Nejsi přihlášen
Re: předvánoční charita
vorel psal:znovu, vogo, máš spořku nebo ne?
-esli jo tak zajdeš za tou tetou v budovu a dost suveréně vybalíš "bych jako jeden ten servis, štaraadvacítku, štandopéde"
-esli ji nemáš tak seš v
...jo jo, tech pár drobnejch mam ve Špárkasse...vogo, tag já teda za tou tetou f tej budovje po svátkách zajdu, ať nejsem za pravjeka
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tady si to můžeš skusit na nečisto ať víš do čeho deš
http://www.csas.cz/banka/menu/cs/lide/n … 13_prod_93
to jebu
Korunky jsem poslala a hned jsem udělala dobrý skutek.K našim 3 chlupáčům jsem si pořídila další chlupatou kuličku.Někdo jí vyhodil a chudinka se toulala po silnici v Berouně mezi auty a nikdo se jí nevšímal.Pom zjištění,že tam běhá už 10dní jsem jí naložila a už se vyhřejvá u nás doma u kamen.
jura psal:Nevim ,ale ja na nic neprispivam,jsem sice dobrak,ale kdyz vidim Paroubkovou,jak verejne prizna,ze neco malo s charity ma,tak jsem si neni jist.At da stat,uz jsem mu dal tolik penez,a nemusim si lecit dusi dobrym skutkem za penize.Radsi hodim kus zvance toulavemu psovi,asi tak,at se zlobi na mne kdo chce
A je to!!
inkvizitorr (Administrator) 26.12.2007 13:57:07 Offline |
gdo chce se taky přiject mrknout na předáfku kontrabandu, tag f páteg vosumadvacátýho f polodne na bouchalce
doba je temná...
inkvizitorr psal:gdo chce se taky přiject mrknout na předáfku kontrabandu, tag f páteg vosumadvacátýho f polodne na bouchalce
Jede tam někdo krom Inkvize? Jedu z Práglu, takže bych někoho klidně vzal.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:inkvizitorr psal:gdo chce se taky přiject mrknout na předáfku kontrabandu, tag f páteg vosumadvacátýho f polodne na bouchalce
arbajt............
A je to!!
inkvizitorr (Administrator) 27.12.2007 17:41:02 Offline |
jede šárka a bobule, cestou z5 bych se pak stavěl někde na gábl
doba je temná...
Ondráš psal:inkvizitorr psal:gdo chce se taky přiject mrknout na předáfku kontrabandu, tag f páteg vosumadvacátýho f polodne na bouchalce
jel bych
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Takže kdo chce jet, tak okolo čtvrt na 12 na obratišti tramvají na Petřinách (konečná 18,1 a 2 -> asi nejlepší z Hradčanské- 18 a 1 či Dejvické - 2). Kdyby něco, tak jsem na telefonu.
inkvizitorr (Administrator) 30.12.2007 20:07:42 Offline |
jenom rychlý info, kontraband sme předali, hned po novým roce k tomu sesmolim nějakej článeček kde bude všechno rozepsaný, tj. kolik, kam, za co a od koho se přesunulo, mam vyřídít veeeliké díky celý bandit smečce myslim, že měli všichni moc velkou radost
a eště šárka s ifčou vylosovaly dva šťastný výherce kerejm sem slíbil bandit triko i s a nějaký cetky vod continentalu a sou to:
Gregovský Miloš
Dvořák Zdeněk
tagže mi vobá napište do mailu velikost trika a adresu ať vám to můžu hodit do počty
doba je temná...
losmiros psal:když už se budou dělat ty bandití trika, tak já chcu taky, ikdyž jsem nevhrál...
prosím prosím
Takovejch by bylo víc. Včetně mojí maličkosti. Tohle byli vylosovaní štastlivci. Přejme jim to. Ti co nevyhráli, tak mohli zakousnout alespoň buchtu kdyby přijeli.
My si prostě musíme počkat na léto a speciální Kelly edici, na kterou se těším.
inkvizitorr (Administrator) 31.12.2007 08:44:00 Offline |
Ondráš psal:losmiros psal:když už se budou dělat ty bandití trika, tak já chcu taky, ikdyž jsem nevhrál...
prosím prosímTakovejch by bylo víc. Včetně mojí maličkosti. Tohle byli vylosovaní štastlivci. Přejme jim to. Ti co nevyhráli, tak mohli zakousnout alespoň buchtu kdyby přijeli.
My si prostě musíme počkat na léto a speciální Kelly edici, na kterou se těším.
tak, tak v květnu budou připravený
doba je temná...
tak vážení oprava fotky jsou tu:
ftp://prostorsuzukibandit:suzukibandit@rex.pes.cz/fotogalerie/
ps: omlouvám se uživately za to že sem mu tam vlezla a dala tam tyto fotografie. Nejsem tak zdatná abych si založila svoje to víte sem taky jenom ženská
Obtížné neznamená nepřekonatelné
...příště můžeš na nový ftp
ftp://silver.amnet.cz/
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Přesunul by to někdo na nový FTP už jsem smazal všechna nastavení na to starý...
Už se na to koukal
inkvizitorr psal:Ondráš psal:losmiros psal:když už se budou dělat ty bandití trika, tak já chcu taky, ikdyž jsem nevhrál...
prosím prosímTakovejch by bylo víc. Včetně mojí maličkosti. Tohle byli vylosovaní štastlivci. Přejme jim to. Ti co nevyhráli, tak mohli zakousnout alespoň buchtu kdyby přijeli.
My si prostě musíme počkat na léto a speciální Kelly edici, na kterou se těším.tak, tak v květnu budou připravený
co spočívá v Kellyho edici? Bude tam kellyho foto?
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1 2