Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 18.12.2007 16:03:10 Offline |
Na tři válce
Nazdar kuci mám malý problém. teda velký problém. Motka mi v poslední době začala chytat na 3 válce. zkoušel jsem přehodit svíčky, zkontroloval jsem kabely, fajfky i kontakty a vše se zdá ok ( karbece po seřízení) I když jsem ty svíčky popřeházel furt nechytal jeden válec (ani po zahřátí). Potřeboval bych vědět hodnoty ( V a A) v cívce protože při vytažené svíčce svíčka pálila pomoc plosím
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: Na tři válce
me taky odesla svicka z blbyho benzinu a pri vytazeni se jevila ze haze jiskru.
tak mi tam dali novou a poradne projeli,aby se chytla,jinac by se zas utopila.
poradne projeli znamena pod vyssima otackama az me ji bylo lito kdyz s tim mechanik odjizdel,ale vratil se jeli vsechny 4
...sam mezi jebkarema...
Progear 650 (Člen) 18.12.2007 16:51:20 Offline |
Loser psal:to neres ... ja jezdim na 3 valce uz dve sezony
se nedivim.. tobe by stacil i pulmotor....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 18.12.2007 17:16:09 Offline |
ono už to dělalo přes sezonu.Ten válec na chvíli zhasl a stačilo jen lehce zvýšit otáčky a motor zase šel. Nebobo když jsem brzdil motorem tak zhasl podřadil jsem nebo zase přidal plyn a naskočil. Naposled to dělalo jenom když byl studený motor po krátké jízdě zase šel. No a teď? Teď ?už nic!!! ani za zlatý prase
Banditatom (Člen) 18.12.2007 19:24:25 Offline |
ydom psal:zkus skouknout kablíky do rozdělovače, je tam nasouvací a jestliže je trochu uvolněnej, může ti to takhle kravnout. U mě to byl zásek na 2 hodiny 50km před Mnichovem...docela stres..
jakej rozdelovač? dvě cívky!!!čtyři kabely!!! a kabely jsou vlepené do vývodu s cívky (aspoň origo) nějak to nechapala
Banditatom psal:ydom psal:zkus skouknout kablíky do rozdělovače, je tam nasouvací a jestliže je trochu uvolněnej, může ti to takhle kravnout. U mě to byl zásek na 2 hodiny 50km před Mnichovem...docela stres..
jakej rozdelovač? dvě cívky!!!čtyři kabely!!! a kabely jsou vlepené do vývodu s cívky (aspoň origo) nějak to nechapala
pocky a nerikal tady nekdo nedavno ze se da koupit kabel a ten si nastrihal a vymenil ale tedka nevim jestl ito teda bylo u bandita nebo gsxr1100
Banditatom (Člen) 18.12.2007 19:36:51 Offline |
Billy psal:Banditatom psal:ydom psal:zkus skouknout kablíky do rozdělovače, je tam nasouvací a jestliže je trochu uvolněnej, může ti to takhle kravnout. U mě to byl zásek na 2 hodiny 50km před Mnichovem...docela stres..
pocky a nerikal tady nekdo nedavno ze se da koupit kabel a ten si nastrihal a vymenil ale tedka nevim jestl ito teda bylo u bandita nebo gsxr1100
jojojo psál kablík u bandasky sice vyměnit jde ale musíš "vyškubnout!!!" Ten starej který má ty plastový nesmysle
To Banditatom,,mě to dělalo mezi fajfkou a kabelem,vyšroubuj kabel z fajfky,kablík skrať tak vo půl cenťáku malinko foukni silikonovým volejem našroubuj zpátky,ještě jsem stáhnul gumovou ochrannou čepičku páskou umělou na kable a třetí sezonu vo tom nevím.Zdenek.
K.a.s.y.m. (Člen) 19.12.2007 07:14:42 Offline |
Banditatom psal:ydom psal:zkus skouknout kablíky do rozdělovače, je tam nasouvací a jestliže je trochu uvolněnej, může ti to takhle kravnout. U mě to byl zásek na 2 hodiny 50km před Mnichovem...docela stres..
asi zřejmě myslí spínač zapalování co se nachází pod levým víčkem motoru.JInak je to čidlo co vysílá pulzi do zapalování aby vědělo kdy vytvořit jiskru.
tak asi tak.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 19.12.2007 12:49:44 Offline |
Zdenek psal:To Banditatom,,mě to dělalo mezi fajfkou a kabelem,vyšroubuj kabel z fajfky,kablík skrať tak vo půl cenťáku malinko foukni silikonovým volejem našroubuj zpátky,ještě jsem stáhnul gumovou ochrannou čepičku páskou umělou na kable a třetí sezonu vo tom nevím.Zdenek.
Jo jo vyskouším to , ale mám podezření že mám nejspíše špatnou cívku. podařilo se mi sehnat starší obě za 500 z dva roky staré motorky co vy na to? Včetně kabelu a fajfky
Nevim to urcite, ale podle schematu se domnivam, ze bandit ma spolecnou jednu inducku pro dve svicky. To by potom znamenalo, ze palej obe svicky na jedny inducce najednou.
Takze vlastne, kdyz jedna svicka zapaluje smes ve valci, tak ta druha svicka hodi jiskru jen tak naprazno, potom se samozrejme prohodej...
tak bych zkusil prohodit ty kable ke svickam co maj spolecnou inducku...
ted de o to jak ty kable jsou dlouhy...
a mozna jenom kecam
Banditatom (Člen) 19.12.2007 13:44:28 Offline |
Salam psal:Nevim to urcite, ale podle schematu se domnivam, ze bandit ma spolecnou jednu inducku pro dve svicky. To by potom znamenalo, ze palej obe svicky na jedny inducce najednou.
Takze vlastne, kdyz jedna svicka zapaluje smes ve valci, tak ta druha svicka hodi jiskru jen tak naprazno, potom se samozrejme prohodej...
tak bych zkusil prohodit ty kable ke svickam co maj spolecnou inducku...
ted de o to jak ty kable jsou dlouhy...
a mozna jenom kecam
no pravdu máš vždy palí dva válce na ráz na jednu cívku ( jedna pleskne do výfuku"naprázdno") Taky je to dobrý nápad a taky ho vyzkouším
Banditatom (Člen) 19.12.2007 14:08:40 Offline |
kuci poraďte jak s těma cívkama? Já bych pro ně musel zítra zajet!!! Já myslím že to až tak moc peněz není a jelikož už mám dvanáct let starou bandasku a cívky jsou origoš tak to zas tak špatná investice zřejmě nebude
Banditatom psal:Zdenek psal:To Banditatom,,mě to dělalo mezi fajfkou a kabelem,vyšroubuj kabel z fajfky,kablík skrať tak vo půl cenťáku malinko foukni silikonovým volejem našroubuj zpátky,ještě jsem stáhnul gumovou ochrannou čepičku páskou umělou na kable a třetí sezonu vo tom nevím.Zdenek.
Jo jo vyskouším to , ale mám podezření že mám nejspíše špatnou cívku. podařilo se mi sehnat starší obě za 500 z dva roky staré motorky co vy na to? Včetně kabelu a fajfky
no kdyz by byla spatna ta civka, tak by nepalily oba valce ne? vzdyt jsme o tom mluvily
a myslim ze civka ma dve moznosti jak funguje-bud fakci na 100% nebo je totalne KO, nic mezi tim neni..
opravte me jestli kecam
Banditatom (Člen) 19.12.2007 14:26:14 Offline |
Salam psal:banditatom: a co takhle prohodit civky??
pravá za levá a levá za prava?
Banditatom (Člen) 19.12.2007 14:35:15 Offline |
Salam psal:Banditatom psal:Salam psal:banditatom: a co takhle prohodit civky??
pravá za levá a levá za prava?
mam na mysli uplne prohodit i kable od elektronickyho spinace
no zkratka vyndat z motky uplne obe inducky a prohodit
jako z jinný motky
Banditatom psal:Salam psal:Banditatom psal:
pravá za levá a levá za prava?mam na mysli uplne prohodit i kable od elektronickyho spinace
no zkratka vyndat z motky uplne obe inducky a prohoditjako z jinný motky
ne z ty jedny, snad ty obe inducky sou obe stejny?
Banditatom (Člen) 19.12.2007 18:28:24 Offline |
Salam psal:vlastne to muzes zkusit i z jiny jestli mas tu moznost je to snad jedno...
a jeste si nerek jestli ti to tu svicku neuchcava nebo naopak
to jsem nezkoumal ,ale zítra zajedu pro ty nový hned je tam napasuju a pak napíšu. Uchcávat by se neměla ty svíčky maji za sebou 3600km co jsem letos najel jsou seřízene podtlaky i karburátory. On to v sezoně nedělal jenom jeden válec!!! On to dělal i ten druhý co je s ním na te cívce. Jenže vždycky nepravidelně někdy tak někdy tak
Banditatom (Člen) 21.12.2007 18:44:55 Offline |
Salam psal:tak jak si dopad??
Cívky mám nový (teda s dva roky starý motorky) I s origo gablama a cívkama jenže jsem shořel na vybité baterce takže přes noc nabít a zítra se uvidí drž palec čeče.
Banditatom (Člen) 22.12.2007 11:27:25 Offline |
kuva kuci radost jak cip příjdu k motce zapojím nový cívky baterku nádrž a minuta pravdy otočím startérem a motor běží krásně na všechy čtyři jen si tak brumlá paráda asi jsem si ucák do trenek. kuva jdu na panáka
Banditatom (Člen) 22.12.2007 11:44:41 Offline |
Salam psal:tak to gratuluju
kuju
Banditatom (Člen) 22.12.2007 11:49:05 Offline |
osiris psal:...krásnej závěr
mám rád happy end
Stránky: 1