Nejsi přihlášen
Re: Výprodej u Louise
CO vím, tak ta jejich vyprodejova akce už skončila...
segra tam byla minuly tydeň
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Kam kdo jezdíte k Louisovi?
Dneska přijeli kamoši od Louise ve Vídni s tím, že tam nic pořádně nemají z novího katalogu a když jo, tak za ceny za který se to nevyplatí vzít...
Konkrétně šlo o blinkry, bundy, stan, zrcátka a pro mě pružiny do přední vidle...
jura psal:Mno nejjednodussi je to pres net,ale v obchode jsou ceny jine,navic v Rakousku je jine dph jako v nemecku.Ted je jeste dost brzo.
Já teda nevím jaké tam mají DPH, ale mám pocit, že když je to pro tebe ve vlastní zemi výhodnější, tak si můžeš vybrat kde zaplatíš DPH, ne?
Nemci maji 16%,rakusaci19%,kdyz ti to posilaji netem,tak abys to nemel tak drahe,tak ti pocitaji nemecke dph.V me rodne zemi,neco kupovat stoji za houby,jeste tak po netu,v kamennem obchode te zderou z pate kuze
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Tak včera jsem byl u Louise ve Regensburgu a mooc good. Nechal jsem tam asi 12000,- protože když člověk kouká na ty ceny tam tak se neudrží.Jak říkal ThomasNJ že už slevy nejsou tak je to blbost, mají tam to ho ještě dost. Koupil jsem kaťata vanucci za 159,- a byly asi ze 240,-, taky budndu, tankvak, tankpad,griffy, záváží, kuklu, krém na kůži, zámek....A cítil jsem se tam šťasnej A obsluha super!!!
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
Co jsem projel vobchody u nás, tak si myslím , že se vyplatí si tam zajet. Já sháním kombinézu, kuklu a boty no a jak se tak znám , tak když bude ještě něco co by se mi mohlo hodit a bude to za slušnej peníz, tak do toho půjdu. Myslím , že u Louise v Německu je toho víc v nabídce a kdyby náhodou , tak jsou tam hned tři obchody poměrně blízko sebe .... Takže , kdyby měl někdo zájem, tak dejte vědět ...Pro mě čím dřív, tím líp...
Stránky: 1