu vyostřovat, ale pravda jre na obou stranách.........
- Barynka jsem pochopil tak, že když máš konfekční velikost, tak se to dá vyřešit i přes poštu
- Vorel má zase pravdu, že některé věci jsou lepčejší osobně vyzkoušet ještě před koupí a tím se vyvarovat reklamací a výměnama přes kurýry
- Barynek to přehnal ve výpadu na Vorla, ale na mléku není nic špatného a často to tu bylo podstatně tvrdší
- Nevím co je mezi Vorlem a Barynkem, ale fták mohl reagovat taky líp.....
- Z ostatních mám tady pocit, že některé kusy jsou tady přehnaně hajené......
Filous psal:barynek psal:Filous psal:......
Filous, prosím!, řekni, co jsem udělal tak špatnýho???, nenapínej mně
...posílat Vorla chlastat teplý mlíko bych si nedovolil ani já a to sme spolu ňákej škopek vypili, ňákýho draka spolu spálili a vjekovej rozdíl mezi náma je daleko menčí neš mezi tebou a jím, tos uďál špatnýho, pro mě si hňup bes vychování, víc nemám, co bych k tomu řek...
tu uz je tvuj problem co si o mne myslis kdyz me neznas, ale to je jedno. Pokud se nekdo nedokaze prenest pres nevinnou narazku, kterych tu jak tu nekdo rikal beha po webu mnohem vic a mnohem tvrdsich, tak teda nevim
a ze je mezi mnou a Vorlem vetsi rozdil? Kvuli tomu si nenecham delat na hlavu...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Filous psal:barynek psal:
Filous, prosím!, řekni, co jsem udělal tak špatnýho???, nenapínej mně...posílat Vorla chlastat teplý mlíko bych si nedovolil ani já a to sme spolu ňákej škopek vypili, ňákýho draka spolu spálili a vjekovej rozdíl mezi náma je daleko menčí neš mezi tebou a jím, tos uďál špatnýho, pro mě si hňup bes vychování, víc nemám, co bych k tomu řek...
tu uz je tvuj problem co si o mne myslis kdyz me neznas, ale to je jedno. Pokud se nekdo nedokaze prenest pres nevinnou narazku, kterych tu jak tu nekdo rikal beha po webu mnohem vic a mnohem tvrdsich, tak teda nevim
a ze je mezi mnou a Vorlem vetsi rozdil? Kvuli tomu si nenecham delat na hlavu...
...mam-li bejt upřímnej, tag ani netoužim po tom tě poznat...a slibuju, že na tvý příspjefky nebudu reagovat, todle je naposlet...
To Filous: no fajn, budes mit treba lepsi spani
Ale dovol mi na to jeste reagovat. Proc je nekdo takova citlivka jako treba ty, ze se tu nikomu nesmi nic rict, nikoho se dotknout, a je jedno jestli je to starsi nebo mladsi clovek, jde o to, ze to bylo mysleny jako vtip, kterej jsi ty bohuzel nepochopil.
Nebo zkus pro priste napsat jmena lidi, na ktery se nesmi takhle "nevychovane" podle tebe a usetris tim sobe spoustu rozcilovani.
Mej hezky den
Bandit 4EVER!!!
vorel psal:barynek
napsal sem jen, aby ses zamyslel co odpovíš například dyš se někdo ptá na textil a je z moravy.
ale na tom se asi neshodneme.
sem v klidu a ty doufám taky.
nemá smysl to dál řešit.
Odpovím naposled a v klidu, snad se to timto vysvetli:
1. ptal se na textil, to jsem si precetl. Reakce byla ze jezdim kuzi a ze firma LOOKWELL dela kvalitni veci i z textilu. Přislo mi to dostatečně jasný
2. když se někdo zeptá tak odpovím, ne vždy se koukam na to, jestli je člověk z Moravy nebo ne.
3. jsem celkem v klidu, dokud se do mně nezačně nekdo bezduvodně navážet ve stylu "že ty jsi nevychovanej" a " že já bych tohle nikdy Vorlovi neřekl" atd. To mi vadilo nejvic, že se někdo delá víc než ostatní
4. tak snad jse ti to vysvětlil tak, aby to bylo pochopeno správně, jinak uř nevim, na tohle mi hlava nestačí.
Takře všechno dobrý Vorel?
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 04.12.2007 11:35:36 Offline |
kuva chlapi tu se to nějak zvrhlo né. A teď k textilu já jezdim NAZRAN a jsem velice spokojený zažil jsem s ním i slušnou průtrž mračen a bylo to v pohodě.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jak vidím frontu šup do ní, tudíž stojím hned za Jardou GSF stojícím za Mourem - a hmm,na co jako čekáme ha miluji slevy no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
sice sem se zařek že už to tu nebudu komentovat ale nedá mi to
barynek spousta lidí se zná vosobně a proto si k sobě můžou dovolit víc než pár wopičáků co sem vobčas něco nablejou po 3pivech
i proto už se spousa věcí koná soukromě páč na takový ksichty nejni nikdo zvědavej
tak a na prosinec už mám splněno,du vzít lopatu a házet
...nikdo nevojebe Ježíše...
Mám konfekční velikost..ale taky si to raději prohlídnu zblízka...
Nevim teda podle čeho tu konfekci vymysleli,když mám v pase pomalu víc jak přes hrudníček?
...což pak krásně kontrastuje s mými "čapími" nožičkami
Jak říká můj vzácný bratr: Meloun na chůdách
Ale konfekce mi sedí
PURE NAKED BIKE!
Pánové...
Rád bych vás upozornil,že přispíváte do technické poradny!!
Viz: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=4095
PURE NAKED BIKE!
Borák psal:sice sem se zařek že už to tu nebudu komentovat ale nedá mi to
barynek spousta lidí se zná vosobně a proto si k sobě můžou dovolit víc než pár wopičáků co sem vobčas něco nablejou po 3pivech
i proto už se spousa věcí koná soukromě páč na takový ksichty nejni nikdo zvědavej
nebuď takovej cíťa a vem to s nadhledem..
Bandit 4EVER!!!
Borák psal:sice sem se zařek že už to tu nebudu komentovat ale nedá mi to
to asi budu ten vopičák , že
když to jede,je to OK
...wogu wogo woe :)) já tě nenapadám, já to myslím tak, že se řeší váš rozhovor ;)
...to víš, časem se dostaneš do stadia kdy jsi už všechno jednou čet a viděl, s tím nic nenaděláš, snad jen začít s novým koníček a navštěvovat tak třeba včelařskej web s novejma a nepřečtenejma :)
ps: funguje to fak ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:Mour psal:...mě zas nutí do králíků ....a že prej soused má navíc jeden králičník ...včera v hospodě říkali
...králičník??? ...jako garáš na králicí???
...no tak jaksi ...a že prej to moc nechce...jenom denně o hodinu dřív vstanu...naučím se kosit...1/2 hoďky kosím trávu...1/2 hoďky krmím ....odpoledne taky .... a pak mi třeba děcko řekne ....zase je na oběd králík ...furt samý králík
Mour psal:Filous psal:Mour psal:...mě zas nutí do králíků ....a že prej soused má navíc jeden králičník ...včera v hospodě říkali
...králičník??? ...jako garáš na králicí???
...no tak jaksi ...a že prej to moc nechce...jenom denně o hodinu dřív vstanu...naučím se kosit...1/2 hoďky kosím trávu...1/2 hoďky krmím ....odpoledne taky .... a pak mi třeba děcko řekne ....zase je na oběd králík ...furt samý králík
...eště aby ti to malá krmila pastelkama, co??? ...jenom zelenou a modrou.......... ...děda míval furt vokolo štyryceti králiků a mi ho měli každej víkent k vobjedu...f sobotu pečenej a v neděli na smetaně, furt dokola...vot štvrtka sem s toho měl kopřifku a na králika sem se nemoch spoustu let ani podivat...ale teť bych si dal
Filous psal:Mour psal:Filous psal:
...králičník??? ...jako garáš na králicí???...no tak jaksi ...a že prej to moc nechce...jenom denně o hodinu dřív vstanu...naučím se kosit...1/2 hoďky kosím trávu...1/2 hoďky krmím ....odpoledne taky .... a pak mi třeba děcko řekne ....zase je na oběd králík ...furt samý králík
...eště aby ti to malá krmila pastelkama, co??? ...jenom zelenou a modrou.......... ...děda míval furt vokolo štyryceti králiků a mi ho měli každej víkent k vobjedu...f sobotu pečenej a v neděli na smetaně, furt dokola...vot štvrtka sem s toho měl kopřifku a na králika sem se nemoch spoustu let ani podivat...ale teť bych si dal
...a pak Ála dostane lepanec a držtičkou jebne do talířa ... a že prej Ivka bude mít na starosti kury
...králičník??? ...jako garáš na králicí???...no tak jaksi ...a že prej to moc nechce...jenom denně o hodinu dřív vstanu...naučím se kosit...1/2 hoďky kosím trávu...1/2 hoďky krmím ....odpoledne taky .... a pak mi třeba děcko řekne ....zase je na oběd králík ...furt samý králík
Toje správná technická připomínka bacha na pastelky hlavně čínský
Já mám bundu, kalhoty a ledviňák od Zamo a jsem spokojenej. Má odpínací teplou vložku a docela vychytaný zipy. Za sebe můžu doporučit.
Datel psal:Textil není vyloženě špatný, ale počítej, že při sebemenším crashi budeš přešívat nebo budeš muset koupit nové bo budeš otrhaný, jak samica......
Taky se podívej, aby to mělo chrániče kolen i holení. Případně nějaké neoprénové nebo jinak vycpané boky u kyčlí....
Vyvaruj se zipů na kolenech pro jednodušší vyndávání chráničů.....bezpečnější je vyndávání zevnitř
Don´t worry, be Bandit!
Taky zme měli králíky, tata chtěl být ten velkochovatel. Jenže jednůc dyž nechával voprcat samicu a vona ta fena nechtěla podržet,tak ji prostě chytil a von ten samec to do ní pral jag sviň,že vřískala až hrůza. Až za dva dny se tata od dědy dověděl,že to co držel nebyla samica,ale samec Tak zme sa vrátili zpět ke kvasu,to nám de líp:o)
a co se týče textilu, já měl Nazran, nebyl sem spokojenej,sem zastáncem kůže a myslím si,že není moc těch co by se vraceli od kůže k textuilu, což o něčem svědčí,že jo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Takze dnes kolem 13. hod sem probloudil prahou do AUTO JAROV, ze si vozkousim a kdyz tak koupim textil hadry od padany konkretne kalhoty TXP5, bohuzel nebo bohuduik nemeli moji velikost a kdyz uz sem tam byl vozkousel sem si kombosku od padany. Masakr dobra takze ted sem ju z domova objednal modrobilou za ty prachy parada.
Takze bych mel kmani na prodej sezonu jete kalhoty od M-TECH, cordura, cerne, vodeodolne, zimni odjimatelna vlozka, CE chranice kolen a , penove na kycle velikost 50, jsou jako nove. pro clena tady tech stranek 1500Kč.
Sem z te kuze uplne hotovej akorat to svlikani a voblikani mi bude asi trvat dyl jo a mel bych tu fungl paterak vel L tusim od louise necham za 700, stal me 35 ecek.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
jinak tak jako koldan,hadr ti pomůže,alespoň ,mě pomohl,až na jeden lišej,do kůže bych šel,ale jelikož na mě by zdělali tak asi tři klokany,tak to je problém,a ve finále nejsem žádnej střelec,takže zase není nutné mít to nej.
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:jinak tak jako koldan,hadr ti pomůže,alespoň ,mě pomohl,až na jeden lišej,do kůže bych šel,ale jelikož na mě by zdělali tak asi tři klokany,tak to je problém,a ve finále nejsem žádnej střelec,takže zase není nutné mít to nej.
viděj si woe něgdy klokana?by ho musely kurefsky natáhnout
Jebat motorky :-)
ja mam oboje textil i kuzi a stridam to podle pocasi,pac kdyz je vetsi kosa vlezu do textilu a dam pod to mrte dalsich hadru a sem v pohode.pod kuzi dam tak akorat tricko:)
takze se textilu rozhodne zbavovat nebudu,pac se vobcas hodi
...sam mezi jebkarema...
myslivec psal:Já bych ňáký kalhoty potřeboval. Moh bys mně poslat nějaký foto jak to vypadá?
nafotim . snad dnes vecir
popripade bych prodal i bundu stejny znacky M-Tech(je to italska znacka ci co) velikost 50 modro cerna ce protektory vyjmatelna zmni vlozka tu bych pustil za 2500 stejne stara jako kalhoty. vyfotim
maňas psal:no jenom v bedně,vím já jaká je spotřeba klokanů na metr,v tom případě na mě asi třicet a né tři klokani,ale pointa je stejná
1 kabát:
25 - 45 jehňat
10 - 12 jezevců
10-20 bobrů
12-15 divokejch koček
30 - 200 činčil
5-30 kojotů
400-600 veverek
180-240 hranostajů
3-30 vlků
10-30 vyder
27-30 nutrií
20-40 mývalů
20-24 lišek.....
klokany jsem přeslech......
takže si snad vybereš....
Máňo
Bych řek že víš celkem přesně kolik jen si to na nás hrálkdyž si řek tři tak potom třicet a vzhledem k velikosti klokana bych ho přirovnal vlkoja ten má 3-30takže to u Melichara můžeš zabalit páč tě fšema deseti bere Kara Trutnof jako normovače
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Máňo
Bych řek že víš celkem přesně kolik jen si to na nás hrálkdyž si řek tři tak potom třicet a vzhledem k velikosti klokana bych ho přirovnal vlkoja ten má 3-30takže to u Melichara můžeš zabalit páč tě fšema deseti bere Kara Trutnof jako normovače
tak vlk není zrovna malej
do kary by to nemělo smysl
těch třicet sem napsal schválně když ti tři přišli málo
woe,nemám přehled jak velkej je klokan,ale jedinej kerýho pamatuju byl skypy
Hans: krásnej seznam,zapřemejšlím
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:jinak tak jako koldan,hadr ti pomůže,alespoň ,mě pomohl,až na jeden lišej,do kůže bych šel,ale jelikož na mě by zdělali tak asi tři klokany,tak to je problém,a ve finále nejsem žádnej střelec,takže zase není nutné mít to nej.
běž do kůže na mě taky zdělali tři krávy a co paráda, jenom nesmíš moc zhubnout
The father of the little princess of the dawn
tak tady sou foto tech kalhot
www.sonyk.ic.cz/PC090007.JPG
www.sonyk.ic.cz/PC090008.JPG
Bunda(ale ta je dobra i na normal noseni, takze jeste nevim jestli ji pustim)
www.sonyk.ic.cz/PC090005.JPG
www.sonyk.ic.cz/PC090006.JPG
Paterak od louis.de
www.sonyk.ic.cz/paterak.JPG
stal 35 ecek velikost S/M 46 cm tusim
Pipén psal:ČAU VOREL: su velkej střední kluk, 186ccm a cca 95kg měl bys něco? kdyžtak se vozvi
to sonik: už jsem ti nějak psal z mýho prac. mejlu (vochyn.petr@psj.cz), bo uvidníme
jj po rpaci cca 17:15 to doma zmerim poslu kdyz tak foto jeste jak to vypada na me.myslim si ze by nemel byt problem. skodaz esi tak z daleka
Pipén: 193, 110, mám nějaký docela dobrý vod Uvexu a sou mi dost natěsno, až pojedeš do boleslavi pro lukvel, tak se mužeš stavit v hradišti, nebo je můžu vzít do prahy kde bejvám dost často.
a hlavně na zipu maj visačku RAS.
řikám si hurikán
Stránky: 1