Nejsi přihlášen
Tak vivat šmejdi:-)))
Jelikož se bude někteří pomalu rozprchávat po různejch žranicích a chlastačkáchtak sem vám chtěl do novýho roku popřát mnoho zupe km a na zdraví jebumám vás rát aj s jebkou blbečcia jesi teda možu tak Bandit pičóóóóó
Jebat motorky :-)
Martin B12 (Člen) 31.12.2007 20:18:49 Offline |
Re: Tak vivat šmejdi:-)))
tak at nám to jezdííí....
street triple picco
Bandit-Kralik (Člen) 31.12.2007 20:28:12 Offline |
happy new year....bandit
Vse dobre v novem roce,hodne km,a stastnych navratu domu.
http://www.sevenoaksart.co.uk/images/2008toiletroll.gif
...che palle !!!
inkvizitorr (Administrator) 02.01.2008 09:29:57 Offline |
Filous psal:...se klepu eště dneska a esi je pravda že jag na novej rok, tag po celej rok, tag teda potěš satan ...tag ať se daří
prosimtě co ste prováděli??? ty děláš jag dybys měl barvu snad i v nose a uších....???
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:...se klepu eště dneska a esi je pravda že jag na novej rok, tag po celej rok, tag teda potěš satan ...tag ať se daří
prosimtě co ste prováděli??? ty děláš jag dybys měl barvu snad i v nose a uších....???
...no ty vole!!! ...to zas byl večírek ...Houska byl barevnej eště prvního večír ...a já zales ráno do pelechu i s vorandžovou hlavou a pani mě štandopéde ekspedovala do koupelny ...jo a mam i sebe tvoji dijodovou voptiku, tagže ti jí při nejblišší příležitosti vrátim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 02.01.2008 10:49:42 Offline |
Filous psal:...no ty vole!!! ...to zas byl večírek ...Houska byl barevnej eště prvního večír ...a já zales ráno do pelechu i s vorandžovou hlavou a pani mě štandopéde ekspedovala do koupelny ...jo a mam i sebe tvoji dijodovou voptiku, tagže ti jí při nejblišší příležitosti vrátim
já musel taky do koupelny eště než sem vles do pelechu a až druhej den veřír sem zjistil, kde všude sem to nesmyl vogo tagže budeš dělat teď v benátkách machra s americkou voptikou jo???
doba je temná...
Stránky: 1