Nejsi přihlášen
Nevali se nekomu doma nejake dily na B6
Tak se mi podarilo po crashi probudit motor k zivotu a tak jsem se rozhodl ze bych pokrocil v opravach...tak se nejdriv zeptam vas jestli nemate neco v regalu...potreboval bych poradit jaky koupit trubky do vidli? pote jestli nekdo nema doma nadr bo ta ma je neopravitelna... potom blinkry zrcatka predni svetlo i s drzakama bo kdyz uz se stalo ze jsem to rozbil tak z S udelam N to se mi vic libi... Diky za nabidky a rady
Vzdy muze byt hur :-)
Re: Nevali se nekomu doma nejake dily na B6
Meloun psal:Jsou to ty kulatý chromový zrcátka..blinkry jsou stejný..jestli chceš,jsem na mailu nebo icq..stejně už to tam nikdy dávat nebudu..
Diky potom se kdyz tak domluvime ty zrcatka bych bral a aj nejakej blinkr mam rozbitej zadni ten predni to zahadnym zpusobem prezil bez ujmy.
Martin B12 (Člen) 29.11.2007 19:32:53 Offline |
na starej model mám všechny 4 origo blinkry
street triple picco
Banditatom (Člen) 29.11.2007 20:00:57 Offline |
zrcátka jako vorigoš tak samo řidítka a par které nestojí ani za řeč ale jinak www.motopuzzle.cz tel: 608 227 773
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 30.11.2007 13:47:42 Offline |
vždyť ti to ríkám www.motopuzzle.cz a nebo si kup CMN a tam jsem si všiml že tam je kontakt na firmu co je výrábí nebo prodává.
Banditatom psal:vždyť ti to ríkám www.motopuzzle.cz a nebo si kup CMN a tam jsem si všiml že tam je kontakt na firmu co je výrábí nebo prodává.
Ja vim ze je maji na motopuzzle ale nechci koupit nejaky smecka ktery mi zreznou jak jsem se tady nekde docet
Hele srovná ti je každej šikovnější řemeslník,kterej má k dispozici soustruh a nějakej lis...
Když si je necháš udělat,tak je to fajn-máš pocit nových trubek,ale z v drtivý většině je to jen nějakej nerez bez kloudný povrchový úpravy a na guferech se ti po krátký době vytlačej drážky jak na tisícihranu
Záleží taky na tom,jak blbě jsou ohlý..pokud už tam budou "vlnky",tak je to zpravidla v
PURE NAKED BIKE!
Prave ze jedna je uplne lite ohla a ta druha jen o trochu vic...tak zkusim dat nekomu srovnat bo se mi nechce platit 6000 za novy trubky ktere by bykli stejne na hovno...jinak kolik by si chtel za ty zrcatka a blinkry?
mám přední světlo, ne origo, kdyžtak Ti to nafotím, jsem ho měl na svej moto, cena by byla dohodou, původně stálo 2 litry, nějaká replika, nechám Ti ho za zhruba 500, ale prvně ho musím najít
on the road
losmiros psal:mám přední světlo, ne origo, kdyžtak Ti to nafotím, jsem ho měl na svej moto, cena by byla dohodou, původně stálo 2 litry, nějaká replika, nechám Ti ho za zhruba 500, ale prvně ho musím najít
dik posli mi foto na mail...
Meloun psal:Blinkry po jednom prodávat nebudu...to nemá smysl...
Zrcátka???Sám nevím-kolik dáš??
Co ja vim nemam predstavu co za ne budes chtit...a ty blinkry bych mozna vzal vsechny 4 stejne mam 2 rozbity a 2 nahradni se hodi
Banditatom (Člen) 30.11.2007 17:36:46 Offline |
Ton@l psal:Banditatom psal:vždyť ti to ríkám www.motopuzzle.cz a nebo si kup CMN a tam jsem si všiml že tam je kontakt na firmu co je výrábí nebo prodává.
Ja vim ze je maji na motopuzzle ale nechci koupit nejaky smecka ktery mi zreznou jak jsem se tady nekde docet
Co?Zreznou? to je nějáká blbost ne? Ale i to je možné!!! já osobně bych koupil starší Já mám sice možnost je sakum prdum vyrobit, ale nejsem schopen říct!!!
Banditatom (Člen) 30.11.2007 17:37:38 Offline |
Banditatom psal:Ton@l psal:Banditatom psal:vždyť ti to ríkám www.motopuzzle.cz a nebo si kup CMN a tam jsem si všiml že tam je kontakt na firmu co je výrábí nebo prodává.
Co?Zreznou? to je nějáká blbost ne? Ale i to je možné!!! já osobně bych koupil starší Já mám sice možnost je sakum prdum vyrobit, ale nejsem schopen říct!!!
sorry nejsem schopen říct jak dlouho by to trvalo!!!!
...kdybych věděl, tak už jsem ti to napsal
...zkus inzeraty, čmn, vrakáče atd. vyber tu nejlíp a nejmíň bouchlou a je to
...u tý tvojí už by možná hodnota práce převážila koupě jiný, míň bouchlý
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...kdybych věděl, tak už jsem ti to napsal
...zkus inzeraty, čmn, vrakáče atd. vyber tu nejlíp a nejmíň bouchlou a je to
...u tý tvojí už by možná hodnota práce převážila koupě jiný, míň bouchlý
neni nad radu odbornika
prisahal bych ze na moto inzerci nebo na motorkarich kdyz sem hledal stupacky na B6 sem nasel nekoho kdo prodava hafo nadrzi i na B6 ale ted sem ho proste nenasel
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:prisahal bych ze na moto inzerci nebo na motorkarich kdyz sem hledal stupacky na B6 sem nasel nekoho kdo prodava hafo nadrzi i na B6 ale ted sem ho proste nenasel
v poho je to myslim typek s frydku mistku a nan ho mam kontakt...ale dik za snahu
Jestli ses dival na tu moji madrz, tak tu mi opravuje jeden vlcnovjan. Dela karosarinu a jeho syn lakuje. Takze komplet oprava nadrze, budiku a predniho blatniku i s lakem me vyjde celkem HODNE slusne. Kamosovi bude strikat celou moto do 3 000.
KOVAL psal:na tu nádrž bych se vybodnul a koupil jinou,kupoval jsem netknutou za 3000..
ale nevidím nijak tragicky vohlý vidle?
takhle vod boku střelím že je u nás rovnaj tak za 3-4 kilča kusa no problemo..
jj vidle uz jsem sundal ale bude asi potreba ty trubky vyndat???
Ton@l psal:KOVAL psal:na tu nádrž bych se vybodnul a koupil jinou,kupoval jsem netknutou za 3000..
ale nevidím nijak tragicky vohlý vidle?
takhle vod boku střelím že je u nás rovnaj tak za 3-4 kilča kusa no problemo..jj vidle uz jsem sundal ale bude asi potreba ty trubky vyndat???
jak problem vyndat?
i kdyby mely hrb od ohnuti,tak je vytahnes dolu,ne? taky sem to absolvoval
Second Class Citizen
1130 Café Racer
osiris psal:http://www.louis.de/_10ba263d6b8d663b1a16fed7fa1e87e9b2/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=490&wgr=408&list_total=26&anzeige=0&artnr_gr=10020901
dik skoda ze je to nemecky
...je tam obrázek (stříbrný nebo černý) a objednat to můžeš tady http://www.novelmoto.cz/index.htm
osiris psal:...je tam obrázek (stříbrný nebo černý) a objednat to můžeš tady http://www.novelmoto.cz/index.htm
ja jsem slepy nikde to tam nevidim
...ty woe :)) normálně se domluv v novelmotu, že chceš ten držák vod louise a odezírat obrázky na těch německejch stránkách dokážeš, takže si vybereš černý nebo chrom a čísla co tam jsou napsaný jsou stejný jako v češtině, ty se čtou stejně ;)
osiris psal:...ty woe :)) normálně se domluv v novelmotu, že chceš ten držák vod louise a odezírat obrázky na těch německejch stránkách dokážeš, takže si vybereš černý nebo chrom a čísla co tam jsou napsaný jsou stejný jako v češtině, ty se čtou stejně ;)
jj obrazky jeste identifikovat dokazu
KOVAL psal:sem ti to napsal woe vedle do technický kde sem letos takový držáky woe kupoval,dvakrát..
a jednou i přes Novel moto a fungujou dobře..
jj uz jsem to cetl po tech pivkach nejsem moc rychlej
Banditatom (Člen) 06.12.2007 22:37:56 Offline |
Ton@l psal:Tak se mi podarilo po crashi probudit motor k zivotu a tak jsem se rozhodl ze bych pokrocil v opravach...tak se nejdriv zeptam vas jestli nemate neco v regalu...potreboval bych poradit jaky koupit trubky do vidli? pote jestli nekdo nema doma nadr bo ta ma je neopravitelna... potom blinkry zrcatka predni svetlo i s drzakama bo kdyz uz se stalo ze jsem to rozbil tak z S udelam N to se mi vic libi... Diky za nabidky a rady
čeče jestli chceš tak příští týden jedu do motopuzzle. Napiš na co bych se ti tam měl mrknout, ok.
Banditatom psal:Ton@l psal:Tak se mi podarilo po crashi probudit motor k zivotu a tak jsem se rozhodl ze bych pokrocil v opravach... Diky za nabidky a rady
čeče jestli chceš tak příští týden jedu do motopuzzle. Napiš na co bych se ti tam měl mrknout, ok.
Koukni se mi tam urcite na nejakou nadrz...Jestli si jeste na neco vzpomenu dam vedet...dik
Banditatom (Člen) 06.12.2007 22:49:44 Offline |
Ton@l psal:Banditatom psal:Ton@l psal:Tak se mi podarilo po crashi probudit motor k zivotu a tak jsem se rozhodl ze bych pokrocil v opravach... Diky za nabidky a rady
Koukni se mi tam urcite na nejakou nadrz...Jestli si jeste na neco vzpomenu dam vedet...dik
ještě jedna maličkost! Jáký to máš rok?
Banditatom (Člen) 06.12.2007 23:08:35 Offline |
Ton@l psal:Sice je to o par prispevku vis ale jeste jednou 97...
ok čeče, nějak jsem si toho zřejmě nevšiml
Banditatom (Člen) 14.12.2007 18:09:53 Offline |
Ton@l psal:Jeste takovej dotaz jak rozdelat ty vidle,nejak se nedari vytahnout ty trubky ze spodku
tak šmudlo mám před sebou manuál a je tu nakreslená vidle. Ze spodu vidle je šroub který drží spojený kluzák (tak na jawce). Sundej kolo nech tam pružiny( to aď se ti neprotáčí ten šroub) no a povol sundej hotovo nedělal jsem to jo vyplynulo mi to z manuálu.
Banditatom (Člen) 23.12.2007 16:51:56 Offline |
Ton@l psal:Tak se mi podarilo po crashi probudit motor k zivotu a tak jsem se rozhodl ze bych pokrocil v opravach...tak se nejdriv zeptam vas jestli nemate neco v regalu...potreboval bych poradit jaky koupit trubky do vidli? pote jestli nekdo nema doma nadr bo ta ma je neopravitelna... potom blinkry zrcatka predni svetlo i s drzakama bo kdyz uz se stalo ze jsem to rozbil tak z S udelam N to se mi vic libi... Diky za nabidky a rady
byl jsem v tom motopuzzle a nádrž tam maj dokonce nepoškozenou!!!
Banditatom psal:Ton@l psal:Tak se mi podarilo po crashi probudit motor k zivotu a tak jsem se rozhodl ze bych pokrocil v opravach...tak se nejdriv zeptam vas jestli nemate neco v regalu...potreboval bych poradit jaky koupit trubky do vidli? pote jestli nekdo nema doma nadr bo ta ma je neopravitelna... potom blinkry zrcatka predni svetlo i s drzakama bo kdyz uz se stalo ze jsem to rozbil tak z S udelam N to se mi vic libi... Diky za nabidky a rady
a nevis za kolik?
Banditatom (Člen) 23.12.2007 17:43:32 Offline |
Ton@l psal:Banditatom psal:Ton@l psal:Tak se mi podarilo po crashi probudit motor k zivotu a tak jsem se rozhodl ze bych pokrocil v opravach...tak se nejdriv zeptam vas jestli nemate neco v regalu...potreboval bych poradit jaky koupit trubky do vidli? pote jestli nekdo nema doma nadr bo ta ma je neopravitelna... potom blinkry zrcatka predni svetlo i s drzakama bo kdyz uz se stalo ze jsem to rozbil tak z S udelam N to se mi vic libi... Diky za nabidky a rady
a nevis za kolik?
to my nebyl schopnej ten mechanik říct prej ať zavolám šefovi, že on o cenách nemá ani páru.
Banditatom (Člen) 23.12.2007 17:48:48 Offline |
Ton@l psal:Diky moc za optani napisu jim maila...
nenenene není zač
Stránky: 1