Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Těsnění pod hlavou

Banditatom (Člen)
01.11.2007 15:29:00

Těsnění pod hlavou

Zdar bando, potřebuju poradit prasklo mi pod hlavou gumové těsnění na kanálku kterým se vrací olej z hlavy takže logicky to za jízdy chčije takže hlava dolů, ale otázkaidontknownechat původní těsnění pod hlavou (plechové sendvičové) je tam cca. 2 roky nebo koupit nové? Někdo říká, že ho i v servisu pokud je dobré nechávjí někdo zas že to jepussy tak nevím ? protože nové těsnění je spousta beer

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen)
01.11.2007 15:46:01

Re: Těsnění pod hlavou

Banditatom psal:

Zdar bando, potřebuju poradit prasklo mi pod hlavou gumové těsnění na kanálku kterým se vrací olej z hlavy takže logicky to za jízdy chčije takže hlava dolů, ale otázkaidontknownechat původní těsnění pod hlavou (plechové sendvičové) je tam cca. 2 roky nebo koupit nové? Někdo říká, že ho i v servisu pokud je dobré nechávjí někdo zas že to jepussy tak nevím ? protože nové těsnění je spousta beer

vždycky novýidontknowidontknowidontknow

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 (Člen)
01.11.2007 17:37:47

Ta "spousta"beer by mě zato nestálabad

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
KOVAL (Člen)
01.11.2007 19:31:02

vždycky nový ne..
vono totiž u bandita není těsnění jako u Škody 120 který se vymačká a proto je na vyhození..
záleží jen na tom to který tam je dva roky jestli bylo origo kvalita nebo už repliková náhražka..
jinak se tyhle těsnění i repasujou a fuguje to dobře..

Filous (Člen)
01.11.2007 20:36:36

...je pravda, že né dycky je nutný dávat nový, teda dyš bylo použitý origo, ale takle po netu, dyš ho něgdo, gdo je schopnej to posoudit neuvidí, tag je to s radama těšký...a f tomdle případě ani fotka moc nepomůže...prostě je to nutný vidět lajf...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
02.11.2007 07:39:31

KOVAL psal:

vždycky nový ne..
vono totiž u bandita není těsnění jako u Škody 120 který se vymačká a proto je na vyhození..
záleží jen na tom to který tam je dva roky jestli bylo origo kvalita nebo už repliková náhražka..
jinak se tyhle těsnění i repasujou a fuguje to dobře..

čéče ty jsi mě vodhad.Já to fakt typnul z vlastní zkušenosti z převážně škodoveksmile1smile1smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mirass (Člen)
03.11.2007 12:18:33

Jasná věc.A ještě musíš vyměnit ty zasrany a drahy gumoplechový ó kroužky vokolo šteftůsurprised

Filous psal:

...je pravda, že né dycky je nutný dávat nový, teda dyš bylo použitý origo, ale takle po netu, dyš ho něgdo, gdo je schopnej to posoudit neuvidí, tag je to s radama těšký...a f tomdle případě ani fotka moc nepomůže...prostě je to nutný vidět lajf...

Kelly01 (Člen)
03.11.2007 12:27:18

Furt tu nebrečte a vynechte pár dní hospoduidontknow

Na takový věci jako těsnění a kroužky kolem šteftů jsem nikdy nešetřil už jen kvůli tomu druhýmu rozděláváníidontknow

A názory Kovala neberte bo je tlačenej tím že chce mít barák jak hrad "aby lidi viděli" jaký je na posledních pár let aktivního života Kingsmile1

Doufám že už je dál než u plotu a rozprodávání všeho možnýho aby mohl dělat menší kompromisy mezi představou a praxísurprised

God Save The Queen!
KOVAL (Člen)
03.11.2007 14:08:16

Woe,sem potřeboval trochu rozprodat krámy které překážejí neb mi přibyly v garage nějaké ,motocykly a už je nemám kde parkovat.smile1
Chaloupka jen malá,abych mohl přistavět další garáž.smile1
Joa těsnění teda jako dávám nový,teda jako jestli se bavíme vo těch gumovejch všemožnejch pičičundách třeba kolem šroubů co držej ventilový víko,kolem svíček atd,i těsnění ventilovýho víka už jsem kupoval nový neb mi strhaný můstky na vačkách za to nestojej.smile1
Ale pod válec a hlavu se dá spolehlivě repasovat,neb je to jen plech a ten se nevymačká.smile1

Banditatom (Člen)
09.12.2007 19:31:08

kucí chci se zeptat kole šteftů jsou prý nějáký eciš speciš ťesnící kroužky? Nebo jsou tam obič gumový kroužky? Popřípadě co stojí ta sada?idontknow

luig (Člen)
09.12.2007 19:35:06

Na kolik přijde to těsnění pod hlavu, případně i s prací, cirka...? Jestli už ste to někdo absolvovalheadshake

Ne asi
Banditatom (Člen)
09.12.2007 19:38:30

luig psal:

Na kolik přijde to těsnění pod hlavu, případně i s prací, cirka...? Jestli už ste to někdo absolvovalheadshake

volal jsem do suzuki. Prej stojí 1300kč a za práci ti řeknu asi za týdensmile2

luig (Člen)
09.12.2007 19:44:03

Banditatom psal:
luig psal:

Necháváš to dělat přímo v Suze? Tak držim palce ať zbyde ještě na beer

Ne asi
Banditatom (Člen)
09.12.2007 19:51:05

luig psal:
Banditatom psal:
luig psal:

Necháváš to dělat přímo v Suze? Tak držim palce ať zbyde ještě na beer

nenenesmile1 nejsem bohatý kapitalista, ale chudý antikomunistabigsmilebigsmile budu to dělat u kámoše co má servisegoodgood ať zbude na nějáký tobeerbeerbeerbeer

luig (Člen)
09.12.2007 19:54:33

Aha, takže těsnění za 1300 a za práci beerbeer, možná beerbeerbeer

tak je to nejlepšísmile1

Ne asi
Banditatom (Člen)
09.12.2007 20:07:49

luig psal:

Aha, takže těsnění za 1300 a za práci beerbeer, možná beerbeerbeer

tak je to nejlepšísmile1

kamaráde kdyby to tak bylosmile2 dneska už ani starý kamarádi který pomáháš stavět barák nedělaj za beerbeerbeerbeer bude to u něho dělat pro to že je v tom dobrej jinej důvod bohužel nenísmile2

Banditatom (Člen)
11.12.2007 08:15:30

Banditatom psal:

kucí chci se zeptat kole šteftů jsou prý nějáký eciš speciš ťesnící kroužky? Nebo jsou tam obič gumový kroužky? Popřípadě co stojí ta sada?idontknow

helphelphelphelphelpplosím

Mirass (Člen)
11.12.2007 09:12:52

je to kovovej krouzek zalitej v gume. za jeden mi napocitali kolem dvouchkil. chces kontakt?

Banditatom psal:
Banditatom psal:

helphelphelphelphelpplosím

Bombarďák (Člen)
11.12.2007 12:23:18

Banditatom psal:

........... pro klid duše ho vyměň. Neboj se repliky. Sám ji tam mám, hodně lidí mě od toho odrazovalo že prý kdesi cosi, ale slouží dobře. Nechal jsem si to poslat, dělala mi to jedna firma (pokud najdu kontakt uvedu) a dělaj těsnění i pod hlavy motorů u náklaďáků a tam jsou podle mě daleko větší tlaky. Bandit je sice nej stroj, ale na druhou stranu to nejsou švícarský hodinky. (i když někomu tak šlape)bigsmile

"Burn rubber, not your soul"
Banditatom (Člen)
11.12.2007 15:38:53

Bombarďák psal:
Banditatom psal:

........... pro klid duše ho vyměň. Neboj se repliky. Sám ji tam mám, hodně lidí mě od toho odrazovalo že prý kdesi cosi, ale slouží dobře. Nechal jsem si to poslat, dělala mi to jedna firma (pokud najdu kontakt uvedu) a dělaj těsnění i pod hlavy motorů u náklaďáků a tam jsou podle mě daleko větší tlaky. Bandit je sice nej stroj, ale na druhou stranu to nejsou švícarský hodinky. (i když někomu tak šlape)bigsmile

no jo jo jo vím vím ,těsnění budu měnit za nový v tom už mám jasno, ale potřebuju vědět jak je to s těma gumovýma o kroužkama co jsou kole šteftů?help

Bombarďák (Člen)
11.12.2007 17:59:50

Banditatom psal:
Bombarďák psal:
Banditatom psal:

no jo jo jo vím vím ,těsnění budu měnit za nový v tom už mám jasno, ale potřebuju vědět jak je to s těma gumovýma o kroužkama co jsou kole šteftů?help

....... tak to ti klidně řeknu, ty jsem totiž taky měnil, jelikož při sundávání hlavy se všelijak zohýbaly a i laickej pohled na ně mi říkal že to chce nový. Není to guma, ale nějakej spešl nespalitelnej "gumovej" matroš a uvnitř je ocelovej kroužek, kterej je tímhle bordelem pokrytej. Zkoušel jsem to zapálit a nechytal jsem se. Repliku na 99,999999% neseženeš a jestli ho někdo sehnal jinde než od dealera, tak se mu klaním. Budeš muset zajít jak já do Suzuki a tam to koupit ale nechci tě strašit, ta cena je víc než na pussy. Mám před sebou fakturu a čtu: 6 ks těhlech malejch mrch stojí s DPH 1122 ,-- vočí sick

KOVAL (Člen)
11.12.2007 19:31:48

zjevně se mi někdo bude klanět?surprised
tyhle gumový hajzly jak tomu říkáte sem uplně normálně kupoval replikový včetně toho gumovýho těsnění po obvodu ventilovýho víka a včetně těch gumovejch těsnění kolem svíček ve ventilovým víku a teda nedal sem za to vopravdu těch 1200 ani za všechno dohromady...cool
a vobjednat to jde třeba u Probiker,nějakej Czan...
ale je lepší u někoho kdo vod nich bere zboží trvale,protože sami vo sobě moc nekomunikujou třeba na emailový dotazy...
jo,akorát je dobrý teda o kroužky kolem volejovejch trubek vo kterejch byla řeč dát pořádný origo Suzuki,maji divnej nestandartní rozměr jestli si dobře pamatuju...

VikecB12 (Člen)
11.12.2007 19:33:18

Já sem kdysi kupoval sadu těsnění na DRko,byla komplet se fšema gumovejma kroužkama,guferama,těsnění pod hlavu,válec,pod víka,gufera ventilů..... Prostě fšechno,byla to replika a stálo to tuším 2000kč,ale to už nevím přesně.Tenkrát sem to vobědnával v RUCO,to už není,ale bude se to podle mě dat vobědnat v kdejakým motokšeftě.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
KOVAL (Člen)
11.12.2007 19:41:07

no když bys vobjednal replikovou sadu na motor,tak i na gsxro nebo bandasku tam nejsou myslim všecky ty gumový pičičundy pod ventilový víko a hlavně tyhle sady třeba Athena i tak stávaly na 4vál vokolo 5 litrů jakože sada na motor

Banditatom (Člen)
11.12.2007 19:43:34

Bombarďák psal:
Banditatom psal:
Bombarďák psal:

....... tak to ti klidně řeknu, ty jsem totiž taky měnil, jelikož při sundávání hlavy se všelijak zohýbaly a i laickej pohled na ně mi říkal že to chce nový. Není to guma, ale nějakej spešl nespalitelnej "gumovej" matroš a uvnitř je ocelovej kroužek, kterej je tímhle bordelem pokrytej. Zkoušel jsem to zapálit a nechytal jsem se. Repliku na 99,999999% neseženeš a jestli ho někdo sehnal jinde než od dealera, tak se mu klaním. Budeš muset zajít jak já do Suzuki a tam to koupit ale nechci tě strašit, ta cena je víc než na pussy. Mám před sebou fakturu a čtu: 6 ks těhlech malejch mrch stojí s DPH 1122 ,-- vočí sick

zastřelte mě prosímsmile2. já se z toho placení poseru při nejmenším. těsnění pod hlavou 1300kč rozvod 1800kč a 1200 za pojeb gumový kroužkysmile2smile2 a do toho ještě vánoce. Hold co se dá dělat, že josmile2

Meloun (Člen)
11.12.2007 20:20:33

Pruď chvíli Yella a on ti přivodí úraz!surprisedsmile1
..ale když už jste se usmířili...smile1

PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen)
11.12.2007 21:05:13

Meloun psal:

Pruď chvíli Yella a on ti přivodí úraz!surprisedsmile1
..ale když už jste se usmířili...smile1

Ne ne já být hodná já nerada pruditevil!!! Tak mě kuwa neser bo ti rozhodím sandál voebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile ne že mě zmasakruješ čečebigsmilebigsmile

Meloun (Člen)
11.12.2007 21:08:32

Nenosim sandálysmile2
Neperu sesmile2
Nemám temperamenthelp
A vůbec mi to nevadícoolbigsmile

PURE NAKED BIKE!
KOVAL (Člen)
11.12.2007 21:34:59

nebuď tak skromnejevilsmile1

Meloun (Člen)
11.12.2007 21:38:06

To já jsem no...smile1
Pral jsem se jen 2x v životě...dvakrát to dopadlo dobře..evil

PURE NAKED BIKE!
Meloun (Člen)
11.12.2007 21:39:15

KOVAL:icq máš??Poslal bych ti nějaký fotky a trochu to s tebou prodiskutoval...smile1Skype nevedu..

PURE NAKED BIKE!
KOVAL (Člen)
11.12.2007 21:41:22

no mám woe

KOVAL (Člen)
11.12.2007 21:42:56

asi 490-313-366 nebo tak nějakcool

Banditatom (Člen)
12.12.2007 19:16:25

kuci poraďte kde koupit to těsnění a ty okroužky hledal jsem to v odkazech a asi špatněhelphelp

Mirass (Člen)
14.12.2007 13:36:31

Firma race tool Suzuki Praha . 777 326 324.Poslal mi je na dobírku. Čus.

Banditatom psal:

kuci poraďte kde koupit to těsnění a ty okroužky hledal jsem to v odkazech a asi špatněhelphelp

Banditatom (Člen)
14.12.2007 17:37:15

Mirass psal:

Firma race tool Suzuki Praha . 777 326 324.Poslal mi je na dobírku. Čus.

Banditatom psal:

kuju mocbigsmile

Banditatom (Člen)
14.12.2007 19:13:51

jo ještě k těm gumovejm o kroužkům tak dneska jsem je sehnal vorigi tovární ( teda myslím kupovaný v suzuki) a jeden stojí i s dph 127 českejch korunek

Bombarďák (Člen)
15.12.2007 18:05:48

Banditatom psal:

jo ještě k těm gumovejm o kroužkům tak dneska jsem je sehnal vorigi tovární ( teda myslím kupovaný v suzuki) a jeden stojí i s dph 127 českejch korunek

hrm, rok prodleva a že by to takhle zlevinili? Já minulej rok obvolával asi 7 různých prodejen na 7 různých místech a všude stejná cena a to bylo: 157,-- +- kačena a to bez DPH sick

Banditatom (Člen)
15.12.2007 18:47:25

Bombarďák psal:
Banditatom psal:

hrm, rok prodleva a že by to takhle zlevinili? Já minulej rok obvolával asi 7 různých prodejen na 7 různých místech a všude stejná cena a to bylo: 157,-- +- kačena a to bez DPH sick

já jsem právě též tak počítalsmile2 a velice mile mě to překvapilo 127 včetně DPHbigsmilebigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS