Nejsi přihlášen
Přiškvařená bunda na svodech
Netradiční dotaz co? Prostě sem opravil uchcávání oleje kolem čidla kvaltů a z vypoušťáku a jak byl zahřátej motor a svody tak sem se sehnul pod motor to naposled omrknout, pak čumim že na levym svodu v ohybu u válce uplně stejná barva jako mám mašinu, říkam si doprdele co to je a pak čumim že mám na rameni v bundě vypálenou díru. Než sem to stačil umejt tak se to tak zapeklo že to nemužu dostat dolu, zkoušel sem to benzínem a já nevim čim ještě ale prostě to nejde. Nechci to poškrábat tak nevim čim na to. Nemáte někdo podobnou zkušenost? díkes
Ne asi
K.a.s.y.m. (Člen) 21.12.2007 15:05:25 Offline |
Re: Přiškvařená bunda na svodech
normálně to odři třeba nožem nebo čímkoliv a pak to rozlešti svody jsou antikoro a ne chrom takže můžeš rozleštovat hodně dlouho a neublížíš tomu.na rozleštění by mohl stačit i silichrom nebo něco lepšího.to už ti taky asi někdo poradí víc
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
silichrom ne!
tempo ne!
vlastni zkusenost.
Mel sem hodnekrat pripeceny podrazky bot na mezisvodu k laufu. Dycky me pomohlo jen redidlo, toluen, nebo podobna sracka, ktera je zrovna po ruce. Da to sice trochu vic prace,ale neposkrabes svody.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 21.12.2007 15:31:32 Offline |
....jeden dotaz proč ne silichrom na poškrabaný svody?já tím svody leštím úplně normálně a nikdy jsem tomu neublížil.jasně existují lepší leštidla ale....stejně jsou svody za chvíli zasraný jako prase tak proč je leštit víc.
silichrom jsem nemyslel na sundání toho přiškvařenýho.To je ředidlo + trochu mechanický síly jasně lepší.
Vem žiletku a normálně to ořezej dolů a pak to přelešti třeba tím silichromem nebo něčím lepším to je už na tobě já tak řešil připčenou podrážku...
Nech to tam - nic neseškrabávej, nic nerozlešťuj - je to dobrej Tůůůůning a na srazech budeš za machra
A když budeš jezdit v tý propálený bundě, tak můžeš třeba vyprávět historku, jak tě kámoš přejel na tvý motyce. O svody sis propálil jen bundu - jinak si byl OK
Počkééééj ti ještě budou kupovat u stánku a za to jakej seš masér
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Nech to tam - nic neseškrabávej, nic nerozlešťuj - je to dobrej Tůůůůning a na srazech budeš za machra
A když budeš jezdit v tý propálený bundě, tak můžeš třeba vyprávět historku, jak tě kámoš přejel na tvý motyce. O svody sis propálil jen bundu - jinak si byl OK
Ne asi
spidys psal:Nech to tam - nic neseškrabávej, nic nerozlešťuj - je to dobrej Tůůůůning a na srazech budeš za machra
moc mu to nerikej nez na sraz prijede jako drban
K.a.s.y.m. psal:....jeden dotaz proč ne silichrom na poškrabaný svody?já tím svody leštím úplně normálně a nikdy jsem tomu neublížil.jasně existují lepší leštidla ale....stejně jsou svody za chvíli zasraný jako prase tak proč je leštit víc.
silichrom jsem nemyslel na sundání toho přiškvařenýho.To je ředidlo + trochu mechanický síly jasně lepší.
protoze silichrom to proste poskrabe. Udelal sem to na cca 5cm na uplne novym mezisvodu (najeto asi 20km) a to bylo kurva znat...okem viditelny ryhy a skrabance
Druha vec je, jestli to ma na svody cenu....
Nicmene ja sem si svody lestil do pomerne slusnyho lesku a tak je nechci mit poskrabany...
Ovsem po sezone uz by chtely rozlestit zas
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 22.12.2007 11:46:16 Offline |
pilníkem pičo ne
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hodně tady někdo chválil toluen........prej na to pomáhá............ale nedýchej moc zhluboka...........pak by sis mohl s těma svodama aji povídat
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:....jeden dotaz proč ne silichrom na poškrabaný svody?já tím svody leštím úplně normálně a nikdy jsem tomu neublížil.jasně existují lepší leštidla ale....stejně jsou svody za chvíli zasraný jako prase tak proč je leštit víc.
silichrom jsem nemyslel na sundání toho přiškvařenýho.To je ředidlo + trochu mechanický síly jasně lepší.protoze silichrom to proste poskrabe. Udelal sem to na cca 5cm na uplne novym mezisvodu (najeto asi 20km) a to bylo kurva znat...okem viditelny ryhy a skrabance
Nicmene ja sem si svody lestil do pomerne slusnyho lesku a tak je nechci mit poskrabany...
málos leštil, musíš ject a ject je to na ale když nezbyde,tak silichrom je dobrá věc..
Když nejezdím,tak tvořím...
John psal:Toulen a ostatní sračky sou na mám to vyzkoušený, normálně to vem žiletkou nebo řezákem na koberce když budeš opatrnej tak to nepoškrábeš a pak rozleštit suchým hadrem, ten silichrom sem zkoušel a je to pak matný
Sundával jsem z výfuku přiškvařenou botu toluenem a celkem to šlo dobře. Nemůžeš od toho čekat zázraky jako od Cifu z reklamy.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
K.a.s.y.m. (Člen) 25.12.2007 20:51:19 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:....jeden dotaz proč ne silichrom na poškrabaný svody?já tím svody leštím úplně normálně a nikdy jsem tomu neublížil.jasně existují lepší leštidla ale....stejně jsou svody za chvíli zasraný jako prase tak proč je leštit víc.
silichrom jsem nemyslel na sundání toho přiškvařenýho.To je ředidlo + trochu mechanický síly jasně lepší.protoze silichrom to proste poskrabe. Udelal sem to na cca 5cm na uplne novym mezisvodu (najeto asi 20km) a to bylo kurva znat...okem viditelny ryhy a skrabance
..tak v tomhle s tebou souhlas...proto jsem psal ,že existují i lepší přípravky než je silichrom.ruzný finišery na vysoká lesk atd.Já svody mám v takovám stavu,že to i silichromem vyleštím vcelku pěkně.
Stránky: 1