Nejsi přihlášen
Půjde někdo?
The father of the little princess of the dawn
Bandit-Kralik (Člen) 19.12.2007 22:09:57 Offline |
Re: Půjde někdo?
Tohle si nemuzu nechat ujit....
vorel psal:neumíš snad zahrozit řepou
vogo, vo ty jsem pred tydnem prisel. Segra s mamkou nevedeli, co mi dat k vanocum, tak me vodtahli k holicce a nechali me vostrihat. Jsem chtel bejt hodnej synacek a bratr (kdyz jsou ty Vanoce), tak jsem radsi ani neprotestoval. Toz to ted mam strizeny na delku meho maleho kamarada
Snad to do zacatku sezony aspon trochu doroste ... bych pak byl jinak hovno bajkr
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:vorel psal:neumíš snad zahrozit řepou
vogo, vo ty jsem pred tydnem prisel. Segra s mamkou nevedeli, co mi dat k vanocum, tak me vodtahli k holicce a nechali me vostrihat. Jsem chtel bejt hodnej synacek a bratr (kdyz jsou ty Vanoce), tak jsem radsi ani neprotestoval. Toz to ted mam strizeny na delku meho maleho kamarada
Snad to do zacatku sezony aspon trochu doroste ... bych pak byl jinak hovno bajkr
hod tu fotku at dam sviják woe
Blu one.... old one
misi psal:Loser psal:vorel psal:neumíš snad zahrozit řepou
Snad to do zacatku sezony aspon trochu doroste ... bych pak byl jinak hovno bajkrhod tu fotku at dam sviják woe
vis co mi muzes ....
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:vorel psal:neumíš snad zahrozit řepou
Vogo neke... Se těším na pátek.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
inkvizitorr (Administrator) 20.12.2007 20:44:19 Offline |
viděl sem jednou, dobrý, ale stačilo, moc velká komerce, ale pudu na totok:
Město: Praha
Klub: Black pes
Kapely:
Unnecesarity, Holle Arbeit, Poppy Seed Grinder, Opitz, Ingrowing, Pigsty, Mortifilia
takovej písničkovej večír
doba je temná...
...Kill em All bylo první metalový LP, co sem vlastnil a vot tý doby mě to tag ňák nepustilo, tagže bych jako eventuelně jako jó, ale co bude f červnu netušim...apropó, nemužu najít cd Master of puppets, zbyl mi enem vobal, nemáte to něgdo???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr psal:viděl sem jednou, dobrý, ale stačilo, moc velká komerce, ale pudu na totok:
Město: Praha
Klub: Black pes
Kapely:
Unnecesarity, Holle Arbeit, Poppy Seed Grinder, Opitz, Ingrowing, Pigsty, Mortifilia
takovej písničkovej večír
Pokud bude volnej stůl č.1 tak se necháme zas pozvat vod hypotéky
Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator) 20.12.2007 21:34:18 Offline |
PALOUS psal:Pokud bude volnej stůl č.1 tak se necháme zas pozvat vod hypotéky
to by šlo, ale musíme vzít s sebou filouse aby nám pag řek, co to tam vlastně hrálo go, stůl1, go
doba je temná...
inkvizitorr psal:PALOUS psal:Pokud bude volnej stůl č.1 tak se necháme zas pozvat vod hypotéky
to by šlo, ale musíme vzít s sebou filouse aby nám pag řek, co to tam vlastně hrálo go, stůl1, go
...ste kultůrní barbaři
inkvizitorr (Administrator) 20.12.2007 21:48:07 Offline |
Filous psal:inkvizitorr psal:PALOUS psal:Pokud bude volnej stůl č.1 tak se necháme zas pozvat vod hypotéky
...ste kultůrní barbaři
vogo sem ten cirkus viděl letos snať už desetkrát, tag sem se rači koukal celej večír na prase a pak i na tu zbylou pakáž
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:inkvizitorr psal:
to by šlo, ale musíme vzít s sebou filouse aby nám pag řek, co to tam vlastně hrálo go, stůl1, go...ste kultůrní barbaři
vogo sem ten cirkus viděl letos snať už desetkrát, tag sem se rači koukal celej večír na prase a pak i na tu zbylou pakáž
...cirkus dneska nééééébudéééé
Baltazar psal:Hele poraďte někdo radši kde koupit lístky bo to nemůžunikde najít a jsou ode dneška k prodeji
http://www.ticketpro.cz/?/detail&id=28015-metallica
Jinak já budu muset z pracovních důvodů na tohle
http://www.ticketpro.cz/?/detail&id … e-satriani
Takže bohužel.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1