Nejsi přihlášen
Co myslite ( cerna motka a modrobili hadry?)
Posledni dobou cim dal vic doma mluvime o prodeji auta. a vcera sem nemohl usnout a premyslel ze bych prodal i bandasku a koupil novejsi
2001 - 2002 rok modrou metlu Nko 600ccm puvodni stav, max ladak.
Jenze tech modrejch peknejch moc neni nebo sou padly nebo nejaky pochybny.
Ale objevil sem vonafky cerny Nahacky co myslite Cernej bandou a modrobila komboska od Padany?
a nebyjte nekamenujte. ste jediny co mi v tom muzou objektivne poradit
a nejsem manekym ale aby to nebylo jako pest na voko
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Re: Co myslite ( cerna motka a modrobili hadry?)
coco http://www.padana.cz/katalog/moto-kombi … ue-20.html
moto : http://images.tipmoto.com/t/i/72046_1.jpg
jj masina je skvela i cena skvela s prihlasenim 82 000
2001, 27000km , puvod D fakt vonafka. pokud rychle prodam auto a nekdo koupi i mojeho stareho bandoura asi do ni pujdu
Baltazare sry ale me se tahle barevna kombinace moc nelibi a ani cena nejni pro me
koukni na tuhle
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD … geNumber=1
kašli na překupníky.Já přivezl před měsícem 2000 rok 30t najeto a vyšla ze vším i spřihlášením na 55t Kč . Foto na profilu.
Nejsu buzerant,takže módě nerozumím.Kombinace modrobílá kombi a černá motorka?Tak to nevím.Mrkni se po nějaké černé.Ta se dá použít univerzálně k jakékoli motorce
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Zase komboška co máš by se ti perfektně hodila k tý co ti nabízí Baltazar
Modro-bílá komboška a modro-bílá motyka to je snad ideální kombinace no néé?
Tů Baltazar: Mám u tebe pětikilo
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
si myslím, že je to teda uplně jedno...
barva nejezdí...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
inkvizitorr (Administrator) 05.01.2008 00:58:44 Offline |
já bych náhodou řek, že je to dost důležitý
doba je temná...
pepann psal:kup ji a mužem jezdit koukam že jsi o Příbramě já taky. Příbram - Sedlčany a zpět za 10min.
jo a v oborach hlidka a pokuta 2500 jak vysita
Sandman psal:Nejsu buzerant,takže módě nerozumím.Kombinace modrobílá kombi a černá motorka?Tak to nevím.Mrkni se po nějaké černé.Ta se dá použít univerzálně k jakékoli motorce
mam funglnagl modrobilou takze bych jen vyhodil prachy za cernou
čertice lbc (Člen) 05.01.2008 09:38:47 Offline |
MÁM TO OBRÁCENĚ MODOBÍLOU MOTKU A ČERNÝ OBLEČENÍ I HELMU ,MYSLÍM ŽE V POHO
MEMENTO MORI
Já bych to taky moc neřešil hlavně že nejezdíš v ryflích a větrovce...na barvy se vykašli...Já osobně mám modrou motorku a černo-červenou kombinézu...A ikdyž to asi k sobě moc nepasuje tak hlavní alespoň pro mě je, že si pořádně zajezdím na motorce a v hadrách se cítím dobře
čertice lbc (Člen) 05.01.2008 09:49:16 Offline |
Dodo psal:Já bych to taky moc neřešil hlavně že nejezdíš v ryflích a větrovce...na barvy se vykašli...Já osobně mám modrou motorku a černo-červenou kombinézu...A ikdyž to asi k sobě moc nepasuje tak hlavní alespoň pro mě je, že si pořádně zajezdím na motorce a v hadrách se cítím dobře
SOUHLAS JDE O TVŮJ POCIT A NE JAK TO VIDĚJ OSTATNÍ
MEMENTO MORI
JJ je jasny ze je to jedno ale me ne tak uplne taksem se zeptal tech spravnejch lidi. porpavde cernou motku sem nidky nechtel ale ted kdyz sem prolez ruzny servery stovky fotek tak cernej bandit se mi moc libi.
čertice lbc (Člen) 05.01.2008 09:56:47 Offline |
Dodo psal:To čertice lbc: Přesně tak!!!! Tak jsem to přesně myslel a jsem rád, že nejsem sám
TO NEJSI SÁM ALE JE FAKT ŽE TĚCH CO HONĚJ IMAGE NA BENZÍNKÁCH JE TAKY DOST
MEMENTO MORI
pepann psal:koukni na tuhle
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD … geNumber=1
kašli na překupníky.Já přivezl před měsícem 2000 rok 30t najeto a vyšla ze vším i spřihlášením na 55t Kč . Foto na profilu.
taks em koukal jak je to daleko a jeto 1600 km i s cestou z5
cena 2500 cca 70000kc cesta cca 5000kc prihlaseni cca 3000kc sem na 78 000. ted tam pojedu pise najeto cca 6000km cili origo gumy by tam meli bejt . nevim z fotek nepoznam. Kdyz tam dojedu a bude to srac taksem projel celej den a 5000kc takhle ji mam 150 km od baraku pekny fotky a za nejakejch 82 s prihlasenim treba by 2ku slevil nevim resit se to bude az budu mit prachy na ucte kazdopadne dikes. Mam tu znameho co vozi moto takze bych se snim nekdy svez a neco by sme vybrali ale tahle cerna co sem nasel tu v CR je dobra cena prizniva a vypada na vonafku
No tech 2500 eur. je při dnešnim kurzu 65750 Kč. No já vym to už je detajl. Až pojedeš tam pro tu "voňafku" koukni jestly náhodou neni odřenej a stříklej otáčkoměr. Na fotce se zdá že jo. Mam takovej pocit když jsem před měsícem scháněl já že byla v Berlíně za 2000 eur. Mam stranku a fotky uložený v compu. No že by si je mohli stlačit s cenou ještě výc mužu ti to poslat e-mailem
černá kombi na jakoukoliv moto ano, ale barevný hadry na jakýkoliv moto asi ne. Já jezdim tak celej v černým, ale jen proto že nevypadam tak tlustej ale upřímně shánět si stříbrný hadry tak vypadam jak
stejně si to nakonec rozhodneš sám, koupíš motyku, časem hadry, na barvu ser, důležitá je bezpečnost
Bandit 4EVER!!!
barynek:
Prdlajs tomu rozumíš Budeme tě s koldanem muset časem poučit o tom, co je krásné. Teď ti zdarma poradím jaké oblečení se hodí k tvé moto:
- stříbrnočerná helma
- stříbrnočernobílá kombinéza
- stříbrnočernobílé boty
- stříbrnočerné rukavice
Přidává to tak deset klokanů do motoru
Hoši černá zvlášť v kombinaci s chromem je libová, ale dost náročná na udržbu. Na černý je vidět každej prd. Nicméně když bych šel do jiný motky tak zase bych chtěl asi černou. Co se týče oblečku - já jsem pro černou v kombinaci se šedou nebo stříbrnou. A doplňující otázka jaká je Padana? Kámoš si koupil kalhoty a po dvou jízdách šel kalhoty měnit. Cenově asi dobrý, ale jak je to s kvalitou?
Ina zdraví Bandasku !!!
Uz to tady bylo,ale snad se to muze pripomenout:
pokud chces bejt pro plechovkare neviditelnej,tak vse cerny,vcetne motyky.Az Te pak sejme,protoze Te "nevidel",tak Ti v leceni urcite pomuze pomysleni,ze jsi byl fesak...
Jinymi slovy,dneska jde mit hezkou motyku i vohoz v barvach,a nebejt pritom vymodenej jak manekyn.Ono na tom neco bude...
...che palle !!!
ABik psal:barynek:
Prdlajs tomu rozumíš Budeme tě s koldanem muset časem poučit o tom, co je krásné. Teď ti zdarma poradím jaké oblečení se hodí k tvé moto:
- stříbrnočerná helma
- stříbrnočernobílá kombinéza
- stříbrnočernobílé boty
- stříbrnočerné rukavice
Přidává to tak deset klokanů do motoru
stribrnou helmu mám, na to bych zapomnel, to je kolik klokanu?
Jo a dík za tu radu zdarma, ta je k nezaplacení.
Bandit 4EVER!!!
pepann psal:No tech 2500 eur. je při dnešnim kurzu 65750 Kč. No já vym to už je detajl. Až pojedeš tam pro tu "voňafku" koukni jestly náhodou neni odřenej a stříklej otáčkoměr. Na fotce se zdá že jo. Mam takovej pocit když jsem před měsícem scháněl já že byla v Berlíně za 2000 eur. Mam stranku a fotky uložený v compu. No že by si je mohli stlačit s cenou ještě výc mužu ti to poslat e-mailem
kurs je 26.?? takze 27 no takze je za nejakech 67500 ale je to hrozne daleko hlavne pise 6000 km da se tomu verit? by mela jeste brigestone gumy z fabriky nevim jet 800 km tam 800 zpatky a nic neprivest se mi nezamlouva.
Z tech fotek toho moc nevidim urco chytrejsi budu az budu na miste.
muzes kdyz tak psolat na mail sonyk@centrum.cz
Co se tyce ty barvy vzdy sem rikal ze cernou nechci ze neni videt atd ale ta motorka je krasna a cervenou nechci jedine modrou nebo teda cernou.
hadry boty helmu mam modro stribrno cerno modry
hide psal:proc nechces dvanactku? na motorkarich rikali, ze stejne moc nejede, tak se neni ceho bat
pac pro me je to zbytecny kort kdyz to nejede jak tu pises tak co stim to pak staci 600ccm
12ctku nechci
barynek psal:černá kombi na jakoukoliv moto ano, ale barevný hadry na jakýkoliv moto asi ne. Já jezdim tak celej v černým, ale jen proto že nevypadam tak tlustej ale upřímně shánět si stříbrný hadry tak vypadam jak
stejně si to nakonec rozhodneš sám, koupíš motyku, časem hadry, na barvu ser, důležitá je bezpečnost
ale ja uz hadry mam funglovky a v garazi bandita model 97 modrozelena metla ale chtel bych ho prave vymenit za novejsi 2001 model a ted se naskytuje moznost takze se uvidi no. bud se sezene neco pekneho nebo jeste rok vydrzi moje 97
Dodo psal:Já bych to taky moc neřešil hlavně že nejezdíš v ryflích a větrovce...na barvy se vykašli...Já osobně mám modrou motorku a černo-červenou kombinézu...A ikdyž to asi k sobě moc nepasuje tak hlavní alespoň pro mě je, že si pořádně zajezdím na motorce a v hadrách se cítím dobře
Ani mi neříkej.V létě sem viděl pár exemplářů - džíny,triko, hlavně, že je přilba a mašina za 100 klacků
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
To Sandman: No právě....jak já takové borce vidím na cestách, tak mám husí kůži na celém těle a ještě jak takto oblečení jezdci se začnou předvádět..
Já znám borce, co je typickým příkladem.... Koupil si funglovku a jak se s tim přijel pochlubit tak na sobě rifle a větrovka Že prý na hadry již nezbylo
Prostě buď neumí počitat nebo fakt nevim....
Prostě takové případy již No comment
Filous psal:gore psal:...co do ale z vejvuku
...myslíš něco jako NOS??? ...no záleží, co měla k večeři
...jasne nebo jako pridavny spalovani otazkou zustava jestli na paliva pevna ci tekuta
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
fido psal:ovšem je třeba uznat, že je to vcelku hezkej pohled...neumím (umím)si tam představit ženskou přezrálou ženskou zralou na rozsáhlou liposukci
...máš fcelku dost ouchylný přectavy
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:fido psal:ovšem je třeba uznat, že je to vcelku hezkej pohled...neumím (umím)si tam představit ženskou přezrálou ženskou zralou na rozsáhlou liposukci
...máš fcelku dost ouchylný přectavy
no..to mám, ale ne zas takový, aby se přiblížily k hranicím zvrácenýho elefantismu
bla...blabla...!
Banditatom (Člen) 09.01.2008 14:50:25 Offline |
hezká komboška škoda, že u nás se moc nenosí.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1