Nejsi přihlášen
Re: GO
nene...ba naopak...ale zjistil sem že je to mazel... jezdim dost, takže těch zbylých 60 tkm je za 3 roky.tak se ptam. jinač je v perfektní kondici. Jen v zimě není co dělat, tak vymýšlim hovadiny.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
...pokud to budeš řešit až za 3 járy, skoro si myslím, že bude rozumnější koupit jinej motor z bouračky, páč budeš potřebovat repasi i převodovky. A dělat go motoru se prostě nevyplatí.
Pokud koupíš jinej bez karbců a třeba i vík který můžeš použít ze starýho, seš furt pod cenou za opravu.
...aspň bych řek.
There's a pie in the sky when you die.
nety psal:a to mě bude stát kolik??? mam najeto necelých 50, ale vim, že je to mazel a budu si ho chtít nechat.. a v těch 150? Co všechno bude kaput???
zachvili te bandaska vomrzi a budes pokukovam po nicem jinym
GO se nevyplati, to se delalo na simech a MZtach, lepsi bude koupit jinej motor
Mě se nějak vryla pod kůži. Ty nový oplastovaný naháče a polokapoty mi nic neřikaj. Je to přesně co sem hledal. No jednodušší by to bylo s tim motorem, ale do toho neuvidim. New motor přímo od suzuki to by byla asi vražda.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Martin B12 (Člen) 06.01.2008 21:33:09 Offline |
myslím že řešíš viny
přemejšlet na go která te čeká za 100000km
za tu dobu se může stát toliko věcííí
street triple picco
Pavel Bandita (Člen) 06.01.2008 22:16:28 Offline |
a nebo si kup za par kaček jinej celej motor do rezervy a pak to jenom vyměníš kus za kus a zároven budeš mít i hromadu ND
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Woe si myslim. Neni to tak dávno co si vykřikoval že si B6 necháš do konce života, pak že prej příští CBR, pak že zas né, že SV, Pak zas něco jinýho a pak zas a zas a nakonec si koupil tuhle jebku a už zase že prej do konce života a mezitim ti u mě ve sklepě plesniví stan
viz avatar:)
Stránky: 1