Nejsi přihlášen
Digitální televize
Zdar bando, předem se omlouvám za nemoto téma ale zas tak mimo to taky neni. Jde mi o to jak dostat do baráku digitální televizi abych moch v bedně koukat na mašiny
Prostě situace je následující, máme na baráku klasiku anténu (ČT 1+2, NOVA, PRIMA) a klasickej saťák (EUROSPORT, RTL, MTV...) a potřeboval bych poradit jak je to s tou digitální televizí a co se nejvíc vyplatí pořídit a vzhledem k tomu že se v tom hovno vyznám tak se ptám. Kabelovka nepřipadá v úvahu takže mám na výběr platit paušálně nějaký firmě (např. http://cz.digi.tv/ ), dostanu od nich set-top box a jedu nebo koupit sám digitální satelit (http://shop.emos.cz/zbozi/2520210710-di … -6126-slim ) + k tomu musim ještě dokoupit parabolu a nějak to poštelovat, je to tak? Jenže nějak nemůžu zjistit co na ten digitální satelit chytim. Ta digiTV tam má 36 programů, tam je to jasný ale co je na tom solo satelitu kterej si koupim v marketu to mi nějak nejde do hlavy. To pak musim ještě dokupovat karty na jednotlivý programy nebo jak to tam je? Díky moc
Ne asi
Re: Digitální televize
doma mame koupenej komplet od mascomu tj. ten prijmac,hlava,satel.,kabel + neomeza karta na ct1,ct2,prima,nova,ct24,sport,novacinema,ocko, noeTV,public,CSlink,erotik. PAk je teda jeste moznost dokoupit kartu na HBO a ty dalsi placeny programy. Jinak montaz byla v poho vsechno dostanes a staci to pridelat jen na komin,strechu a nasmerovat. podivej se na www.mascom.cz. Cena 5000... a nadhernej obraz
luig psal:Takže sám o sobě ten saťák nechytí nic? Ne každej program je potřeba karta?
no je to takova krabicka ktera vypada jako video a pak ta antena ( vobrovska panev )
Bez ty karty nechytis snad zadnej ceskej program, ale neni to nejak drahy tahle bez omezeni stoji kolem 1000
Fulltank psal:luig psal:Takže sám o sobě ten saťák nechytí nic? Ne každej program je potřeba karta?
no je to takova krabicka ktera vypada jako video a pak ta antena ( vobrovska panev )
Bez ty karty nechytis snad zadnej ceskej program, ale neni to nejak drahy tahle bez omezeni stoji kolem 1000
Takže v tom případě se to skoro nevyplatí ne? Dát 1000 za nejlevnější přijímač + k tomu parabolu, kabeláž atd a pak ještě kartu a mít tam pár programů
Ne asi
luig psal:Fulltank psal:luig psal:Takže sám o sobě ten saťák nechytí nic? Ne každej program je potřeba karta?
Bez ty karty nechytis snad zadnej ceskej program, ale neni to nejak drahy tahle bez omezeni stoji kolem 1000Takže v tom případě se to skoro nevyplatí ne? Dát 1000 za nejlevnější přijímač + k tomu parabolu, kabeláž atd a pak ještě kartu a mít tam pár programů
sam si to sestavit se opravdu nevyplati! koupili jsme to jen ze to bylo v akci...
pepann psal:Mam DIGI-TV rok a naprostá spokojenost DOPORUČUJI !!
A je to opravdu tak že pokud uzavřu smlouvu na rok dostanu dekodér + anténu zdarma a pak platim 260/měs.? A koukám že je na výběr dekodér Humax nebo Hyundai? Jakej je v tom rozdíl?
Ne asi
...na satelit chytíš s nadsázkou celej svět (záleží jen kolik si na parabolu necháš namontovat těch bradavic a na který družice je nasměruješ) např. na 4 konvertory chytíš v současný době cca 2300 programů a tři prdele rádií (z nichž je cca 35% kódovanejch) k tomu aby jsi se mohl dívat na placený - kódovaný programy potřebuješ tu dekódovací kartu za kterou zaplatíš (zaplatíš ovšem i za digi tv - měsíční paušály, v nabídce digi tv jsou některý programy česky dabovaný, což na vostrým satelitu taky, ale zas přes kartu)
...přes vostrej můžeš mít i kredit a zpřístupňovat si určitý kanály třeba jen na měsíc (např. ms, olympiáda atd.); přes digi tv tohle neřešíš, ale nadruhou staranu si nepustíš nic víc než poskytuje jejich nabídka, platíš každej měsíc, kdežto napřímo zaplatíš např. český programy jednou, 1200 a je to na neomezenou dobu
...čili, pokud vládneš penězi a neuvažuješ o příjmu nestandardních kanálů zvol digi tv, pokud chceš zaplatit jednou a víc už ne a vládneš světovými jazyky, zvol satelit a předplacení českejch a slovenskejch programů
...aby jsi nebyl u vostrýho satelitu vyvalenej z množství programů, tak jen doplním, že 50% toho jsou reklamy na děvky, na píčoviny, zpravodajství a hudební kanály
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...na satelit chytíš s nadsázkou celej svět (záleží jen kolik si na parabolu necháš namontovat těch bradavic a na který družice je nasměruješ) např. na 4 konvertory chytíš v současný době cca 2300 programů a tři prdele rádií (z nichž je cca 35% kódovanejch) k tomu aby jsi se mohl dívat na placený - kódovaný programy potřebuješ tu dekódovací kartu za kterou zaplatíš (zaplatíš ovšem i za digi tv - měsíční paušály, v nabídce digi tv jsou některý programy česky dabovaný, což na vostrým satelitu taky, ale zas přes kartu)
...přes vostrej můžeš mít i kredit a zpřístupňovat si určitý kanály třeba jen na měsíc (např. ms, olympiáda atd.); přes digi tv tohle neřešíš, ale nadruhou staranu si nepustíš nic víc než poskytuje jejich nabídka, platíš každej měsíc, kdežto napřímo zaplatíš např. český programy jednou, 1200 a je to na neomezenou dobu
...čili, pokud vládneš penězi a neuvažuješ o příjmu nestandardních kanálů zvol digi tv, pokud chceš zaplatit jednou a víc už ne a vládneš světovými jazyky, zvol satelit a předplacení českejch a slovenskejch programů
...aby jsi nebyl u vostrýho satelitu vyvalenej z množství programů, tak jen doplním, že 50% toho jsou reklamy na děvky, na píčoviny, zpravodajství a hudební kanály
jj reklam na devky tam je mraky a sem tam potkas i Horsta Fuchse
luig psal:barynek psal:no pro Luige spis ty defky a picoviny, ze Luigi
ne asi já se styděl to tak natvrdo napsat už od začátku, prostě beru to kde je víc děvek a píčovin
Jen bacha aby nezačal Jiřík-mr**a žárlit
Bandit 4EVER!!!
luig psal:pepann psal:Mam DIGI-TV rok a naprostá spokojenost DOPORUČUJI !!
A je to opravdu tak že pokud uzavřu smlouvu na rok dostanu dekodér + anténu zdarma a pak platim 260/měs.? A koukám že je na výběr dekodér Humax nebo Hyundai? Jakej je v tom rozdíl?
Mam DigiTV zhruba od Vanoc. Co si myslim, ze rozdil mezi Humaxe a Hyundaiem je v tom, ze Humax je starsi a Hyundai dokaze davat nezavislej signal na 2 TV a to prave i mam a zatim spokojenost. Jinak kvalita obrazu mezi DigiTV a klasickym satakem asi neni, dokud nebude HDTV tak si myslim ze je to asi jedno..Ja jsem sel proste do DigiTV, protoze jsem chtel to chtel dat na 2 televize.
Kdo jinému jámu BAGR, sám do ní MAMUT! :)
luig psal:Kavis, ukradnul si mi avatar, změn si ho ať v tom neni bordel
Cekal jsem ze mi to napises..ale ja ho mel urcite driv Je to tim, ze sem moc neprispivam, akorat spis ctu Tento avatar jsem si daval pri me registraci a ta je driv jak tvoje..muzes se sam predsvecit...
Ale vis co, ja se nechci s nikym hadat, po nejakem mrknu a az se mi bude nejakej libit, zmenim si to..nerikam ze to bude hned.
kavis psal:luig psal:Kavis, ukradnul si mi avatar, změn si ho ať v tom neni bordel
Cekal jsem ze mi to napises..ale ja ho mel urcite driv Je to tim, ze sem moc neprispivam, akorat spis ctu Tento avatar jsem si daval pri me registraci a ta je driv jak tvoje..muzes se sam predsvecit...
Ale vis co, ja se nechci s nikym hadat, po nejakem mrknu a az se mi bude nejakej libit, zmenim si to..nerikam ze to bude hned.
Já vim žes tu byl dřív, však si dělám srandu ne?
Kašli na to, jde o hovno
Ne asi
luig psal:kavis psal:luig psal:Kavis, ukradnul si mi avatar, změn si ho ať v tom neni bordel
Ale vis co, ja se nechci s nikym hadat, po nejakem mrknu a az se mi bude nejakej libit, zmenim si to..nerikam ze to bude hned.Já vim žes tu byl dřív, však si dělám srandu ne?
Kašli na to, jde o hovno
Jde vo hovno a prave proto si ho zmenim Jak rikam, az na neco narazim..
Ale stejnej ho nemame, mam ho vetsiho
kavis psal:luig psal:kavis psal:
Ale vis co, ja se nechci s nikym hadat, po nejakem mrknu a az se mi bude nejakej libit, zmenim si to..nerikam ze to bude hned.Já vim žes tu byl dřív, však si dělám srandu ne?
Kašli na to, jde o hovnoJde vo hovno a prave proto si ho zmenim Jak rikam, az na neco narazim..
Ale zas kolem něj máš takovej blbej bílej flek, mě zas sedí pěkně na pozadí stránky
Ne asi
kavis psal:luig psal:Kavis, ukradnul si mi avatar, změn si ho ať v tom neni bordel
nic ci nemen, on si Luig neco najde, ale nekdo uz ma i v avataru tak nevim co kde Luig pohleda
Bandit 4EVER!!!
luig psal:kavis psal:luig psal:
Já vim žes tu byl dřív, však si dělám srandu ne?
Kašli na to, jde o hovnoJde vo hovno a prave proto si ho zmenim Jak rikam, az na neco narazim..
Ale zas kolem něj máš takovej blbej bílej flek, mě zas sedí pěkně na pozadí stránky
to ma s nad z tebe ten bilej flek, kdyz te videl tak to neustal
nic proti kavis
Bandit 4EVER!!!
fifa b 12 psal:sem z toho jelen jde to zaplatit jednou a pak maš klyd nebo musiš mit mesični paušali nechci žadnych 1000000 programu stači ti zakladni a ty sou tedy jak poradi nekdo???
Precti si o tom zde http://cz.digi.tv/
Pausal bohuzel musis asi platit furt, muzes si asi akorat vybrat bud rocni, pulrocni, 3 mesicni a nebo mesicni splatky..ale je to furt pausal
fifa b 12 psal:sem z toho jelen jde to zaplatit jednou a pak maš klyd nebo musiš mit mesični paušali nechci žadnych 1000000 programu stači ti zakladni a ty sou tedy jak poradi nekdo???
...digi tv - paušál
...satelit - jednou a dost
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
řešil sem to stejný,nakonec sem vzal O2. Dneska mě došel balík s modemem,setopboxem a haldou káblíků Pozapojoval sem to a fachčí to dobře. A nemusel sem tahat na střechu nějakej koax a montovat parabolu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:řešil sem to stejný,nakonec sem vzal O2. Dneska mě došel balík s modemem,setopboxem a haldou káblíků Pozapojoval sem to a fachčí to dobře. A nemusel sem tahat na střechu nějakej koax a montovat parabolu
Jo to sice jo ale musíš platit paušál za pevnou ne? Celkem luxus když by z ní stejně nikdo nevolal
Ne asi
VikecB12 psal:tel+internet+tv(kolem 20 programů)=1300kč
Když si vezmu, že za telefon a internet (kdybych ho platil), tak bych dal cca 600, tak dávat měsíčně 700 za televizi.
Ty pořady co chci vidět, tak jsou v archivu a pustim si je o nějaký den později.
Ale každej jsem jinej... Nikomu to nevyčítám ani nezazlívám.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:VikecB12 psal:tel+internet+tv(kolem 20 programů)=1300kč
Když si vezmu, že za telefon a internet (kdybych ho platil), tak bych dal cca 600, tak dávat měsíčně 700 za televizi.
Ty pořady co chci vidět, tak jsou v archivu a pustim si je o nějaký den později.
Ale každej jsem jinej... Nikomu to nevyčítám ani nezazlívám.
No já teda nevím,ale dotedka sem platil za tel+internet 1000kč,takže vo ty 300víc už mě nezabije.Ale jako je pravda že je to pořád předražený
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Nějak se nepamatuji, jestli si psal jaký máš TV
Provideři CS link TT a Gital zatím poskytují největší datový tok - tzn kvalitu obrazu, což UPC a Digi rozhodně nemají. 02 nevím jak na tom je, ale to taky zaplatíš...vem si, že kabelovky berou signál právě z CS link ale sprzněnej rozvodama atd. tekže potom je to na pikaču. Takže CS link a dá se říct že LCD a Plazma bedna to pobere. Zbytek tak 72 CRT.
Záleží jestli na to máš čas....a příroda.. zvířata a viny Digi smlouva a platíš pravidelně..
Pokud se ti nechce platit tolik a stačí ti cca 15 kanálů + volný nekódovaný a jsi lingvista
tak CS link...i tam si mužeš několik kanálů k tomu ořiolatit na různě dlouhou dobu..ale nikdo tě do ničeho nenutí..
bla...blabla...!
fido psal:Nějak se nepamatuji, jestli si psal jaký máš TV
Provideři CS link TT a Gital zatím poskytují největší datový tok - tzn kvalitu obrazu, což UPC a Digi rozhodně nemají. 02 nevím jak na tom je, ale to taky zaplatíš...vem si, že kabelovky berou signál právě z CS link ale sprzněnej rozvodama atd. tekže potom je to na pikaču. Takže CS link a dá se říct že LCD a Plazma bedna to pobere. Zbytek tak 72 CRT.
Záleží jestli na to máš čas....a příroda.. zvířata a viny Digi smlouva a platíš pravidelně..
Pokud se ti nechce platit tolik a stačí ti cca 15 kanálů + volný nekódovaný a jsi lingvista
tak CS link...i tam si mužeš několik kanálů k tomu ořiolatit na různě dlouhou dobu..ale nikdo tě do ničeho nenutí..
S tou kvalitou teda nevim, myslim si ze je to fakt vsechno srovnatelny..ale je fakt, ze ja vetsinou koukam na ty sportovni kanaly a to Galaxie a podobne, coz by se muselo u CS link platit..potom by se pro me vyplatilo teda toto..
Ale velky PLUS pro me DigiTV je v tom, ze to proste jde na 2 tv..na to satelit zatim proste nema..
Jinak mozna melu viny, pac jsem byl naa, takze kdyztak sorac
Stránky: 1