Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Přiškvařená bunda na svodech

luig (Člen)
21.12.2007 14:54:35

Přiškvařená bunda na svodech

Netradiční dotaz co?smile1 Prostě sem opravil uchcávání oleje kolem čidla kvaltů a z vypoušťáku a jak byl zahřátej motor a svody tak sem se sehnul pod motor to naposled omrknout, pak čumim že na levym svodu v ohybu u válce uplně stejná barva jako mám mašinu, říkam si doprdele co to je a pak čumim že mám na rameni v bundě vypálenou dírubigsmile. Než sem to stačil umejt tak se to tak zapeklo že to nemužu dostat dolu, zkoušel sem to benzínem a já nevim čim ještě ale prostě to nejde. Nechci to poškrábat tak nevim čim na to. Nemáte někdo podobnou zkušenost? díkesgood

Ne asi
Loser (Administrator)
21.12.2007 15:03:17

Re: Přiškvařená bunda na svodech

kup novy svodygoodgoodgoodbigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen)
21.12.2007 15:05:25

normálně to odři třeba nožem nebo čímkoliv a pak to rozlešti svody jsou antikoro a ne chrom takže můžeš rozleštovat hodně dlouho a neublížíš tomu.na rozleštění by mohl stačit i silichrom nebo něco lepšího.to už ti taky asi někdo poradí vícsmile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
marcoo (Člen)
21.12.2007 15:17:08

natvrdo oloupat nebo novou motorku surprisedbigsmile

mr.BSE (Člen)
21.12.2007 15:17:16

silichrom ne!
tempo ne!

vlastni zkusenost.

Mel sem hodnekrat pripeceny podrazky bot na mezisvodu k laufu. Dycky me pomohlo jen redidlo, toluen, nebo podobna sracka, ktera je zrovna po ruce. Da to sice trochu vic prace,ale neposkrabes svody.

Second Class Citizen
1130 Café Racer
david (Člen)
21.12.2007 15:27:49

a co třeba vyříznout rozbruškou? goodgoodgoodcool

livet är en kamp...
K.a.s.y.m. (Člen)
21.12.2007 15:31:32

....jeden dotaz proč ne silichrom na poškrabaný svody?já tím svody leštím úplně normálně a nikdy jsem tomu neublížil.jasně existují lepší leštidla ale....stejně jsou svody za chvíli zasraný jako prase tak proč je leštit víc.
silichrom jsem nemyslel na sundání toho přiškvařenýho.To je ředidlo + trochu mechanický síly jasně lepší.

Ton@l (Člen)
21.12.2007 15:32:02

david psal:

a co třeba vyříznout rozbruškou? goodgoodgoodcool

Dobra rada nad zlato a pak novy svody jak psal loserbigsmile

Vzdy muze byt hur :-)
Fik-B6S (Člen)
21.12.2007 15:39:38

Vem žiletku a normálně to ořezej dolů a pak to přelešti třeba tím silichromem  nebo něčím lepším to je už na tobě já tak řešil připčenou podrážku...

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
luig (Člen)
21.12.2007 15:56:22

OK, díky za rady, nějak to pořešim, až teda koupim dárkysmile1

Ne asi
spidys (Člen)
21.12.2007 18:39:36

Nech to tam - nic neseškrabávej, nic nerozlešťuj - je to dobrej Tůůůůning a na srazech budeš za machra good
A když budeš jezdit v tý propálený bundě, tak můžeš třeba vyprávět historku, jak tě kámoš přejel na tvý motyce. O svody sis propálil jen bundu - jinak si byl OK good

Počkééééj ti ještě budou kupovat u stánku beer a wine za to jakej seš masér bigsmilebigsmile

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
luig (Člen)
21.12.2007 18:42:51

spidys psal:

Nech to tam - nic neseškrabávej, nic nerozlešťuj - je to dobrej Tůůůůning a na srazech budeš za machra good
A když budeš jezdit v tý propálený bundě, tak můžeš třeba vyprávět historku, jak tě kámoš přejel na tvý motyce. O svody sis propálil jen bundu - jinak si byl OK good

Počkééééj ti ještě budou kupovat u stánku beer a wine za to jakej seš masér bigsmilebigsmile

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilegood

Ne asi
marcoo (Člen)
21.12.2007 21:59:41

před blokem motoru a začátkem vejfuku vzít flexou a je to,Když s tím jdou sundávat gumy tak proč ne škvarky že. headshake

Fulltank (Člen)
21.12.2007 22:12:25

spidys psal:

moc mu to nerikej nez na sraz prijede jako drban bigsmile

mr.BSE (Člen)
21.12.2007 23:00:37

K.a.s.y.m. psal:

....jeden dotaz proč ne silichrom na poškrabaný svody?já tím svody leštím úplně normálně a nikdy jsem tomu neublížil.jasně existují lepší leštidla ale....stejně jsou svody za chvíli zasraný jako prase tak proč je leštit víc.
silichrom jsem nemyslel na sundání toho přiškvařenýho.To je ředidlo + trochu mechanický síly jasně lepší.

protoze silichrom to proste poskrabe. Udelal sem to na cca 5cm na uplne novym mezisvodu (najeto asi 20km) a to bylo kurva znat...okem viditelny ryhy a skrabancesickfuck

Druha vec je, jestli to ma na svody cenu....
Nicmene ja sem si svody lestil do pomerne slusnyho lesku a tak je nechci mit poskrabany...
Ovsem po sezone uz by chtely rozlestit zasidontknow

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Pajk (Člen)
21.12.2007 23:45:06

Na svody používám silichrom taky tam mi to tak nějak funguje dobře. Koncovka? Tam jsem opatrnější je to tam víc vidět každej sebemenší škrábanec, takže mě pomáhá na připálený podrážky chemie, ředidlo tuším 6005.

Banditatom (Člen)
22.12.2007 11:46:16

pilníkem pussy pičo nebigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nawrc (Člen)
23.12.2007 12:09:33

hodně tady někdo chválil toluen........prej na to pomáhágood............ale nedýchej moc zhluboka...........pak by sis mohl s těma svodama aji povídatbigsmilebigsmile

"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
Ton@l (Člen)
23.12.2007 12:59:37

Staci natirat plotek a pochvili si s nim clovek muze popovidat a jeste lespi je lakovat parketybigsmile

Vzdy muze byt hur :-)
John (Člen)
24.12.2007 11:14:47

Toulen a ostatní sračky sou na pussy mám to vyzkoušený, normálně to vem žiletkou nebo řezákem na koberce když budeš opatrnej tak to nepoškrábeš a pak rozleštit suchým hadrem, ten silichrom sem zkoušel a je to pak matný goodsmokinsmile1

ydom (Člen)
24.12.2007 16:18:10

mr.BSE psal:
K.a.s.y.m. psal:

protoze silichrom to proste poskrabe. Udelal sem to na cca 5cm na uplne novym mezisvodu (najeto asi 20km) a to bylo kurva znat...okem viditelny ryhy a skrabancesickfuck

Nicmene ja sem si svody lestil do pomerne slusnyho lesku a tak je nechci mit poskrabany...

málos leštil, musíš ject a jectbigsmilegood je to na pussy ale když nezbyde,tak silichrom je dobrá věc..

Když nejezdím,tak tvořím...
Palino (Člen)
25.12.2007 20:22:50

John psal:

Toulen a ostatní sračky sou na pussy mám to vyzkoušený, normálně to vem žiletkou nebo řezákem na koberce když budeš opatrnej tak to nepoškrábeš a pak rozleštit suchým hadrem, ten silichrom sem zkoušel a je to pak matný goodsmokinsmile1

Sundával jsem z výfuku přiškvařenou botu toluenem a celkem to šlo dobře. Nemůžeš od toho čekat zázraky jako od Cifu z reklamy.

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
K.a.s.y.m. (Člen)
25.12.2007 20:51:19

mr.BSE psal:
K.a.s.y.m. psal:

..tak v tomhle s tebou souhlas...proto jsem psal ,že existují i lepší přípravky než je silichrom.ruzný finišery na vysoká lesk atd.Já svody mám v takovám stavu,že to i silichromem vyleštím vcelku pěkně.

Fulltank (Člen)
25.12.2007 23:03:28

mel sem moznost porovnat silichrom s jednou sragorou na vysoky lest a je to fakt znat. Ten silichrom to zasere takovym mastnym povlakem a spis to zmatni nez vylesti. bigsmile

Zdenek (Člen)
26.12.2007 08:41:44

Jedině vídeňský vápno.Zdenek.good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS