Nejsi přihlášen
Re: VANUCCI ??
Kelly01 psal:Psal jem už do druhé diskuze.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … IT02BL.jpg
Aj Jarken prý do ní jde
Jezdil jsem loni ve Vanucci bundě a jsem s ní spokojen, výborná kůže,dobré chrániče(vyválel jsem se v ní tak vím), ale pokud jde o kombi, tak skutečně jdu za ty prachy do Suomy
no né?No ano!
P.S.V pátek jdu zkoušet
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
www.motomanbrno.cz
Fotky tam jsou ale malé, bude lepší web údajně do konce měsíce...
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Kelly01 psal:Psal jem už do druhé diskuze.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … IT02BL.jpg
hele,pokud se nepletu,tak tuto kombošku má motoman za nějakých 20 a Slugi píše za tu vanucci o 10,takže to je někde jinde
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Abik : je to v katalogu LOUIS 2007 na str.156,157 (www.louis.de)
Kelly: no vidíš,rada nikde a řešíš zas nějaký 4tis. Kuwa kdybych na to teď měl tak neřeším 4tis.a koupim Alpinestaru,nebo Dainessu.za 30,ale teď sem se ptal na kombu za 10200 která se mi docela líbí.
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
![]() |
Spidermila (Člen) 17.01.2007 10:12:43 Offline |
Tak to jsi ty, co jsem te pred casem videl s klukem u Trampa?
Rikal jsem si, ze bych si netroufl s deckem na masinu, kdyz se ani poradne chytit nemuze... Ale evidentne vam to jezdi dobre
Ke kombinezam:
Ja jsem byl diky svoji nekonfekcni postave nucen jit do PSI. Mam to na miru a jsem spokojen. Kdybych si koupil konfekcni kombi, aby mi nebyla kratka, tak by zas na me visela...
Jarken psal:Suomy vychází kolem 15-ti, Koldan se plete...
asi je zase najebaný
nejsu,nemůžu být pořád,nebo jo? já jen vím,že sem tam byl tuším před týdnem (je teď hovno co na prácu,zabíjím čas) a co sem se díval,tak tam měli suomy za 20,ale hádat se nebudu,páč je mi to jendo.já jen,že Slugi se ptá na kombošku kolem deseti hadrů a Kelly mu doporučuje kombo za dejme tomu 15,což je vo třetinu něgde jinde,je sice fakt,že 5 litrů není zas tag moc, na druhů stranu,dyž už bude dávat 15 mohl by dát i 20 za psí,no a dyž už bude dávat 20 za psí, moh by dát 25za nějaků eště lepčí atd.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Slugi nevím teda kde jsi u Louise našel tu "svou" vysněnou kombi, ale aktuálně Louis nabízí pouze tyhle kombinézy :
http://www.louis.de/_10e5369ffb31fef5ea … topic=list
To co jsi napsal shora je možná starší nabídka která už není aktuální, protože nyní v tomto modelu Louis nabízí pouze kalhoty!!(Lederkombihosen) no né?No ano! Viz:
http://www.louis.de/_10e5369ffb31fef5ea … topic=list
Nějak ty odkazy nefachčí, prostě najeď na Louise, vlevo vyber bekleidung - lederbekleidung- lederkombi -alle a fertig!
tož ještě jednou : kombi je v katalogu LOUIS 2007 na str.156,157
Na těch stránkách je cena vyšší,ale když klikneš na obrázek a otevřeš ho tak ti naskočí slevněná cena (ne responsen) za komplet 370e
Ale to neřeším,psal sem to jen Abikovi kde to najde,já řeším cenu 10200,-Kč v Brně !!
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Ať zas nejsem za zlýho..!!!!!!!!!!!!!
Proti Va-cosi nic nemám(Hubík se mi hnusí),vybírám si podle dizajnu kerej se mi u Suomy líbí víc,líbit se mi Padana koupím klidně ji a za rok vyhodím..
A doby kdy bych dal za kombi 30 a více papírů jsou taky pryč(i když jen moje bundy stály každá hrubo přes 10000)..
Teď nejsem ochotnej dát za kombi přes 20 a za boty+rukavic přes 12
Jinak pro šetřílky:
Pustím v 50tce černou bundu Spidi s bílým proužkem.
Ve vel. asi(musel bych se podívat) XL(9) černý rukavice Alpinestars..
A ve vel 44 černý Alpinestars S-MX boty..
Už se mi to hromadí,chci udělat letos novej nákup..
God Save The Queen!
tak teda bundu za 12 tyček bych si nekoupil ani za nic...to už je podle mýho tak akorát o frajeřině a značkách...
si myslím (ovšem moc zkušeností v tom nemám) že dost kvalitní bunda se dá koupit třeba i za 5 v plný palbě....teda aspoň lidi okolo mě tyhle cenový relace nosej a
stejně tak kalhoty atd.....
Petr J. psal:to Hans: tak tomu fakt nerozumíš.....
....
máš recht....
na kvalitě bych ale neškudlil, jen za značku a podobný chujoviny by se mi nechtělo dát ani káču navíc....
Takže panáčci,vemu to vodzadu. Ta červěná ICON se mi líbí,maj k ní ve stejným dizajnu helmu,ale 15 za bundu nedám. Pokud de vo tu VANUCCI,byl sem tam,dvojdílná nepočkala,sem se nasoukal do jednodílné a málem ji koupil (páč sem ji sám nemohl sundat) Byla pohodlná i těsná,tak jak má nová bejt. Dizajn,zpracování i materiál se mi líbil vo moc víc než na fotkách.Takže to vypadá objednat tu dvojdílnou (prej není problém vyměnit vel.pokud zrovna nesedne) a pak už jen čekat na jaro
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Rada zajemcum o Vanucci do budoucna
Zaregistrujte se na jejich strankach jako pravidelny zakaznik a dostanete pravidelne mailem nabidku. Letos mne prisla helloweenska akce kupon s 20% slevou a kupon s 10% slevou.Kdyz vim, ze chci kupovat ohoz nebo blembak, tak to naplanuju na podzim nebo na jaro, to byva taky nejaka akce a zajedu do nejblizzsiho Louise a koupim co potrebuju.Bunda a kalhoty co mam nahore na fotce mne vysly 8.500,-
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12
Takhle to u nás neběží
Nuda-dumání co dělat-nápad-kombi-chci ji hned-chci vybírat z různých velikostí=okamžitý nákup-čistá hlava-nuda-dumání.....
A úspora 2000 za rok čekání se mi zdá trapná,raději udělám směnu navíc nebo nejdu 2xx do hospody a mám to doma..
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Pavel_B12
Takhle to u nás neběží
Nuda-dumání co dělat-nápad-kombi-chci ji hned-chci vybírat z různých velikostí=okamžitý nákup-čistá hlava-nuda-dumání.....
A úspora 2000 za rok čekáníse mi zdá trapná,raději udělám směnu navíc nebo nejdu 2xx do hospody a mám to doma..
Je jasne, ze nebudu sedet v teplacich doma a cekat na podzim. Pokud hadry nemam, jdu a koupim. Pokud mam a chci nove, vyhlednu si je,vyzkousim, pockam na vhodnou dobu a koupim. Tak nejak to bylo mysleno.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Kelly v klidu,v tom stavu v jakým sem ji koupil a za kolik mě to nechává klidným.
Každej nemá na to aby měl v šatníku na každej den jinou kombi ale je to taky vo tom splnit si sen Nemrzí mě že teď nemám na Dainessu nebo Alpinestaru,prostě to pro mě byla nabídka která mi ten sen tak nějak splnila a i když sem se s B12 nerad loučil ...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Stránky: 1