Nejsi přihlášen
Re: Ježíšek přijel na dvou kolech
Palino psal:Oči svítily jak lampy, lapalo se po dechu a startovalo v obýváku
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … o/moto.jpg
pjeknákakže hovno páč nic nefidím
Jebat motorky :-)
Palino psal:SLUGI psal:...
No taky tam vidím kulové a nevím proč
ftp.silver.amnet pro příště
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 25.12.2007 15:40:19 Offline |
krásný ježišek
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
XJelen psal:osiris psal:...protožes to měl na max zmenšil jsem to
...né, musíš rozlišovat velký a malý písmenaměl to na starým ftp, dovolil jsem si tě zastoupit ó hlavní modernizátore a přesunout na nový.
Dik paroháči
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
...k nám přijel na štyrech a kucí měli taky radost...ale tatínek asi vječí ...dneska votpoledne sem si dal celej kruhák dveřma napřet a pag že nasolená voslizlá silnice je nahovno, depag, mňenim názor
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...k nám přijel na štyrech a kucí měli taky radost...ale tatínek asi vječí ...dneska votpoledne sem si dal celej kruhák dveřma napřet a pag že nasolená voslizlá silnice je nahovno, depag, mňenim názor
by ně zajímalo kolikrát si nechal svézt kluky a kolik dostaly lepáků jak to jezděj
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Filous psal:...k nám přijel na štyrech a kucí měli taky radost...ale tatínek asi vječí ...dneska votpoledne sem si dal celej kruhák dveřma napřet a pag že nasolená voslizlá silnice je nahovno, depag, mňenim názor
by ně zajímalo kolikrát si nechal svézt kluky a kolik dostaly lepáků jak to jezděj
...jezdili asik hodinu, pag uš jim prej byla zima...no a pag hoťku a půl taťka ...a lepácí nebyli, voni sou šikouný a uměj
K.a.s.y.m. (Člen) 27.12.2007 12:18:24 Offline |
Fildo pěkný aby sloužila taky tak jak vypadá
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Fildo pěkný aby sloužila taky tak jak vypadá
...zatim sem řešil enem jeden trabl...stofku hřebik v zadní gumě...ale pomocí knotu a šídla vyřešeno za pjet minut ...uvidíme co to vydrží...s kucíma by to myslim vydrželo dost, bo nežerou a nic nevážej, ale já se musim trochu krotit, bo se zatim bójim abych to při ňákym vječim poletu nezlomil, přeci jen je to spíš pro nenáročný uživatele, žádnej sportovní werkzeuge...ale co sem šel zatim párkrát vzduchem, tag dopady jag do peřin, žádný dorazy, pohoda...jag řikam, čas ukáže
K.a.s.y.m. (Člen) 28.12.2007 18:34:52 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Fildo pěkný aby sloužila taky tak jak vypadá
...zatim sem řešil enem jeden trabl...stofku hřebik v zadní gumě...ale pomocí knotu a šídla vyřešeno za pjet minut ...uvidíme co to vydrží...s kucíma by to myslim vydrželo dost, bo nežerou a nic nevážej, ale já se musim trochu krotit, bo se zatim bójim abych to při ňákym vječim poletu nezlomil, přeci jen je to spíš pro nenáročný uživatele, žádnej sportovní werkzeuge...ale co sem šel zatim párkrát vzduchem, tag dopady jag do peřin, žádný dorazy, pohoda...jag řikam, čas ukáže
tag ať slouží
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1