Nejsi přihlášen
článek
Re: článek
no článek....jako je jich po netu stovky.jen další do mlýna.jezdit se nepřestane a je na každým jak jezdí.Ale zapoměl uvíst že když umřelo o 18% víc motorkářů.Kolik z toho zavinil automobil.měl jsem 2 menší kolize a obě zavinilo auto
Ton@l psal:Je uplne jedno jestli ma supersport nebo nejaky GS500, ale zalezi jak jezdi...Jinak souhlas s tema autama taky me jedno sundalo
Potrefená husa? ...nic ve zlým.
Většina (spíš všichni) floutků, kteří v 18-ti jezdí na "25kW" supersportech první co udělá zkusí maximálku, aby moh na parkovišti u obchoďáku oslnit vrstevníky, kolikže z ní vyždímal a že to jede jako čert. Rozdíl je v tom, že z dvěpadě nedostane 200. Problém tkví v tom, že třeba v Německu prakticky nejde mít v papírech 25 a v motoru 100kW, to je specialita pouze u nás.
Strýcfajtr !!!
Bandit-Kralik (Člen) 06.01.2008 15:17:07 Offline |
Na te nehodovosti nemaji podil jen samotni motorkari....nejsem asi jediny komu se stalo,ze si ho protijedouci auto nevsimlo pri predjizdeni,pri soubezne jizde v levo jedouci vuz zacne odbocovat bez skontrolovani vedlejsiho pruhu,nebo jen hloupe vyjizdeni auta z vedlejsi,kdyz jedete po hlavni.....tohle se stava temer kazdy tyden,alespon ja na to mam specialne stesti....Strejda v kloboucku je vetsi nebezpeci,nez samotna jizda na masine
Bandit-Kralik psal:Na te nehodovosti nemaji podil jen samotni motorkari....nejsem asi jediny komu se stalo,ze si ho protijedouci auto nevsimlo pri predjizdeni,pri soubezne jizde v levo jedouci vuz zacne odbocovat bez skontrolovani vedlejsiho pruhu,nebo jen hloupe vyjizdeni auta z vedlejsi,kdyz jedete po hlavni.....tohle se stava temer kazdy tyden,alespon ja na to mam specialne stesti....Strejda v kloboucku je vetsi nebezpeci,nez samotna jizda na masine
To se snad stalo uz kazdymu, ne ? A nemusi to bejt ani ridic v kloboucku..
je to článek jako každý jiný
ale objasněte mi jednu věc. Píšou tam o tom že nárůst úmrtí byl 18 % celkem což je 47 mrtvých a hned podtím píšou že se na tom motorkáři podíleli 70% a hned podtím je že se nás zabilo o 18 víc než loni tak mi řekněte od kdy je 70% ze 47 = 18
tahle matematika je na mě příliš vysoká
jj taky sem se na to dival ... ale maj to asi nejak spatne napsane .. urcite vychazeli z nejakych tabulek, nebo tady negdo proste neumi pocitat ... (treba ja). Nekomu dela problem od 10 jablek odecist 3 a tak ... ono se to nezda .. ale neni to sranda.
MAZI psal:taky měli napsat o kolik se prodalo vic motorek ....... tak je jasny že to číslo roste
Přesně ...myslím, že toto je důvod proč je mrtvých motorkářů více... Motorka je v dnešní době trendní záležitostí at chcete nebo ne a myslím si, že by v takovémto článku rozhodně u statistických udajů měl brát autor v potaz z jakého množství motorek se to děje.
Jednoduchý ....víc motorek = víc mrtvých.
Přeci nikdo nečeká, že při větším objemu motorkářů bude mrtvých ubývat.
Já si myslím, že tech 18% klidně může pokrýt jen tento trend a ne že se motocyklová veřejnost nějak začla měnit. Lidi jsou furt stejný hovada
To je můj názor
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
Honzik1 psal:MAZI psal:taky měli napsat o kolik se prodalo vic motorek ....... tak je jasny že to číslo roste
Přesně ...myslím, že toto je důvod proč je mrtvých motorkářů více... Motorka je v dnešní době trendní záležitostí at chcete nebo ne a myslím si, že by v takovémto článku rozhodně u statistických udajů měl brát autor v potaz z jakého množství motorek se to děje.
Jednoduchý ....víc motorek = víc mrtvých.
Přeci nikdo nečeká, že při větším objemu motorkářů bude mrtvých ubývat.
Já si myslím, že tech 18% klidně může pokrýt jen tento trend a ne že se motocyklová veřejnost nějak začla měnit. Lidi jsou furt stejný hovada
To je můj názor
jj taky souhlasim
Progear 650 (Člen) 06.01.2008 19:34:00 Offline |
můj názor je, že to není o tom, kolik KW masina ma, ale o tom co mas v hlave a jak jezdis... nekdo je blbej do sta a nepouci se, a nekdo muze jezdit dobre hnedka zkraje... je to jen muj nazor, nic vic...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:můj názor je, že to není o tom, kolik KW masina ma, ale o tom co mas v hlave a jak jezdis... nekdo je blbej do sta a nepouci se, a nekdo muze jezdit dobre hnedka zkraje... je to jen muj nazor, nic vic...
jj, je to tak. Když nemá člověk v hlavě tak ho ani těch 25kW nezachrání
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 07.01.2008 13:53:03 Offline |
to Barynek: jsem rád že nekdo zdílí stejnej názor jako já...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:to Barynek: jsem rád že nekdo zdílí stejnej názor jako já...
a to jsem prosim mladý maso
vim o co jde, páč už jsem pár kluků na silnejch strojích viděl v pytli a nehodlam tam taky skončit dřív jak v 90 mám se rád
navíc jsem měl taky v TP 25kW, sice na GS500E, ale bylo toho víc než v papírech a rozdíl byt jen deseti koní je znát
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 07.01.2008 17:10:49 Offline |
jasne ze je to znat, ale kdyz je nechas tam kde maji byt, a pouzijes je ve spravnou chvily tak je vsechno jak ma byt...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:jasne ze je to znat, ale kdyz je nechas tam kde maji byt, a pouzijes je ve spravnou chvily tak je vsechno jak ma byt...
tak tak, mám to většinou jen na předjíždění, nebo na výjezdy ze zatáček, nehonim maximálku. Normální člověk nebude zkoušet 180k v běžným provozu, to jsou
je to stejný jako s autem..
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 psal:jasne ze je to znat, ale kdyz je nechas tam kde maji byt, a pouzijes je ve spravnou chvily tak je vsechno jak ma byt...
kuwa takovej mladej a takovej rozhled ,pane wachmajstr vy ste hlava
až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
Progear 650 (Člen) 07.01.2008 18:02:52 Offline |
mehari psal:Progear 650 psal:jasne ze je to znat, ale kdyz je nechas tam kde maji byt, a pouzijes je ve spravnou chvily tak je vsechno jak ma byt...
kua Mehari, si delaj prdel z nekoho jinýho. sem Ti eště nezapomněl jak si nepřišel k Zemanovi i když si to slíbil... A místo aby sis mě udobřil tak prudíš
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:mehari psal:Progear 650 psal:jasne ze je to znat, ale kdyz je nechas tam kde maji byt, a pouzijes je ve spravnou chvily tak je vsechno jak ma byt...
kua Mehari, si delaj prdel z nekoho jinýho. sem Ti eště nezapomněl jak si nepřišel k Zemanovi i když si to slíbil... A místo aby sis mě udobřil tak prudíš
neboj šak se schlastáme
až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
Progear 650 (Člen) 07.01.2008 18:11:34 Offline |
jen aby zas nezůstalo je u slov...
chce to pořádnej čin...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1