Nejsi přihlášen
Vybíráme boty
Zdarec, rád bych vás požádal o pomoc při výběru bot. V bikersu mám vyhlídlý BIKER RX-8 http://www.bikerscrown.cz/produkt2940.html tak by mě zajímalo co si o nich myslíte případně nějaký praktický zkušenosti pokud v nich někdo lítáte krajinou. A nebo nějakej tip na jakýkoliv jiný, budu rád za každou inspiraci. Cena tak kolem 5 litrů. Díky
Ne asi
Re: Vybíráme boty
Zas mi sere že bot je všude 3 ale samej eshop. Kupovat boty po netu je podle mě hovadina páč sám vim že když sem je v bikersu zkoušel tak co výrobce to jiná míra a prostě to chce zkusit. Kdyžtak nevíte někdo o nějakým slušným prodejci co má pár botek na krámě v okolí Chomutova? Leda ještě prubnout polo v Dojčlandu ale taky tam maj velkou jak koukám na net
Ne asi
Nedávno sem se na ně díval a připadne mě to prostě jako šunt,to už se mě zdáli lepčí ty pumy v BC,za srovnatelniu cenu.Asi bych rači nejakej halíř přidal a koupil třeba SIDI,GAERNE....který stojí vo 1500víc. Co clověk to názor
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
luig psal:Zdarec, rád bych vás požádal o pomoc při výběru bot. V bikersu mám vyhlídlý BIKER RX-8 http://www.bikerscrown.cz/produkt2940.html tak by mě zajímalo co si o nich myslíte případně nějaký praktický zkušenosti pokud v nich někdo lítáte krajinou. A nebo nějakej tip na jakýkoliv jiný, budu rád za každou inspiraci. Cena tak kolem 5 litrů. Díky
Tak přesně tydle má ta moje doma a jako pro spolujezdce v žádným případě nebratty bazmeky na kotníkách jsou přesně ve vejšce podsedofky která byla po 10ti km jak vod šmirglujsou v nich napraný šrouby
Jebat motorky :-)
luig psal:Tak jak pročítám hafo diskuzí na motorkářích a všude okolo tak mi z toho vycházej Oxtary, ale zas každej říká jak řada TCS v kloubu vrže, což by mě asi dost sralo. Tak já vám nevim
kup ty bez kloubu a vrzat nebudou
luig psal:Tak jak pročítám hafo diskuzí na motorkářích a všude okolo tak mi z toho vycházej Oxtary, ale zas každej říká jak řada TCS v kloubu vrže, což by mě asi dost sralo. Tak já vám nevim
...dle mýho sou boty na motorku prostě na ježdění a dyš budou vrzat pár kroku po benzínce neš natankuju, tag je mi to uplně fuck, spíš bych se řídil tym jag mi seděj na noze neš ňákym vrzánim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Řešim teď to samý....ježíšek neočekávaně přispěl na obuv tak bych rád něco pořádnýho. Nejdřív se mi líbily ty pumy, ale zase ta fotka co sem dal filous je votřesná...bych si připadal jak transformers
Co sem tak pobíhal po netu tak se mi moc páčej xpd xp4r http://eshop.motoservis-travnicek.cz/xp … Path=65_72
ale nechci to kupovat po netu.... tak nevíte náhodou kde v praze a okolí sou k sehnání?
ps. Doufám ještě v nějakou posezóní slevu
Lihy psal:Řešim teď to samý....ježíšek neočekávaně přispěl na obuv tak bych rád něco pořádnýho. Nejdřív se mi líbily ty pumy, ale zase ta fotka co sem dal filous je votřesná...bych si připadal jak transformers
Co sem tak pobíhal po netu tak se mi moc páčej xpd xp4r http://eshop.motoservis-travnicek.cz/xp … Path=65_72
ale nechci to kupovat po netu.... tak nevíte náhodou kde v praze a okolí sou k sehnání?
...a budu ti pag moct řikat SETE??? ...mívali je f BC ve Vrbofce, ale uš sem tam dlouho nebyl...
Martin B12 (Člen) 27.12.2007 20:39:00 Offline |
Za tu cenu co jsou ty Bikery si přidej cca 350kč a kup Oxtary SS perormance/doporučuju/ třeba tady http://www.motostar.cz/eshop/index.php? … 55f7bb1e73
a jestli preferuješ osobní odběr tak Oxtary prodávaj třeba u Hubíka
street triple picco
Lihy psal:Řešim teď to samý....ježíšek neočekávaně přispěl na obuv tak bych rád něco pořádnýho. Nejdřív se mi líbily ty pumy, ale zase ta fotka co sem dal filous je votřesná...bych si připadal jak transformers
Ježuch mi je naježil i s kombou od Suomy Jestli dostaneš ještě nějakou slevu, tak budu nasráááán bo to budeš mít levnějc jak já
Jo a sigma pro tebe se furt válí v autě, protože jsem nikde nepřečetl adresu, kam ji mám poslat
Lihy psal:ps. taky sem na to koukal, doufám že to neni doslova použitá botka od seteho
...eště mě tag napadlo...k tomu tvýmu retropekáči by se spíš hodili kanady, né? ...hájteksetekřusky a mašina s pravjeku nejdou dohromady
Filous psal:...eště mě tag napadlo...k tomu tvýmu retropekáči by se spíš hodili kanady, né? ...hájteksetekřusky a mašina s pravjeku nejdou dohromady
filous vogo žádnej strach, přidám nálepku SETE RACING TEAM na podsedlák a bude to ladit
Jo tak presne tyhle mi prines Santa pod stromek pred rokem.Ve vyprodeji za 150 €..Klasika,sou rajcovni,a hlavne! kvalitni.Jinak bych si tech 10 km do fabriky dojel,a omlatil jim je o hlavu.
...che palle !!!
yello psal:Jo tak presne tyhle mi prines Santa pod stromek pred rokem.Ve vyprodeji za 150 €..Klasika,sou rajcovni,a hlavne! kvalitni.Jinak bych si tech 10 km do fabriky dojel,a omlatil jim je o hlavu.
tak za 150eček bych si je nechal líbit
Koukam, ze Bikers kram ma samy super veci. Ty boty jsou s prominutim jebky a to poradny, staci si predtim a potom nazout na haksu jakou koliv jinou botu od Sidi, OXtar, XPD nebo A-Stars a nemuzete to koupit. Ja zkoncil u A-Stars s vnitrni botickou. Parada
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
A co tyhle Spyky http://www.bikerscrown.cz/produkt3956.html ? Máte někdo nějakou zkušenost?
Ne asi
luig psal:A co tyhle Spyky http://www.bikerscrown.cz/produkt3956.html ? Máte někdo nějakou zkušenost?
Kurňa nešpekuluj furt a mazej do Chemnitz do Pola. Oxtar TCS jsou teď ve slevě za stofku.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:luig psal:A co tyhle Spyky http://www.bikerscrown.cz/produkt3956.html ? Máte někdo nějakou zkušenost?
Kurňa nešpekuluj furt a mazej do Chemnitz do Pola. Oxtar TCS jsou teď ve slevě za stofku.
Ne asi
XJelen psal:luig psal:A co tyhle Spyky http://www.bikerscrown.cz/produkt3956.html ? Máte někdo nějakou zkušenost?
severočech dycky dobře poradí
Bandit 4EVER!!!
Moc Ti děkujem s kolegou VFF za tip, hrubě o nich uvažujem ale jaksi nás pokosila nemoc a nevíme kdy bude možno vyvalit do Dojčlandu. Nemáš nějaký osobní zkušenosti s nákupem v akci u nich, když ty botky najdu na netu tak mi nabízej už hodně přebranej výběr ke každý barvě co se týče velikosti (některá barva už pouze jedna velikost) a hlavně moje 46ka už ani jedna. Ale podle mě jde o konkrétní nabídku přímo na krámě v Chemnitzu, takže leda tam vyrazit a uvídí se co?
Ne asi
luig psal:XJelen psal:luig psal:A co tyhle Spyky http://www.bikerscrown.cz/produkt3956.html ? Máte někdo nějakou zkušenost?
Moc Ti děkujem s kolegou VFF za tip, hrubě o nich uvažujem ale jaksi nás pokosila nemoc a nevíme kdy bude možno vyvalit do Dojčlandu. Nemáš nějaký osobní zkušenosti s nákupem v akci u nich, když ty botky najdu na netu tak mi nabízej už hodně přebranej výběr ke každý barvě co se týče velikosti (některá barva už pouze jedna velikost) a hlavně moje 46ka už ani jedna. Ale podle mě jde o konkrétní nabídku přímo na krámě v Chemnitzu, takže leda tam vyrazit a uvídí se co?
čoveče mě se zobrazovali ještě v hojném počtu(koukal jsem teda na černý) to co je na netu není směroplatný pro kamenej obchod. Takže bych neotálel, do Chemnitz to máš za bukem. Já jezdím do Bayreuth - mám to blíž, a občas překvapí slevou i jinde mimo akci.
Tady se jedná o zimní výprodej skladů a všechno je do vyprodání zásob.
Strýcfajtr !!!
No jo, neotálej, se snadno řekne jenže když je člověk rád že je rád... To že na netu mizej je jasný jak se doprodávaj takže to asi vypadá že za tuhle cenu je vyprodaj jak na netu tak ve kšeftech a za chvíli máme po botech a po prdeli
Ne asi
luig psal:No jo, neotálej, se snadno řekne jenže když je člověk rád že je rád... To že na netu mizej je jasný jak se doprodávaj takže to asi vypadá že za tuhle cenu je vyprodaj jak na netu tak ve kšeftech a za chvíli máme po botech a po prdeli
ale dyk ty tvoje žraloci taky nejsou k zahození
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:luig psal:No jo, neotálej, se snadno řekne jenže když je člověk rád že je rád... To že na netu mizej je jasný jak se doprodávaj takže to asi vypadá že za tuhle cenu je vyprodaj jak na netu tak ve kšeftech a za chvíli máme po botech a po prdeli
furt lepší moji žraloci než tvoje blinkry
Ne asi
luig psal:barynek psal:luig psal:No jo, neotálej, se snadno řekne jenže když je člověk rád že je rád... To že na netu mizej je jasný jak se doprodávaj takže to asi vypadá že za tuhle cenu je vyprodaj jak na netu tak ve kšeftech a za chvíli máme po botech a po prdeli
furt lepší moji žraloci než tvoje blinkry
az budu budu zdravej (jako že ne marod, pač s hlavou už nic neudělám) VFF tak vymenim pořešim a bude se ještě rád přijdeš podívat na kolegu plnotučnýho
Bandit 4EVER!!!
luig psal:No jo, neotálej, se snadno řekne jenže když je člověk rád že je rád... To že na netu mizej je jasný jak se doprodávaj takže to asi vypadá že za tuhle cenu je vyprodaj jak na netu tak ve kšeftech a za chvíli máme po botech a po prdeli
Pravdu díš, dnes Regensburg poslední tři páry v černé, alespoň že měli moje číslo
Strýcfajtr !!!
ja si kupuju vzdycky to co mi hlavne padne na nohu . pak jde vzhled a cena bohuzel. ale ted napodzim jsem si koupil ty nejlevnejsi co b-k maji a velika spokojenost. A dobry jsou taky FORMY. kamoska si je koupila a kdyz jsem je zkusil tak byly taky hodne dobry a hlavne pohyblivy. nektery ty poplastovany drahy navoneny srace stoji za prt
modra je dobra
Ty poplastované mrdky nohu v případě pádu opravdu ochrání, kdežto tvoje pohyblivé gumáky pošlou třeba kotník do věčných lovišť
K čemu jsou na motorce "pohyblivé boty"? V motoobuvi se jezdí na motorce, jestli chceš na turistický výlet po všech hradech a zámcích v okolí, tak jezdi autem a kup si pohorky
BTW v Kralovicích byly vždycky pěkňoučké slečny
no to s tim s tebou jasne ze souhlasim. ale nekdy jsou jak brneni. a potom ja nejezdim zadny okruhy a palbu. mimoto jsem po dost velkych urazu kotniku tak vim o co se jedna ale zaradit ti musi jit. jojo a Kralovicich porad jeste jsou. akorad nas tricatniku uz si moc nevsimaji
modra je dobra
XJelen psal:luig psal:No jo, neotálej, se snadno řekne jenže když je člověk rád že je rád... To že na netu mizej je jasný jak se doprodávaj takže to asi vypadá že za tuhle cenu je vyprodaj jak na netu tak ve kšeftech a za chvíli máme po botech a po prdeli
Pravdu díš, dnes Regensburg poslední tři páry v černé, alespoň že měli moje číslo
dyt ty to máš blíž do Chemnitzu ne?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:luig psal:No jo, neotálej, se snadno řekne jenže když je člověk rád že je rád... To že na netu mizej je jasný jak se doprodávaj takže to asi vypadá že za tuhle cenu je vyprodaj jak na netu tak ve kšeftech a za chvíli máme po botech a po prdeli
dyt ty to máš blíž do Chemnitzu ne?
Nejblíž to mám do Bayreuth, ale Louis začal se zimním výprodejem, a ten je nejblíž v Řezně. Tak to bylo při cestě.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:XJelen psal:
Pravdu díš, dnes Regensburg poslední tři páry v černé, alespoň že měli moje číslodyt ty to máš blíž do Chemnitzu ne?
Nejblíž to mám do Bayreuth, ale Louis začal se zimním výprodejem, a ten je nejblíž v Řezně. Tak to bylo při cestě.
A v Bayreuthu je Polo nebo Louis?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:barynek psal:
dyt ty to máš blíž do Chemnitzu ne?Nejblíž to mám do Bayreuth, ale Louis začal se zimním výprodejem, a ten je nejblíž v Řezně. Tak to bylo při cestě.
zas jak s děckem, máš vévévé ne?
Ne asi
luig psal:barynek psal:XJelen psal:
Nejblíž to mám do Bayreuth, ale Louis začal se zimním výprodejem, a ten je nejblíž v Řezně. Tak to bylo při cestě.A v Bayreuthu je Polo nebo Louis?
zas jak s děckem, máš vévévé ne?
tys tady chyběl
to umí říct každej, máš vévévé, ale odpovědět je tam to nebo ono, ale to ty vlastně neznáš
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:Nejblíž to mám do Bayreuth, ale Louis začal se zimním výprodejem, a ten je nejblíž v Řezně. Tak to bylo při cestě.
Tak ještě jednou
Nejblíž to mám do Bayreuth, ale Louis začal se zimním výprodejem, a ten je nejblíž v Regensburg.Omlouvám se za český název tohoto universitního města.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:XJelen psal:Nejblíž to mám do Bayreuth, ale Louis začal se zimním výprodejem, a ten je nejblíž v Řezně. Tak to bylo při cestě.
Tak ještě jednou
Nejblíž to mám do Bayreuth, ale Louis začal se zimním výprodejem, a ten je nejblíž v Regensburg.Omlouvám se za český název tohoto universitního města.
ty wogo já jsem
njn, brejlovec
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1