Nejsi přihlášen
Re: windous
Jestli zálohuješ system, tak si nahraj zálohu před aktualizací. Až ti to hodí že jsou připravený aktualizace, dej tu variantu kde si můžeš vybrat a tu dementní odškrtni že jí nechceš. ve vokýnku pak zaškrtni již neupozorňovat (na nevybrané aktualizace) a máš zas na chvilku pokoj
Lihy psal:Jestli zálohuješ system, tak si nahraj zálohu před aktualizací. Až ti to hodí že jsou připravený aktualizace, dej tu variantu kde si můžeš vybrat a tu dementní odškrtni že jí nechceš. ve vokýnku pak zaškrtni již neupozorňovat (na nevybrané aktualizace) a máš zas na chvilku pokoj
tak tak, obnova systému a neaktualizovat
Strýcfajtr !!!
Baltazar psal:Mladej inteligent zapnul aktializace a zase to furt hlásí že jsme ilegální, neví někdo co s tím?
jo a nerozumim tomu za mák
........................................Legalizovat Win XP vyskoušeno funguje
« kdy: Říjen 10, 2006, 12:05:26 am »
Odpověď s citacíCitace
Někde jsem tu četl že někomu vadí ty bláznivý hvězdičky co furt hlásí že jste se stali obětí padělání softwaru tady je návod jak stím prič ( pak fungují i aktualizace mediaplayr atd.
START SPUSTIT DO ŘÁDKU NAPIŠ regedit
V registru najdi větev HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWSNT\CURRENT VERSION\WPAEvents
Přepni na druhou stranu poklikej na OOBETimer a změň v této tabulce alespoň jedno číslo např. D5 na D4 zmačkni OK a tím se ti deaktivují Windows
START SPUSTIT DO ŘÁDKU NAPIŠ %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a ( pozor mezi exe a /a je mezera )
Klikni na ANO CHCI AKTIVOVAT SYSTEM WINDOWS TELEFONICKY S PRACOVNÍKEM SLUŽEB PRO ZÁKAZNÍKY a dej další
Klikni na položku změnit kód product key
zadej klíč JG28K-H9Q7X-BH6W4-3PDCQ-6XBFJ a klikni na aktivovat
A JE TO SNAD JE TO SROZUMITELNÝ PRO VŠECHNY :lol:
KDYBY NĚCO TAK MI NAPIŠTE kdyby někdo nevedel jak nato poradim na icq 208-405-057
luktomas psal:osiris psal:...na změnu je jednodušší použít program keyfinger, případně key update tool
Tak ten neznám ale timhle to zlegalizujes a jeto vse ok takze jako bysis je koupil
...to co popisuješ za tebe udělaj ty programy všechno sami, jen do nich napíšeš zmiňovanej kód (kterej teda bohužel na některý novější verze nefunguje)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
pučmeloun400 (Člen) 27.12.2007 11:58:16 Offline |
Socky a co si koupit legální!!!!!!!!!!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 27.12.2007 12:16:28 Offline |
zatím to funguje tak jsem zvědavý jak dlouho
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris psal:luktomas psal:osiris psal:...na změnu je jednodušší použít program keyfinger, případně key update tool
Tak ten neznám ale timhle to zlegalizujes a jeto vse ok takze jako bysis je koupil
...to co popisuješ za tebe udělaj ty programy všechno sami, jen do nich napíšeš zmiňovanej kód (kterej teda bohužel na některý novější verze nefunguje)
Aha tak toje dobrý, kdeho stáhnu ten programek mužeš sem dát odkaz nebo my ho poslat na mail?Já tenhle kód používám na XP profesionál a běháto několika lidem. jaký novější verze máš namysli?
Progear 650 (Člen) 27.12.2007 13:29:31 Offline |
sem si Te pridal do icq.. dame rec az tam budes, nejde mi akorat jedna malickost...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 27.12.2007 19:00:22 Offline |
uz sem to zmaknul... a pohoda....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:...voni vás zavřou, takle vojebávat chudáka Billa
Omyl, Bill ojebává nás... A ještě si za to nechává platit. VIděl si film Vyšší princip?
Z hlediska vyššího principu mravního, zločin na tyranu není zločinem.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Filous psal:...voni vás zavřou, takle vojebávat chudáka Billa
Omyl, Bill ojebává nás... A ještě si za to nechává platit. VIděl si film Vyšší princip?
Z hlediska vyššího principu mravního, zločin na tyranu není zločinem.
Snad neni rec wo me ?
Billy psal:Ondráš psal:Filous psal:...voni vás zavřou, takle vojebávat chudáka Billa
Z hlediska vyššího principu mravního, zločin na tyranu není zločinem.Snad neni rec wo me ?
Snad nejsi Bill Gates, ne?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1