Nejsi přihlášen
Re: Serj Tankian
hans psal:jakže je to nový ftp??? a heslo??
bože... jelito... pohni si špejlí
a HLEDEJ !!!
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:hans psal:jakže je to nový ftp??? a heslo??
bože... jelito... pohni si špejlí
a HLEDEJ !!!
šťastný a veselý...
na a klikni na ten ohromnej nápis uloz to ......... atd. Uloží se jako zip. jen otevřes složku a přetáhneš kam potřebuješ
sthuj tady http://uloz.to/66849/Serj%20Tankian%20- … humb08.rar
Banditatom (Člen) 26.12.2007 12:41:49 Offline |
bobule psal:Doporučuju Něco jako system of down. Nasosal sem celý album a je to fak poslechový.
kua neznáš systemy
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris psal:...na dárek pičo ;)
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/mp3.JPG
...mám na to program, ale tím tě nebudu nasírat, tak si votevři windows media player, kerej tam máš :))
...mam jinou verzi WMP a navíc eště Wokna f angličtině, ale skusim to tam najít...díkes...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...tag to nejde ...nebo to maj Sestry ňák chráněný nebo co ...prostě najdu to vokno, nastavim uložení do slošky Hudba, nastavim formát mp3, dam ok a nic se neděje a v hudbje to nemam
dával sem tam odkaz tak to stáhni od tama
marcoo psal:Filous psal:...tag to nejde ...nebo to maj Sestry ňák chráněný nebo co ...prostě najdu to vokno, nastavim uložení do slošky Hudba, nastavim formát mp3, dam ok a nic se neděje a v hudbje to nemam
...ale já nepotřebuju Serje, toho mam f originále i f mp3, ale mam CD Mydlovary a chci si to přes komp nasypat do přehrávače, ale neumim to z toho origo CD dostat do kompu, chápeš?
Filous psal:marcoo psal:Filous psal:...tag to nejde ...nebo to maj Sestry ňák chráněný nebo co ...prostě najdu to vokno, nastavim uložení do slošky Hudba, nastavim formát mp3, dam ok a nic se neděje a v hudbje to nemam
...ale já nepotřebuju Serje, toho mam f originále i f mp3, ale mam CD Mydlovary a chci si to přes komp nasypat do přehrávače, ale neumim to z toho origo CD dostat do kompu, chápeš?
jo takhle...no tak strč cd do compu otevři složku kde je to cd.většinou cd rom nebo jednotka I. Pak klikni na jednu písnička a označ pak udělaj ctrl A a označíš všechny pak udělej ctrl C a zkopíruješ všechny pak otevři složku kde to chceš potom mít a udělej ctrl V
a pak bys to tam měl mít
Filous psal:...ale já nepotřebuju Serje, toho mam f originále i f mp3, ale mam CD Mydlovary a chci si to přes komp nasypat do přehrávače, ale neumim to z toho origo CD dostat do kompu, chápeš?
Taky si dostal novy sestry? Mas tu dvojedici s DVD a klipama?
Uz ti to cpu na FTP v MP3
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Filous psal:...ale já nepotřebuju Serje, toho mam f originále i f mp3, ale mam CD Mydlovary a chci si to přes komp nasypat do přehrávače, ale neumim to z toho origo CD dostat do kompu, chápeš?
...jo, s tym dýfkem...a díky
mr.BSE psal:Filous psal:...ale já nepotřebuju Serje, toho mam f originále i f mp3, ale mam CD Mydlovary a chci si to přes komp nasypat do přehrávače, ale neumim to z toho origo CD dostat do kompu, chápeš?
Koukam, že celkem oblíbený dárek
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1