Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Leštění

Fany (Člen)
10.01.2007 19:37:08

Leštění

Zdravím všechny,
kluci neleštili jste někdo ventilové víko?teď to mám sundané a rozhoduju sa nad tím.Je to přece jen daleko větší piplačka než kola, nebo víka.Má někdo zkušenost jak na to?Respektive na to jemné žebrování, nějaká finta...helpdík

Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
Filous (Člen)
10.01.2007 20:24:46

Re: Leštění

...stejně jako fšechno jiný...votstraňovačem starejch nátěrů a plastovou špachtličkou sundat barvu, pag vrtačkou na "americe" takovou tu vostrou tkaninu a růčo jemnej šmirgl a ve finále filcák a pastu...a fertig...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Fany (Člen)
10.01.2007 20:58:23

"americe" ? to neznám.Já všecko ručně,jen šmirglama. Jak to přesně vypadá?A co to stojí?Dík

Filous (Člen)
10.01.2007 21:12:56

Fany psal:

"americe" ? to neznám.Já všecko ručně,jen šmirglama. Jak to přesně vypadá?A co to stojí?Dík

...amerika??? ...taková pussyvina, co se upne do vrtačky a jakoby na sucháč se na to lepjej různý brusný materijály

Filous (Člen)
10.01.2007 21:18:14

...a vypadá to jako takovej talířek s dříkem a dělaj se různý velikosti...a co to stojí nevim, bo v lakovně jedný velký nejmenovaný firmy se toho fšude válí habakuk surprised

Lihy (Člen)
10.01.2007 21:36:59

Další pomatenecsmile1 nelešti nebo se z toho zblázníš (pokud už cvok nejsi jako Koldanbigsmile)
Když už tak to víko stříkni barvou, ta se líp udržuje. Jakmile vjedeš do horkem rozměklýho asfaltu tak ti toho fůra skončí právě na víku, popřípadě se to připeče v prohlubních kde sou fajfky vod svíček. Když leštit, tak dekly na stranách.

Koldan (Člen)
10.01.2007 21:47:44

Lihy psal:

Další pomatenecsmile1 nelešti nebo se z toho zblázníš (pokud už cvok nejsi jako Koldanbigsmile)

...

ti lísknu woefuckbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous (Člen)
10.01.2007 21:51:53

...Lihy nebuť hysterickej bigsmile ...ale uznávam, že máš praudu...

Datel (Člen)
10.01.2007 21:53:20

Lihy psal:

Když leštit, tak dekly na stranách.

No já se zpočátku pro to nadchnul, ale potom, když jsem viděl, jak je to furt něčím zaliskané, tak jsem to raději rozmlátil

Borák (Člen)
10.01.2007 21:54:10

a že zrofna dva nejvjetší leštiči ...pomynuli madvídka ...tě vod toho zrazujou surprisedidontknowbigsmilegood

...nikdo nevojebe Ježíše...
PALOUS (Člen)
10.01.2007 21:55:58

Taky budu leštitgoodzatím mám ještě ruku f kapsebigsmileale Koldan je můj představený a muším poslouchatsmile2bigsmile

Jebat motorky :-)
Datel (Člen)
10.01.2007 21:59:19

Borák psal:

a že zrofna dva nejvjetší leštiči ...pomynuli madvídka ...tě vod toho zrazujou surprisedidontknowbigsmilegood

Bo nejsem blbej. Jsem ženatej..............mám zkušenosti! bigsmile

inkvizitorr (Administrator)
10.01.2007 22:13:10

palous: ty ses dal k pakistáncůmsurprisedsurprisedsurprised alláh akbááár s námi bigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Lihy (Člen)
10.01.2007 22:14:55

Borák psal:

zkušenosthelpsmile1

Jinak leštim už jen před srazem a to jen pokud nemá na 100% pršetbigsmile

Borák (Člen)
10.01.2007 22:15:56

s to blbje pochopil Inkviz
by leštil ale nemůže si na žádnou fspomenout bigsmile

...nikdo nevojebe Ježíše...
PALOUS (Člen)
10.01.2007 22:22:02

Druide
Asi budu musetsmile2maj tam víc sluníčkabigsmilea prej to tam ňák rychlejc fšechno rostebigsmile

Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator)
10.01.2007 22:23:06

borák: jo tááááák bigsmilebigsmilebigsmilesurprised

doba je temná...
Vostrý Ondřej (Člen)
11.01.2007 20:12:42

a ten posranej komaxit nebo co to je za sajrajt na stupačkách se dá taky odstranit odstranovačem starých nátěrů???Nebo je to na hovno a je to lepší rovnout vybrousit??I když ty posraný spáry co jsou po stranách asi vyrousit budu muset.

Filous (Člen)
11.01.2007 20:54:35

Vostrý Ondřej psal:

a ten posranej komaxit nebo co to je za sajrajt na stupačkách se dá taky odstranit odstranovačem starých nátěrů???Nebo je to na hovno a je to lepší rovnout vybrousit??I když ty posraný spáry co jsou po stranách asi vyrousit budu muset.

...komaksit??? ...na stupačkách??? idontknow ...origo je na držákách stupaček jen barva a lak surprised

Koldan (Člen)
12.01.2007 08:49:17

stupačky,kyvka,kluzáky to vše šlo krásně tou emerikou, jag píše Filous, brusná textilie je na to to nej co může býtgood

tomasNJ (Člen)
12.01.2007 13:33:42

pojede to rychleji dyž tam bude něco leštěneho?help
esli jo tak, vyleštim aji tu plastovou nadrž...
fakt moc mě to zajímá, pomoztehelp

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
SLUGI (Člen)
12.01.2007 13:56:20

Woe Tomáš  když to všecko vyleštíš nebo nachromuješ budeš házet prasátka,na vokruhu budeš oslňovat soupeře a budeš f pohodě   goodsmile1

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Mour (Člen)
12.01.2007 14:00:48

Tome: To si pis, že to pojede rychleji ....lak má totiž dost husto hustou drsnost ... a jak to vyleští tak ten vzduch jenom fičí good

tomasNJ (Člen)
12.01.2007 15:26:51

tak teda potřebuju připravek, co mi vylešti nadrž tak, aby vypadala jak chromový nárazník od inkvize opět helphelp

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
SLUGI (Člen)
12.01.2007 15:28:13

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Fany (Člen)
12.01.2007 18:30:23

Čuměli na mě jak na blba, když jsem chtěl brusnou textilii...Je nějaká prodejna ve ZL, nebo UH?Díkgood

Palino (Člen)
12.01.2007 18:52:12

Fany psal:

Čuměli na mě jak na blba, když jsem chtěl brusnou textilii...Je nějaká prodejna ve ZL, nebo UH?Díkgood

V UH je prodejna v ulici Na baště, mam dojem, že se jmenuje Hartman, prodávají vše kolem broušení a leštění. Je to za Mariánským náměstím.good

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Koldan (Člen)
15.01.2007 08:47:59

předstaf si koberec s umělým vláknem, na kerý se ti vyleje med nebo lepidlo a zatuhne to,no tag taghle nějak vypadá ta brusná textilie, ale bacha woe,oni maj různou drsnost a pokud vezmeš drsnou moc,tag ti to bude i brůsit a to je špatně,já třeba tou hrubší krásně rozbrousil ty spoje co byli na řadičce a brzdě,takže to vypadá úplně jinak,prostě hladká plocha,ale na samotné leštění a sundávání povrchů jsem používal tu jemnější. možná bych zkusil uřezat i ten koberec a hodit to na tu ameriku,třeba to bude stejný
no a tady to máš:

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Koldan/tex.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Koldan/tex1.jpg

a nezbytná pomůcka leštičebigsmile

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Koldan/tex2.jpg

KOVAL (Člen)
15.01.2007 21:37:37

Koldan: pussyčo tomu na posledním vobrázku řikáme Volotrk...
Že víš proč...

Fany (Člen)
16.01.2007 21:48:20

Všem děkuju.good

SLUGI (Člen)
18.01.2007 09:25:02

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/SLUGI/chrom.jpg

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
mr.BSE (Člen)
18.01.2007 09:29:58

KOVAL psal:

Koldan: pussyčo tomu na posledním vobrázku řikáme Volotrk...
Že víš proč...

ze by to vola trklo?surprised

Second Class Citizen
1130 Café Racer

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS