Nejsi přihlášen
Filous help - vytezovani nakladaku
Chtel sem se zeptat v ohledne vytizeni nakladni dopravy, kde hledat poptavky na prevoz podle treba parametru auta. Jeden znamy ma nakladak na prevoz sypkych hmot, hlinikovou korbu a muze prevazet bud sypke veci ktere mu nasypou na korbu a muze sklapet, nosnost az 30 tun, a chtel by nakladak dostatecne vytezovat ale ja nevim kde hledat, slysel jsem ze nekdo pouziva nejaky programy ale bubec netusim jak se to jmenuje, bohuzel o tom nevim nic a chtel bych se o tom neco dozvedet. Kdyztak na ICQ nebo muzem i tady debatovat. Diky a snad bude i treba nekdo vedet tak poradte, inzeraty taky muzou byt neco sem hledal. Hlavne mu ten material musi davat shora jerabem pac ma hlinokovou korbu vysokou nejak 2,5 metru a vzadu oteviraci dvirka a pak muze sklapet no chce neco vozit ale sehnat vubec kde hledat na netu nebo ten program
Re: Filous help - vytezovani nakladaku
čau, myslím že se to jmenuje RAAL TRANS, nějak se přes ten program dostaneš do databáze v který je nabídka i poptávka po dopravě. Moc podrobností neznám, ale používala to dispečerka ještě když jsem jezdil.
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
...jak říká Bubák, nejobsáhlejší databáze přeprav a volných vozů v ČR je Raal Trans, taky přes něj občas vytěžujeme naše auta, tady máš odkaz na poskytovatele téhle služby: http://www.firmy.cz/detail/284715-radek … labem.html ...soft pro jednoho uživatele stojí myslím něco okolo 2000,- Kč a pak nějaký malý měsíční paušál, což si myslím, že je dobrá investice a určitě se to vyplatí...jinak u nás dělá sklopky paní Štěpánová, takže pokud bude chtít, ať jí zkusí cinknout na 724796143 a třeba mu dokáže nějak pomoct...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
diky moc chlapy, uz sem se po tym raaltrans dival kolik co stoji a filousovi taky dekuju za kontakt, pretlumocim znamemu. A jinak jeste Filousi hledate pres neco jineho ? ja sem se dival na www.epoptavka.cz ti maji take ve forme jakoby inzeratu a poplatku cca 2400,- rocne, jinak jsou nejake jeste dalsi moznosti kde neco najit ? Diky
...těch databází je víc, třeba www.logintrans.cz nebo www.e-spedice.cz a další, ale největší je raal...zkus to přes vyhledávač...
Mour psal:Filous psal:Mour psal:...díky za odkazy
...a máme po kšeftu
..nemáte, ...jinak až se k tomu dostanu tak slečně volám ...zas Praha - Ostrava dodávka tlumiče
...zas jí tag nelichoť, slečna je vdaná a má dvje děti ...zavolej
Filous psal:Mour psal:Filous psal:
...a máme po kšeftu..nemáte, ...jinak až se k tomu dostanu tak slečně volám ...zas Praha - Ostrava dodávka tlumiče
...zas jí tag nelichoť, slečna je vdaná a má dvje děti ...zavolej
..ci fix
kua to nebude vytezovani nakladaku ale neceho jinyho
Mour psal:Mour psal:Filous psal:
...a máme po kšeftu..nemáte, ...jinak až se k tomu dostanu tak slečně volám ...zas Praha - Ostrava dodávka tlumiče
..objednáno - vyřízeno
ty zrádče! Na mě už jsi zapoměl, co? No dobrá, tak já to možná skousnu, ale z Moravy bychom něco potřebovali... Jo a ještě pro mezinárodní dopravu existuje mezinárodní program TIMOCOM...
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
RadkaB6 psal:Mour psal:Mour psal:
..nemáte, ...jinak až se k tomu dostanu tak slečně volám ...zas Praha - Ostrava dodávka tlumiče..objednáno - vyřízeno
ty zrádče! Na mě už jsi zapoměl, co? No dobrá, tak já to možná skousnu, ale z Moravy bychom něco potřebovali... Jo a ještě pro mezinárodní dopravu existuje mezinárodní program TIMOCOM...
...Čúús parťačko ...Ty to ještě děláš, nebo už zas? ...dyk tam byly ty tanky .... jinak jasně, že máš přednost, Filous to jistě pochopí...a promine sběhnutí
Mour psal:RadkaB6 psal:Mour psal:
..objednáno - vyřízenoty zrádče! Na mě už jsi zapoměl, co? No dobrá, tak já to možná skousnu, ale z Moravy bychom něco potřebovali... Jo a ještě pro mezinárodní dopravu existuje mezinárodní program TIMOCOM...
...Čúús parťačko ...Ty to ještě děláš, nebo už zas? ...dyk tam byly ty tanky .... jinak jasně, že máš přednost, Filous to jistě pochopí...a promine sběhnutí
...jááák Filous pochopí, Filous promine??? ...nic takovýho, jag začneš parťáku vobjednávat u Radůzy, tag sme skončili, kapišto??? ...a ty mi Raduno neles do kšeftu, víš že se to nedělá
Filous psal:Mour psal:RadkaB6 psal:
ty zrádče! Na mě už jsi zapoměl, co? No dobrá, tak já to možná skousnu, ale z Moravy bychom něco potřebovali... Jo a ještě pro mezinárodní dopravu existuje mezinárodní program TIMOCOM......Čúús parťačko ...Ty to ještě děláš, nebo už zas? ...dyk tam byly ty tanky .... jinak jasně, že máš přednost, Filous to jistě pochopí...a promine sběhnutí
...jááák Filous pochopí, Filous promine??? ...nic takovýho, jag začneš parťáku vobjednávat u Radůzy, tag sme skončili, kapišto??? ...a ty mi Raduno neles do kšeftu, víš že se to nedělá
Filous: já Ti dám nelez mi do kšeftu, sotva Tom začal rachat už tam stál MŮJ kamion a pak si přijdeš, že Ti lezu do kšeftůůůů? Póčkej, já Ti dám, lumpe!
Mour: ahojky parťáku, ale tankům je konec, krom nich byly, jsou a budou camioni. Teď jich je jen trošku víc... ale asi se budu muset dělit s Filousem, aby neřekl, že mu lezu do kšeftůů. Jen mu řekni jak to bylo
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Stránky: 1