Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Koldane,toz to ste tam pjekni divocaci...

yello (Člen)
21.12.2007 23:22:18

Koldane,toz to ste tam pjekni divocaci...

Popíšu Vám příhodu, která se mi ještě dnes jeví jak z povedené komedie.

Jel jsem /Feli 1.3Mpi/do Vsetína. Přede mnou jela tatáž Feli,jen jiné barvy a se vsetínskou značkou. Řidič přede mnou jel zhruba stejným tempem, jaké jsem měl naplánováno i já, takže nebyl žádný důvod jej předjíždět. Byl hyc, měl jsem pootevřená na 5cm všechna okna/chová se to jak kabrioletsmile1)) /a navíc jsem silný kuřák, takže otevřené aspoň jedno okno mít musím.

Zezadu se ozvalo zařvání gum, zablokovaných na asfaltu a pohledem do zrcátka jsem zjistil,že se mi do kufru chce vlepit už zepředu důkladně otuněná oktávka s pražskou značkou. Tmavá skla,ohulené xenony a řev točeného motoru, jen jen vystřelit. Lehkým dotekem na brzdový pedál jsem mu dal najevo, že hodlám zpomalit, ať mě může předjet, když má tak napilno. Sundal jsem nohu z plynu, lehce přibrzdil a vysloužil si zato vzteklé troubení oktávie.

Vzápětí - bez blinkru či jiného varování-následovala blesková akcelerace a schytal jsem takovou myšku, že jsem tentokrát musel na brzdu fakt dupnout. Zanadával jsem si-prase jedno pražácký-a jelo se dál. Vzápětí něco podobného řidič oktávie provedl i řidiči Felicie, co jela přede mnou. Vzteklé troubení,myška a jelo se dál. Před námi všemi jel extralongvehikl a toho si netroufl předjet ani pražík, byl to i na něj dost nepřehledný úsek a vehikl navíc valil aspoň devadesát.

Sešli jsme se tedy pospolu na křižovatce ve Vsetíně a co čert nechtěl-i na dolním malém rondlíku a poté na parkovišťátku u kulturního domu-mimochodem přes silnici sídlí PČR. Co se dělo pak, mi musela zčásti doplnit manželka, protože já byl smíchy úplně grogy. Pražák z oktávky,mladík cca dvacetiletý, oháklý v Bossu vystartoval z mašiny, kvokl centrál a vběhl přímo do náruče asi pětačtyřicetiletého řidiče Felicie přede mnou, takto Valacha jak Radhošť.

Slyšel jsem jen: Ááá,pocem ty sviňo, já ťa naučím,jak sa jezdí! a uvalil mu dvě takové,že se mladík i s Bossem váleli v prachu parkoviště. Mladík vřískal "pomóóc,přepadení", Valach si ho nevšímal, cosi ještě zavrčel a měl se k odchodu. Nato mladík vyskočil jak čertík z krabičky ze země, přihnal se k Valachově Feldě a začal do ní zběsile kopat. Valach se otočil,pražák poodskočil bokem,aby zas nějakou nechytil. Ten ďábelský výraz ve Valachových očích si budu pamatovat nadosmrti. Pomalu přišel ke své okopané Feldě, odemkl kufr, vytáhl motorovou pilu Husqvarna tak velkou, že jsem tak velkou lištu snad ani neviděl, nastartoval, ani nečekal až se zahřeje /možná jel z práce/ a zručně, bez škrábnutí okolí uřízl pražákovi masivní zadní tuningové křídlo.

Zhasl pilu,uložil do kufru a prohlásil: "Třeba ti to včíl tak rychlo nepojede, hňupe" a odešel. Pražák se složil na obrubník a - viděli jsme to oba, já i žena,mám svědka - brečel jak malé děcko,když se mu rozbije nejmilejší hračka. Dodnes - aniž by to okolí chápalo-se s ženou řehtáme jak blázni, Když někde zaslechnem motorovou pilu...

Jaké z toho plyne poučení či závěr? Nevím, ale to, co ten Valach udělal /ač to bylo bezpečně mimo zákon/, mi bylo velmi sympatické a možná by si Pražáci měli na Valašsku dávat většího majzla,Valašsko je surový, drsný kraj, kde to lidé nikdy neměli ani s prací, ani se živobytím moc jednoduché a i jejich reakce jsou takové přímočařejšísmile1))

Prevzato z DìFens.

...che palle !!!
Ton@l (Člen)
22.12.2007 01:06:01

Re: Koldane,toz to ste tam pjekni divocaci...

Vzdy muze byt hur :-)
bobule (Člen)
22.12.2007 09:19:25

bigsmilegood

to jebu
Goody (Člen)
22.12.2007 10:31:56

tak to je mazecbigsmile, na tůning jedine s motorovkougood

jezdit autem je jako chodit po čtyřech ;-)
Radek-Ban (Člen)
22.12.2007 12:08:17

surprisedTak to je mazec ale frajírek si to zasloužil smile1

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Datel (Člen)
22.12.2007 12:22:59

jojo

je to tu samá romantická duše s velkou fantazií a okem pro detail smokin tzv. natůralistismile1

Fik-B6S (Člen)
22.12.2007 13:01:18

To už mi kdysi někdo vyprávěl je to super ...

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
VikecB12 (Člen)
22.12.2007 13:08:19

bigsmileJen tak dálgoodbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
yello (Člen)
22.12.2007 14:06:57

Datel psal:

jojo

je to tu samá romantická duše s velkou fantazií a okem pro detail smokin tzv. natůralistismile1

...a na Tebe valachu ja zapomnel..bigsmile

...che palle !!!
Banditatom (Člen)
22.12.2007 14:57:05

goodgoodgoodbigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile tak na tunery!!!bigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek (Člen)
22.12.2007 16:27:03

bigsmilebigsmilebigsmilegoodgoodgood

aspon si bude příště dávat pozorbigsmilebigsmilebigsmile

Pro Valacha jedna s hvězdougood

Bandit 4EVER!!!
Ton@l (Člen)
22.12.2007 16:36:10

To auto nemohlo za to ze ho ridil kreten tak proc rezat pilou kridlo to radsi dat poradne pres hubu tomu frajirkoviheadshake

huskyb12 (Administrator)
22.12.2007 16:42:50

Žlutej: Koldan a Datel sou Uhři, ne Valaši, pičo :)))

ale di, Ty brepto ...
yello (Člen)
22.12.2007 17:03:31

huskyb12 psal:

Žlutej: Koldan a Datel sou Uhři, ne Valaši, pičo :)))

...takze madari jooo? surprisedbigsmile

...che palle !!!
Koldan (Člen)
22.12.2007 17:35:38

To Yello: Husky je dizmapik woe,ho si nevšímaj,ale jinak má tak trochu recht,nejsu z Valach,ja su z morafského slovácka,znáš to Galuška, Slovácko sa sůdí, atd:o)
Ale jináč i u nás máme také ogary.Strejda (podobná postava jako Dolínek) tak řádil už zamlada a dalo by sa povídat dlůho.
Dyž sů u nás v dědině hody,nosí se tzv. Právo.Je to ozdobená šavla,kerá značí,že sů hody povolené starostů.No a to právo se pak věšá na zábavě u stolu stárků a je vobrofská ostuda,dyž by ho třeba něgdo ukrad,jako že sa o to vopčas druhé vesnice pokusí.No a strýca nenapadlo nic jinýho,než že by ho moh ukást von,takže vlastní dědině.Zhasnul na sále a začalo sa to liksat.No a já byl stárkem za pár let a nechtěli ně to právo ani pučovat,prej na to eště nemožů zapomenůt.
Gdysi cigáni napadli mého tatu,dyž šel po fotbale z piva,zastal se tam nějakého maníka co ho mlátili,tag sa do nich pustil,jenže jich bylo víc,ale i tak jich pár pěkných rozdal.No a strejda pak za týden přišel do hospody,jag ten Sobota v Jáchymovi, zařval, chytil dva ty čmudy za pačesy a třískl jim květákama o stůl,že ti naši rodinu vot tý doby vopchází vobloukem
Taky dyž byli povodně,tag strejda vylifroval babičku na chatu a že budou hlídat barák,aby ho něgdo nevykrad.No a tag si pozval kámoše a proto,že měli vytahané zásoby slivovice ze sklepa na chodbu,tag bylo veselo.Seděli na schodech v žůdře a jag kolem jezdili ty televize a čumilé,tag na ně řvali ať si dů na štamprdlu.Pak si dokonce vzal plafky a deky a seděli a opalovali se.Dyž už byli K.O. tag jeden  znich skákal z lavičky na autobusové zastáfce do vody.Dokonce byli i na Nově.Dyž pak přijeli vojáci a rozváželi humanitárku,tag ten jeden dvacetiletej klučina tu tatrofkutůroval tak,že vlny stříklai až do oken.Tag ho strýc zastavil,vytáhl ho z auta,klučina řval něco,že to jinak nejde projet,tag mu strýc lísknul,sedl do auta a i s chlapama na korbě frajersky projel celů uliců téměř bez vlnky. Jo a strejda jezdí mixem a že nevíte u jaké firmybigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
bery (Člen)
22.12.2007 18:02:26

surprisedbigsmile

momentalně zavostalej
osiris (Člen)
22.12.2007 19:19:28

...já vím proč seš můj kamadýr :))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
John (Člen)
22.12.2007 19:31:45

Hodně drsná příhoda celkem sem se pobavil i když sem taky pražskej Pepík ,ale takhle na silnici neprasím a už vůbec ne Valachysurprisedbigsmilebigsmile

Michal Dk (Člen)
22.12.2007 20:39:54

Snad si vzal ponaučení pro svoje další prasecký ježdění.Tahle příhoda je k zasmání,ale horší je že takových machýrků jezdí spousta a ne vždy to skončí jen pár přezdržku.A jaký je závěr pilu do kufrugood

Datel (Člen)
22.12.2007 20:46:00

yello psal:
Datel psal:

jojo

Jak je to možné?!surprised Vždyť já jsem nezapomenutelnýbigsmile

Datel (Člen)
22.12.2007 21:19:01

Tož já taky jednu malů přihodím:

Bylo léto já se opalovál na zahradě a kochal se, jak ně to pěkně šecko roste až oči přecházajů.
Mám opatrného suseda co sa dívá dopředku a tak si objednal fůru uhla.
Dojel mu s Liazků a nějak se nemohl vlézt do uličky, tak začal najíždět do MOJÉHO plotka a přibíral do toho MOJU meruňku!
Tož mu říkám pěkně a klidně, jak to umím enom já............co děláš! Si slepý či co?!
Ta podegra jak viděl co to se mnů dělá, tak do teho najél znova.............tož sem přeskočil plotek a s nějakýma sprostýma slovama (co si už ani nepamatuju, protože su slušně vychovaný) sem ho už tahal z kabiny.
Ten jak viděl, že atmosféra hustne a moje krvů podlité oči na mě vytáhl kladivo a já ho jako odměnu za ten nápad začal cpat mezi sklopku a nádrž s naftů.
No komedia jak z Národního.............já jak ho tam cpu, řidič s kladivem skoro nacpaný a sůsed co mě od něho odtrhovál, protože chtěl teho uhla.

Tož co Vám mám povídat........takový obyčejný a nudný den na Valašsku

Nakonec byl sůsed v zimě spokojený.......... akorát už jim začal vozit uhlí jiný řidič

Jiřina (Člen)
22.12.2007 22:42:09

yello psal:
Datel psal:

jojo

A co jáááá? smile2bigsmile

Tož tak:-D
Datel (Člen)
23.12.2007 12:08:18

Jiřina psal:
yello psal:
Datel psal:

jojo

A co jáááá? smile2bigsmile

Ty si taky NÁŠ neboj goodbigsmile

Ton@l (Člen)
23.12.2007 12:57:47

Datel psal:

Tož já taky jednu malů přihodím:
....tož sem přeskočil plotek a s nějakýma sprostýma slovama (co si už ani nepamatuju, protože su slušně vychovaný) sem ho už tahal z kabiny..........já jak ho tam cpu, řidič s kladivem skoro nacpaný a sůsed co mě od něho odtrhovál, protože chtěl teho uhla.

Tož co Vám mám povídat........takový obyčejný a nudný den na Valašsku

Nakonec byl sůsed v zimě spokojený.......... akorát už jim začal vozit uhlí jiný řidič

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

ross (Člen)
23.12.2007 13:49:31

Já sice nic konkrétního tahat nebudu ale po té naší jižní moravěwine musím jezdit s pražsků značkůass. Kua a to je někdy jak u blbejch na dvořebad
Lidi maj u nás asi nějaký předsudky nebo cosurprisedbigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Banditatom (Člen)
23.12.2007 18:07:34

ross psal:

Já sice nic konkrétního tahat nebudu ale po té naší jižní moravěwine musím jezdit s pražsků značkůass. Kua a to je někdy jak u blbejch na dvořebad
Lidi maj u nás asi nějaký předsudky nebo cosurprisedbigsmile

to ne jenom u vásbigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS