Nejsi přihlášen
PIT BIKE
Kucí má dotaz. Nevim kolik lidí tady má pitbajka nebo ne, ale to je jedno. Můj dotaz se týká spíš majitelů nebo k do s tím má nějakou jezdeckou a servisovou zkušenost. Kamoši si koupili ty XMOTO 33 na 17 a 14 kolech a je to supr svezení celkem, akorát je tam nějakej na karbec, protože při prudším přidání plynu z volnoběhu tak se asi zahltí nebo něco a nejde s nim nic udělat a nijak to nastavit a vychytat. Něco tomu karbecu asi chybí a je to prostě fakt blbý ... kdyby šlo jenom vo to prohrábnutí na volnoběh tak to se dá přežit ale je to nepříjemný při podřazování nebo i řazení když pak rychlejc přidáš a místo toho aby ti začlo hrabat kolo tak se ti to prvně na dvojáka zadusí a skoro zastaví a pak než se to zase rozkoktá tak místo elegantního driftu na listí seš rád že ti to nescípne ...... tudíž můj dotaz zní - co s tím karbecem nebo nejlíp za co ho asi vyměnit! :))) Jinak svezení fakt gut a člověk se na tom docela vyblbne! :))
Re: PIT BIKE
hae, mam ho taky, a skoro bez problemu. u karbce sem akorat poladil jehlu! jde za plynem jak divej, akorat jsem uz pretrhnul asi 5 sroubu co drzej motor v ramu, vymenil za poctivy cesky a uz jenom leju benzin, teda jeste musim vymenit retez, tenhle je na , cz 428 se na tom uz nevytahne, kdybys potreboval cokoli, napis mi mejla...
jezdit autem je jako chodit po čtyřech ;-)
no jasně že tam je čínský KNko! :))))) OK tak s tím zkusím ještě polaborovat ale už sem to kua radši vrátil majiteli pač sem to mě půčemý radši jenom na dva dny pač už se to stalo návykový ..... takže poladímě jehlu jak bude čas. Jinak moje dojmy za dva dny ježdění jeden vv krásným počasí a druhej den na sněhu. Motor docela slušně jede (140ka s olejovým chladičem), asi tak že si myslím že i na děcko to může byt i dost když s to poladí. Za dva dny mě upadly dva šrouby což sem předpokládal a byt to moje tak dou hned všecký vyměnit za český. Řetěz stojí taky uplně za hovno, ale zbytek tak nějak ujde a za ty prachy na žádný extrém blbnutí je to výbornej stroj. Hlavně ten druhej den na sněhu byl sqělé pač ten fórstrouk má furt dost sile na utrhnutí kola a jezdíš furt prdeló napřed ataky sem se několikrát nechutně votočil ale na štěstí bez ztráty kytičky! :))))
tak se nam stala jeste jedna nehoda, kamos pretrhnul vidle, ale pri normalni rovny jizde, pak jsme zjistili ze se mu povolil jeden pekne schovanej sroubek, ale nastesti prej vsechno uznaj na zaruku, i zlomenej blatnik a utrzenou zadni brzdu, takze
jezdit autem je jako chodit po čtyřech ;-)
Stránky: 1