Nejsi přihlášen
Do měst v Německu budou moci jen ekologická auta
http://www.novinky.cz/clanek/129237-do- … -auta.html co vy na to o motorkách se tam nemluví
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Banditatom (Člen) 22.12.2007 14:44:36 Offline |
Re: Do měst v Německu budou moci jen ekologická auta
já furt tvrdím že ti němci jsou praštění na hlavičku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 22.12.2007 14:51:47 Offline |
Bandit 650A psal:...doufam že takovýhle ptákoviny nebudou zachvily i tady
asi budou a brzo protože když se podíváš do vlády jak naši lezou do prdele němcům a kopiruj od nich kde jako
Kdy jsem tady o tom psal,to bylo kecu...
Jen pockejte,jak vam jeste bude LPG dobrej,dyz pojedete do Praglu a Brna...atd.Uz ted muzou do mesta pri inverzi jenom Euro 4,nebo plyn.Anebo budete furt kupovat novy auta.
Ale protoze predpovidam,ze i v CZ se cena prepisu bude uz zanedlouho ridit poctem kW,tak se ani casto menit auto nevyplati.
Priklad: SAAB 9-3,96 kW = 560 €. A tak lehkej vydelek si cesti politici ujit nenechaji.
...che palle !!!
Banditatom (Člen) 22.12.2007 15:47:26 Offline |
zlatý lpg
yello psal:Bandit 650A psal:..než jezdit na LPG tak budy chodit pěšky
S prominutim......vis prd!
..ale vim ja to nikomu neberu souhlasim že jse da i ušetřit ale když jezdim autem tak na to prostě musim mít jsou stim akorát problémy (parkování garáže atd...)
Banditatom (Člen) 22.12.2007 16:06:16 Offline |
kua plavda je že když jsem měl lpg a nastartoval jsem ho v garaži tak to byla celkem pohoda mo
Provoz na LPG byl do nedavna o EKONOMII.Ovsem stale vice se presouva do EKOLOGIE.
A ta bude za chvilku slapat na paty i Tobe.
Proc si napriklad myslis,ze se tady hodne lidi,at uz chte-nechte zbavuje starsich motorek? I Banditi (a nejen oni) starsi nez '99,se prodavaji spis na vyvoz,nez meni majitele.Za chvili uz prakticky nebudou moci jezdit.Proto je prodavaji,dokud maji nejakou cenu,nebo nez si to kupujici uvedomi,ze kupuje neekologicke priblizovadlo.Je to skoda,ale je to nutnost.
...che palle !!!
..to by snad stálo za anketu nevim ale na ekologičnost jsi myslim ze lidi nekoukaj třeba se pletu ale to že se zbavěj moto dokud má ještě nějakou cenu tak to je věc jiná s tim souhlasim
Není to nutnost,je to zasraná byrokracie To co v čr vyprodukujou fšechny auta sraček,zvládne jedna uhelná elektrárna Sou to jenom další důvody k tahání peněz z našich kapes.Stejně jako celá EU A tak nám to krásně malovali šmejdi
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 22.12.2007 16:31:36 Offline |
když jsme u tý ekologie a těch elektráren mám kousek od domečku uhelnou teplárnu a když jsem byl na škole tak nám učitel říkal, že ta teplárna spálí denně šedesát vagónu uhlí.
Tak jděte do p.... s nějákým ekoautem ekomotocyklem a kdejakejma eko sračkama. Třídím odpad topím plynem mám auto s katem sadím stromečky a víc ať po mě nikdo nechce.
Banditatom (Člen) 22.12.2007 16:42:55 Offline |
Bandit 650A psal:to sázení stromečků je moc vokatý to ti nikdo nesežere
tchán si v létě dělal zahradu tak jsem mu je pomáhal sázet
Banditatom (Člen) 22.12.2007 17:41:24 Offline |
bobule psal:lpg -
jakýkoliv podzemní parkoviště ať ho máš pod barákem nebo v nákupnim centru tak absolutní zákaz vjezdu
já jsem to nikdy neřešil a nikdy mě nevyhodili
Banditatom psal:bobule psal:lpg -
jakýkoliv podzemní parkoviště ať ho máš pod barákem nebo v nákupnim centru tak absolutní zákaz vjezdujá jsem to nikdy neřešil a nikdy mě nevyhodili
Tomu rikam argument !
To je o osobni odpovednosti,ne aby tam nekdo obihal,a koukal plechofkam pod sukne,ze na co jezdi.
V pripade pozaru,nebo nedej boze vybuchu,to resit budes.
Nebo lepe,budou TE resit.
Pokud mate v aute elektronicky ventil,ktery uplne uzavira plynovy okruh,tak muzete smele do podzemky az do -1 patra.
...che palle !!!
Banditatom (Člen) 22.12.2007 18:21:01 Offline |
yello psal:Banditatom psal:bobule psal:lpg -
jakýkoliv podzemní parkoviště ať ho máš pod barákem nebo v nákupnim centru tak absolutní zákaz vjezdujá jsem to nikdy neřešil a nikdy mě nevyhodili
Tomu rikam argument !
To je o osobni odpovednosti,ne aby tam nekdo obihal,a koukal plechofkam pod sukne,ze na co jezdi.
Pokud mate v aute elektronicky ventil,ktery uplne uzavira plynovy okruh,tak muzete smele do podzemky az do -1 patra.
co já vím tak ty plynový nádrže se nemaj uzavřít ale vypustit v případě že by došlo k požáru. protože co je lepší aby ta nádrž vybouchla nebo vyhořela jo a co je bezpečnější půl nádrže plynu nebo půl nádrže benzínu
Banditatom psal:yello psal:Banditatom psal:
já jsem to nikdy neřešil a nikdy mě nevyhodiliTomu rikam argument !
Pokud mate v aute elektronicky ventil,ktery uplne uzavira plynovy okruh,tak muzete smele do podzemky az do -1 patra.co já vím tak ty plynový nádrže se nemaj uzavřít ale vypustit v případě že by došlo k požáru. protože co je lepší aby ta nádrž vybouchla nebo vyhořela jo a co je bezpečnější půl nádrže plynu nebo půl nádrže benzínu
je to trochu jinak...
propanbutan je těžší než vzduch a z podzemí ho není možný dostat.
pokud se tam bude hromadit delší dobu, jednou koncentrace dosáhne meze výbušnosti a ... je vyluftováno
There's a pie in the sky when you die.
Ja s tím souhlasím!
Ve městě bydlím a nejsu zvědavej čuchat smrad z aut mršin který místo co by jeli do hokny šalinou nebo udělali pár kroků pěšky,jedou károu a po večerech honí trika na spinningách a podobnejch
There's a pie in the sky when you die.
Jsem shniloch, který do hokny jezdí turboropou, do obchodu jede turboropou, do hospody jede turboropou (piju nealko a když ne, tak řídí DrinkDrive)a večer dělám ramena v činkárně nebo na badmintonu
Až mi předělají káru na LPG nebo CNG, budu jezdit všude turboLPG nebo turboCNG a večer budu opět dělat ramena v rambodílně a na kurtu
Není to o lenosti, ale o rychlosti a stylu života
Říkejte si co chcete, ale petrochemické loby si ještě nějakou chvíli podrží auta na benzín či naftu, protože síla peněz je větší než síla argumentů. A kdo dává do státní kasy více peněz? Nějací ekologové co se přivazují ke stromu, nebo petrochemické závody...
Tak vidíte. Ještě chvíli nemusíte bát, že by se předělávaly čerpací stanice.
Nejsem zarytý ekolog, ani nesouhlasím s Klausem, ale taková je prostě realita.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 26.12.2007 19:07:57 Offline |
mam na tohle podobný názor jako Ondras.
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1