Nejsi přihlášen
Motor ze 12 do 6???
Je to vůbec technicky řešitelný, nebo je to zbytečná práce vzhledem k tomu, co by se muselo všechno dělat a lepší je koupit 12 rovnou? Díky
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Re: Motor ze 12 do 6???
Lepší rovnou koupit B12
Slabý brzdy,nevystuženej rám,silentbloky na motoru,slabá kyvka a vidle vzhledem k motoru...
Ondynoj jsem přemejšlel dát tam z Inazumy 750..to i šlo..ale nakonec jsem raději vzal bez práce astarostí B12
PURE NAKED BIKE!
Progear 650 (Člen) 12.12.2007 19:08:29 Offline |
zbytečný, na šestce tam krut porad dvojku a trojku a mas vystarano...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
kámoš má v šestce kombinaci inazumy, B12, B6....nechápu jak je to udělaný, ale jede to krásně. jenže tam má kyvku a centrál z dvanáctky atd....
jeden čas tam měl tušim gsxr 1000 ale to se prý nedalo udržet, což se se ani nedivim....
Meloun psal:Lepší rovnou koupit B12
Slabý brzdy,nevystuženej rám,silentbloky na motoru,slabá kyvka a vidle vzhledem k motoru...
Ondynoj jsem přemejšlel dát tam z Inazumy 750..to i šlo..ale nakonec jsem raději vzal bez práce astarostí B12
No jo, na to sem vůbec nemyslel Vono to neni jen vo motoru jako takovym, tak to fakt nebudu riskovat
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Banditatom (Člen) 12.12.2007 19:20:08 Offline |
tu se někdo nudí , že jo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Dado psal:Si dej inzerát Vyměním B6 za B12 a na doplatek nespěchám. Třeba se někdo rozhodne držet dietu a místo plnotučnýho začne pít polotučné.
To neni úplně blbej nápad
séééš normááálni ?
hans psal:kámoš má v šestce kombinaci inazumy, B12, B6....nechápu jak je to udělaný, ale jede to krásně. jenže tam má kyvku a centrál z dvanáctky atd....
jeden čas tam měl tušim gsxr 1000 ale to se prý nedalo udržet, což se se ani nedivim....
cože? měl tam gsxr 1000? v rámu bandita?
honda je honda
Banditatom (Člen) 16.12.2007 17:57:06 Offline |
Petr J. psal:asi fakt mrzne, bo řešíte pičoviny........
no nic, jdu jezdit....
Banditatom (Člen) 17.12.2007 16:17:06 Offline |
Karlos psal:Goody psal:to Karlos: co to zas vymejslis?
Dyť píšu, že nic. Kdo má tu zimu vydržet? A to ještě pořádně nezačala
kup si memidka mývala voe
Banditatom (Člen) 17.12.2007 19:47:39 Offline |
Petr J. psal:to Banditatom: co se divíš? utuhlo to, tak jsem alespoň nemusel čistit nánosy bláta....))
ááááááááááá že pán byl endurista já jsem padalista co se týče mimo silničního dovadění já sem hold odsouzenej v zimě nejezdit
JO, JO......
a takhle si představuji ideální svátky
http://www.youtube.com/watch?v=lTBSmUR6 … re=related
taky pěkný......
http://www.youtube.com/watch?v=3xa7RZiW … re=related
Stránky: 1