Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Kdo jedete do Italie...

yello (Člen)
11.12.2007 18:28:47

Kdo jedete do Italie...

...tenhle tyden,tak to urcite odlozte.Od pondelka do patku je stavka vsech autodopravcu.Vsude stojici kamiony,i na dalnici.ALE HLAVNE: neni nafta,benzin,plyn! Vsechno uz je prodano,dnes se nedohodli s vyrobcemi PHM (stavkujou za znizeni cen),takze stavka pokracuje do patku.Zatim...
Vcera se mi jeste vecer povedlo vzit plnou plynu a za 50  benzinu,takze na pristich 900km mam vystarano.cool

...che palle !!!
Datel (Člen)
11.12.2007 19:24:02

Re: Kdo jedete do Italie...

....a co do kamen? To jsi evidentně podcenilbigsmile

XJelen (Člen)
11.12.2007 20:44:51

Dík za info, kolega zítra vyráží do Val di Fiemme, takže jsem mu tu radostnou zprávu sdělil. Natankovat za Insbruckem by mu mělo stačit. Stávkujou i zaměstnanci lanových drah?bigsmile Aby nemusel stromečkem do svahubigsmile

Strýcfajtr !!!
yello (Člen)
11.12.2007 21:13:41

Se smejete,ale pral bych Vam videt ty vymeteny obchody.Nikdo nezasobuje,zelenina ovoce uz neni,maso asi zejtra pozejtri taky dojde...no,je to zajimavy.
FIAT se taky zastavil,pac 17.000 zamestnancu,nebo vetsina z nich nema jak do prace.
Az ted cloveku dochazi,jak jsme na dodavatelich vseho zavisli.
A uz kurva nemam ani Pribynacky....smile2bigsmile

...che palle !!!
KOVAL (Člen)
11.12.2007 23:00:40

cóóóžéééé,už stáfkujou i dodavatelé pribináčků?surprisedevilsmile1

Meloun (Člen)
11.12.2007 23:15:22

Beztak je lepší Lipáneksurprisedgoodsmokinbigsmile

PURE NAKED BIKE!
yello (Člen)
11.12.2007 23:33:34

Meloun psal:

Beztak je lepší Lipáneksurprisedgoodsmokinbigsmile

Ale prdlajz je lepsi !evilbigsmile

...che palle !!!
Filous (Člen)
12.12.2007 12:51:44

...stáli mi tam f tom italsku dva kamijóni, ale uš zas jedou...a další tři mam na cestě tamsmile2...cestou z Belluna nás zastavili karabinijéri a že prej dál nejedem, tag si šofér uďál pauzu a po 10ti hodinách jim ujel a v noci přejel Brennergood...no a druhýho zamázli cestou tam u Conegliana, ale uš taky jede a sem zvjedaf esi dojede aš do Ancony, gde vykládá, po dálnicích to zatim frčí bes problému...tag uvidímesurprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
sonyk (Člen)
12.12.2007 13:08:51

jj a takhlet o bude az vsecko dojde kdo bude mit kone bude rozvazet a budu z nej milionar. uz nebudou zlodeji aut a motorek ale zlodeji koni opet. jako ve westernusmile1 to bud edoba moji mlady ma rada zivi kone radsi nez ty v bandascesmile1

Prejuti at ta stavka rychle skonci do italie chci jet az v zari smile1

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Filous (Člen)
12.12.2007 15:18:17

...tag uš stojíme i na dálnicíchsmile2 ...kurvaevil

Datel (Člen)
12.12.2007 18:55:53

yello psal:

Se smejete,ale pral bych Vam videt ty vymeteny obchody.Nikdo nezasobuje,zelenina ovoce uz neni,maso asi zejtra pozejtri taky dojde...no,je to zajimavy.
FIAT se taky zastavil,pac 17.000 zamestnancu,nebo vetsina z nich nema jak do prace.

Je to hrůza............člověk se začne i bát ............já to teda nezažil, ale umím si to živě představitsurprised

kuwa! Ať napíšu co napíšu, tak to vypadá, že si furt dělám prdelbigsmile

Banditatom (Člen)
12.12.2007 18:58:10

Datel psal:
yello psal:

Je to hrůza............člověk se začne i bát ............já to teda nezažil, ale umím si to živě představitsurprised

kuwa! Ať napíšu co napíšu, tak to vypadá, že si furt dělám prdelbigsmile

no va ne?surprisedbigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
yello (Člen)
12.12.2007 22:14:06

Konec stavky.Nevim na cem se dohodli s vladou,to si poslechnu zejtra rano v radiu.
Jinak Fildo to chce neuhybat z autostrady.Vsechny vyjezdy sou zablokovany (schvalne) kamionama tak,aby projeli jen osobaky.Cili pokud ses na dalnici,jedes.Jak to zkusis vyjet,stojis.
Byl jsem jeste ted vecer po praci v Padove,a cestou jsem poslouchal Radio 24.Volalo tam nekolik lidi,kteri meli v prubehu dne problem vyjet z dalnice s dodavkami a furgonama.Ty kurvy kamionacky je nechteli pustit,a kdyz to proste riskli,zacali do nich hazet kameny,kopat do auta,doslo i na pesti.
To uz se mi zda ale zcestny...headshake fuck

...che palle !!!
Filous (Člen)
12.12.2007 22:17:24

yello psal:

Konec stavky.Nevim na cem se dohodli s vladou,to si poslechnu zejtra rano v radiu.
Jinak Fildo to chce neuhybat z autostrady.Vsechny vyjezdy sou zablokovany (schvalne) kamionama tak,aby projeli jen osobaky.Cili pokud ses na dalnici,jedes.Jak to zkusis vyjet,stojis.
Byl jsem jeste ted vecer po praci v Padove,a cestou jsem poslouchal Radio 24.Volalo tam nekolik lidi,kteri meli v prubehu dne problem vyjet z dalnice s dodavkami a furgonama.Ty kurvy kamionacky je nechteli pustit,a kdyz to proste riskli,zacali do nich hazet kameny,kopat do auta,doslo i na pesti.
To uz se mi zda ale zcestny...headshake fuck

...jo, to s tema dálnicema vim, ale chvíli to stálo i tam...a nelítali jen šutry a pjesti, ale i se prořezávali gumyidontknow

inkvizitorr (Administrator)
12.12.2007 22:19:45

Filous psal:

...jo, to s tema dálnicema vim, ale chvíli to stálo i tam...a nelítali jen šutry a pjesti, ale i se prořezávali gumyidontknow

já slyšel, že tam prej i uprostřed silnice zařízli statnou srnuidontknow hajzlovéfuckfuckfuck

doba je temná...
huskyb12 (Administrator)
13.12.2007 08:26:55

statná srna=jelen, ne ? :)))
chudák ladičkář ...

ale di, Ty brepto ...
inkvizitorr (Administrator)
13.12.2007 08:40:38

huskyb12 psal:

statná srna=jelen, ne ? :)))
chudák ladičkář ...

ne, ne, prej statná srnaidontknow ale jak to neni stádo aspoň 160 silnejch koní, tak je to stejně vo hovně.... nic jinýho nemá cenugoodbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Ton@l (Člen)
13.12.2007 09:07:28

Nestaci jim ze nedelaji pres prazdniny, tak si udelali prazdniny pred vanocemafuckevil

Vzdy muze byt hur :-)
yello (Člen)
13.12.2007 12:28:48

Ton@l psal:

Nestaci jim ze nedelaji pres prazdniny, tak si udelali prazdniny pred vanocemafuckevil

Pochopim,jestli neznas duvody proc stavkovali.Ale fakovat...nevim nevim...headshake

...che palle !!!
vorel (Člen)
13.12.2007 15:22:03

teď mi to vypadlo, Inqiz, jak že se řekne ta statná srnaidontknow

řikám si hurikán

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS