Nejsi přihlášen
Na OSIHO (komaxit, chrom)
prý existuje komaxit podobný barvě chromu.Nechce se mi tomu moc věřit.Tvrdí mi to jeden známý a dokonce si dal tu práci a sehnal čísla.je to možý? U komaxitu se mi to moc nezdá.Tady jsou iniciály Komaxit E 2310 v odstínu S906 nebo S908.
Editoval osiris (27.12.2007 18:40:23)
Re: Na OSIHO (komaxit, chrom)
marcoo psal:prý existuje komaxit podobný barvě chromu.Nechce se mi tomu moc věřit.Tvrdí mi to jeden známý a dokonce si dal tu práci a sehnal čísla.je to možý? U komaxitu se mi to moc nezdá.Tady jsou iniciály Komaxit E 2310 v odstínu S906 nebo S908.
To je zajimavy, ja vzdycky myslel, ze to je takova hruba matna barva...
Fulltank psal:marcoo psal:prý existuje komaxit podobný barvě chromu.Nechce se mi tomu moc věřit.Tvrdí mi to jeden známý a dokonce si dal tu práci a sehnal čísla.je to možý? U komaxitu se mi to moc nezdá.Tady jsou iniciály Komaxit E 2310 v odstínu S906 nebo S908.
To je zajimavy, ja vzdycky myslel, ze to je takova hruba matna barva...
Aha no tak sem se spletl www.okcolor.cz/cz/praskove-barvy/vzorkovnice-ral-a-ncs/
Banditatom (Člen) 27.12.2007 15:22:43 Offline |
něco takovýho existuje měl jsem to na rámu na 350 jawce. Ale nedoporučuju kýžený efekt se nedostavil . Jenom jsem prom... více peněz. Hezčí je tzv. stříbrná perleť tu mám na kolečkách na autíčku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
marcoo psal:prý existuje komaxit podobný barvě chromu.Nechce se mi tomu moc věřit.Tvrdí mi to jeden známý a dokonce si dal tu práci a sehnal čísla.je to možý? U komaxitu se mi to moc nezdá.Tady jsou iniciály Komaxit E 2310 v odstínu S906 nebo S908.
...piš do techniky srozumitelný nadpisy
...všechny imitace chromu stojej za hovno, jediná ok co znám je americká alsa (drahá, speciální aplikace = málokdo to dělá)
...komaxit má cca o 15 - 20% lesku míň než akryl, přičemž ten má cca 96%
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:marcoo psal:prý existuje komaxit podobný barvě chromu.Nechce se mi tomu moc věřit.Tvrdí mi to jeden známý a dokonce si dal tu práci a sehnal čísla.je to možý? U komaxitu se mi to moc nezdá.Tady jsou iniciály Komaxit E 2310 v odstínu S906 nebo S908.
...piš do techniky srozumitelný nadpisy
...všechny imitace chromu stojej za hovno, jediná ok co znám je americká alsa (drahá, speciální aplikace = málokdo to dělá)
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … omimit.jpg
...komaxit má cca o 15 - 20% lesku míň než akryl, přičemž ten má cca 96%
Takže žádnej komaxit v barvě chromu? ne že bych to potřeboval ale dohadujem se. Jinak ta alsa ...není to co maj na milenium colors? Drahý jak prase,a ještě na to musíš mít nějakej extra aplikační přístroj
komaxit v barvě chromu existuje.
teda jako když sem to nechal lakovat,tak jako spodní vrstvu pod další průhlednej komaxit aby to zvýraznilo hloubku tý vrchní vrstvy.
respektive-jmenuje se to jakože imitace chromu ale výslednej efekt je něco jako vyleštěněj hliník tak jako né uplně na 100%..
ale jako ujde to..
Banditatom (Člen) 27.12.2007 19:34:10 Offline |
Ten, jako že "chrom v prášku" moc lesklej fakt není a svou barvou připomíná spíše hliník než chrom. Musí se lakovat jak tu někdo psal, že to prej pak vypadá lépe." i prd velebnosti". Ten lak je tam kvůli toho že i když se to vypálí tak se to maže (jako uhel) a musí se to lakovat. Já osobně bych do toho už po druhý nešel.
Banditatom (Člen) 27.12.2007 19:44:59 Offline |
osiris psal:...no tak to je ta klasika co znám, jak stříbřenka
co myslíš
Banditatom (Člen) 27.12.2007 19:57:05 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:osiris psal:...no tak to je ta klasika co znám, jak stříbřenka
co myslíš
...no že stojí taky za hovno, že je to jak stříbřenka na kamna
něco v tom smyslu stojí to za a moc peněz. Kámoš lakyrník mi kdysi opravoval jednu součástku která byla origo v chromu oloupal se zmetek. Když mi to dones padl jsem na prdel. od chromu skoro k nerozeznání. tehdá mě to stálo , ale když jsem se ho pak ptal kolik to výjde jako oficiálně. No prej bych se kuva nedoplatil
Tak teď sem, jak Alenka v říši divů..... Sundal jsem kyvku a chtěl ji dát opískovat a nechat na ni kydnout stříbrnej komaxit, ale po tom co tu píšete teda nevim...co by jste doporučovali??
Lepší chodit do školy, než pracovat na poli.
Shaft psal:Tak teď sem, jak Alenka v říši divů..... Sundal jsem kyvku a chtěl ji dát opískovat a nechat na ni kydnout stříbrnej komaxit, ale po tom co tu píšete teda nevim...co by jste doporučovali??
... leštit, leštit, leštit ...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
...na kola je komaxit blbost, silná vrstva která se ráda odštípne (jak na rantlu ráfku, tak na jakýmkoliv styčným tlakově namáhaným budu) a pak loupe vlivem vlhkosti dál s dál
...vycházím ze zkušenosti s auťáckejma diskama, měl jsem několikrát tu čest (zaplať pánbůh né na svým), majitelé z toho ronili slzy
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
marcoo psal:leštit leštit leštit.Co když chceš třeba kolo celý vyleštěný? třeba já tam mám na loukotích porézní strukturu a myslim že nejen já.Tak to těžko vyleští.
taky si maslim, že to půjde dost těžko....chtěl bych ten komaxit, ale trochu mě děsí,že budu muset vyrazit ložiska(budu se modlit,abych je nesku....)
Lepší chodit do školy, než pracovat na poli.
Banditatom (Člen) 02.01.2008 13:49:11 Offline |
Shaft psal:marcoo psal:leštit leštit leštit.Co když chceš třeba kolo celý vyleštěný? třeba já tam mám na loukotích porézní strukturu a myslim že nejen já.Tak to těžko vyleští.
taky si maslim, že to půjde dost těžko....chtěl bych ten komaxit, ale trochu mě děsí,že budu muset vyrazit ložiska(budu se modlit,abych je nesku....)
jestli to chceš mít fakt hezký a nechce se ti to leštit zkus pouvažovat nad lakovnou. Není to sice ta nejlevnější varianta ale myslím si že výsledek bude stát za to. No jestli toužíš po komaxitu tak zkus stříbrnou perleť je fakt pěkná
Stránky: 1